• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mazda_dalvandi

Registered User
لایک‌ها
13
اخه من ميگم اگه حتي اصل پول توي موسسه ها ضمانت بانك مركزي رو داشته باشه .. ريسكش رو ميشه قبول كرد با سود خوبي كه بطور مثال موسسه ارمان يا ديگر موسسه ها براي يكسال ميدن ادم سرمايه گذاري كنه البته بازم ميگم به شرطي كه اصل پول ضمانت بانك مركزي داشته باشه...

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
آیا برای فعال کردن اینترنت بانک ملت و اینترنت بانک ملی گرفتن دستگاه توکن الزامی و اجباری است؟
چرا سایت بانک ملی بالا نمیاد؟

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
اما من ميخوام بدونم پول توي موسسه اگر برشكست بشه چه سرنوشتي داره و در بانك چطور؟؟

بانکها و موسسات یک مبلغ خاصی در خزانه در بانک مرکزی دارند ؛بعنوان پشتوانه

اگه ورشکست بشن از این مبلغ بخشی از ضررهای سپرده گذاران جبران میشه

شما این طور در نظر بگیرید مثلا اگه 100 میلیارد تومان باشه این مبلغ
و 20 میلیون نفر سپرده گذار داشته باشه که 800 میلیارد سرمایه گذاری کردند ( بخشی مردم عادی(حقیقی) و بخشی شرکتی (حقوقی)

اون 100 میلیارد به نسبت سرمایه بین سپرده گذاران تقسیم میشه ( خود بدهی دیگه در نظر بگیرید و حقوق و مزایای پرسنل و مالیات و برق و آب و ... دادگاه و حق کارشناسایی و ...)
شاید 10000 دست شما بگیره و بقیه مبلغ پولتون و سپرده تون ماه به ماه قسطی باید پس بگیرید :D

اتفاقی که در صندوقهای شهر مشهد در چند سال پیش اتفاق افتاد ؛ مانند مالک اشتر که تازه وابسته به **** بود

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
ممنون از پاسخ

اما من ميخوام بدونم پول توي موسسه اگر برشكست بشه چه سرنوشتي داره و در بانك چطور؟؟ چون خود موسسات ميگن سپرده ضمانت بانك مركزي رو داره مگر نه توي ليست بانك مركزي نبوديم...

دوست عزیز خود رییس بانک مرکزی بارها گفته تعهدی در قبال موسسه ها نداره حتی تو 20:30 هم گفته من خودم حاظر نیستم به خاطر چند ردصد سود بیشتر ریسک کنم

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
یک سال و نیم پیش سپرده 3 ساله هدف بانک ملت باز کردم با واریزی هرماه 200 هزار تومن که تا الان شده 4 تومن. سودش 21% هست که انتهای دوره میدن و اگه زودتر ببندم با سود کمتر (نمیدونم چقدر)

حالا که گردشگری حساب 22% آورده یک حساب اونجا باز کردم و پس اندازمو اونجا گذاشتم

بنظرتون منطقیه که سپرده 21% هدف ملت رو ببندم و پولی که تا الان جمع شده منتقل کنم به حساب 22% گردشگری؟
چون 1.5 سال دیگه هم باید صبر کنم تا سود هدف رو بگیرم. اما اگر هدف رو ببندم الان برای پولی که تا الان جمع شده سود کمتری میدن. اما حداقل پولم هم بلوکه نیست

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
بانکها و موسسات یک مبلغ خاصی در خزانه در بانک مرکزی دارند ؛بعنوان پشتوانه

اگه ورشکست بشن از این مبلغ بخشی از ضررهای سپرده گذاران جبران میشه

شما این طور در نظر بگیرید مثلا اگه 100 میلیارد تومان باشه این مبلغ
و 20 میلیون نفر سپرده گذار داشته باشه که 800 میلیارد سرمایه گذاری کردند ( بخشی مردم عادی(حقیقی) و بخشی شرکتی (حقوقی)

