• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در یک سایت معتبر و با سابقه و حداقل سود دهی 1.3 درصد در روز !!

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
برداشت های چند روز اخیر بنده از این کمپانی . 52.6 دلار !! :cool:

Received Payment 2.6 USD from account U3373876. Memo: API Payment. EmpFinance.com withdrawal. Payment ID: 789353
Received Payment 50.00 USD from account U3373876. Memo: API Payment. EmpFinance.com withdrawal. Payment ID: 789355

توصیه اکید می کنم فرصت سرمایه گذاری در این کمپانی رو از دست ندید. :specool:

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
دوست عزیز من راجع به نحوه کار این سایت اصلا اطلاعی ندارم.میشه یه توضیحی بدین که چطوریه نحوه کارش? اگه خواستین تو پخ

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
دوست عزیز من راجع به نحوه کار این سایت اصلا اطلاعی ندارم.میشه یه توضیحی بدین که چطوریه نحوه کارش? اگه خواستین تو پخ

نحوه کار خیلی سادست. شما فقط در این سایت سرمایه گذاری می کنید و به صورت روزانه سود دریافت می کنید. هر ماه 28.5 درصد سود دریافت می کنید.
برای شروع ابتدا از لینک زیر در سایت ثبت نام کنید.
http://empfinance.com/?ref=karen9
بعد از ثبت نام اگر حساب پرفکت مانی ندارید از لینک زیر یک حساب پرفکت مانی ایجاد کنید و سپس حداقل 100 دلار بخرید و از طریق پرفکت مانی پول وارد empfinance کنید و هر روز سود روزانه رو دریافت کنید. اگر شما 100 دلار سرمایه گذاری کنید روزانه 1.3 دلار سود خالص به حساب شما انتقال داده میشه و بعد از یک دوره 2 ماهه اصل 100 دلار شما هم قابل برداشت به حسابتون هست. به لینکی که در وبلاگم هست مراجعه کنید توضیحات مفصل در وبلاگم موجوده. اگر دلار پرفکت مانی هم خواستی می تونم با تخفیف بهت بدم.
موفق باشی

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
بالا