فوری/ ایران و کره جنوبی در خصوص انتقال منابع ارزی ایران توافق کردند
ایران و کره جنوبی در خصوص انتقال منابع ارزی ایران توافق کردند
رئیس کل بانک مرکزی و سفیر کره جنوبی در ایران، در جلسهای که به درخواست سفارت کره جنوبی برگزار شد، در خصوص نحوه جابجایی و مصرف بخشی از منابع بانکی ایران در کره جنوبی توافق کردند.
سفیر کره جنوبی در ایران اعلام کرد: کشورش آماده انجام کلیه اقدامات لازم برای استفاده از تمامی منابع بانکی ایران در کره جنوبی است و در این خصوص هیچ سقف و محدودیتی وجود ندارد.
_ ایسنا
MihanV تگ کندوستان زیادی تو این تاپیک فعال نیستن, اگر مشکلی با شخص خاصی داشتید دلیل نمیشه فعالیت نکنید انجمن برای همه است و ارث پدری کسی نیست
دو نفر که الان یادم هست :
@behsen69
@Webmoney-XCH
دوستان اگر کاربران دیگه ای توی ذهنتون هست تگ کنید و دعوت کنید برگردن به تاپیک, حیف هست توی بحث ها و حتی دعوا های دوستانه هم آدم 4 تا چیز یاد میگیره
MihanV تگ کن
behsen69 فکر کنم همونی بود که سیگنال شاخص 8 میلیونی توی بورس میداد اگر همون باشه توی افق محو شده
پاچه خواری: جای افتک خالی باید شیتیل بدیم برگرده
نوشته هاش چک کردم مهناز شهناز شاخص 8 میلیونی بودهفکر نکنم این دوستمون بوده
فقط باید با دسته گل و شیرینی رفت در خونش کار خودت با دیویدافتک قهر کرده
داوود رو بفرستیم که جنازه تحویل بگیریم ؟ :دی فرجاد هم که بره شیتیل میگیره ازش :دی بزارید خودش سرش رو کج میکنه برمیگرده زیاد محل ــــش نذاریدفقط باید با دسته گل و شیرینی رفت در خونش کار خودت با دیوید
دوستان قیمت چنده ؟
سلام
راستش من تا حالا دلار خرید و فروش نکردم. برای فروش دلار در حد 5 هزار تا چکار کنم بهتره؟
ممنونکارت بانک ملت همراه داشته باشید و مراجعه کنید صرافی, پولش رو براتون میزنن به کارت ...