• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
جستارتا فقط یک نکته رو در نظر نگرفتید
قیمت ارز و طلا به صورت کاملا آنی و آنلاین در حال افزایش و کاهش می باشد
اما قیمت کالا و خودرو و مسکن اینگونه آنلاین افزایش نمی یابد
برای مثال وقتی دلار به 10 تومن رسید هنوز پراید همان 25 بود
اما به مرور هر روز گران و گرانتر شد
حتی بعد از دلار 19 تومن هم خودرو و مسکن با شیب کمتر جلو می اومدن
به طوریکه از پاییز تا به امروز هر روز شاهد افزایش قیمت مسکن و خودرو هستیم (برعکس دلار و طلا که کاهش یا نوسان داشته است)و باید قیمت این کالاها هم حدود 3.5 برابر بشن اما به صورت آنی این اتفاق نخواهد افتاد
حتی ممکن است باز به دلیل آنی نبودن این بازارها حتی نزولهای آن نیز با سرعت اتفاق نیافتد(بر عکس نزول دلار که ناگهان از 19 تومن به 10 تومن رسید)
پس اینو در نظر بگیرید که پراید تا 60 تومن هنوز جا داره بره(حالا شاید شش ماه بعد برسه)
دولت به صورت مصنوعی آهن و گالوانیزه سایپا را با قیمت کمتر میدهد(و کارهایی از این دست در سایر کالاهای اصلی)
اما در اینده نه چندان دور همه اینها اصلاح خواهند شد.
بارها در صفحات قبلی با دوستان بحث شد که قیمت دلار به ثبات رسیده و بازار مسکن وکالا حرکت خواهد کرد که مسرانه می گفتند دلار به فلان قدر می رسد که دیدیم برعکس شد
حال شما می گویید چرا قیمت خودرو گران می شود ولی دلار کنترل می شود(در حالیکه قبلا می گفتید دولت قادر به کنترل دلار نیست)
خب تقریبا چهار ماه قبل کلی بحث کردیم که دلار فعلا به قیمت ثبات نزدیک شده و نوبت بازار کالا و مسکن است.

پست من درباره خودروهای خارجی بود به عنوان تاثیر پذیر ترین بازار از بازار ارز و طلا. جواب شما درباره خودروی داخلی بود که ارتباطی به پست من نداشت.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
قیمت لحظه ای #مثقال
1398-02-07
11:28:51

قیمت #دلار نقدی #دبی 14,300 تومان

80 تومان افزایش نسبت به قیمت قبل
80 تومان افزایش نسبت به قیمت اول وقت امروز

در صورت تغییر، قیمت جدید اعلام می‌شود.

فرستاده شده از MI 8 Liteِ من با Tapatalk

Handel

Registered User
لایک‌ها
397
به احتمال زیاد گفتگو و مصالحه با آمریکا رو به رای میزارن چند وقت دیگه

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
به رای میزارن ؟!!!! خخخخخخخ یه مسئله ای که هست اینه که حتی اگه ایران این دفعه بخواد مذاکره کنه، جان بولتون نمیزاره ترامپ بره برای مذاکره، در مورد کره شمالی هم شخص بولتون باعث شکست مذاکرات شد چون این بابا تسلیم کامل طرف مقابلش رو میخواد که هیچ وقت چنین چیزی اتفاق نمی افته.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
قیمت لحظه ای #مثقال
1398-02-07
13:51:29

قیمت #دلار نقدی #دبی 14,400 تومان

50 تومان افزایش نسبت به قیمت قبل
180 تومان افزایش نسبت به قیمت اول وقت امروز

در صورت تغییر، قیمت جدید اعلام می‌شود.

فرستاده شده از MI 8 Liteِ من با Tapatalk

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
قیمت مسکن هم در سال جدید همچنان افزایشی بوده. معاملات کم شده اما قیمت هم رفته بالا. اینطور نبوده که با کاهش معاملات قیمت مسکن کاهش پیدا کنه.
نمودار قیمت املاک تو ونزوئلا رو ببینید، ابتدا افزایش شدید داشته و بعد افت وحشتناک
البته موردی که من مطالعه می کردم تا سال ۲۰۱۶ بود احتملا الان که مهاجرت ها زیاد شده افت بیشتر هم بوده...

پ.ن: منظورم قیمت به دلاره البته

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
نمودار قیمت املاک تو ونزوئلا رو ببینید، ابتدا افزایش شدید داشته و بعد افت وحشتناک
البته موردی که من مطالعه می کردم تا سال ۲۰۱۶ بود احتملا الان که مهاجرت ها زیاد شده افت بیشتر هم بوده...

