• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در cushionrev

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
این سایت هایپ نیست دوستان در واقع یک سایت خرید و فروش سهام در شرکت های مختلف از سرتاسر دنیا و همینطور خرید و فروش تبلیغات می باشد و نحوه فعالیت آن بدین گونه است:
1- سایت اطلاعاتی از شرکت های مختلف رو به شما ارائه میده و میزان ارزش هر سهم اون شرکت رو هم به شما میده که در قبال هر سهم با توجه به اون شرکت میزان سودی به شما تعلق میگیره در مدت زمان معین.
2- در واقع سایت به نیابت از شما در اون پروژه سهام خریداری میکند، قابل به ذکر است که میزان سود دریافتی به صورت روزانه قابل برداشت است.
پرداخت از طریق حسابهای: payza, paypal, payeer, Bitcoin, oerfectmoney, solidtrustpay
کمترین میزان برداشت: 1 دلار
فعلا خودم سرمایه گذاری کردم و در صورت پرداخت در همین تاپیک اعلام میکنم.
لطفا اگر سوالی داشتید همین جا مطرح بفرمائید تا دیگران نیز از سوال شما بهره ببرند.

• Like
Reactions: OVH

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
هایپ نیس ولی کار اخرش رو عین همون هایپ میکنه ... هاپولی کردن

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
هایپ نیس ولی کار اخرش رو عین همون هایپ میکنه ... هاپولی کردن
استدلال خوبیه برای اینکه کلا توی اینترنت سرمایه نذاری پیشنهاد میکنم با همین استدلال جلو بری...

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
تصویر اولین برداشت:
zhs4_cashionrev.png

• Like
Reactions: OVH

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
تصویری دیگر از برداشتهای من
su2b_cashionrev.png

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سلا من عضو شدم. سايت جالبي هستش. مثل اينكه به كسب و كارها وام ميده . فقط اينو بگيد اينكه نوشته مثلا 141 درصد در 28 روز پرداخت ميشه اگه 10 دلار بزاريم بعد 28 روز 14.1 دلار پس ميده؟

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
سلا من عضو شدم. سايت جالبي هستش. مثل اينكه به كسب و كارها وام ميده . فقط اينو بگيد اينكه نوشته مثلا 141 درصد در 28 روز پرداخت ميشه اگه 10 دلار بزاريم بعد 28 روز 14.1 دلار پس ميده؟
دوست عزیز نحوه کار این سایت بر اساس سهام بدین صورت که سهام هر شرکت ارزش متفاوتی داره و شما باید به صورت سهام از این سایت خریداری کنید نه مقدار مشخصی پول...
به طور مثال من 2 سهم 7 دلاری تا الان از این سایت در یک شرکت که در دبی در حال فعالیت است و نرخ سود 154 درصد در ماهو داره، خریداری کردم یعنی بعد از گذشت 30 روز باید به من طبق همون چیزی که شما گفتین سود بده البته هنوز یک ماه نشده و تنها دو هفته است که فعالیتمو توی این سایت شروع کردم پس اگر هنوز شک دارید میتونید تا موقعی که من به برداشت کامل رسیدم صبر کنید.
توی همین ترید به همه اعلام میکنم

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
We have been in talk with our bank, and we are positive that in the next few months, we will provide every interested user a debit card to enable easy funding and withdrawals. Please note that the card will cost $49, including cost of shipping to you. Only users with valid shares in their account will be eligible. We will constantly keep you informed.
متن ایمیل از طرف این سایت برای من اومده که اجازه میده یک کارت اعتباری بانکی درست کنم و برای من فرستاده بشه که هزینه ارسال اون هم 49 دلار، جدا از هزینه کارت بحث اعتماد سازی می باشد که این سایت بدور از همه سایتهایی که شرکت ثبت می کنند و با گرین بار سبز مردم رو فریب میده به خوبی داره فعالیت میکنه...
خرید 2 سهم 7 دلاری دیگه
این سایت خوب رو از دست ندید دوستان

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
مثل یو اینوست هستش من اتفاقا دنبال چنین سایتی بودم ولی این انگار سود دهیش خیلی زیاده . انگار هایپ هستش.کجاها تاییدش کردن؟چندوقته داره کار میکنه؟

Last edited:

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
مثل یو اینوست هستش من اتفاقا دنبال چنین سایتی بودم ولی این انگار سود دهیش خیلی زیاده . انگار هایپ هستش.کجاها تاییدش کردن؟چندوقته داره کار میکنه؟
دوست عزیز این سایت از خودش به شما سودی نمیده تنها شرکت هایی رو معرفی میکنه که شما میتونید سهام اونها رو بخرید و بعد از مدت معینی سود سهامتون رو برداشت کنید در واقع سایت حکم یک کارگزار بورس رو داره که کارمزدی برای این کار برداشت میکنه...
البته توی بعضی از مانیتورینگ ها این سایت اسکم شناخته شده با اینکه تا الان من دو برداشت آنی از این سایت داشتم و برداشت سوم رو هم همین الان انجام دادم:
3f1s_cushionrev.png

و اینکه این سایت از سال 2015 داره کار میکنه....
البته اینم بگم که بعضی از این ماانیتورینگ ها حتی سایت Coince رو هم اسکم اعلام کردن با اینکه من روزانه 3 دلار از این سایت سود دریافت میکنم و هر هفته برداشت میزنم.
سوال دیگه ای بود برای رفع ابهام حتما بپرسید

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
روزانه 3 دلار یعنی هفته ای 20 دلار؟سایت coinceهشت ساله داره کار میکنه؟
ازکجا میتونیم بفهمیم که این سایت کارگزاری هستش و داره برای شرکتها کار میکنه؟

Last edited:

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
روزانه 3 دلار یعنی هفته ای 20 دلار؟سایت coinceهشت ساله داره کار میکنه؟
ازکجا میتونیم بفهمیم که این سایت کارگزاری هستش و داره برای شرکتها کار میکنه؟
سایت Coince در حدود 6 ماهه که داره فعالیت میکنه نه 8 سال و بله با سرمایه گذاری 100 دلاری روزی 3 دلار میتونید برداشت کنید.
در مورد سوال سومتون هنوز اطلاع کافی ندارم که بهتون جواب بدم

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
برداشت چهارم از این سایت موفق...
Amount $1.400 To Perfect Money(U9972...) Date 2016/07/28 06:07:18​
به کسانی که ثبت نام کرده اند ولی هنوز سرمایه گذاری نکردند پیشنهاد میکنم زودتر این کار رو انجام بدن حداقل تا موقعی که این سایت در حال فعالیته بتونید از اون مقداری سرمایه بدست بیارید...
موفق باشین

alirezakaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
پروانه شرکتی نداره . اینم هایپه .
مگه دلش سوخته بیاد براتون سهام بخره ؟
بعدشم مگه خودت چلاغی . خو برو سهام بخر . لوللللللل

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
اولا اگه یه ذره اون مغزتو به کار بندازی می بینی که خودم سهام خریدم و دارم برداشتیهامو اینجا میذارم
دوما من به کسایی که ثبت نام کردن خواستم اطلاع بدم که این سایت هنوز در حال پرداخته نه تو
سوما اگر بازم یه ذره مغزتو به کار بندازی جواب این سوالتو میگیری و من حوصله توضیح دادن واسه تو که نمیخوای چیزی وارد مغزت بشه رو ندارم.
در ضمن اینجا چاله میدون نیست و گر نه بلدم چه جوری جوابتو بدم یه ذره ادب داشته باش...
هر موقع کسی توی این تاپیک ضرر کرد و اینجا اعلام کرد بعد بیا نطق کن

alirezakaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اون که میگم مگه خودت چلاغی ینی برو مستیم از شرکت مربوطه بخر بجای و.اسط گرفتن . همه هایپ ها پرداخت میکنن شما چطور؟
برو ملت رو به خاطر گرفتن زیر مجموعه برا خودت خر نکن .
این حرفاتو به تازه واردا بگو .

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
اولا ملت از من و شما باهوش ترن اون چیزی هم که گفتی برای خودت نه ملت
دوما شما برو پیدا کن من میام توی همون شرکت که سهام خریدی زیر مجموعه ات میشم.
سوما قرار نیست من بشینم اینجا تا ببینم کی این سایت اسکم میشه من میام از همون زمانی که این سایت داره کار میکنه نهایت استفاده رو میکنم و این سایت رو به بقیه هم پیشنهاد میدم همونطور که به بقیه هم گفتم خودم همیشه اولین نفری هستم که توی سایت سرمایه گذاری میکنم و بعد از مدتی که سود ها برداشت شد اون سایت رو معرفی میکنم...
این حرفا رو هم به تازه واردا نمیگم آقای با تجربه، برو چند تا پست بالاتر رو بخون عین حقیقت رو برای دوستانی که سوال کردن توضیح دادم ( پست شماره 11 )...
خواهشا اگه میخوای تعداد پست هات رو زیاد کنی تاپیک رو خراب نکن...
با تشکر و موفق باشی

alirezakaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اولا ملت از من و شما باهوش ترن اون چیزی هم که گفتی برای خودت نه ملت
دوما شما برو پیدا کن من میام توی همون شرکت که سهام خریدی زیر مجموعه ات میشم.
سوما قرار نیست من بشینم اینجا تا ببینم کی این سایت اسکم میشه من میام از همون زمانی که این سایت داره کار میکنه نهایت استفاده رو میکنم و این سایت رو به بقیه هم پیشنهاد میدم همونطور که به بقیه هم گفتم خودم همیشه اولین نفری هستم که توی سایت سرمایه گذاری میکنم و بعد از مدتی که سود ها برداشت شد اون سایت رو معرفی میکنم...
این حرفا رو هم به تازه واردا نمیگم آقای با تجربه، برو چند تا پست بالاتر رو بخون عین حقیقت رو برای دوستانی که سوال کردن توضیح دادم ( پست شماره 11 )...
خواهشا اگه میخوای تعداد پست هات رو زیاد کنی تاپیک رو خراب نکن...
با تشکر و موفق باشی
تو گه باهوش بودی نمیومدی تو سایتی پا بزاری که اولو اخرش معلوم نیست به کجا ختم میشه .
دوما پست هامو زیاد کنم که چی بشه ؟ به چه دردم میخوره ؟ چرت میگی برا خودت .
دارم ملتو روشن میکنم . حالا شما هایپ باز حرفه ای درست کارتو بلدی . بقیه مردم که این چیزا رو نمیدونن

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
اولا اینو بهت بگم که من از طریق یکی از دوستان که چندین ماهه داره با این سایت کار میکنه آشنا شدم و تا الان هم که این سایت کاملا جواب داده و داره پرداخت میکنه.
دوما شما تو هر سایتی پاتو بزاری آخرش معلوم نیست چه اونی که شرکت ثبت کرده و با کلی تجملات میاد و چه سایتی که حتی گرین بار هم نداره (سرمایه گذاری توی اینترنت این چیزا رو باید به آدم یاد میده که هیچ سایتی قابل اطمینان نیست).
مطمئن باش ملت میدونن که سرمایه گذاری توی اینترنت ریسکهای زیادی داره یه مثال برات میزنم برو این تاپیک رو بخون، خودتم توی اون پست گذاشتی.
من دارم از این سایت برداشت میکنم به اندازه اون رفیقمون به هیچ وجه نیست اما هنوز برداشت دارم...
شما از سایتهای هایپ بسیار ضرر کردی برای همین خیلی ناراحتی من هم بهت حق میدم چون خودم هم ضرر کردم اما من دیگه باید بدونم که دیگه چه طوری جلو برم در مورد همین سایت بعد از گذشت چندین ماه هنوز هم پرداختی داره به همین دلیل توی اون ثبت نام کردم چون اینطور سایتها به نظر من که چند ماه به فعالیت ادامه میدن حداقل 1 سال رو جلو میرن و به قول خودتون مانند سایتهای هایپ هستند اما هایپهای متفاوت داریم، یکی چند روز دوام داره و یکی دیگه چندین سال قرار نیست من بشینم تا اون سایتی که چندین سال رو دوام آورده رو از دست بدم البته اینم بگم که من بعد از اینکه یه سایتی چند ماه پرداختی داره و موفق عمل کرده اون رو برای کار انتخاب میکنم نه همه سایتها رو به طور مثال Coince که در پست های بالاتر توضیح دادم و حداقل تا 2 هفته دیگه اصل پولم برگشت داده میشه و به سود میرسم.
خوب امیدوارم که کامل توضیح داده باشم که حرف شما درسته هر سایتی احتمال اسکم شدنش هست اما باید فرصت ها رو غنیمت شمرد.
اما نباید زودتر قضاوت کرد...
اتفاقا خیلی خوشحالم که این سوالات رو پرسیدید حداقل کسانی که میان و این تاپیک رو میخونن با آگاهی کامل جلو میرن...
تشکر دوست عزیز

بالا