اون 100 میلیارد به نسبت سرمایه بین سپرده گذاران تقسیم میشه ( خود بدهی دیگه در نظر بگیرید و حقوق و مزایای پرسنل و مالیات و برق و آب و ... دادگاه و حق کارشناسایی و ...)
شاید 10000 دست شما بگیره و بقیه مبلغ پولتون و سپرده تون ماه به ماه قسطی باید پس بگیرید :D

اتفاقی که در صندوقهای شهر مشهد در چند سال پیش اتفاق افتاد ؛ مانند مالک اشتر که تازه وابسته به **** بود

هیچ جا 100 درصد مطمئن نیست.
مثلا بانک انصار مال سپاهه . اگه اتفاقی بیفته کی می دونه پول مردم را می ده یا نه! یا مثلا در مورد هر بانک یا موسسه ای می شه چنین چیزی را گفت

ولی تا حالا اتفاق نیفتاده که مثلا یه موسسه مالی اعتباری ورشکست بشه یا به هر دلیلی بسته بشه و پول مردم برگشت داده نشه. یه بار یه موسسه بسته شد که تعهداتش را موسسه قوامین انجام داد.

مثلا یه سریال فکر کنم به اسم بیقرار یا ... شبها ساعت 10:15 شبکه 1 نشون میده که اولش می نویسه "شبکه 1 با همکاری موسسه مالی و اعتباری فرشتگان تقدیم می کند" !

تا حالا من نشنیدم موسسه ای ببنده و پول مردم را بخوره!
هر جا سود بیشتری می دهند و شرایطش بیشتر به شما می خوره و اسمش هم تو سایت بانک مرکزی هست ، اونجا پولتون را بگذارید.
در بین بانکها گردشگری و دی و آینده ، و در بین موسسات فرشتگان(آرمان) و ثامن و عسگریه بیشترین سود را می دهند

inspire

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
120
سلام من بانک ملت حساب دارم و اینترنت بانکم فعال هست
حالا ملت زده روز شمار 18 درصد میده خواستم بدونم شما چیزی می دونید؟ و اگه این حساب رو باز کنم تو اینترنت بانک زیر شاخه حساب هام نشونش میده که بتونم جا به جا کنم؟

bahadur

Registered User
لایک‌ها
21
یک سال و نیم پیش سپرده 3 ساله هدف بانک ملت باز کردم با واریزی هرماه 200 هزار تومن که تا الان شده 4 تومن. سودش 21% هست که انتهای دوره میدن و اگه زودتر ببندم با سود کمتر (نمیدونم چقدر)

حالا که گردشگری حساب 22% آورده یک حساب اونجا باز کردم و پس اندازمو اونجا گذاشتم

بنظرتون منطقیه که سپرده 21% هدف ملت رو ببندم و پولی که تا الان جمع شده منتقل کنم به حساب 22% گردشگری؟
چون 1.5 سال دیگه هم باید صبر کنم تا سود هدف رو بگیرم. اما اگر هدف رو ببندم الان برای پولی که تا الان جمع شده سود کمتری میدن. اما حداقل پولم هم بلوکه نیست

بانک گردشگری برای مبالغ بالای 10 میلیون 22% میده

من خودم آزاد بودن پول برام خیلی مهمه با این حسابها که باید تا سررسیدشون صبر کرد اصلا حال نمیکنم

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
بانک گردشگری برای مبالغ بالای 10 میلیون 22% میده

من خودم آزاد بودن پول برام خیلی مهمه با این حسابها که باید تا سررسیدشون صبر کرد اصلا حال نمیکنم

بله میدونم. من خودم الان درحساب گردشگری ام بالای 10 میلیون دارم. حالا نمیدونم این 4 میلیون و (بقیه پول هایی هم که قرار بوده طی 1.5 سال دیگه در هدف بریزم بیاد- مجموعا 8 میلیون) هم بفرستم اونور. ضرر میکنم یا نه؟

