• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
بله جهان چشم انتظار آقای بایدن بود دنیا از ترامپ متنفره و بعد از رفتن ترامپ دنیا در آرامش و صلحه ولی منظورم مواضع آمریکا در قبال ایران بود چون ظاهرا جناب بایدن قصد نداره به این راحتی ها به برجام برگرده فکر میکنم قراره مساله موشک های ایران هم به بندهای برجام اضافه کنن اگر چنین شرطی اضافه بشه توافق محاله و بدون توافق هم ترامپ یا بایدن فرقی نداره

بعید می دونم نخواد توافق کنه!
حدس من اینه که میدونند اگر به برجام برگردن دولت بعدی ایران، احتملاً دولت تندرویی باشه هیچجور نخواد توافق کنه و مسیر انتقام سخت رو در پیش بگیره (با توجه به حضور کاندید‌های نظامی هممون میدونیم بعید نیست!)
باسه همین میخوان توافق رو 2 سالی عقب بندازن وضع ایران رو بسنجن

یک چیزی که خیلی برام جالب بود بایدن روز اول قانون احراز هویت ارزهای دیجیتال رو در صرافی‌ها برداشت
خیلی عجیب بود
اصلا نمی دونم فلسفه کارش چی بود

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
یک چیزی که خیلی برام جالب بود بایدن روز اول قانون احراز هویت ارزهای دیجیتال رو در صرافی‌ها برداشت
ب نظر من ارزهای دیجیتال مثل لیبرا یا یوآن دیجیتال دلار و ارزهای قوی رو تهدید میکنن برای همینه میخوان جلوشو بگیرن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دلار سبزه [emoji466]️ فردایی [emoji352] 22,250 فروش[emoji837]

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
مثل این که واقعا اخر هفته گذشته برا خالی کردن عده ای کشید بالا
s0424.gif

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
ب نظر من ارزهای دیجیتال مثل لیبرا یا یوآن دیجیتال دلار و ارزهای قوی رو تهدید میکنن برای همینه میخوان جلوشو بگیرن

خب با این قانون به نفع ارزدیجیتال عمل کرد!
ارز دیجیتال اصلی ترین مزیتش ناشناس بودنش هست
وقتی احراز هویت رو برداشت میتونه به ناشناس بودنش کمک کنه

نمی دونم فلسفه اش چی بود
خودم با اینکه طرفدار بیت کوین و ارزهای دیجیتال هستم این حرکت رو قبول ندارم و به نظرم حرکت آنارشیستی هستش

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
خب با این قانون به نفع ارزدیجیتال عمل کرد!
ارز دیجیتال اصلی ترین مزیتش ناشناس بودنش هست
وقتی احراز هویت رو برداشت میتونه به ناشناس بودنش کمک کنه

نمی دونم فلسفه اش چی بود
خودم با اینکه طرفدار بیت کوین و ارزهای دیجیتال هستم این حرکت رو قبول ندارم و به نظرم حرکت آنارشیستی هستش
نه دیگه بیت کوین رمز ارزه و یوآن چین ارز دیجیتال، پول دیجیتال فرقی با پول نقد نداره ناشناس نیست، هدف دولت چین افزایش مبادلات یوانه در حالی که الان بیشتر مبادلات با دلار و یورو

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
نه دیگه بیت کوین رمز ارزه و یوآن چین ارز دیجیتال، پول دیجیتال فرقی با پول نقد نداره ناشناس نیست، هدف دولت چین افزایش مبادلات یوانه در حالی که الان بیشتر مبادلات با دلار و یورو

پس منظور شما اینه که هدف از اینکار این بوده که ارز‌های غیرمتمرکز مثل بیت کوین و اتریوم جای پول دیجیتال چین بشه؟

