• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اما به نظرم بهترین کار ممکن برای کسانی که سرمایه زیادی دارن و بهش احتیاجی ندارن این هست که برن یا بانک پاسارگاد و یا بانک انصار
سود در سر رسید 5 ساله 180 درصد بگیرن که سود سالیانه 36 درصد میشه ( مرکب ) و مطمعا تورم که رو به کاهش است شاید در 1 سال اول ضرر کنید

قبلا هم در صفحات قبل گفتم ، این اعداد برای فریب شماست . 22 درصد گردشگری بعد از 5 سال همراه با سود مرکبش ، بیش از 190 درصد میشه

درحالی که اینی که پیشنهاد میکنید 180 یا 170 هست که میشه در حد 20.5 یا 21 درصد مرکب (اگه بقیه بانکها غیر از گردشگری پرداخت میکنن برای مبالغ عادی)

حالا اینو تقسیم بر 5 میکنن تا حال کنید . درحالی که سودمرکب پول خودتون هست . اگه هم پول رو سررسید مثلا ماهانه درخواست کنید سودش کمتر هم میشه .

حالا اگه دوست داشتین میتونین پولتون رو 5 سال بدون هیچگونه خدمات و دسترسی بخوابونید و دلخوش باشین

tima ir

Registered User
لایک‌ها
102
بانك " حكمت ايرانيان " هم 20 تايي شد . بانك حكمت ايرانيان نيز براي جذب مشتریان جدید ، ایجاد انگیزه در مشتریان جهت حفظ نقدینگی و عقب نماندن از ديگر بانكها نرخ سود خود را بصورت مشروط 20 درصد كرد.
اما نكته جالب اين طرح عقب ماندن از نرخ سود روز شمار براي هر نوع سپرده گذاري است.اكنون اكثر بانكها و موسسات براي هر مبلغي نرخ سود 20 درصد روز شمار پرداخت مي كنند اما بانك حكمت ايرانيان براي مبالغ 5 تا 50 ميليون تومان تا 19 درصد،براي مبالغ 50 تا 100 ميليون تومان 19.5 درصد و براي مبالغ بالاي 100 ميليون تومان 20 درصد سود بانكي مي پردازد.

اين در حالي است كه اكنون موسسات و بانكهاي ديگر به راحتي 20 درصد را به كمتر از اين مبالغ مي پردازند و به نظر مي رسد حكمت ايرانيان با شرايط شانسي براي سپرده گذاري نداشته باشد. http://www.akhbarbank.com/vdcfted0.w6dx0agiiw.html
بانک تجارت سود روزشمار خود را تا 20 درصد افزایش داد http://www.akhbarbank.com/vdcbgsb5.rhbgspiuur.html
رئیس کل بانک مرکزی:

ظرف چند روز آینده مجوز یکی از مؤسسات صادر می شود http://www.akhbarbank.com/vdcd590x.yt0zn6a22y.html

http://www.akhbarbank.com/vdcbgsb5.rhbgspiuur.html

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
قبلا هم در صفحات قبل گفتم ، این اعداد برای فریب شماست . 22 درصد گردشگری بعد از 5 سال همراه با سود مرکبش ، بیش از 190 درصد میشه

درحالی که اینی که پیشنهاد میکنید 180 یا 170 هست که میشه در حد 20.5 یا 21 درصد مرکب (اگه بقیه بانکها غیر از گردشگری پرداخت میکنن برای مبالغ عادی)

حالا اینو تقسیم بر 5 میکنن تا حال کنید . درحالی که سودمرکب پول خودتون هست . اگه هم پول رو سررسید مثلا ماهانه درخواست کنید سودش کمتر هم میشه .

