• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168
نرخ سود سپرده یکساله تو کدوم بانک بیشتره؟
نور میگن 24 درصد میده درسته آیا ؟!

tohida22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله امروز گفتن واریز و برداشت باز شده
برای ماه آذر ۱۰ درصد بوده برای ارکیده
از این ماه (دی) درصدش از ۱۹.۵ شد ۲۰ درصد

سلام دوستان. من قبلا سپرده ارکیده داشتم با سود 19.5 درصد ولی این ماه تبدیل کردن به سپرده کلید طلایی ولی سودی واریز نشده میخواستم ببنم اطلاع دارین سود کی واریز میشه یا کدوم روزا؟ تشکر

mas-atila

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
چند صفحه قبل گفته بودین یه حساب شبا دادین هرماه رئیس بانک براتون پایا میکنه. یعنی دیگه حاضر به انجام نیستن؟
سود واریز میشه اما نمیتونید برداشت کنید؟

این ماه که اینجوری بوده . فعلا پول نمیدن

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
سلام ،
امروز اول وقت رفتم شعبه بانک آینده نزدیک منزل و در رابطه با نرخ سود سوال کردم. گفتند که کوتاه مدت یک مدل داریم با سود روزشمار 10 درصد ، یک مدل دیگه داریم با 15 درصد که در نوع دوم ، 5 میلیون تومن توی حساب باید مسدود بشه.
وقتی که گفتم شعب دیگه با نرخ 22 درصد روزشمار حساب سپرده کوتاه مدت باز می کنند ، شاخ در آوردند! با تعجب گفتند اصلاً چنین چیزی نداریم برای کوتاه مدت.
بعدش ادامه دادند که برای سپرده های بلند مدت یکساله ، نرخ سودشون 20 درصد هست و برای صندوق سرمایه گذاری هم 23 . فعلاً با این شعبه از بانک آینده (که نزدیک ترین شعبه به من هست) در این رابطه به بن بست خوردیم. حالا پیگیری میکنم ببینم سایر شعب نزدیک چه قاعده ای دارند.

پ .ن :
آیا هیچ کشوری تو دنیا هست که در اون ، هر شعبه از یک بانک مشخص ، برای خودش قانون و دستورالعمل و قاعده مخصوص به خودش رو داشته باشه؟! حتی تو نیجریه و پاکستان هم فکر نمیکنم اینطوری باشه! این وضعیت واقعاً گیج کننده و حتی ناامید کننده است و نشون دهنده اینه که **** اقتصادی و بانکی ایران تا چه اندازه بیماره!

wate

Registered User
لایک‌ها
94
امروز اول وقت رفتم شعبه بانک آینده نزدیک منزل و در رابطه با نرخ سود سوال کردم. گفتند که کوتاه مدت یک مدل داریم با سود روزشمار 10 درصد
من هم از یه شعبه بانک آینده پرسیدم گفتند : روزشمار 10 درصد . صندوق بالای 50 تومن 23 درصد.

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
بانک شهر فکر کنم بیشترین سود رو میده

اما اخرش همشون حرومه و کمک میکنیم یک بانک گردن کلفت، گردنش کلفت تر بشه

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
برای دوستانی که پیگیر بودن دوباره امروز رفتم همان شعبه بانک... گفتن ما دیگه حساب کوتاه مدت 22% باز نمیکنیم! اونی که به شما گفتیم حساب سابق کوتاه مدت شما بود ( البته حساب کوتاه مدت بنده 23% با اسم بهار بود که 10% درصد کرده بودنش و دیگه باهاش کار نمیکردم ) ولی حساب پدرم رو 22% ! از سابق مونده بوده... باور بفرمایید تمام این اطلاعات رو امروز به من دادن و دیروز هیچ حرفی از حساب سابق نبود! ( بنده هم اصلا پیگیر حساب کوتاه مدت نبودم )
صندوق هم مبلغ کف از هفته پیش به 50 میلیون رسیده ( دوستان گفته بودن 20 میلیون ظاهرا تغییر کرده )

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
ولی خداییش با قیمت های جدید ارز و طلا ، این سودهای 14درصد و 15 درصد و حتی 18 درصد اصلاً جالب و مقرون به صرفه نیست برای سپرده گذار. تورم رسمی هم از اون چیزی که هر سال اعلام میشه خیلی بالاتره. دولت فقط به صورت نمایشی نرخ تورم رو پایین اعلام میکنه که از یک طرف نرخ سود رو بیاره پایین ، از طرف دیگه حقوق کارمندان رو زیاد افزایش نده. مثلاً میگه نرخ تورم بوده 10 درصد. اینطوری حقوق کارمند رو همون 10 درصد افزایش میده در حالیکه به فرض اگه تورم واقعی رو در نظر بگیریم ، باید حقوق کارمندان رو حتی تا 20 درصد هم افزایش بده و سود بانکی رو هم نباید بیاره پایین که در عمل می بینیم عکس قضیه داره کار میکنه!