مقایسه شرایط ایران با ونزوئلا (که این روزها مد شده) قیاس دقیق و درستی نیست. این تاپیک البته جاش نیست، ولی تنها چیزی که میتونه قیمت ملک و مسکن در ایران رو با کاهش قابل توجه مواجه کنه ، یک تهدید جدی نظامی یا یک جنگ هست.
اگه به فرض محال، روزی روزگاری در آینده که شاید به عمر ما قد نده ، ایران با جامعه جهانی و آمریکا صلح کنه، قیمت مسکن در ایران به دلیل رونق اقتصادی مورد انتظار، سر به فلک میگذاره. یکی از فاکتورهایی که در افزایش قیمت مسکن در هر کشوری تأثیر گذار هست، امنیت اجتماعی و سیاسی و امنیت سرمایه گذاری هست. اگه این شرایط به فرض همین الان در ایران برقرار بشه ، شاید متوسط قیمت مسکن در تهران در یک چشم بهم زدن به سه برابر قیمت فعلی برسه.

اگه قرار باشه در ایران ناامنی و بی ثباتی به نقطه ای برسه که قیمت مسکن افت قابل ملاحظه ای رو تجربه کنه ، باید انتظار داشت که برای خرید یک دلار آمریکا ، یک گونی ایران چک ببریم!

برابري يه دلار امريكا با پول ونزوئلا (بولیوار)
venez_USD.jpg

Last edited:

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

من شخصا از گفتگو حمایت میکنم . اما بنظر شما گفتگو با امثال ترامپ و پمپئو و بولتون ثمری هم داره ؟ اگر دوباره فردای مذاکره زدن زیر همه چیز چی ؟
بنظر من اینها فقط زبان زور را می فهمن . هر کس بتونه مقابل اینها قوی باشه و محکم وایسته باهاش کمتر کار دارند ( مثل هند و چین و روسیه ) . به هر کس هم که بتونند زور میگند چه دشمن باشه چه دوست . به ونزوئلا یه جور زور میگن به ترکیه و کانادا و آلمان هم یه جور دیگه .

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
آخرین قیمت ارزهای رایج در پایان معاملات شنبه، 7 اردی بهشت 1398 در صرافی های تهران

دلار : 14400
یورو : 16050
پوند : 18540
درهم : 3915
لیر : 2410

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
من شخصا از گفتگو حمایت میکنم . اما بنظر شما گفتگو با امثال ترامپ و پمپئو و بولتون ثمری هم داره ؟ اگر دوباره فردای مذاکره زدن زیر همه چیز چی ؟
بنظر من اینها فقط زبان زور را می فهمن . هر کس بتونه مقابل اینها قوی باشه و محکم وایسته باهاش کمتر کار دارند ( مثل هند و چین و روسیه ) . به هر کس هم که بتونند زور میگند چه دشمن باشه چه دوست . به ونزوئلا یه جور زور میگن به ترکیه و کانادا و آلمان هم یه جور دیگه .
اونی که فقط زبان روز حالیشه یکی دیگستا;) ضمنا هیچوقت در طول تاریخ یه موش مریضِ رو به موت واسه یه ببر سر حال و پر قدرت شمشیر کشی نکرده که حالا بخواد چنین اتفاقی بیفته:D

اساسا در دنیای جدید صف بندی ای به نام دوست و دشمن وجود نداره، در دنیای جدید "منافع" حرف اول رو میزنه. "رفاه شهروندان" اولویت اول و آخر تمام کشورهای درست حسابی دنیاست به جز چند کشور عقب مونده ی ایده ئولوژی زده مثل ما و کوبا و کره شمالی و ... که خودشون رو درگیر این مفاهیم دوران پارینه سنگی کردن و ملتشون درگیر پیاز و سیب زمینی و شکرن. حتی همون چینِ کمونیست هم سالهاست بیخیال این مسخره بازیهای عصر حجری شده و به جای صدور ایده ئولوژی و جنگ با دشمن و مقاومت در برابر امپریالیسم و این مزخرفات داره اقتصادش رو قوی میکنه و فقر رو ریشه کن میکنه.