حالا اگه دوست داشتین میتونین پولتون رو 5 سال بدون هیچگونه خدمات و دسترسی بخوابونید و دلخوش باشین
بله حرف شما درست است اما ایا شما تضمین میکنید که این بانک ها برای 5 سال .. هر سال .. سود 21-22 درصد بپردازند ؟
مطمعا با پایین اومدن نرخ تورم .. سود بانکی رو هم پایین میارن .. اما شما اگر قرار داد اتون رو بسته باشید .. نمیتونن قرار داد شما رو فسخ کنند
در ضمن اگر در این وسط سود بانکی رو افزایش دادن .. شما میتونید سود 20% اتون رو در سال داشته باشید .. و با انصراف .. در صورت به صرفه بودن
با نرخ های جدید قرار داد بنویسید

توجه کنید هر پنجره ای برای یک مدتی باز هست
( این رو هم بگم که اگر مبلغ پولتون بالا باشه .. و با رییس بانکها صحبت کنید .. احتمالا با درصد بالاتری میتونید قرار داد بلند مدت ببندین )
36% درسته مرکب هست اما بلاخاره سودی هست که وجود داره .. یعنی پول میگذاری بابت هر سال 36% روی پولت میاد
کجای دنیا همچین سودی میدن ؟ ؟؟؟ مخصوصا اگر دلار رو ثابت نگه دارن یعنی شما دارید نسبت به دنیا
هر سال 36% پولدار تر میشید

Last edited:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
چرا بانک سپه سود بیشتر تا 21.5 درصد میدهد؟
سود سپرده بلند مدت یکساله در حال حاضر در بانک سپه برای سپرده های جدید الافتتاح برای مبالغ حداقل 10 میلیون تومان بانرخ 20% ...حداقل 15 میلیون 21% ...و حداقل 20 میلیون هم 21.5% پرداخت می گردد
http://www.akhbarbank.com/vdcds90f.yt0nk6a22y.html
به تازگی حقوق بازنشسته های تامین اجتماعی از بانک سپه گرفته و به بانک کشاورزی سپرده شده است.
همچنین حقوق پرسنل ناجا نیز بزودی از این بانک گرفته و برعهده بانک قوامین گذاشته می شود.به نظر می رسد پرداخت این سود بالا توسط بانک سپه بی ارتباط با گرفتن پرداخت حقوق بازنشسته های تامین اجتماعی و پرسنل ناجا نباشد و با توجه به خروج احتمالی منابع این تصمیم اتخاذ شده باشد

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
اينترنت بانك بانك شهر = اشغال !
فراد چك داريم ، اينترنت بانك مزخرفشون كار نميكنه بعد از ده بار كه وارد شده ١٠٠ بار براي انتقال وجه اقدام شده هر ١٠٠ بار خطاي سيستمي به وجود اومده !!!! به پشتيباني زنگ زدم يكي تو خواب گوشي رو برداشته ميگه رمز دوم نداري چجوري ميخواي انتقال وجه كني ! كارشناس ريده ! طرف فكر ميكنه ميخوام كارت به كارت كنم كه رمز دوم ميگه نداري ...

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
کدوم بانک معتبر بیشترین سود روزشمار رو میده بدون محدودیت به غیر از آینده
دی ۱۹٪ روزشمار با ۲ میلیون به هنگام افتتاح و ۵۰ تومان حداقل موجودی.

Sent from my iPhone

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوستان در مورد بانك اينده اگه خبري هست ممنون ميشم سريعا بهم بگيد

گويا از ليست خارج شده
كل سرمايه من اونجاست لطفا اگه درصدي هم شك توشه بگيد خارج كنم سريع

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
من الان پولم رو از اينده خارج كردم

يكم ترسيدم زمزمه هايي از موسسه ثامن هم شنيده بودم ك اونجام مادرم پول داشت خارج كرد

الان پيشنهاد بدين

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
من الان پولم رو از اينده خارج كردم

يكم ترسيدم زمزمه هايي از موسسه ثامن هم شنيده بودم ك اونجام مادرم پول داشت خارج كرد

الان پيشنهاد بدين

بانک ملت هم به مبالغ بالای 50 و 100 میلیون سود 19 و 20 درصد میده.
بانک گردشگری و رفاه هم برای مبالغ پایین خوبه.

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
مبلغ زير ٥٠ نميتونم ٥٠ بگذارم

با اين اوضاع پيشنهادتون چيه ؟

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
مبلغ زير ٥٠ نميتونم ٥٠ بگذارم

با اين اوضاع پيشنهادتون چيه ؟

پیشنهاد من یه حساب 22 درصد گردشگری برای وقتی که بالای 10 میلیون هست و یه حساب 20 درصد رفاه برای وقتی که زیر 10 بیاد!
البته دوستان دیگه از من وارد تر هستن که راهنمایی تون خواهند کرد.

