• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
بجز دلار و یورو چه ارزی برای حفظ ارزش پول مناسبه؟
فرانک سوئیس، درهم در درجه اول. بعدش پوند انگلیس. این سه تا حتی از یورو بهترن برای بلند مدت، مخصوصا فرانک سوئیس.

درهم همون دلاره، یک صدم درصد هم فرقی ندارن باهم. الان 30 ساله هر درهم رو ضربدر 3.67 کنی میشه یه دلار.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
فرانک سوئیس، درهم در درجه اول. بعدش پوند انگلیس. این سه تا حتی از یورو بهترن برای بلند مدت، مخصوصا فرانک سوئیس.

درهم همون دلاره، یک صدم درصد هم فرقی ندارن باهم. الان 30 ساله هر درهم رو ضربدر 3.67 کنی میشه یه دلار.
ممنون از شما
سراغ سکه نرفتم چون اصلا حساب و کتاب نداره یه بار 5 میلیون میشه یه بار هم 700 هزار تومن!
دلار تقاضا زیاد داره و نرخش هم همش در حال تغیر
درهم که شما میگید مثل همون دلاره
یورو هم اتحادیه اپوپا هر روز یه حرفی میزنه...
پس روی پوند و فرانک کار میکنم
پولی که به هزار بدبختی و زحمت بدست میاده راحت داره پهن میشه، جدی الان دیگه قیمت و ارزش پهن از ریال بیشتره :general502:
برای سرمایه گذاری نمیخواستم فقط برای اینکه همین چندرغاز پولی که هست پهن نشه ، برای حفظ ارزش پول

دوستان، گوگل برای این ابزار خودش سایت و دامنه ای نداره؟ فقط با سرچ میاد؟!
Screenshot_2019-05-02 قیمت پوند - Google Search.png

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
ممنون از شما
سراغ سکه نرفتم چون اصلا حساب و کتاب نداره یه بار 5 میلیون میشه یه بار هم 700 هزار تومن!
مشاهده پیوست 1125675
برای حفظ ارزش پول در بلند مدت سکه از دلار و بقیه ارزها بهتره.

سکه آخرین بار 8 سال پیش 700 هزار تومن بود که دلار اون زمان 1800 تومن بود

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
قیمت لحظه ای #مثقال
1398-02-12
12:45:55

قیمت #دلار #حواله_ترکیه 14,800 تومان

50 تومان افزایش نسبت به قیمت قبل
100 تومان افزایش نسبت به قیمت اول وقت امروز

در صورت تغییر، قیمت جدید اعلام می‌شود.

فرستاده شده از MI 8 Liteِ من با Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
نرخ درهم نقدي دبي [emoji1256]4000[emoji1256]

فرستاده شده از MI 8 Liteِ من با Tapatalk

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
محمد سرافراز رئیس سابق صدا و سیما در اظهاراتی از احتمال جنگ بعد از ماه رمضان خبر داده است
آمریکا دنبال حمله به ایران بعد از رمضان است / مسئولان هم فهمیده اند احتمال جنگ وجود دارد محمد سرافراز رئیس سابق صدا و سیما در اظهاراتی از احتمال جنگ بعد از م...

کد:
https://www.youtube.com/watch?v=bxfl0eUJYRo

ایشون از کی تا حالا تحلیلگر سیاسی شده ؟ ایشون داره فرار به جلو میکنه . عجیبه که بعد از افتضاح یکی دو هفته پیش چطور هنوز دستگیر نشده .

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
قیمت دلار و یورو و درهم در پایان معاملات هفته :

دلار صرافی تهران : 14715
یورو : 16480
درهم : 4010

signore

Registered User
لایک‌ها
636
شاید اگر ترامپ تک تک ایرانی ها رو و همه دارائی هاشون رو و حیوانات خانگی شون رو ( اعم از کفتر و گربه و قناری و کاسکو و ماهی و ... ) رو تحریم کنه و صادرات نفت رو به صفر برسونه و بعدش منفی کنه ، یه 200 تومن دیگه بره رو قیمت دلار .

ایشون از کی تا حالا تحلیلگر سیاسی شده ؟ ایشون داره فرار به جلو میکنه . عجیبه که بعد از افتضاح یکی دو هفته پیش چطور هنوز دستگیر نشده .

