سلام
امروز یک سایت سرمایه گذاری عالی را می خوام خدمتتون معرفی کنم که واقعا بی نظیره .
دلایل بی نظیر بودن:
1-انلاین بودن بیش از 1179 روز
2-برداشت فوری
3-کسی تا حالا از این سایت ناراضی نبوده
4-سود معقول در روز های کاری(یعنی شنبه و یکشنبه و تعطیلات بازار بورس امریکا سود تعلق نمی گیرد)
5-مدت زمان کم سرمایه گذاری(45روز کاری)
6-حداقل سود روز کاری 1.30%
7-شرکت ثبت شده در امریکا و نیوزلند( شماره تماس و ادرس های شرکت)
8-حداقل سرمایه گذاری 50$
9-عدم قبول سرمایه گذار جدید در بعضی مواقع(به علت رسیدن به حداکثر معاملات روزمره)که این دلیل محکمی است که نشان میده این سایت کلاهبردار نیست
10-بعد از بسته شدن بانک لیبرتی اکثر سایت های سرمایه گذاری اعلام کردند که همه سرمایه هایی که از این بانک انجام شده باطل است و برگشتی ندارد ولی این شرکت همه سرمایه گذاری ها را به بانک پرفکت مانی انتقال داد و پرداخت کرد(چه تضمینی بهتر از این)
میزان سرمایه گذاری من در این سایت : 100 $
لینک عضویت در این سایت
امروز یک سایت سرمایه گذاری عالی را می خوام خدمتتون معرفی کنم که واقعا بی نظیره .
دلایل بی نظیر بودن:
1-انلاین بودن بیش از 1179 روز
2-برداشت فوری
3-کسی تا حالا از این سایت ناراضی نبوده
4-سود معقول در روز های کاری(یعنی شنبه و یکشنبه و تعطیلات بازار بورس امریکا سود تعلق نمی گیرد)
5-مدت زمان کم سرمایه گذاری(45روز کاری)
6-حداقل سود روز کاری 1.30%
7-شرکت ثبت شده در امریکا و نیوزلند( شماره تماس و ادرس های شرکت)
8-حداقل سرمایه گذاری 50$
9-عدم قبول سرمایه گذار جدید در بعضی مواقع(به علت رسیدن به حداکثر معاملات روزمره)که این دلیل محکمی است که نشان میده این سایت کلاهبردار نیست
10-بعد از بسته شدن بانک لیبرتی اکثر سایت های سرمایه گذاری اعلام کردند که همه سرمایه هایی که از این بانک انجام شده باطل است و برگشتی ندارد ولی این شرکت همه سرمایه گذاری ها را به بانک پرفکت مانی انتقال داد و پرداخت کرد(چه تضمینی بهتر از این)
میزان سرمایه گذاری من در این سایت : 100 $
لینک عضویت در این سایت
Last edited: