• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در یک سایت معتبر و با سابقه و حداقل سود دهی 1.3 درصد در روز !!

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
سلام
امروز یک سایت سرمایه گذاری عالی را می خوام خدمتتون معرفی کنم که واقعا بی نظیره .
دلایل بی نظیر بودن:
1-انلاین بودن بیش از 1179 روز
2-برداشت فوری
3-کسی تا حالا از این سایت ناراضی نبوده
4-سود معقول در روز های کاری(یعنی شنبه و یکشنبه و تعطیلات بازار بورس امریکا سود تعلق نمی گیرد)
5-مدت زمان کم سرمایه گذاری(45روز کاری)
6-حداقل سود روز کاری 1.30%
7-شرکت ثبت شده در امریکا و نیوزلند( شماره تماس و ادرس های شرکت)
8-حداقل سرمایه گذاری 50$
9-عدم قبول سرمایه گذار جدید در بعضی مواقع(به علت رسیدن به حداکثر معاملات روزمره)که این دلیل محکمی است که نشان میده این سایت کلاهبردار نیست
10-بعد از بسته شدن بانک لیبرتی اکثر سایت های سرمایه گذاری اعلام کردند که همه سرمایه هایی که از این بانک انجام شده باطل است و برگشتی ندارد ولی این شرکت همه سرمایه گذاری ها را به بانک پرفکت مانی انتقال داد و پرداخت کرد(چه تضمینی بهتر از این)

میزان سرمایه گذاری من در این سایت : 100 $

لینک عضویت در این سایت

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست من برگشتی؟:D

حداقل یکی یه حساب اینترنتی مثل لایبرتی ولی با دووم تر معرفی کنه که بریم سراغ اون باهاش دلار تبادل کنیم

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
سلام شما مطمئنی پرداخت میکنه؟
توی سایت scamadviser.com که درصدش صفر بود و قرمز
یک سایت دیگه هم از 100% ، 40% توصیه میشد

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
دوست من برگشتی؟:D

حداقل یکی یه حساب اینترنتی مثل لایبرتی ولی با دووم تر معرفی کنه که بریم سراغ اون باهاش دلار تبادل کنیم

بهترین حساب فعلا پرفکت مانی هست که حتی زبان فارسی هم داره. به نظرم بهتر از لیبرتیه..

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
سلام شما مطمئنی پرداخت میکنه؟
توی سایت scamadviser.com که درصدش صفر بود و قرمز
یک سایت دیگه هم از 100% ، 40% توصیه میشد

100 درصد مطمئنم پرداخت داره. خودم در این سایت مدتیه سرمایه گذاری کردم و بدون هیچ مشکلی سود روزانه شما رو راس ساعت 8 به وقت ایران به حسابتون میریزند. اگر در سایت های هایپ مانیتور جستجو کنید خودتون می بینید که در این سه سال مشکلی نداشته... همچنین چند انجمن معتبر سرمایه گذاری هم تاپیک داره که هیچ کس مشکلی رو اعلام نکرده.. لینک تاپیک این سایت در یکی از انجمن های معروف رو میذارم خودت ببین بالای 2920 پست توشه که همشون پرداخت های موفق رو اعلام کردند. هر چند دقیقه هم پرداختی های جدید اعلام میشه. ضمنا خودمم اینجا سند پرداختی میذارم..http://www.moneymakergroup.com/Empfinance-Empfinancec-t349111.html

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
100 درصد مطمئنم پرداخت داره. خودم در این سایت مدتیه سرمایه گذاری کردم و بدون هیچ مشکلی سود روزانه شما رو راس ساعت 8 به وقت ایران به حسابتون میریزند. اگر در سایت های هایپ مانیتور جستجو کنید خودتون می بینید که در این سه سال مشکلی نداشته... همچنین چند انجمن معتبر سرمایه گذاری هم تاپیک داره که هیچ کس مشکلی رو اعلام نکرده.. لینک تاپیک این سایت در یکی از انجمن های معروف رو میذارم خودت ببین بالای 2920 پست توشه که همشون پرداخت های موفق رو اعلام کردند. هر چند دقیقه هم پرداختی های جدید اعلام میشه. ضمنا خودمم اینجا سند پرداختی میذارم..Empfinance - Empfinance.com

من از هایپ دفاع نمیکنم ولی این دوستمون کارش درسته سایتهایی رو معرفی میکنه خودش امتحانشون کرده و در موردشون تحقیق کرده. تا اون زمانی که داره به شما معرفیش میکنه حتماً خوب پرداختی داشته.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
امروز میزان سرمایه گذاریم رو به 100 دلار ارتقا دادم.

اینم سند برداشت سود 1.95 دلاری امروزم که در کمتر از 5 ثانیه به حساب پرفکت مانیم واریز شد.:)

5.54 Received Payment 1.95 USD from account U3373876. Memo: API Payment. EmpFinance.com withdrawal. Payment ID: 459711

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
سود امروز راس ساعت 20:00 به حسابم واریز شد.

Received Payment 1.3 USD from account U3373876. Memo: API Payment. EmpFinance.com withdrawal. Payment ID: 465415

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
مبارکت . حالا شیرینیشو بعدن بهمون بده.

دوست من 45 روز پول باید تو حسابت بخوابه؟

و روزانه سود دریافت میکنی؟

ممنون
بله 45 روز کاری باید پول تو حساب باشه که به عبارتی میشه 2 ماه تقویمی ( شنبه و یکشنبه ها سود تعلق نمی گیره ). سود به صورت روزانه راس ساعت 20 قابل برداشته.

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
سلام
به پرفکت مانی هم پرداخت میکنه؟

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
حاجی نمیدونم ولی تو wot هم اسکم شناخته شده مواظب باشین سایت هارو با این نرم افزار کوچیک شناسایی کنید

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
حاجی نمیدونم ولی تو wot هم اسکم شناخته شده مواظب باشین سایت هارو با این نرم افزار کوچیک شناسایی کنید

این نرم افزار رو مرورگرتون نصب میشه و وارد هر سایتی میشید اگه درستکار باشه سبز میشه اگه اسکم قرمز من خودم جندین سایت رو امتحان کردم درست جواب داد

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
این نرم افزار رو مرورگرتون نصب میشه و وارد هر سایتی میشید اگه درستکار باشه سبز میشه اگه اسکم قرمز من خودم جندین سایت رو امتحان کردم درست جواب داد
در مورد هایپ ها (وشاید در مقیاس وسیع تر در مورد خیلی از کسب و کارهای اینترنتی) اینکه تا امروز سایتی درست کار بوده رو خیلی سخت نیست که بشه فهمید، ودر مورد این سایت هم همینطوره که تا امروز هیچ مشکلی نداشته...
پس ازین نظر مطمئن باشید...
ولی هفته بعد و ماه بعد این وضعیت ادامه پیدا میکنه رو نمیشه چیزی گفت...
فقط میشه به عمر این هایپ نگاه کرد و افسوس خورد که اگه مدت ها قبل توش سرمایه گذاشتم الان ده برابر شده بود!

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
سود امروز دریافت شد.:)
سند دریافت 1.3 $ :

Received Payment 1.3 USD from account U3373876. Memo: API Payment. EmpFinance.com withdrawal. Payment ID: 472183

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
1.3 دلار ... سود امروز 9 مرداد 92 دریافت شد.
smilingsmiley.gif

Received Payment 1.3 USD from account U3373876. Memo: API Payment. EmpFinance.com withdrawal. Payment ID: 483693

بالا