• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
نت بانک سامان https://ib.sb24.com از صبح برای من قطعه و صفحش باز نمیشه.چرا اینطوریه این؟
همیشه اشکال داره

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
در کل برای پولهایی با ارقام 10 , 20 تومن یک درصد سود کمتر و یا بیشتر تاثیری نداره و اصلا رقمی نیست که آدم بخواد در موردش فکر کنه.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
این ۲۷ درصد ۱۵ ماهه پاسارگاد رو نمیشه سودش رو ماهانه گرفت؟

tima ir

Registered User
لایک‌ها
102
يك بانک پس از حذف نامش از سايت بانك مركزي سود خود را بالا برد
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري اخبار بانک ،مشاهدات میدانی از سطح شعب این بانک حکایت از افزایش یک درصدی نرخ سود سپرده های روزشمار پس از هشدار های بانک مرکزی مبنی بر عدم سپرده گذاری شهروندان در بانک ها و موسسات مالی و اعتباری در شرف تاسیس دارد.

بر این اساس پیش از این نرخ سود سپرده های روزشمار این بانک ۱۹ درصد بود اما در هفته گذشته بنابر اعلام پرسنل یکی از شعب نرخ سود یک درصد افزایش یافته است.

همچنین در صورتی که مبلغ سپرده گذاری شده بیش از ۵۰ میلیون تومان شود نرخ سود سپرده های روزشمار تا ۲۰ و نیم درصد قابل افزایش است.

به گفته پرسنل یکی از شعب این تصمیم پس از اعلام نظر بانک مرکزی مبنی بر حذف نام این بانک از لیست بانک ها در شرف تاسیس توسط مدیران عالی بانک گرفته شده است.

به نظر می رسد برای جلوگیری از خروج منابع این تصمیم گرفته شده است.

tima ir

Registered User
لایک‌ها
102
گوش سپرده گذارن به هشدارهاي بانک مرکزی بدهکار نیست
پس از گذشت 11 روز از هشدارهای بانک مرکزی مبنی از غیر مجاز بودن تمامی بانک ها و موسسات مالی و اعتباری در شرف تاسیس به نظر می رسد تب این هشدار خوابیده است.
به گزارش پايگاه خبري اخبار بانك ، هفته گذشته بانک مرکزی در اقدامی ضربتی پس از حدود ۴ ماه سکوت از ابتدای استقرار دولت یازدهم، نام بانک ها و موسسات مالی و اعتباری در شرف تاسیس را بی سر و صدا از سایت خود حذف کرد!

اقدامی که ابتدا و در شروع این غائله توسط یکی از پایگاه های خبری تحلیلی (اخبار بانک به نشانی www. akhbarbank.com) رسانه ای و به سرعت به تیتر اول روزنامه ها و خبرگذاری های بزرگ تبدیل شد.

پس از رسانه ای شدن خبر مذکور موجی از نگرانی در مدیران و کارکنان بانک ها و موسسات مالی و اعتباری در شرف تاسیس بوجود آمد بطوری که دو بانک و موسسه مالی و اعتباری بلافاصله مستندات خود مبنی بر طی شدن روند تاسیس دائمی خود را بر روی خروجی سایت های خود منتشر کردند.

همچنین مدیران شش موسسه مالی و اعتباری و دو بانک در شرف تاسیس به سرعت خود را به ساختمان بانک مرکزی واقع در خیابان میردامانده رسانده تا با برگزاری جلساتی بصورت کدخدامنشانه موضوع حذف نام نهاد های تابعه خود از سایت بانک مرکزی را رفع و رجوع کنند.

البته تا حدودی به آنچه می خواستند رسیدند و پس از گذشت چند روز بانک مرکزی با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد موسسات و بانک های مذکور تا چند روز آینده و پس از کامل کردن مدارک و مستندات خود مجوز نهایی را از بانک مرکزی دریافت خواهند کرد.

همزمان با این موضوع بانک مرکزی هشدار و شوک دیگری به سپرده گذاران وارد کرد و بصورت کاملا جدی که تاکنون سابقه نداشته از مردم و شهروندان خواست سپرده های خود را در موسسات و بانک ها مجاز سرمایه گذاری کنند و در صورت بروز مشکل در موسسات بانک مرکزی هیچ گونه تعدی در قبال مشکلات احتمالی بوجود آمده نخواهد داشت.
http://akhbarbank.com/vdchiqni.23nvqdftt2.html

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري اخبار بانک ،مشاهدات میدانی از سطح شعب این بانک حکایت از افزایش یک درصدی نرخ سود سپرده های روزشمار پس از هشدار های بانک مرکزی مبنی بر عدم سپرده گذاری شهروندان در بانک ها و موسسات مالی و اعتباری در شرف تاسیس دارد.

بر این اساس پیش از این نرخ سود سپرده های روزشمار این بانک ۱۹ درصد بود اما در هفته گذشته بنابر اعلام پرسنل یکی از شعب نرخ سود یک درصد افزایش یافته است.