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
بله میدونم. من خودم الان درحساب گردشگری ام بالای 10 میلیون دارم. حالا نمیدونم این 4 میلیون و (بقیه پول هایی هم که قرار بوده طی 1.5 سال دیگه در هدف بریزم بیاد- مجموعا 8 میلیون) هم بفرستم اونور. ضرر میکنم یا نه؟

ببینید شما اگه از الان ماهی 200 هزار تومن ها رو بریزید گردشگری قطعا سود بیشتری نسبت به سپرده هدف گیرتون میاد. چون 1 درصد بیشتر سود بهش تعلق می گیره و هر ماه سودتونو می گیرین و پولتون هم آزاده می تونید هر موقع خواستین استفاده کنید.

فقط باید سوال کنید که اون پول هایی رو که تا الان ریختین اگه بخایین حساب رو ببندین چند درصد سود براتون حساب می کنن. چون اگه بخان برا اون پول هایی که تا الان ریختین سود ندن یا سود خیلی پایین زیره 10 درصد بدن یه مقداری ضرر می کنین.

حالا دقیق هم میشه حساب کرد که دقیقا برا اون 4 میلیون اگه چند درصد سود بدن به نفع شماست که حساب رو ببندین و بیارین تو گردشگری. ( یه مقدار محاسبات داره! )

به نظر من اگه بالای 15 درصد برای اون 4 ملیونتون که تا حالا ریختین سود میدن حتما اون حساب رو ببندین و بیارین تو گردشگری.

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
امروز تمام سرمایه رو خابوندم تو گردشگری
Ghelyon.gif

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
امروز تمام سرمایه رو خابوندم تو گردشگری
Ghelyon.gif

کسایی توی شهرشون گردشگری شعبه نداره چی؟چیکار باید کنن به فرض رفتن یه شهری که شعبه داشت بعدش هر بار برای پول ریختن باید برون به اون شهر؟

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
کسایی توی شهرشون گردشگری شعبه نداره چی؟چیکار باید کنن به فرض رفتن یه شهری که شعبه داشت بعدش هر بار برای پول ریختن باید برون به اون شهر؟

نه دیگه شما به فرض میری یه شهر دیگه حساب باز می کنی. اینترنت بانک رو هم فعال کن. بعد پول میخایی بریزی گردشگری پولتو بریز تو بانکی که تو شهرت هست و با استفاده از کد شبای گردشگریت هر چقدر پول خواستی انتقال بده به حسابت. کارت شتاب هم داره میتونی کارت به کارت کنی. اینترنت بانک گردشگری هم که داشته باشی می تونی از طریق اون ساتنا کنی و کارت به کارت.

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
سلام من بانک ملت حساب دارم و اینترنت بانکم فعال هست

کارمزد و هزینه های با حالی داره بانک ملت :D

انتقال از حساب خودتون به حساب دیگر خودتون در همان شعبه 25 تومان
اتصال حساب فرعی به کارت 700 نومان

برای پرداخت قبض یا خرید شارژ کارمزد و هزینه قابل قبول است حتی انتقال به حساب دیگران ولی انتقال پول از حساب خودتوت به حساب خودتون دیگه کارمزد نداره در هیچی بانکی حتی بزرگترین بانک جهان اسلام (بانک ملی) :D

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

برای پرداخت قبض یا خرید شارژ کارمزد و هزینه قابل قبول است حتی انتقال به حساب دیگران ولی انتقال پول از حساب خودتوت به حساب خودتون دیگه کارمزد نداره در هیچی بانکی حتی بزرگترین بانک جهان اسلام (بانک ملی) :D
برای خودش بازار درست کرده مسخره است. این انتقالات بین بانکی که هست پایا و ساتنا، اگه بانک مرکزی نمی گفت کارمزدش فعلاً صفر هست، مثلاً اگه می گفت کارمزد با خودتون، نمی دونم این بانک ملت چقدر کارمزد می گرفت برای اینها!! :wacko:

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026

قبلا خودتون گفتید برای خرید فروشگاهی بانک مبدأ 250 ریال و بانک مقصد 250 ریال و شرکت واسط (اگر اشتباه نکنم) 260 ریال می گیره.
بنابر این ظاهرا اون 25 تومن همون 250 ریال بانک مبدأ هست.
اما اگر بانک های دیگه این هزینه رو نمی گیرن، این یک امتیاز منفی برای بانک ملت محسوب میشه.
هرچند هنوز به خاطر خدمات خوب دیگه اش نظرم نسبت بهش مثبت هست.

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
قبلا خودتون گفتید برای خرید فروشگاهی بانک مبدأ 250 ریال و بانک مقصد 250 ریال و شرکت واسط (اگر اشتباه نکنم) 260 ریال می گیره.
بنابر این ظاهرا اون 25 تومن همون 250 ریال بانک مبدأ هست.
اما اگر بانک های دیگه این هزینه رو نمی گیرن، این یک امتیاز منفی برای بانک ملت محسوب میشه.
هرچند هنوز به خاطر خدمات خوب دیگه اش نظرم نسبت بهش مثبت هست

خرید فروشگاهی و پرداخت قبض و خرید شارژ ؛ گرفتن کارمزد متناسب با خدمت مشکلی نیست

اما این که از حساب خودتون در یک شعبه به حساب دیگر متعلق به خودتون در همان شعبه انتقال وجه بدید و از تون کارمزد بگیرند جای بحث و تامل داره

در هیچ بانکی (انتقال وجه چه از طریق کارت به کارت و یا حساب به حساب) بین مشتریان اون در هر جای ایران؛ مبلغی بابت کارمزد گرفت نمیشه که بانک ملت این کارو انجام میده

فکر کنم بزودی برای ورود به اینترنت بانک و موبایل بانک و گرفتن موجودی هم کارمزد بگیره :D

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوتا سوال داشتم:
1- هزینه کارت به کارت چقدره برای دو کارت متفاوت
اگه کارتها مال یه شعبه باشن بازم هزینه داره کارت به کارت کردن

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
خرید فروشگاهی و پرداخت قبض و خرید شارژ ؛ گرفتن کارمزد متناسب با خدمت مشکلی نیست

اما این که از حساب خودتون در یک شعبه به حساب دیگر متعلق به خودتون در همان شعبه انتقال وجه بدید و از تون کارمزد بگیرند جای بحث و تامل داره

در هیچ بانکی (انتقال وجه چه از طریق کارت به کارت و یا حساب به حساب) بین مشتریان اون در هر جای ایران؛ مبلغی بابت کارمزد گرفت نمیشه که بانک ملت این کارو انجام میده

فکر کنم بزودی برای ورود به اینترنت بانک و موبایل بانک و گرفتن موجودی هم کارمزد بگیره :D

كارمزد براي خريد شارژ چه توجيهي داره كه شما ميگين بايد باشه؟؟؟شما داري منت ميذاري سر بانك كه از خرج پرستلش كم كنه و الكترونيكي ميخرين،بعد بايد ازمن كارمزد بگيره؟؟؟؟شركت هاي تجارت الكترونيك بايد كارمزد را از ارائه كننده خدمات يعني باكها بگيرند نه از مشتري...
شما بانك تجارت را پس چي ميگن كه ميخاي پول از حسابت كه كارت نداره برداشت كني از يك شعبه غير از شعبه اي كه دفترچه صادر شده،500 تومان كارمزد ميگيره؟؟؟حروومشون باشه..كارمزد علكي ميگيرن..توي كارمزدها بانك صادرات و تجارت از همه دزدتر هستن...

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام دوستان. یه سوال.
الآن به جز بانک های دی و آینده بانک دیگه ایی نیست که 19 درصد یا بیشتر بده و شرط حداقل موجودی هم نداشته باشه؟(البته شتاب هم باشه ها)

بالا