ممنون دوست عزیز حالا فرضا ما این حسابو باز کردیم 25 روز بالای 30 م بود روز 26ام شود 10 م سوده این 25 روز همون 22 درصد حساب میشه؟
خیر به صورت کلی برای همان ۲۵ روز هم ۷٪ می شود
Sent from my iPhone
ممنون دوست عزیز حالا فرضا ما این حسابو باز کردیم 25 روز بالای 30 م بود روز 26ام شود 10 م سوده این 25 روز همون 22 درصد حساب میشه؟
خیر به صورت کلی برای همان ۲۵ روز هم ۷٪ می شود
Sent from my iPhone
منم چند صفحه قبل این رو خوندم ولی کسی جواب نداد که این جریانش چیهدوستان حقیقت داره که بانک پاسارگاد 27 درصد 15 ماهه میده؟
این 30 تومان کی میتونی برداشت کنی تا سود همون 22% حساب بشه وحساب ببندی ؟الان پرسیدم از ملت
زیر 30 تومن بیاد سود میشه 7 درصد.................. از 22 درصد.... البته رئیس شعبه میتونه این 30 تومن رو کمتر هم بکنه.
وقتی حساب روزشمار هست هر موقع بخوای برداشت میکنی . شما بمون سود رو که واریز کردند بعد حساب رو ببنداین 30 تومان کی میتونی برداشت کنی تا سود همون 22% حساب بشه وحساب ببندی ؟
پس منظور اگه زیر 30 تومان بیاد بانک ملت ماله همون ماه 7% حساب میشه؟وقتی حساب روزشمار هست هر موقع بخوای برداشت میکنی . شما بمون سود رو که واریز کردند بعد حساب رو ببند
دوستان در مورد بانك اينده اگه خبري هست ممنون ميشم سريعا بهم بگيد
گويا از ليست خارج شده
كل سرمايه من اونجاست لطفا اگه درصدي هم شك توشه بگيد خارج كنم سريع
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
من الان پولم رو از اينده خارج كردم
يكم ترسيدم زمزمه هايي از موسسه ثامن هم شنيده بودم ك اونجام مادرم پول داشت خارج كرد
الان پيشنهاد بدين
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
بله , کلا حسابهای روزشماری که شرط حداقل موجودی برای یک سود مشخص مثل 20 یا 22% دارند اگر مبلغ موجودی شما در ماه حتی 1 روز هم کمتر از اون موجودی تعیین شده بشه یا سود اون ماه 7% میشه و یا کلا سودی تعلق نمیگیره.پس منظور اگه زیر 30 تومان بیاد بانک ملت ماله همون ماه 7% حساب میشه؟
دوستان حقیقت داره که بانک پاسارگاد 27 درصد 15 ماهه میده؟
دوست عزیز این حسابی که شما میگی همون سپرده نوید هستش؟بله توی شعبه ما که میده .
خواستید ادرس پخ کنم
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
دوست عزیز اگه یک ماه از باز کردن حساب گذشته باشه همونی که شما میگی میشه ولی بطور کلی میشه :ممنون دوست عزیز حالا فرضا ما این حسابو باز کردیم 25 روز بالای 30 م بود روز 26ام شود 10 م سوده این 25 روز همون 22 درصد حساب میشه؟
بله ممنون میشم ادرس و شماره تلفن شعبه رو بدینبله توی شعبه ما که میده .
خواستید ادرس پخ کنم
ببخشید همون صفحه قبل من جواب دادم .. مثل اینکه کسی نخوندهمنم چند صفحه قبل این رو خوندم ولی کسی جواب نداد که این جریانش چیه
لطفا برای منم ارسال کنید ممنونبله توی شعبه ما که میده .
خواستید ادرس پخ کنم
فک کنم درسته این قضیهدوست عزیز اگه یک ماه از باز کردن حساب گذشته باشه همونی که شما میگی میشه ولی بطور کلی میشه :
قبل از یک ماه چه روز اول چه روز 29 اگه پولت بیاد زیر کف سود 7% بهت میده اون ماه رو که این تو بانک گردشگری سود 0 هستش
اما بعد از 1 ماه شما هروزی که پولت بالایه کف باشه سود 22 و پایین کف بیاد اونروزو بهت 7% میده
این قانون ماه اول واسه همه بانکها هستش