من روی سکه و دلار تخصصی ندارم
ولی سکه هم ارزش پول رو حفظ میکنه و قطعا توی بند مدت سود هم داره . چون به نظرم کف قیمت جهانی طلا همیشه با شیب صعودی ملایم در حال بالا رفتن . مقدارش رو باید اونی که تخصص داره بگه مثلا ممکنه سالی 3% ، سالی 4% یا بیشتر باشه . کف قیمت جهانی منظورمه
ممکنه قیمت جهانی 3 سال صعودی باشه و 3 سال نزولی ! اما کفی که توی نزولی ایجاد میکنه از کف نزولی قبلی قطعا بیشتره
دلار ممکنه تا 10 تومن هم بیاد ! ممکنه تا 100 تومن هم بره ! همش دست دولته ! کااااملا دستوری بوده و هست و خواهد بود
بازار ارز کلا بر اساس عرضه و تقاضا نبوده و همیییییشه دستوری بوده !
صرافی بخواد میفروشه . نخواد نمیفروشه ، بخواد میخره ، نخواد نمیخره !
دولت بخواد عرضه میکنه ، نخواد عرضه نمیکنه !
اما قطعا بقیه مردم چشمشون به قیمت دلاره ،دلار بالا بره هرکی توی کسب و کار خودش قیمت رو بالا میبره . پایین بیاد ، پایین میاره ! تنها چیزی که روی زندگیمون اثر داره همینه
پس اگه دلار فرض محال 10 تومن هم بشه ، قدرت خرید شما حفظ میشه
من اگه واحدی رو داشته باشم به قیمت متری 20 تومن ، اگه دلار 10 تومن بشه به متری 10 تومن میدم ! البته اثرش رو بلند مدت میزاره !
مثلا در رابطه با ملک که تخصص دارم ، اگه دلار 10 تومن بشه ، من همون اول خونه رو از متری 20 تومن متری 10 تومن نمیکنم . میبینم با پول حاصل از فروش قراره چیکار بکنم . فرضا میخوام ملک دیگه رو بگیرم ، قیمت رو نیگا میکنم اگه قیمت ملک توی منطقه مد نظرم هم مثلا از 8 به 4 رسیده باشه من 10 میدم اما اگه از 8 به 5 رسیده باشه به همون نسبت کاهش میدم و 12.5 میفروشم
پس اگه شما یا بقیه دوستان دلار خریدید ، لازم نیست نگران باشید . حتی دلار هزار تومن هم بشه ، ارزش پولتون حفظ میشه
برای نوسان گیری هییییییییییییییچ وقت سمت ارز ، سکه و طلای فیزیکی نرید !! هییییچ وقت
ولی خرید و فروش فقط بلند مدت شدیدا توصیه میشه