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
پیشنهاد من یه حساب 22 درصد گردشگری برای وقتی که بالای 10 میلیون هست و یه حساب 20 درصد رفاه برای وقتی که زیر 10 بیاد!
البته دوستان دیگه از من وارد تر هستن که راهنمایی تون خواهند کرد.
رفاه روز شمار رو ٢٠ ميده مطمعنيد؟

درحال حاضر بين ١٥ تا ٢٠ مي خوام بگذارم
گردشگري توي اصفهان فقط ي شعبه داره و از نظر خودم بانكي ك توي ي شهر بزرگ تو هر منطقه ٢ شعبه نداشته باشه بي اعتباره

اينده ٨ تا ١٠ شعبه داره اصفهان
واقعا حيف شد بانك خوبي بود با كارمندان بسيار متشخص و خوش برخورد

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
دی ۱۹٪ روزشمار با ۲ میلیون به هنگام افتتاح و ۵۰ تومان حداقل موجودی.

Sent from my iPhone
بانک دی شرط 2 میلیون هنگام افتتاح نداره! فقط حداقل موجودی باید 50 هزار تومن باشه. هنگام افتتاح هم حداقل 50 هزار تومن.

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
بانک دی شرط 2 میلیون هنگام افتتاح نداره! فقط حداقل موجودی باید 50 هزار تومن باشه. هنگام افتتاح هم حداقل 50 هزار تومن.
جدیدا ۲ تومان برای افتتاح ۱۹٪ می گیرند. از رییس شعبه ۳ شعبه پرسیدم.

Sent from my iPhone

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
تا 17 روز دیگه صبر میکنیم ببینیم سود چند درصد میده بانک رفاه!

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوستان به من راهنمايي بدين رو سود اين پول حساب كرده بودم
ساعات كارمم تا ٢ صبح نميتونم برم حساب باز كنم يكي از خوبي هاي اينده اين بود تا ٤:٣٠ بازه

بقيه بانك هام همينجوره ؟
انصار ك امروز تعطيل بود بعد ٢

كجا بگذارم لااقل همون ١٩ بهم بده

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
رفاه روز شمار رو ٢٠ ميده مطمعنيد؟

درحال حاضر بين ١٥ تا ٢٠ مي خوام بگذارم
گردشگري توي اصفهان فقط ي شعبه داره و از نظر خودم بانكي ك توي ي شهر بزرگ تو هر منطقه ٢ شعبه نداشته باشه بي اعتباره

اينده ٨ تا ١٠ شعبه داره اصفهان
واقعا حيف شد بانك خوبي بود با كارمندان بسيار متشخص و خوش برخورد

بله، حساب خودمن در رفاه 20 درصد هست. می تونید از شعبه های بانک سوال کنید.
اما گردشگری فکر نمی کنم نا معتبر باشه.
آینده که شعبه زیاد داره چون از ادغام شدن سه تا موسسه تشکیل شده که شعبات زیادی داشتن (مخصوصا صالحین)

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان به من راهنمايي بدين رو سود اين پول حساب كرده بودم
ساعات كارمم تا ٢ صبح نميتونم برم حساب باز كنم يكي از خوبي هاي اينده اين بود تا ٤:٣٠ بازه

بقيه بانك هام همينجوره ؟
انصار ك امروز تعطيل بود بعد ٢

كجا بگذارم لااقل همون ١٩ بهم بده
آقا سیروس گل سلام
19 درصد رو که دیگه الان حتی سامان هم میده (برای مبالغ بالای 20 تومن روز شمار و کوتاه مدت)
دی هم 19 درصد میده
گردشگری هم بالای 10 تومن 22 درصد میده (بین 5 تا 10 تومن 19 درصد و زیر 5 تومن 17 درصد)
من فعلا از سامان و گردشگری استفاده میکنم
این هایی که گفتم همه کوتاه مدت روز شمار هستندا

بالا