• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
شما بانک های بزرگی مثل ملی و ملت و صادرات رو با این بانک ها مقایسه میکنی که اختلاس کردن شما به سرمایه های هرکدوم از این بانک ها نگاه کن و میزان محبوبیتشون بین مردم درسته که اختلاس بوده ولی این بانک ها سرمایه و حمایت مردمی پشتشون هست و دارایی هاشون قابل قیاس با بانک های کوچک نیست . شما مثل اینکه خیلی به بانک مرکزی عنایت دارید که قاطعانه میگید از اینها حمایت میکنه اگر یک درصد نکرد چی ؟ وقتی آب سربالا میاد قورباغه ابا عطا میخونه
دقیقا توی سایت بانک مرکزی، لیستی که منتشر کرده همه نامهای ملت، سرمایه، تجارت و صادرات و ... رو یک طور مجوز داده و یک طور پشتیبانی میکنه
اینکه کسی به فرض با یک خبر، که خیلی بدترش رو در بانک های دیگه دیدیم و مشکلی پیش نیومده، یک بانک رو بکوبونه و بگه اینطور و اونطور دیگه خود دانید.
فعلا بهترین گزینه از لحاظ سوددهی و در درجه بعد اطمینان همین بانک سرمایه هست
صندوق رخیره فرهنگیان اصلی ترین سرمایه گزار بانک سرمایه بود که با توجه به اختلاس 12 هزار میلیاردی اکثر سرمایه این بانک و صندوق فوق نابود شده
ولی در کل بنظر نمیرسه درحال حاضر امکان ایجاد مشکل برای این بانک وجود داشته باشه
ولی شخصا توصیه نمیکنم سرمایه گزاری در این بانک رو
مشکلی به وجود نخواهد آمد، اگه قرار بود بیاد با اختلاس های ملت و صادرات این بانک ها پول مردم رو نمیدادن
تمام بانک هایی که ذکر کردم مشکلاتشون مشابه هم بوده ولی مشکلات سرمایه بسیار کمتر از اون چندبانک دیگه هست

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
اعتبار بانك گردشگري خوبه؟قابل اطمينان هست براي 100 ميليون؟

Farzadhny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
سلام،با 200میلیون بالاترین سپرده تو بانک های معتبر را کی میده؟

Farzadhny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
یکی از دوستان از تبدیل سپرده 18درصدی بانک مهر اقتصاد به21درصد گفته‌بود،لطفا توضیح میدهد من سپرده دارم ولی 18 حساب میکنه

mehdi b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
جایی دیدم نوشته بود وضع بانک قوامین و سرمایه و آینده خطریه، به نظرتون قوامین برای سپرده گذاری مطمنه؟؟

amir AMD

Registered User
لایک‌ها
53
جایی دیدم نوشته بود وضع بانک قوامین و سرمایه و آینده خطریه، به نظرتون قوامین برای سپرده گذاری مطمنه؟؟

قوامين متصل به نيرو انتظامى هست فكر نمى كنم اوضاع بدى داشته باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
به مناسبت ده فجر حساب جدید بانک ها نذاشتن؟

can3el

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان . از یکی از آشنایان شنیدم که بانک ایران زمین ورشکسته شده و به زودی ادغام میشه. من داخل این بانک مقداری سرمایه گذاری کردم و الان نمیدونم که آیا این خبر درسته یا نه و باید چکار کنم. لطفا اگر اطلاعی دارین بفرمایید

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام دوستان . از یکی از آشنایان شنیدم که بانک ایران زمین ورشکسته شده و به زودی ادغام میشه. من داخل این بانک مقداری سرمایه گذاری کردم و الان نمیدونم که آیا این خبر درسته یا نه و باید چکار کنم. لطفا اگر اطلاعی دارین بفرمایید
تا الان توی خبر ها حرفیداز ادغام ایران زمین نبوده؛
خبر داغ ورشکستگی در حال حاضر مربوط به بانک سرمایه هست و شایعه ادغامش با بانک ملت از طرف هردو بانک تکذیب شده؛
اول از اشناتون بپرسین منبعش چی هست

Sent from my E5823 using Tapatalk

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
حرف مفت زده

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
یکی از دوستان از تبدیل سپرده 18درصدی بانک مهر اقتصاد به21درصد گفته‌بود،لطفا توضیح میدهد من سپرده دارم ولی 18 حساب میکنه
من پریسدم همون 18% و بالای 100میلیون 20% متاسفانه مهر هم مثل اینده زیر حرفشون میزنن و سود روزشمارشون را بعد از چند ماه خیلی کم می کنن

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
کسی برای مبلغ 250تا300 میلیون با نرخ بالاتر از 20% جایی سراغ داره
به غیر از سرمایه اینده و گردشگری،تجارت طرح22% را کنسل کردن بانک ملی هم گفتن 18% ملت 20%
ایا بانک ملی ممکنه شعبه ای با نرخ 22%پیدا کنم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
به غیر از سرمایه اینده و گردشگری،تجارت طرح22% را کنسل کردن بانک ملی هم گفتن 18% ملت 20%
ملل

Sent from my E5823 using Tapatalk

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562

یک سری به بانک ایران زمین بزنید بالای ۲۰۰ میلیون ۲۱ ٪‌ روز شمار حساب یاز میکرد ۲ هفته پیش الان رو خبر ندارم .

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
سرمایه سه ماهه میبنده؟
ماه به ماه سود میده؟!
یا در سررسید هست.
نور دهه فجر هست خبری نشد؟!
من بیخیالش شدم‌ بیست‌ روزه
بعد از دو ماه اون شماره شباش‌درست شد
پایا‌ ساتنا اینترنت موبایل تلفن بانک
مشکل نشناختن کارت شتابیش حل شد
من که همون ۳۲ رو‌با قبول‌ریسکش و سه سال دیگه سررسید شدنش و سود نجومی نسبت به الان
و جریمه بالای بستنش نگه داشتم
به هیچ عنوان توصیه نمیشه الان
هنوزم فکر کنم بری مشیز بگی کارسازانم پول بده میگن نمیشه

بالا