34% درصد هر ملیونش میشه ماهی 28 تومن تقریبا..ولی به نظر غیر منطقی میاد ..بعید هست همچین سودی رو برای 5 سال به صورت ماهانه بده.
بالاتر عرض کردم
این سود چون مرکب هست به صورت ماهانه نمیدن.
34% درصد هر ملیونش میشه ماهی 28 تومن تقریبا..ولی به نظر غیر منطقی میاد ..بعید هست همچین سودی رو برای 5 سال به صورت ماهانه بده.
بالاتر عرض کردم
این سود چون مرکب هست به صورت ماهانه نمیدن.
من معذرت میخوام 34 نبود بلکه 32 بود . (من اشتباه تایپ کردم)
برای سپرده 5ساله 32درصد سود میده و به صورت ماهیانه هم سود رو پرداخت میکنه .... یعنی شما میتونید ماهیانه سود رو دریافت بکنید و خرج بکنید یا به حساب کوتاه مدتتون بزارید و رو اون هم 20 درصد سود بگیرید .
بیشتر اعضای فامیل ما حساب 5ساله کارسازان آینده رو دارن ...
برای سپرده 5ساله 32درصد سود میده و به صورت ماهیانه هم سود رو پرداخت میکنه .... یعنی شما میتونید ماهیانه سود رو دریافت بکنید و خرج بکنید یا به حساب کوتاه مدتتون بزارید و رو اون هم 20 درصد سود بگیرید .
خیلی زحمت میکشه بانک شهر خوب بانک آینده 20 درصد روزشمار میدهبانک شهر بالای 200 میلیون 20 درصد روزشمار با عابربانک
معمولی 18 درصد
من چون به اسم پدرم هستش و پارسال هم گذاشته بود زیاد دقیق رقمش رو نمیدونستم ... شما میتونی بری بانک بپرسی .
چرا اینقدر اسرار دارید که 5 ساله رو به صورت روز شمار سود نمیدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه بانکای دیگه چقدر میدن که شما ها اینقدر تعجب کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(ما دقیقا تو اوایل زمستون پارسال افتتاح حساب کردیم)
تازه سپرده یکساله هم میتونید بزارید با سود 25 درصد روز شمار ( که ما یه حساب اون جوری هم دارم و تو اسفند پارسال باز کردم)
سود 32 درصد رو ماهیانه که نمیدن . اینطوری میشه همشون روزشمار
معمولا اگه بخوان بدن 20 درصد (سود سپرده روزشمار همان بانک) پرداخت میکنن بقیه میمونه برای سر رسید
که اگه قبل از 5 سال خواستی پول رو برداری اون 20 درصد ها مال خودته . درصد باقی مانده هم می سابه به الک (ضرر برداشت پیش از موعد)
موسسه ها مجوز دارن اکثرا ولی در صورت ورشکستی ایا بانک مرکزی تعهد داره نسبت به پول مردم؟
نخیر دوست عزیز به شما 32 درصد سود میدن و ماهیانه میرید سودتونو میگیرید . فقط پولتون باید 5 سال بمونه .
زودتر برداشتید سودش کم میشه و موقع برداشت پول از اصل پولتون برمیدارن .
مثلا فکر کنید شما سپرده یکساله باز کردید و 25 درصد دارید سود میگیرید ... بعد6 ماه میرید پولتون رو بردارید اونوقت سود شما بجای 25 درصد 20 درصد برای مدت 6 ماهی که اونجا بوده محاسبه میشه و اون اضافه سودی رو هم که به شما دادن (اون5%) از اصل پول هنگام برداشت کم میکنن .
وقتی مجوز داره یعنی مجوز داره . با بانک فرقی نداره
بانک آینده 10 هزار تومنم تو حسابت باشه 20% سود میده
سپرده ندارن اون وقت مجوز رو با ... اوکی کردن؟درسته مجوز دارن اما همشون پیش بانک مرکزی سپرده ندارن و انایی که پیش بانک مرکزی سپرده ندارن بابنک مرکزی هم تعهدی نداره بهشون