• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
داداش مرسی از پست های مفیدت...این 3 ماهه اقتصاد نوین سالانه 23 درصد یعنی چی؟یعنی کمتر از 23 میشه؟یا برای هر یک میلیون عین روز شمار حدود ماهی 19 تومن میده؟
در مورد این سوال نکردم ولی در سایت اگر بخونید نوشته ""سه ماهه با نرخ 23% و پرداخت سود در سررسید"" یعنی سود شما رو بعد از سه ماه پرداخت میکنند.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
داداش مرسی از پست های مفیدت...این 3 ماهه اقتصاد نوین سالانه 23 درصد یعنی چی؟یعنی کمتر از 23 میشه؟یا برای هر یک میلیون عین روز شمار حدود ماهی 19 تومن میده؟

بله . دقیق بخوای ماهی 18900

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
در مورد این سوال نکردم ولی در سایت اگر بخونید نوشته ""سه ماهه با نرخ 23% و پرداخت سود در سررسید"" یعنی سود شما رو بعد از سه ماه پرداخت میکنند.
منم مثه شما رفتم پی بانک گردشگری توی تهران هم شعبه هاش کمه هیج کدوم جواب تلفن ندادن حضوری هم رفتم دو شعبه اش تعطیل بود کلا معلومه بانک مرخصیه.چند سال پیش هم که میخواستن منحلش کنن.اما این اقتصاد نوین با پدر و مادره.
من امروز به همه بانک ها زنگ زدم.3 تا بانک هستن که سود 6 ماه رو اولش یک جا میدن که میشه دوباره همونو سپرده باز کرد که سود نهایی نزدیک 24-25 درصد سالانه میشه.بانک پاسارگاد(بعضی شعبه هاش میگن خبر نداریم!!)بانک مسکن و صادارت که هر کدوم راجع به حداقل موجودی یه چیزی میگن.یه بار میگن 10 میلیون یه بار 50 یه بار 100...کسی از عیدانه سپهر صادارت به طور کامل خبر داره؟چرا روشون نمیشه عین آدم توی سایتشون بزنن؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
چرا روشون نمیشه عین آدم توی سایتشون بزنن؟
چون این نرخ سودها برای این مبالغ پایین خلاف قوانین بانک مرکزی هست و بالاترین نرخ سود قانونی در بانک مرکزی 20% هست تازه اونم برای سپرده های سه تا 5 ساله.
البته منظور از قانونی بودن همون مکتوب بودن هست چون تو مملکت ما قانون های غیر مکتوب هم قانون به حساب میاد !!o_O

mohsen123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
قوامین از معاون شعبه سوال کردم بالای 100 میلیون یک ساله 24 درصد گفتند حرفی از 26.5 درصد نبود به هبچ وجه
همچنین بالای 300 میلیون 5 ساله نوشتین به شرط یکساله اصلا همچین طرحی هم گفتند ندارم که 5 ساله به شرط یک ساله باشه.

قوامین شعبه پارک وی من خودم 26.5 درصد باز کردم یک هفته پیش 5 ساله و گفت میتونم 5 سال به شرط یکسال هم با سود 25 باز کنم همچنین کارسازان شعبه پونک هفته پیش تا 34 درصد طبق همون حرفی که گفتم اعلام کرد میتونیین به شماره 44615044 تماس بگیرید که میگه حضوری بیاین .

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
قوامین شعبه پارک وی من خودم 26.5 درصد باز کردم یک هفته پیش 5 ساله و گفت میتونم 5 سال به شرط یکسال هم با سود 25 باز کنم همچنین کارسازان شعبه پونک هفته پیش تا 34 درصد طبق همون حرفی که گفتم اعلام کرد میتونیین به شماره 44615044 تماس بگیرید که میگه حضوری بیاین .

تا 34 درصد ؟

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
صبح رفتم مهر اقتصاد گفت سود 23 درصد روزشمار شده 5 میلیونم تا سه ماه باید بمونه.گفتم من 21 بهمن حساب باز کردم .گفت اونا همون 22 درصد میمونه.اگه بخای ببندی و سود تعلق بگیره باید یک ماهش بگذره و سودش میشه 19/3 درصد.شانس ماست هر روز یه حساب میارن.این حساب 22 درصد اقتصاد نوینم خوبه .فقط تا کی سودش 22 دزصد میمونه و کی 2 میلیونه آزاد میشه ؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
این حساب 22 درصد اقتصاد نوینم خوبه .فقط تا کی سودش 22 دزصد میمونه و کی 2 میلیونه آزاد میشه ؟
اینکه تا کی 22% سود میدن سوال خوبیه , فردا که رفتم دوباره پول بریزم به حسابم میپرسم . و اما در مورد آزاد شدن اون دو میلیون .
این مبلغ کف موجودی این حساب برای باز بودن هست مثل حساب های کوتاه مدت معمولی که شما باید حداقل 10 هزار تومن بزاری و نمیتونی اون مبلغ رو از توی عابر بانک برداشت کنی .
اگر بخوای دو میلیون رو برداشت کنی باید بری حساب رو ببندی

بانک اقتصاد نوین - سپرده نگین
این حساب سپرده هست و به شما گواهی سپرده میدن و سود اون رو واریز میکنند به یه حساب دیگه . سودش 22.2% هست و مدت اون دوساله هست. از روز اول برای شما سود 22.2% منظور میشه ولی اگر تا یکماه حساب رو ببندی سودی تعلق نمیگیره .
اگر تا سه ماه حساب رو ببندی 19% محاسبه میشه. اگر تا 9 ماه حساب رو ببندی 20% محاسبه میشه . از 9 ماه تا 18 ماه 21.2% محاسبه میشه و در آخر اگر تمام 24 ماه باشه همون 22.2% محاسبه میشه.
توجه کنید که در بازه های زمانی که گفتم اگر حساب رو بسته بشه باید تفاوت سود گرفته شده و اون بازه زمانی رو یه بانک برگشت بدید