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98

حرام وضعیتیه که برای این مردم مصیبت زده ساختن... حرام اینه دولت نشسته دلار رو ساعت به ساعت گرون تر میکنه و مردم رو فقیرتر... حرام اقتصاد ورشکسته و فلجیه که با رانت و... برای یه عده قلیل شده بهشت برین ولی برای اکثریت شده جهنم... حرام کمتر شدن نان سر سفره مردم در هر ساعته... حرام افسردگی و درماندگی اکثریت جامعه اس...

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
دوستان بانک قوامین تا جایی که اطلاع دارم 18 درصد میده
فقط به نظرتون پشتیبانی قوی داره و قابل اعتماد
میگن بانک تات مشکل ساز شده
چون مبلغ با هزار بدبختی چور شده و برای کسی که لازم داره تو گذاشته میشه
ممنون میشم یه توضیحی در این باره بدین

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
حرام وضعیتیه که برای این مردم مصیبت زده ساختن... حرام اینه دولت نشسته دلار رو ساعت به ساعت گرون تر میکنه و مردم رو فقیرتر... حرام اقتصاد ورشکسته و فلجیه که با رانت و... برای یه عده قلیل شده بهشت برین ولی برای اکثریت شده جهنم... حرام کمتر شدن نان سر سفره مردم در هر ساعته... حرام افسردگی و درماندگی اکثریت جامعه اس...
الان یک ساله و یا حتی بیشتر مدام دارن کلاه میذارن سر ملت از اونطرف ریال ارزشش کم میشه هر ماه و تورم واقعی اعلام نمیشه و بسیاری اقلام گرونتر و هی گرونتر میشه از جمله لوازمی که وابستگی بیشتری به دلار دارن از طرف دیگه هم سود های بانکی کمتر میشه به بهانه کم شدن تورم! تورمی که در یکسال گذشته من میخواستم سر کار برسم باید 7 هزار تومن هزینه میکردم و الان 18 هزار تومن اینها هیچ جا محاسبه نمیشه توی یکسال چه تورمی داشته اما سود بانکی تورم تک رقمی بهش میخوره!!

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
24 درصد اگه نور بده که عالیه . دوستان کسی اطلاع نداره؟
کوتاه مدت 19.5 درصد میدادن برای مبالغ بالای 20 میلیون.
سپرده یکساله از مبلغ 20 میلیون به بالا 20 بود و از 30 به بالا 21 بود و از 50 به بالا 22 و از 100 میلیون به بالا با صحبت کردن و کسب اجازه میگفتند شاید بشه کرد 23 اون هم شش ماه قبل نه الان.

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
دوستان بانک قوامین تا جایی که اطلاع دارم 18 درصد میده
فقط به نظرتون پشتیبانی قوی داره و قابل اعتماد
میگن بانک تات مشکل ساز شده
چون مبلغ با هزار بدبختی چور شده و برای کسی که لازم داره تو گذاشته میشه
ممنون میشم یه توضیحی در این باره بدین

دوست عزیز منظورتون از تات آینده اس دیگه؟ میشه بفرمایید میگن که تات مشکل ساز شده یعنی چی؟
طبق شنیده های بنده (از مسئول شعبه یکی از بانک ها) در حال حاضر آینده بزرگترین بانک خصوصی و در کل پنجمین بانک کشور محسوب میشه

Moayeri1372

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوستان
بانک ایران زمین هنوز حساب 18 درصدی با 100 هزارتومن مسدودی باز میکنه؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388

منظورتون همون صندوقش هست یا اینکه یکساله هم سود بالا داره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
دوست عزیز منظورتون از تات آینده اس دیگه؟ میشه بفرمایید میگن که تات مشکل ساز شده یعنی چی؟
طبق شنیده های بنده (از مسئول شعبه یکی از بانک ها) در حال حاضر آینده بزرگترین بانک خصوصی و در کل پنجمین بانک کشور محسوب میشه
دقیق نمیدونم بانک تات همون اینده رو میگن یا یکی از همکاران بانک پیشنهاد بر اینکه بانک قومین بهتره مراجعه کنم و در این خصوص گفتن که بانک تات یه کم مشکل داره دیگه ادام بحثو نگرفتم
الان میخوام برم به بانک قوامین در مورد اعتماد سازی خواستم ببینم دوستان چی صلاح میدونن

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
کوتاه مدت 19.5 درصد میدادن برای مبالغ بالای 20 میلیون.
سپرده یکساله از مبلغ 20 میلیون به بالا 20 بود و از 30 به بالا 21 بود و از 50 به بالا 22 و از 100 میلیون به بالا با صحبت کردن و کسب اجازه میگفتند شاید بشه کرد 23 اون هم شش ماه قبل نه الان.
سپرده یکساله بالای صد ملیون 24 درصد هنوز باز میکنن صد درصد من شعبه نور نزدیک تجریش رفتم پرسیدم

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
برای روز شمار کف صد هزار ایران زمین 18 درصد ، برای سپرده بین پنجاه تا صد ملیون قوامین 20 درصد یکساله و صندوق آینده 23 درصد و روزشمار سرمایه 20 درصد . برای صد ملیون به بالا سپرده بانک تجارت 22 درصد و موسسه نور 24 درصد ، اینا بهترین آبشن هایی هست که دارید دوستان ، گفتم یکبار دیگه بگم تا تکراری باز سوال نشه

بالا