• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
99/04/31 [emoji935]12:15

[emoji385] #دلار_تهران [emoji1130] 21,000 تا 21,020

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
قیمت لحظه ای #مثقال
1399-04-31
12:21:39

قیمت #دلار #دستوری 20,500 تومان

400 تومان کاهش نسبت به قیمت قبل
900 تومان کاهش نسبت به قیمت اول وقت امروز

در صورت تغییر، قیمت جدید اعلام می‌شود.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
خوب برادر چییین دلار رسوند به اینا ؟ یا جایی قایم کرده بودن !؟ خبریه ؟؟؟؟الان ملت ریختن واسه فروش ؟ یا باز کلک؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خوب برادر چییین دلار رسوند به اینا ؟ یا جایی قایم کرده بودن !؟ خبریه ؟؟؟؟الان ملت ریختن واسه فروش ؟ یا باز کلک؟؟؟

هر جفتش ممکنه
واقعا توی این شرایط فعلی نمیشه در مورد هیچ چیزی نظر قطعی داد ...
تنها چیزی که همیشه معلومه اینه که دلار توی بلند مدت همیشه ارزش پول رو حفظ میکنه ، پس با هدف سود بیشتر از تورم هبچ وقت خریده نمیشه که از کاهش ناراحت بشیم
اما برای کسایی که تو بورس هستن حیاتیه
خیلیم حیاتیه ...

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
هر جفتش ممکنه
واقعا توی این شرایط فعلی نمیشه در مورد هیچ چیزی نظر قطعی داد ...
تنها چیزی که معلومه اینه که دلار توی بلند مدت همیشه ارزش پول رو حفظ میکنه

سکه چی ؟ ریزش شدید شروع شده ؟ به نظرت دلار تا ۱۸ میاد ؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سکه چی ؟ ریزش شدید شروع شده ؟ به نظرت دلار تا ۱۸ میاد ؟

من روی سکه و دلار تخصصی ندارم
ولی سکه هم ارزش پول رو حفظ میکنه و قطعا توی بند مدت سود هم داره . چون به نظرم کف قیمت جهانی طلا همیشه با شیب صعودی ملایم در حال بالا رفتن . مقدارش رو باید اونی که تخصص داره بگه مثلا ممکنه سالی 3% ، سالی 4% یا بیشتر باشه . کف قیمت جهانی منظورمه
ممکنه قیمت جهانی 3 سال صعودی باشه و 3 سال نزولی ! اما کفی که توی نزولی ایجاد میکنه از کف نزولی قبلی قطعا بیشتره
دلار ممکنه تا 10 تومن هم بیاد ! ممکنه تا 100 تومن هم بره ! همش دست دولته ! کااااملا دستوری بوده و هست و خواهد بود
بازار ارز کلا بر اساس عرضه و تقاضا نبوده و همیییییشه دستوری بوده !
صرافی بخواد میفروشه . نخواد نمیفروشه ، بخواد میخره ، نخواد نمیخره !
دولت بخواد عرضه میکنه ، نخواد عرضه نمیکنه !
اما قطعا بقیه مردم چشمشون به قیمت دلاره ،دلار بالا بره هرکی توی کسب و کار خودش قیمت رو بالا میبره . پایین بیاد ، پایین میاره ! تنها چیزی که روی زندگیمون اثر داره همینه

پس اگه دلار فرض محال 10 تومن هم بشه ، قدرت خرید شما حفظ میشه
من اگه واحدی رو داشته باشم به قیمت متری 20 تومن ، اگه دلار 10 تومن بشه به متری 10 تومن میدم ! البته اثرش رو بلند مدت میزاره !
مثلا در رابطه با ملک که تخصص دارم ، اگه دلار 10 تومن بشه ، من همون اول خونه رو از متری 20 تومن متری 10 تومن نمیکنم . میبینم با پول حاصل از فروش قراره چیکار بکنم . فرضا میخوام ملک دیگه رو بگیرم ، قیمت رو نیگا میکنم اگه قیمت ملک توی منطقه مد نظرم هم مثلا از 8 به 4 رسیده باشه من 10 میدم اما اگه از 8 به 5 رسیده باشه به همون نسبت کاهش میدم و 12.5 میفروشم

پس اگه شما یا بقیه دوستان دلار خریدید ، لازم نیست نگران باشید . حتی دلار هزار تومن هم بشه ، ارزش پولتون حفظ میشه ;)

برای نوسان گیری هییییییییییییییچ وقت سمت ارز ، سکه و طلای فیزیکی نرید !! هییییچ وقت
ولی خرید و فروش فقط بلند مدت شدیدا توصیه میشه