عجیبه که شما بعد از پیش بینی تاریخیتون هنوز اینجا پست میگذارید! شایدم ترامپ کفترها و گربه ها و قناری ها و کاسکوها و ماهی ها رو تحریم کرده ولی ما خبر نداریم اما اگه دوست داشتید بهمون بگید چرا به جای 200 تومن 800 تومن رفت رو قیمت دلار(تا اینجای کار البته)

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
@091209130914 جهت اطلاعتون محمد سرافراز از دانشگاه Saint Joseph دکترای علوم سیاسی دارند و فکر می کنم یک دکترای علوم سیاسی از من و شما و خیلی های دیگه صلاحیت بسیار بسیار بیشتری برای تحلیل سیاسی داشته باشند

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
عجیبه که شما بعد از پیش بینی تاریخیتون هنوز اینجا پست میگذارید! شایدم ترامپ کفترها و گربه ها و قناری ها و کاسکوها و ماهی ها رو تحریم کرده ولی ما خبر نداریم اما اگه دوست داشتید بهمون بگید چرا به جای 200 تومن 800 تومن رفت رو قیمت دلار(تا اینجای کار البته)

دوست دارید فقط خودتون پست بزارید ؟ تک صدایی رو ترجیح میدین ؟!
لحن غیر جدی و تحلیل اقتصادی نبودن پست قبلی من مشخص هست .
200 تومن اشاره به مبلغ ناچیز داره و اینکه اون تحریمهای بی سابقه اثر فاجعه بار نسبت به قیمت دلار اونروز نداشتند ( و فرضا دلار نشد 20000 که بعضی ها همون موقع وعدشو میدادند .) و جالبه پست پیش بینی هایی که گفته بودند 20000 میشه و در واقع ضریب خطای بسیار بالاتری نسبت به پست من داشتند بالا نیاوردید . ضمن اینکه تحلیل ها برای ابد نیستند و دوره زمانی دارند .
بعد از 10 روز پست من رو بالا آوردین که بگید 4% اشتباه پیشبینی کردم . اگر پست من جدی هم میبود با این وضعیت اقتصادی و سیاسی و بعد از گذشت این روزها ضریب خطای خیلی کمی داشته .
واقعا پست مفیدی ارسال کردید !

Last edited:

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
@091209130914 جهت اطلاعتون محمد سرافراز از دانشگاه Saint Joseph دکترای علوم سیاسی دارند و فکر می کنم یک دکترای علوم سیاسی از من و شما و خیلی های دیگه صلاحیت بسیار بسیار بیشتری برای تحلیل سیاسی داشته باشند

ماه رمضون هم میاد و تموم میشه و بعد از گذشت یکماه از ماه رمضون میشه تحلیل کرد که ایشون درست میگفته یا خیر .

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
ماه رمضون هم میاد و تموم میشه و بعد از گذشت یکماه از ماه رمضون میشه تحلیل کرد که ایشون درست میگفته یا خیر .
بحثی روی درست بودن یا اشتباه از آب در اومدن صحبت ایشون ندارم . فقط خواستم متذکر بشم که تحلیل مسائل سیاسی دقیقاً کار یک دکترای علوم سیاسی است.

پ.ن. متن مصاحبه ایشون رو خوندم. شاید نقل درستی از صحبت ایشون نشده و بازتاب درستی پیدا نکرده. ایشون گفته اند که آمریکا دنبال بهانه است که بعد از رمضان به ایران حمله کنه و تعدادی از مسئولین این خطر رو احساس کرده اند و برای همین به دنبال ایجاد کانالی برای مذاکره هستند.

vayu

Registered User
لایک‌ها
645
بجز دلار و یورو چه ارزی برای حفظ ارزش پول مناسبه؟
اگر تو بازار خرید و فروش کرده باشی، میدونی که بقیه ارز ها دردسر داره نقد شدنش
نقدشونده ترین ارز تو بازار دلاره

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
سر شهرام امیری هم همین بازیها رو در اوردن، حتی گل انداختن گردنش!

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
اینکه اون تحریمهای بی سابقه اثر فاجعه بار نسبت به قیمت دلار اونروز نداشتند ( و فرضا دلار نشد 20000 که بعضی ها همون موقع وعدشو میدادند .)
عزیزم تحریم کلید قطع و وصل لامپ نیست که در کسری از ثانیه خاموش یا روشن بشه و اثر بذاره. این چیزی که مد نظر شماست مربوط به بحث روانی-هیجانی و ایجاد انتظار تورمی در بین مردمه که همون پارسال اثرشو گذاشت و تموم شد رفت.

اثرات اصلی تحریم به مرور شروع میشه که شامل چند دسته است.

