Tom.Cruise
Registered User
- نوشتهها
- 179
- لایکها
- 168
نرخ سود سپرده یکساله تو کدوم بانک بیشتره؟
نور میگن 24 درصد میده درسته آیا ؟!
بله امروز گفتن واریز و برداشت باز شده
برای ماه آذر ۱۰ درصد بوده برای ارکیده
از این ماه (دی) درصدش از ۱۹.۵ شد ۲۰ درصد
چند صفحه قبل گفته بودین یه حساب شبا دادین هرماه رئیس بانک براتون پایا میکنه. یعنی دیگه حاضر به انجام نیستن؟
سود واریز میشه اما نمیتونید برداشت کنید؟
من هم از یه شعبه بانک آینده پرسیدم گفتند : روزشمار 10 درصد . صندوق بالای 50 تومن 23 درصد.امروز اول وقت رفتم شعبه بانک آینده نزدیک منزل و در رابطه با نرخ سود سوال کردم. گفتند که کوتاه مدت یک مدل داریم با سود روزشمار 10 درصد
24 درصد اگه نور بده که عالیه . دوستان کسی اطلاع نداره؟نرخ سود سپرده یکساله تو کدوم بانک بیشتره؟
بانک شهر فکر کنم بیشترین سود رو میده
اما اخرش همشون حرومه و کمک میکنیم یک بانک گردن کلفت، گردنش کلفت تر بشه
الان یک ساله و یا حتی بیشتر مدام دارن کلاه میذارن سر ملت از اونطرف ریال ارزشش کم میشه هر ماه و تورم واقعی اعلام نمیشه و بسیاری اقلام گرونتر و هی گرونتر میشه از جمله لوازمی که وابستگی بیشتری به دلار دارن از طرف دیگه هم سود های بانکی کمتر میشه به بهانه کم شدن تورم! تورمی که در یکسال گذشته من میخواستم سر کار برسم باید 7 هزار تومن هزینه میکردم و الان 18 هزار تومن اینها هیچ جا محاسبه نمیشه توی یکسال چه تورمی داشته اما سود بانکی تورم تک رقمی بهش میخوره!!حرام وضعیتیه که برای این مردم مصیبت زده ساختن... حرام اینه دولت نشسته دلار رو ساعت به ساعت گرون تر میکنه و مردم رو فقیرتر... حرام اقتصاد ورشکسته و فلجیه که با رانت و... برای یه عده قلیل شده بهشت برین ولی برای اکثریت شده جهنم... حرام کمتر شدن نان سر سفره مردم در هر ساعته... حرام افسردگی و درماندگی اکثریت جامعه اس...
کوتاه مدت 19.5 درصد میدادن برای مبالغ بالای 20 میلیون.24 درصد اگه نور بده که عالیه . دوستان کسی اطلاع نداره؟
دوستان بانک قوامین تا جایی که اطلاع دارم 18 درصد میده
فقط به نظرتون پشتیبانی قوی داره و قابل اعتماد
میگن بانک تات مشکل ساز شده
چون مبلغ با هزار بدبختی چور شده و برای کسی که لازم داره تو گذاشته میشه
ممنون میشم یه توضیحی در این باره بدین
بانک شهر فکر کنم بیشترین سود رو میده
اما اخرش همشون حرومه و کمک میکنیم یک بانک گردن کلفت، گردنش کلفت تر بشه
دقیق نمیدونم بانک تات همون اینده رو میگن یا یکی از همکاران بانک پیشنهاد بر اینکه بانک قومین بهتره مراجعه کنم و در این خصوص گفتن که بانک تات یه کم مشکل داره دیگه ادام بحثو نگرفتمدوست عزیز منظورتون از تات آینده اس دیگه؟ میشه بفرمایید میگن که تات مشکل ساز شده یعنی چی؟
طبق شنیده های بنده (از مسئول شعبه یکی از بانک ها) در حال حاضر آینده بزرگترین بانک خصوصی و در کل پنجمین بانک کشور محسوب میشه
بله روز شمارش با صد تومان مسدودی میدهسلام دوستان
بانک ایران زمین هنوز حساب 18 درصدی با 100 هزارتومن مسدودی باز میکنه؟
سپرده یکساله بالای صد ملیون 24 درصد هنوز باز میکنن صد درصد من شعبه نور نزدیک تجریش رفتم پرسیدمکوتاه مدت 19.5 درصد میدادن برای مبالغ بالای 20 میلیون.
سپرده یکساله از مبلغ 20 میلیون به بالا 20 بود و از 30 به بالا 21 بود و از 50 به بالا 22 و از 100 میلیون به بالا با صحبت کردن و کسب اجازه میگفتند شاید بشه کرد 23 اون هم شش ماه قبل نه الان.