• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
نرخ سود هایی که در سایت ها زدند درسته... اما بانک ها یه سری پنل هایی هم دارن واسه آدم های مایه دار .. :دی

الان تنها منبع واسه سود بانک مراجعه حضوری به بانک و گفتن میزان سرمایه تونه
اینو در جریان باشید که میزان سود کاملا به اختیار رییس شعبه همون بانکه اینو دقیقا خود رییس شعبه بانک تات 1 سال پیش بهم گفت
تو این سایت بانکای خصوصی رو که من چک کردم 5-6 تاشون درست نبودن
الان اگه بانکی زیر 17-18 درصد بده عمرا کسی بره سمتش
من 4 تا بانک تات و کارافرین و سامان و توسعه اگه درست یادم باشه که رفتم همشون مینیمم 19 درصد بودن هیچ پلن خاصی هم نداشتن (پنل نه :دی)
بانکایی مثل پارسیان و پاسارگاد هم سپرده های 1 ساله ویژه زدن ولی میگن زودتر هم بیای ببندی 19 درصد میدیم
حتی یکیشون علنی جلوی در زده بود کوتاه مدت یا 2-3 ماهه 20 درصد ولی دقیق یادم نمیاد کدوم بود

کدوم عقل ناسالمی پیدا میشه وقتی اوراق مشارکت که دقیقا مساوی با پول هست با نرخ 20 درصد وجود داره بیاید بره سپرده کوتاه مدت 7-10 درصد باز کنه
بازم میگم این درصدایی که تو این سایت ها بود هیچ اعتباری نداره دقیقا عین اون قضیه قیمت دلار شده که زمانی که دلار ازاد 3900 بود تو سایت بانکا 2440 میزدن به هیچکسی هم نمیدادن
واسه فهمیدن درصد سود فقط برید بانک بگید اینقدر پول داریم چه پلنی واسه ما دارید بهتون میگن

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
چرا تاپیک اینقدر سوت و کوره؟
اگه این شکل و تم جدید فروم ادامه پیدا کنه ، متاسفانه این فروم از دور خارج می شه و از فروم همسایه بیشتر استقبال می شه.
از این شکل جدید استقبال نشده و شکل و تم قدیم واقعا بهتر بود. مدیران لطفا به شکل قبلی برگردونیدش.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
اگه این شکل و تم جدید فروم ادامه پیدا کنه ، متاسفانه این فروم از دور خارج می شه و از فروم همسایه بیشتر استقبال می شه.
از این شکل جدید استقبال نشده و شکل و تم قدیم واقعا بهتر بود. مدیران لطفا به شکل قبلی برگردونیدش.
منظورتون از فروم همسایه کدومه؟
بگو منم برم ببینمش;)

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اینو در جریان باشید که میزان سود کاملا به اختیار رییس شعبه همون بانکه اینو دقیقا خود رییس شعبه بانک تات 1 سال پیش بهم گفت
من 4 تا بانک تات و کارافرین و سامان و توسعه اگه درست یادم باشه که رفتم همشون مینیمم 19 درصد بودن هیچ پلن خاصی هم نداشتن (پنل نه :دی)
بانکایی مثل پارسیان و پاسارگاد هم سپرده های 1 ساله ویژه زدن ولی میگن زودتر هم بیای ببندی 19 درصد میدیم
حتی یکیشون علنی جلوی در زده بود کوتاه مدت یا 2-3 ماهه 20 درصد ولی دقیق یادم نمیاد کدوم بود

کدوم عقل ناسالمی پیدا میشه وقتی اوراق مشارکت که دقیقا مساوی با پول هست با نرخ 20 درصد وجود داره بیاید بره سپرده کوتاه مدت 7-10 درصد باز کنه
بازم میگم این درصدایی که تو این سایت ها بود هیچ اعتباری نداره دقیقا عین اون قضیه قیمت دلار شده که زمانی که دلار ازاد 3900 بود تو سایت بانکا 2440 میزدن به هیچکسی هم نمیدادن
واسه فهمیدن درصد سود فقط برید بانک بگید اینقدر پول داریم چه پلنی واسه ما دارید بهتون میگن

شما درست میگی ، اما تا یه حدودی :دی ، چون الان بانکی مثل سامان همون مقدار سودی رو میده که تو سایتش زده.. امــــا یه سری سپرده گذاری هایی هم داره که مثلا اگر بالای 20 میل تو حسابت باشه 19% بهت میده...

حالا بانک سامان 20 میل هست ، بانک X حداقل مبلغ شاید 100 هزار ت تعیین کرده باشه...