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
من روی سکه و دلار تخصصی ندارم
ولی سکه هم ارزش پول رو حفظ میکنه و قطعا توی بند مدت سود هم داره . چون به نظرم کف قیمت جهانی طلا همیشه با شیب صعودی ملایم در حال بالا رفتن . مقدارش رو باید اونی که تخصص داره بگه مثلا ممکنه سالی 3% ، سالی 4% یا بیشتر باشه . کف قیمت جهانی منظورمه
ممکنه قیمت جهانی 3 سال صعودی باشه و 3 سال نزولی ! اما کفی که توی نزولی ایجاد میکنه از کف نزولی قبلی قطعا بیشتره
دلار ممکنه تا 10 تومن هم بیاد ! ممکنه تا 100 تومن هم بره ! همش دست دولته ! کااااملا دستوری بوده و هست و خواهد بود
بازار ارز کلا بر اساس عرضه و تقاضا نبوده و همیییییشه دستوری بوده !
صرافی بخواد میفروشه . نخواد نمیفروشه ، بخواد میخره ، نخواد نمیخره !
دولت بخواد عرضه میکنه ، نخواد عرضه نمیکنه !
اما قطعا بقیه مردم چشمشون به قیمت دلاره ،دلار بالا بره هرکی توی کسب و کار خودش قیمت رو بالا میبره . پایین بیاد ، پایین میاره ! تنها چیزی که روی زندگیمون اثر داره همینه

پس اگه دلار فرض محال 10 تومن هم بشه ، قدرت خرید شما حفظ میشه
من اگه واحدی رو داشته باشم به قیمت متری 20 تومن ، اگه دلار 10 تومن بشه به متری 10 تومن میدم ! البته اثرش رو بلند مدت میزاره !
مثلا در رابطه با ملک که تخصص دارم ، اگه دلار 10 تومن بشه ، من همون اول خونه رو از متری 20 تومن متری 10 تومن نمیکنم . میبینم با پول حاصل از فروش قراره چیکار بکنم . فرضا میخوام ملک دیگه رو بگیرم ، قیمت رو نیگا میکنم اگه قیمت ملک توی منطقه مد نظرم هم مثلا از 8 به 4 رسیده باشه من 10 میدم اما اگه از 8 به 5 رسیده باشه به همون نسبت کاهش میدم و 12.5 میفروشم

پس اگه شما یا بقیه دوستان دلار خریدید ، لازم نیست نگران باشید . حتی دلار هزار تومن هم بشه ، ارزش پولتون حفظ میشه ;)

برای نوسان گیری هییییییییییییییچ وقت سمت ارز ، سکه و طلای فیزیکی نرید !! هییییچ وقت
ولی خرید و فروش فقط بلند مدت شدیدا توصیه میشه

تشکر کامل بود

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
ربیعی از آزادسازی منابع ارزی ایران در دو کشور خارجی خبر داد

سخنگوی دولت در نشست خبری:
با تلاش وزارت خارجه و بانک مرکزی شرایط بازگشت ارزهای کشور از دو کشور خارجی فراهم شده است.
ارزهایمان را بزودی به کشور برمیگردانیم.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ربیعی از آزادسازی منابع ارزی ایران در دو کشور خارجی خبر داد

سخنگوی دولت در نشست خبری:
با تلاش وزارت خارجه و بانک مرکزی شرایط بازگشت ارزهای کشور از دو کشور خارجی فراهم شده است.
ارزهایمان را بزودی به کشور برمیگردانیم.
یکیشون عراق هست که امروز نخست وزیرش اومد ایران

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
صرافی ملی که نمیفروشه، بانک شهر هم امروز سایتش زده فروش نداریم، از کجا باید خرید؟

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
اوضاع اقتصادی لبنان به شدت خرابه
دیروز هم دوباره مردمش اعتراض کردن.
با توجه به قانون سزار و مشابهش در کره، فکر نکنم در عمل یه دلار هم به ج. ا بدن. بیشتر جنبه نمایشی و حرف داره. اگر هم برسه خرج غیر ایرانی میشه.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
صرافی ملی که نمیفروشه، بانک شهر هم امروز سایتش زده فروش نداریم، از کجا باید خرید؟

صرافی ملی چرا نمیفروشه ؟ صف وایسید برید داخل میتونید بخرید
صرافی های رسمی همه در صورتی که در سال جاری بیش از 2200 دلار خرید نکرده باشید با کارت ملی و سیم کارت میفروشن

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
اینایی که میخاستن تو سقف بفروشن الان حاضر بفروش نیستن
رفتم دیدم همه وایسادن همو نگاه میکنن :D :D

بالا