گفتی ونزوئلا نمیدونم میدونی یا نه بزرگترین خریدار نفت ونزوئلا آمریکا بوده و هست;) توقع داری با دولتی که بزرگترین کشور نفت خیز جهان رو تبدیل به مفلوک ترین کشور کره زمین کرده و ملتش رو به گروگان گرفته چطور برخورد کنه؟

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179

موضوع ایران با ونزوئلا متفاوته. ایران در صورت ادامه این روند به کوبا تبدیل میشه نه ونزوئلا.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
اونی که فقط زبان روز حالیشه یکی دیگستا;) ضمنا هیچوقت در طول تاریخ یه موش مریضِ رو به موت واسه یه ببر سر حال و پر قدرت شمشیر کشی نکرده که حالا بخواد چنین اتفاقی بیفته:D

اساسا در دنیای جدید صف بندی ای به نام دوست و دشمن وجود نداره، در دنیای جدید "منافع" حرف اول رو میزنه. "رفاه شهروندان" اولویت اول و آخر تمام کشورهای درست حسابی دنیاست به جز چند کشور عقب مونده ی ایده ئولوژی زده مثل ما و کوبا و کره شمالی و ... که خودشون رو درگیر این مفاهیم دوران پارینه سنگی کردن و ملتشون درگیر پیاز و سیب زمینی و شکرن. حتی همون چینِ کمونیست هم سالهاست بیخیال این مسخره بازیهای عصر حجری شده و به جای صدور ایده ئولوژی و جنگ با دشمن و مقاومت در برابر امپریالیسم و این مزخرفات داره اقتصادش رو قوی میکنه و فقر رو ریشه کن میکنه.

گفتی ونزوئلا نمیدونم میدونی یا نه بزرگترین خریدار نفت ونزوئلا آمریکا بوده و هست;) توقع داری با دولتی که بزرگترین کشور نفت خیز جهان رو تبدیل به مفلوک ترین کشور کره زمین کرده و ملتش رو به گروگان گرفته چطور برخورد کنه؟

صحبت من تنها در مورد گفتگو در حال حاضر با یک دولت زورگو بود ( تنها یک گزاره محدود و مشخص )
پاسخ شما هم از هر دری سخنی داشت و هر جمله اش یه بحث مفصل و مجزاست ( که بسیاری از این جملات کلا نامربوط به صحبت من هست : از جمله شاخ و شونه کشیدن و صدور ایدئولوژی و ... که من اصلا نه همچین پیشنهاداتی دادم و نه اصلا در مورد اینها حرف زدم ! ) .
امیدوارم از جواب ندادن من نرنجید . چون فکر میکنم اینطور بسط دادن بحثها فقط منجر به یک گفتگوی طولانی و اغلب بی نتیجه میشه .
با احترام

Last edited:

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
قیمت طلا، سکه و ارز در روز شنبه
57300179.jpg

قیمت سکه در بازار امروز در حالی در مرز پنج میلیون تومان قرار گرفت که قیمت دلار در صرافی‌های مجاز بانک مرکزی به ۱۴ هزار تومان نزدیک شد.

به گزارش ایسنا، قیمت سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار امروز (شنبه) به پنج میلیون تومان رسیده و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز ۴۴۶ هزار و ۲۳۳ تومان قیمت دارد.

امروز سکه طرح قدیم با قیمتی معادل چهار میلیون و ۷۸۰ هزار تومان داد و ستد می‌شود. این در حالی است که قیمت نیم‌سکه دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومان، ربع سکه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۹۷۰ هزار تومان است.

همچنین در بازارهای جهانی، آخرین قیمت هر اونس طلای جهانی به ۱۲۸۶ دلار رسیده است.

نرخ دلار و یورو در بانک‌ها

از سوی دیگر در بازار امروز قیمت دلار در صرافی‌های مجاز بانک مرکزی به ۱۴ هزار تومان نزدیک شد.

به گزارش ایسنا، بانک‌ها امروز (هفتم اردیبهشت) هر دلار آمریکا را ۱۳ هزار و ۴۵۰ تومان و هر یورو را ۱۵ هزار و ۱۸ تومان خریدند.

بانک‌ها همچنین امروز پوند را ۱۷ هزار و ۳۹۲ تومان خریداری می‌کنند.

یورو مسافرتی نیز امروز در شعب ارزی بانک‌ها ۱۵ هزار و ۷۷۴ تومان بود که با احتساب کارمزد بانک مرکزی و بانک عامل به حدود ۱۶ هزار و ۱۰۰ تومان می‌رسد.

این در حالی است که صرافی‌های مجاز بانک مرکزی امروز قیمت خرید هر دلار آمریکا را ۱۳ هزار و ۷۵۰ تومان و قیمت فروش آن را ۱۳ هزار و ۸۵۰ تومان اعلام کرده‌اند.