اولیش کاهش تولید در همه عرصه ها(صنعت، کشاورزی و خدمات) که البته در بخش صنعت و خدمات بسیار بیشتر خواهد بود. کاهش تولید ناخالص داخلی یکی از اصلی ترین دلایل ایجاد تورم در اقتصاد کشوری مثل ایرانه. چون سالیانه 20 تا 25% به حجم نقدینگی اضافه میشه و وقتی متناسب با اون کالایی در بازار نباشه تورم به وجود میاد. کسایی که هی میگن فلان چیز که وارداتی نیست پس چرا گرون شده این مسئله رو نمیدونن و بهش توجه نمیکنن.

دوم کاهش صادرات دولتی(نفت گاز و میعانات گازی) و کسری بودجه گسترده دولت. این موضوع هم ارتباط مستقیم با افزایش نرخ ارز و به تبع اون افزایش تورم داره.

سوم کاهش صادرات بخش خصوصی که این مورد علاوه بر تاثیر در افزایش نرخ ارز باعث افزیش بیکاری هم میشه.

اما موضوع بسیار مهمی که به نظر من در شرایط تحریم میتونه مثل یه بلای خانمان سوز به جون اقتصاد ایران بیفته سیل نقدینگیه. دقت کنید تحریم به خودی خود باعث همه اون موارد بالا و بقیه گرفتاری ها میشه اما تحریم در ایران یه کاتالیزور بسیار خطرناک داره که میتونه مثل بنزین روی آتیش عمل کنه، اونم چیزی نیست جز شیب تند افزایش نقدینگیه.

مقدار نقدینگی الان چیزی حدود 2 هزار هزار میلیارد تومنه. برای اینکه درک کنید این عدد چه عدد وحشتناکیه فقط 10 درصد از این نقدینگی رو جدا کنید، یعنی 200 هزار میلیارد تومن.

قیمت هر سکه رو 5 میلیون تومن در نظر بگیرید. شما با این 200 هزار میلیارد تومن میتونید 40 میلیون قطعه تمام سکه رو خریداری کنید! بازهم برای درک بهتر باید بدونید در پیش فروش سکه بانک مرکزی که کلی سر و صدا و حاشیه به دنبال داشت کلا 7 میلیون قطعه سکه پیش فروش شد

kayvan.kh

Registered User
لایک‌ها
195
قصد دارم مقداری دلار خریداری کنم که حداقل از بی ارزش شدن سرمایم جلوگیری کنم به نظرتون در این شرایط صعودی کار صحیحی می باشد؟ یا فعلا دست نگه دارم؟

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
اگر که یکسال پیش کسی می گفت امکان جنگ وجود داره طرف مقابل با اطمینان زیادی می گفت جنگ نمیشه اما چیزی که امروز مشخصه این که اکثر مردم و حتی مسئولین از احتمال درگیری و جنگ صحبت می کنند و بالا خره با بالا گرفتن این همه تنش بالاخره جنگ رو هم باید به عنوان یک احتمال در نظر گرفت و حتی اگه مسئولی هم میگه بعد از ماه رمضان قطعا یک احتمال و قطعیت نداره و فعلا همه جا داره از این موضوع صحبت میشه که امیدوارم هرگز اتفاق نیفته .

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
اگر که یکسال پیش کسی می گفت امکان جنگ وجود داره طرف مقابل با اطمینان زیادی می گفت جنگ نمیشه اما چیزی که امروز مشخصه این که اکثر مردم و حتی مسئولین از احتمال درگیری و جنگ صحبت می کنند و بالا خره با بالا گرفتن این همه تنش بالاخره جنگ رو هم باید به عنوان یک احتمال در نظر گرفت و حتی اگه مسئولی هم میگه بعد از ماه رمضان قطعا یک احتمال و قطعیت نداره و فعلا همه جا داره از این موضوع صحبت میشه که امیدوارم هرگز اتفاق نیفته .

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
خبر تلخ و نا امید کننده برای نفت ایران که همین چند ساعت پیش مخابره شد: هند جایگزین نفت ایران را پیدا کرد!

با پایان معافیات‌های نفتی ایران، هند به‌دنبال آن است که نفت ایران را با میدان نفتی جدید ۵ میلیارد بشکه‌ای کشف‌شده در جمهوری گویان (واقع در قارّه آمریکای جنوبی) جایگزین کند.

گویان در همسایگی ونزوئلا قرار دارد و زبان هندی و اردو در این کشور رایج است.

اکسون موبیل -غول نفتی آمریکایی- کشف این میدان جدید را اطلاع‌رسانی کرده است.

اینهم لینک خبر در خبرگزاری تسنیم:
امید هند به گویان برای جایگزینی نفت وارداتی از ایران

بالا