به نظر من سایت مطمئنی تا الان نشون داده به خصوص که آپدیتهایی هم که انجام داده بیشتر آدم رو مطمئن میکنه، اما در نهایت انتخاب با کاربر که ریسک رو انجام بده که من پذیرفتم و تا الان مشکلی ندیدم.به نظر مياد سايت بزرگ و جالبي هستش.
نام کاربریتون توی سایت چیه؟؟؟منم سرمايه گذاري كردم. نوع سايتش با هايپ فرق داره. صفحه پرداختي هاش خيلي زياد هستش.
coince یه سایت سرمایه گذاری که به سرمایه شما مقدار مشخصی سود میده اما این سایت اگر برید و تاپیک رو دقیق مطالعه کنید، توی فعالیت های خرید سهام شرکت های مختلف شرکت میکنه و در واقع به نیابت از ما از اون شرمت سهام میخره که در یک دوره زمانی معین به سهامدارانش سود میده و این سایت مقدار مشخصی کارمزد از سرمایه ما بر میداره.فرق این سایت با coince در چیه ؟
به نظر شما کدوم سایت سرمایه گذاری توش ایمن تره...
همونطور که قبلا گفتم برای سرمایه گذاری باید سایتهای مطمئنی رو انتخاب کرد و این سایت به نظر من واقعا سایت مطمئنی به طوری که برای کسانی که در هر کشوری سمیناری جهت افزایش آگاهی کسانی که میخواهند سرمایه گذاری کنن کمک هزینه ای به اونها میده که بعد از فرستادن مدارک دال بر انجام شدن سمینار و موفق بودن اون ارسال میشه و همونطور که دوستمون گفتن توی ایران هم قراره این سمینار به همت یکی از کاربران ایرانی این سایت به نام سپهر در روز 2 سپتامبر یعنی تقریبا 4 هفته دیگه توی اصفهان برگزار بشه.نام كاربريم يادم نيست چون با ايميل وارد ميشم.
ميشه بگيد اون قسمت سمينار چيه؟ توي ايران هم يكي است نوشته اصفهان در 2 سپتامبر جمعه ساعت 9 صبح توسط سپهر با شماره تلفن ***
منظور شما رو از مزیت واحد پول نمیدونم چیه(دقیق تر بگین منظورتون چیه) اما این سایت از پیپال پشتیبانی نمیکنه و میتونید از پرفکت مانی، بیت کوین و پایر استفاده کنید.آقا, هنگام واریز یا برداشت از این سایت واحد پول چه مزیتی داره؟ بیتکوین و دلار حساب پیپال
مزیت های کدوم یکی بیشتره ؟
لطفا پاسخ بدید...
مرسی به مقصودم رسیدم ...منظور شما رو از مزیت واحد پول نمیدونم چیه(دقیق تر بگین منظورتون چیه) اما این سایت از پیپال پشتیبانی نمیکنه و میتونید از پرفکت مانی، بیت کوین و پایر استفاده کنید.
در مورد بیت کوین با توجه به اینکه ارزش اون بالا و پایین میشه پیشنهاد میکنم با دلار کار کنید و بیت کوین سرمایه گذاری نکنید
نه اصلامرسی به مقصودم رسیدم ...
پرفکت مانی با آی پی ایرانی مشکل نداره؟