امروز دلار 11200 تومانکماکان بر مدار نزولیم. حمایت 11800 از دست بره، کانال 10 در دسترس خواهد بود...
به نظرتون باز هم پائینتر میاد؟
امروز دلار 11200 تومانکماکان بر مدار نزولیم. حمایت 11800 از دست بره، کانال 10 در دسترس خواهد بود...
صبح 11200 بود، الان که 11700ئه.امروز دلار 11200 تومان
به نظرتون باز هم پائینتر میاد؟
دلار زیر 11300 اومدهقیمت لحظه ای #مثقال
1398-04-26
17:32:45
قیمت #دلار #کاغذی 11,800 تومان
20 تومان افزایش نسبت به قیمت قبل
390 تومان افزایش نسبت به قیمت اول وقت امروز
در صورت تغییر، قیمت جدید اعلام میشود.
فرستاده شده از MI 8 Liteِ من با Tapatalk
این قیمت ها نقل قول از یه کانال مشهور تلگرامیه که قیمت هاش هم تقریبا به واقعیت خیلی نزدیکهدلار زیر 11300 اومده
طلا زیر 390
ولی خدا رو شکر هر بار شماها اعلام قیمت می کنید می نویسید افزایش
----------------------
بنده عمدا سه صفحه قبل رو هم چک کردم
فقط نوشتین افزایش افزایش
یا منتظر افزایش هستین تا سریع اعلام کنید
یا به دروغ همیشه می نویسید افزایش
کافیه یک نفر اندازه یک ارزن عقل داشته باشه و سه صفحه قبل رو چک کنه تا ببینه همیشه شما می نویسی افزایش ولی در اصل بازار نزولیه
حالا ممکنه ده دقیقه نسبت به ده دقیقه قبل 20 تومن افزایش پیدا کنه سریع میاین اونو می نویسید....
--------------
جهان سوووم همین جاست بخدا همه تقصیر از مسئولین نیست و همه کارها زیر سر انگلیس نیست...
دلار زیر 11300 اومده
طلا زیر 390
----------------------
فقط نوشتین افزایش افزایش
کافیه یک نفر اندازه یک ارزن عقل داشته باشه و سه صفحه قبل رو چک کنه تا ببینه همیشه شما می نویسی افزایش ولی در اصل بازار نزولیه
حالا ممکنه ده دقیقه نسبت به ده دقیقه قبل 20 تومن افزایش پیدا کنه سریع میاین اونو می نویسید....
--------------
جهان سوووم همین جاست بخدا همه تقصیر از مسئولین نیست و همه کارها زیر سر انگلیس نیست...
قیمت لحظه ای #مثقال
1398-04-24
17:33:40
قیمت #دلار #کاغذی 12,230 تومان
40 تومان کاهش نسبت به قیمت قبل
230 تومان کاهش نسبت به قیمت اول وقت امروز
در صورت تغییر، قیمت جدید اعلام میشود.
فرستاده شده از MI 8 Liteِ من با Tapatalk
این قیمت ها نقل قول از یه کانال مشهور تلگرامیه که قیمت هاش هم تقریبا به واقعیت خیلی نزدیکه
بعد بخونید نوشته افزایش نسبت به اعلام قبلی کانال و یا افزایش نسبت به قیمت ابتدای روز
البته اینو برای روشنگری گفتم فقط
میشه از همون کانال فقط افزایش ها رو جدا کرد و اینجا گذاشت
اینجوری بچه پولداری پی تی رو میشه گول زد برن دلار بخرن:general509:
دلار صرافی تهران : 12050
یورو : 13450
درهم : 3270
تا زمانی که قاطع و محکم ۱۱ رو نشکنه رسیدن به ۱۰ سختهدلار سبزه میدون دقیقا در همین لحظه ساعت ۶.۳۰ عصر ۱۱۸۰۰ئه. دلار صرافی هم ۱۱۹۰۰
صبح ساعت ۱۱ دلار هرات تا ۱۱۰۸۰ و دلار تهران تا ۱۱۲۰۰هم رفت. درهمم تا ۳۰۴۰ رفت اما الان دقیقا ۳۲۵۰
در کل اما تو موج نزولی قرار داریم و هر لحظه که حمایت ها شکسته بشه احتمال نزول بیشتر وجود داره
تا زمانی که دلار زیر ۱۲۲۰۰ باشه احتمال رویت کانال ۱۰ هست
هیچ یک از ایتم های اقتصادی خوب نشده، خیلیا سرشون کردن زیر برف فکر میکنن دلار هزار ت ارزون بشه اینا خوشبخت میشن، عمو این کاهش برای بارگیری دولت و افازاده هاست که دوباره قیمت رو ببرن بالای 14000 خالی کنن پول یارانه و کسر بودجه و پورشه و خرحای دیگه دربیاد شما زیاد حرص نخور اقای همسادهدلار زیر 11300 اومده
طلا زیر 390
----------------------
فقط نوشتین افزایش افزایش
--------------
اگه ۱۱ شکسته شه دیگه خود به خود رفتیم تو کانال ۱۰ پر قدرت و کم قدرت لازم نیست!تا زمانی که قاطع و محکم ۱۱ رو نشکنه رسیدن به ۱۰ سخته
(فقط نظر شخصی)