قیمت خرید یورو نیز در این صرافی‌ها ۱۵ هزار و ۷۰۰ تومان و قیمت فروش آن ۱۵ هزار و ۸۰۰ تومان اعلام شده است.

انتهای پیام

https://www.isna.ir/news/98020703669/قیمت-طلا-سکه-و-ارز-در-روز-شنبه

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
شایعه دلالان در مورد بازداشت چند صرافی در دوبی به نتیجه نرسید؛ دلار افزایش نیافت

640273_280.jpg

به گزارش «انتخاب»؛ تعدادی از دلالان در روز جاری با انتشار اخباری مبنی بر بازداشت چند صرافی در دوبی، سعی کردند فضای بازار ارز را در تهران ملتهب کنند. با این حال، تقاضای واقعی در صرافی ها در ایران پاسخ داده شد.

لازم به ذکر است که باوجود فروش دلار با نرخ ۱۳۸۵۰در صرافی های بانکی، تقاضای زیادی وجود نداشت و خرید و فروش به صورت طبیعی و آرام انجام گرفت.

https://www.entekhab.ir/fa/news/473...رافی-در-دوبی-به-نتیجه-نرسید-دلار-افزایش-نیافت

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
شایعه دلالان در مورد بازداشت چند صرافی در دوبی به نتیجه نرسید؛ دلار افزایش نیافت

640273_280.jpg

به گزارش «انتخاب»؛ تعدادی از دلالان در روز جاری با انتشار اخباری مبنی بر بازداشت چند صرافی در دوبی، سعی کردند فضای بازار ارز را در تهران ملتهب کنند. با این حال، تقاضای واقعی در صرافی ها در ایران پاسخ داده شد.

لازم به ذکر است که باوجود فروش دلار با نرخ ۱۳۸۵۰در صرافی های بانکی، تقاضای زیادی وجود نداشت و خرید و فروش به صورت طبیعی و آرام انجام گرفت.

https://www.entekhab.ir/fa/news/473407/شایعه-دلالان-در-مورد-بازداشت-چند-صرافی-در-دوبی-به-نتیجه-نرسید-دلار-افزایش-نیافت
من موندم ساقی اینا کیه خخخ دلار امروز پونصد تومن گرون شده، این نوشته خرید و فروش به صورت طبیعی و آرام انجام گرفت خخخخ

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
مقایسه شرایط ایران با ونزوئلا (که این روزها مد شده) قیاس دقیق و درستی نیست. این تاپیک البته جاش نیست، ولی تنها چیزی که میتونه قیمت ملک و مسکن در ایران رو با کاهش قابل توجه مواجه کنه ، یک تهدید جدی نظامی یا یک جنگ هست.
اگه به فرض محال، روزی روزگاری در آینده که شاید به عمر ما قد نده ، ایران با جامعه جهانی و آمریکا صلح کنه، قیمت مسکن در ایران به دلیل رونق اقتصادی مورد انتظار، سر به فلک میگذاره. یکی از فاکتورهایی که در افزایش قیمت مسکن در هر کشوری تأثیر گذار هست، امنیت اجتماعی و سیاسی و امنیت سرمایه گذاری هست. اگه این شرایط به فرض همین الان در ایران برقرار بشه ، شاید متوسط قیمت مسکن در تهران در یک چشم بهم زدن به سه برابر قیمت فعلی برسه.

اگه قرار باشه در ایران ناامنی و بی ثباتی به نقطه ای برسه که قیمت مسکن افت قابل ملاحظه ای رو تجربه کنه ، باید انتظار داشت که برای خرید یک دلار آمریکا ، یک گونی ایران چک ببریم!

برابري يه دلار امريكا با پول ونزوئلا (بولیوار)
مشاهده پیوست 1124836
یه قسمت حرفتون عجیبه، با آمریکا صلح کنیم مسکن میره بالا
و البته صلح هم نکنیم مسکن میره بالا!

به هر حال بالا رفتن قیمت مسکن ایده آل دولته، جمع کردن نقدینگی بدون وابستگی به طلا و ارز خارجی

بد نیست نگاهی به قیمت مسکن تو کشور ها و شهر های مترقی تر از تهران بکنید، خیلی چیزا دستگیرتون میشه

Last edited:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن بر «اراده مشترک» خود برای توقف واردات نفت از ایران تأکید کردند.

بالا