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
دوستان فرصت خواندن 128 صفحه ندارم

تا ایتجا ب ترتیب بالاترین سود چ بانک های میدن ک دوستان دیگه هم استفاده کنند

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57

این دیگه از اون حرفا بوداااا

رییس بانک مگه با سیستم پسر خاله ست ؟

ممکنه اسم سپرده در قالب یه طرحی باشه با یه مبلغ خاص که سودش با سپرده های دیگه فرق داشته باشه

اما نمیشه که بری یه بانک بگی 10 میلیون چند درصد بگه 20 درصد
بری شعبه دیگه شون بگه 21 بعدی 22

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489

این دیگه از اون حرفا بوداااا

رییس بانک مگه با سیستم پسر خاله ست ؟

ممکنه اسم سپرده در قالب یه طرحی باشه با یه مبلغ خاص که سودش با سپرده های دیگه فرق داشته باشه

اما نمیشه که بری یه بانک بگی 10 میلیون چند درصد بگه 20 درصد
بری شعبه دیگه شون بگه 21 بعدی 22

این متنم نوشتم که دوستانی که اطلاع ندارن در جریان باشن
ضمنا اون حرفم دقیقا خود ریسس شعبه صادقیه تو بانک تات گفته بود
که واسه بانکا یه میزان سودی تعیین میشه و دست خودشونه که مینیمم رو بدن یا ماکزیمم

شما خواستی قبول کن نخواستی قبول نکن هیچ اهمیت و سودی واسه من نداره

Sent from my iPad using Tapatalk

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
بانك مركزي امشب هشدار داد كه اگر كسي ورشكست شد با توجه به اينكه منابع مالي مشخص و درستي بعضي بانكها ندارند هيچ سازماني ضامن سپرده هاي مردم نخواهد شد !!!! پشت صحنه هم يكي از شعب گردشگري رو شطرنجي نشون ميداد !

خوب از اول مجوز نديد مجوز ميدن بعد به مردم ميگن مراقب باشيد و اگه مشكل پيش اومد كسي به عهده نميگيره !

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
بانك مركزي امشب هشدار داد كه اگر كسي ورشكست شد با توجه به اينكه منابع مالي مشخص و درستي بعضي بانكها ندارند هيچ سازماني ضامن سپرده هاي مردم نخواهد شد !!!! پشت صحنه هم يكي از شعب گردشگري رو شطرنجي نشون ميداد !

خوب از اول مجوز نديد مجوز ميدن بعد به مردم ميگن مراقب باشيد و اگه مشكل پيش اومد كسي به عهده نميگيره !
بالاخره بانکهای خصوصی مث دی اگه ورشکست بشن بانک مرکزی پول مشتریا رو میده؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416

توی تلوریون؟برنامه چی بود؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
كانال ٦ گفت و شطرنجي هم كه گفتم باهاش بود !

يه كانال ديگه هم داشت اخبار ميزاشت فقط بخشي كه بانك مركزي گفت كه مردم بايد حواسشون به سپرده گزاري در بانكها و موسساتي باشه كه منابع مالي اونا خرج كارهاي ديگه ميشه باشه و ...

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
بانک تات رو دقیقا به همین دلیل نابود کردن

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان این سپرده 3 ماهه بانک صادرات با 20درصد سود حداقل موجودی داره؟

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
كانال ٦ گفت و شطرنجي هم كه گفتم باهاش بود !

يه كانال ديگه هم داشت اخبار ميزاشت فقط بخشي كه بانك مركزي گفت كه مردم بايد حواسشون به سپرده گزاري در بانكها و موسساتي باشه كه منابع مالي اونا خرج كارهاي ديگه ميشه باشه و ...
فکر نکنم گردشگری موردی داشته باشه چون تو لیست جدید بانک مرکزی 6 تا از موسسات در شرف تاسیس حذف شدن و بانک های مهر اقتصاد و اینده از لیست بانک مرکزی حذف شدند
http://www.cbi.ir/simplelist/1541.aspx

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بانک آینده برای چی حذف شده از لیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

antimusic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منظورتون این اطلاعیه است که تو سایت بانک مرکزی هم اومده؟
http://www.cbi.ir/showitem/11371.aspx
اینجا که فقط صحبت از موسساته و در مورد بانک ها چیزی نگفته!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ولی بانک آینده توی لیست بانک های خصوصی سایت بانک مرکزی نیست!!

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
اقا بانک دی چی؟
اونم خطریه؟

بالا