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
پس منظور شما اینه که هدف از اینکار این بوده که ارز‌های غیرمتمرکز مثل بیت کوین و اتریوم جای پول دیجیتال چین بشه؟
خیر منظورم اینه چین به عنوان دومین اقتصاد دنیا پولش مثل دلار و یورو مبادله نمیشه دنبال راه هایی هست که مبادلات پولش بیشتر بشه، یوآن دیجیتال واسه همینه، ترس قدرت های بزرگ هم همینه ارزهای دیجیتال مثل لیبرا، گرام و همین یوآن دیجیتال تو مبادلات جهانی جایگزین پول اونها بشه، بیت کوین و اتریوم چون قابل پیگیری نیستن تقریبا جایی در تجارت جهانی ندارن، خوب تاجرها حق هم دارن وقتی جنسی میفروشن نمیتونن ارزی رو قبول کنن که در صورت وقوع مشکل قابل پیگیری نیست

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دلار سبزه [emoji466]️ فردایی [emoji352] 22,250 فروش[emoji837]

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
امروز میشه فردای دیروز، آیا نرخ فروش 22250 شد؟
بنظرم اسم نرخ فردایی رو باید بزارن نرخی که دوست داریم بخریم ولی هیچ وقت نمیشه.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
امروز میشه فردای دیروز، آیا نرخ فروش 22250 شد؟
بنظرم اسم نرخ فردایی رو باید بزارن نرخی که دوست داریم بخریم ولی هیچ وقت نمیشه.

نرخ فروش فردایی برای همون روز معامله هست
مثلا من امروز به شما 1 دلار فردایی میفروشم 22 هزار تومان (فردا باید به شما دلار تحویل بدم)
حالا فردا شده و دلار شده 24 هزار تومان (شما میتونی اختلاف قیمت دیروز و امروز رو از من بگیری یعنی 2 هزار تومان)
معمولا هم دلاری رد و بدل نمیشه و اختلافش رو میگیرن

یاد استاد خیابانی افتادم :ساعت 1 بامداد امروزه، نه، امروز نيس. ديگه رفتيم تو فردا پس الان فرداست، ديگه نمي تونيم بگيم امروز، الان 1 بامداده فرداس ... 10.gif

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
نرخ فروش فردایی برای همون روز معامله هست
مثلا من امروز به شما 1 دلار فردایی میفروشم 22 هزار تومان (فردا باید به شما دلار تحویل بدم)
حالا فردا شده و دلار شده 24 هزار تومان (شما میتونی اختلاف قیمت دیروز و امروز رو از من بگیری یعنی 2 هزار تومان)
معمولا هم دلاری رد و بدل نمیشه و اختلافش رو میگیرن

یاد استاد خیابانی افتادم :ساعت 1 بامداد امروزه، نه، امروز نيس. ديگه رفتيم تو فردا پس الان فرداست، ديگه نمي تونيم بگيم امروز، الان 1 بامداده فرداس ... مشاهده پیوست 1220162
شبیه همون فیوچرز هست درسته؟
خوب اینجوری کسی که روی این قیمت معامله کنه همش باید ضرر بده :D

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
شبیه همون فیوچرز هست درسته؟
خوب اینجوری کسی که روی این قیمت معامله کنه همش باید ضرر بده :D

بله تقریبا
نه خیلی موقع ها دلار ریزش داره و فروشنده بالا فروخته و سود میکنه,یکسری افراد معاملات فردایی سنگین انجام میدن بالای یه خط که یه نوسان کوچیک هم کلی سود به همراه داره
من یه دوستی دارم توی بازار طلا بود از نوچه های شخصی که اعدام شد, حسابش میلیاردی کار میکرد و چندین بار هم گرفتنش به خاطر گردش حساب مشکوک. یه شب فهمید من رو ریال هستم به زور پای تلفن برای من طلا فردایی معامله کرد من که هیچی سرم نمیشد داشتم سکته میکردم فرداش زنگ زد شماره حساب گرفت 12 میلیون ریخت برام (البته بار اول و آخر من شد چون من هیچ وقت مستقیم ارز و طلا برای سرمایه گذاری یا نوسان گیری نمیخرم)

بالا