Last edited:

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
اینکه تا کی 22% سود میدن سوال خوبیه , فردا که رفتم دوباره پول بریزم به حسابم میپرسم . و اما در مورد آزاد شدن اون دو میلیون .
این مبلغ کف موجودی این حساب برای باز بودن هست مثل حساب های کوتاه مدت معمولی که شما باید حداقل 10 هزار تومن بزاری و نمیتونی اون مبلغ رو از توی عابر بانک برداشت کنی .
اگر بخوای دو میلیون رو برداشت کنی باید بری حساب رو ببندی
دید
آخه یکی از کاربرا میگفت اگه حسابو ببندی دیگه به اون دو میلیون سودی تعلق نمیگیره.اگه میشه اینم بپرسید.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
آخه یکی از کاربرا میگفت اگه حسابو ببندی دیگه به اون دو میلیون سودی تعلق نمیگیره.اگه میشه اینم بپرسید.
حساب رو وقتی ببندی که دیگه پولی تو حساب نیست تا بخواد بهش سود تعلق بگیره , اگر منظور شما این هست که فققط دو میلیون در حساب باشه سود تعلق نمیگیره نمیدونم باید سوال کنم

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
حساب رو وقتی ببندی که دیگه پولی تو حساب نیست تا بخواد بهش سود تعلق بگیره , اگر منظور شما این هست که فققط دو میلیون در حساب باشه سود تعلق نمیگیره نمیدونم باید سوال کنم
شایدم اگه ببندی از هر سودی که به سپرده تعلق گرفته کم میکنن.پیچیده کردن حسابها رو.بالاخره یه روز باید بسته شه .

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
لطفا اگه کسی هم در مورد صادرات پرسیده یا پول گذاشته بگه.با چه موجودی 23.3 درصد سود میدن و در چه شرایطی سود 6 ماه رو اولش میدن؟

sisiasal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بانک شهر 22.5 روز شمار برای مدت محدود حساب باز می کند. بقیه شرایطش رو نمی دونم.
خودم گردشگری دارم روز شمار 22% و الان 6 ماه گذشته و سودش مرتب و دقیق و اینترنت و تلفن بانکش عالی هست. بر خورد پرسنل عالی (شعبه آفریقا). یکدفعه هم 90% پولم رو ورداشتم حتی یک کلمه هم حرفی نگفتن و خیلی مودبانه پول در عرض 10 دقیقه جابجا شد. پول هم رقم سنگینی بود.

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پس با این احتساب سود های روز شمار بدون شرط زمانی

مهر اقتصاد 23درصد به شرط 5 میلیون
اقتصاد نوین 22 درصد به شرط 2 میلیون
گردشگری 22 درصد بشرط 10 میلیون که تقریبا توی اکثر شهرستان ها شعبه ای نداره!
رفاه 20 درصد بدون شرط
آینده 20.5 درصد
بانک شهر هم که دوستمون گفتن 22.5 شروطش مشخص نیست.
مسکن (؟ )

اگه مورد دیگری هم هست دوستان اضافه کنن

Last edited:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
شایدم اگه ببندی از هر سودی که به سپرده تعلق گرفته کم میکنن.پیچیده کردن حسابها رو.بالاخره یه روز باید بسته شه .
عزیز این حساب روزشماره هست نه سپرده مدت دار . فقط سپرده هایی که بصورت قرارداد مدت دار در بانگ گذاشته میشه در صورت زودتر بسته شدن حساب , مشمول کسر سود میشه

مهر اقتصاد 23درصد به شرط میلیون
رفاه 20 درصد بدون شرط
آینده 20.5 درصد
مسکن (؟ )

بانک رفاه تو هر شعبه و هر شهر متفاوت هست . مثلا من دوبار پرسیدم گفتن همچین حساب روزشماری نداریم که 20% بده .
بانک شهر اگر برید چند صفحه قبل یکی گفته برای سپرده 100 میلیون هست . البته تا اونجا که من یادم هست مدتش تا پایان بهمن بود مگر اینکه تمدید کرده باشند

در کل سیاست دولت و بانک مرکزی داره جواب . هدف دولت و بانک مرکزی اینه که نقدینگی سرگردان رو از دست مردم خارج کنه . وقتی نقدینگی سرگردان تو جامعه نباشه , تورم افت میکنه

Last edited:

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دی 19 درصد روز شمار ب شرط 50 هزار تومن

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97

مهر اقتصاد 23درصد به شرط 5 میلیون
رفاه 20 درصد بدون شرط
آینده 20.5 درصد
مسکن (؟ )

مهر اقتصاد سه ماهس.بعد از اون معلوم نیس سودشون چقدر میشه.

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
عزیز این حساب روزشماره هست نه سپرده مدت دار . فقط سپرده هایی که بصورت قرارداد مدت دار در بانگ گذاشته میشه در صورت زودتر بسته شدن حساب , مشمول کسر سود میشه
آخه مهر اقتصادم میگه روز شمار ولی اگه زودتر از سه ماه حسابتو ببندی 2/7 دزصد از کل سودی که گرفتیو کم میکنه.

بالا