همچنین در صورتی که مبلغ سپرده گذاری شده بیش از ۵۰ میلیون تومان شود نرخ سود سپرده های روزشمار تا ۲۰ و نیم درصد قابل افزایش است.

به گفته پرسنل یکی از شعب این تصمیم پس از اعلام نظر بانک مرکزی مبنی بر حذف نام این بانک از لیست بانک ها در شرف تاسیس توسط مدیران عالی بانک گرفته شده است.

به نظر می رسد برای جلوگیری از خروج منابع این تصمیم گرفته شده است.
منظورش بانك ايندس ؟؟؟

من الان شهر گذاشتم اوكيه ؟؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

دوستان بنده امروز در مورد سود 22 درصد روز شمار ملت سوال کردم باید 10 م ته حسابت تا 6 ماه باشه اگه پایین تر بیاد میشه همون 7 درصد.

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
با سلام

دوستان بنده امروز در مورد سود 22 درصد روز شمار ملت سوال کردم باید 10 م ته حسابت تا 6 ماه باشه اگه پایین تر بیاد میشه همون 7 درصد.
اخر 30 یا 10 :)
22% برای مبالغ بالا 50 میلیون هست ؟

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
گوش سپرده گذارن به هشدارهاي بانک مرکزی بدهکار نیست

همزمان با این موضوع بانک مرکزی هشدار و شوک دیگری به سپرده گذاران وارد کرد و بصورت کاملا جدی که تاکنون سابقه نداشته از مردم و شهروندان خواست سپرده های خود را در موسسات و بانک ها مجاز سرمایه گذاری کنند و در صورت بروز مشکل در موسسات بانک مرکزی هیچ گونه تعدی در قبال مشکلات احتمالی بوجود آمده نخواهد داشت.
http://akhbarbank.com/vdchiqni.23nvqdftt2.html

سپرده گذاران ، بانک مرکزی رو به شخمشون هم حساب نکردن :( :oops:

نه اینکه بانک مرکزی خیلی اعتبار داره و به تاسیس موسسات که بیشتر از بقالی ها شدن (5500 موسسه ) نظارت میکنه ، برای همین مردم منتظرن بانک مرکزی زر بزنه اوامرشو اجرا کنن :rolleyes:

بانک مگه گوشی موبایله که در دو نوع بدون گارانتی و باگارانتی موجوده :eek::eek::eek:

اگه مسئولیتش با شما شادمغزان هست جمعش کنید . اگه نیست هر روز زر نزنید . یه راه دیگه برای گرفتن پول پیدا کنید o_O

به گزارش خبرنگار پايگاه خبري اخبار بانک

تبلیغش هم نو همین سایتی که خبرشو گذاشته هست :rolleyes:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
تعداد شعب آینده اینقدر زیاده که برشکست نمیشه! خیالتون راحت
من که رفتم حساب باز کنم ملت مثل مور و ملخ مشغول افتتاح حساب بودن.
بانک مرکزی هم مطمئنا به فکر مردم نیست
اگه به فکر مردم بود با ارزون تر شدن دلار مخالفت نمی کرد
فقط فکر جیب خودشه

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
الان معتبرترین بانک خصوصی بانک سیناست
واقعن شلوغه
چون واقعن معتبر هست

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
من امروز رفتم بانک مهر 10 میلیون بر داشتم رفتم به سمت بانک گردشگری گفتم یک حساب هم اونجا باز کنم
بانک مهر بهم گفت 1-2 هفته دیگه نرخ سود های جدید اعلام میشه که سودهای بالاتری خواهند بود
اما از این موضوع که بگذریم رفتم بانک گردشگری ساعت دقیقا 4:2 دقیقه بود ( اونم به خاطر نبود جای پارک و شاغل بودنم )
دیدم درو بستن .. یک عالمه کارگر اونتو بود .. سیم کشی میکردن چیکار میکردن نمیدونم
با کلی در زدن .. در رو باز کردن .. گفتم اومدم حساب باز کنم .. گفتن با توجه به اینکه 2 دقیقه گذشته .. حساب باز نمیکنیم
الکی گفتم فردا یک میلیارد میخوام پول بیارم :) .. اصلا عین خیالشون نبود .. گفتم میرم بانک دیگه ..کم منونده بود بگن گم شو
با اون همه کارگری که اونتو بود و بساطی که داشتن .. معلوم بود حداقل نیم ساعت قبل اونتو رفتن
یعنی بانک خصوصی اینطوری ندیده بودم .. انگار توی این مملکت همه چی درسته که 2 دقیقه از ساعت 4 گذشته بود نمیشود حساب باز کنی
بانک دولتی اش شده من تا چند ساعت بعد از تعطیلی توش بودم .. و کارمو راه انداختن .. بانکهایی مثل پاسارگاد و اقتصاد نوین و غیره آدم رو روی
سرشون میگذارن .. ولی بی تربیت تر از کارمندهای گردشگری ندیدم

بالا