سلام
كسي رو مي شناسيد ٣٠٠٠ دلار انتقال بده به حسابي در كانادا؟ توي پي تي هيچكس انجام نميداد
٣٥٨٠ دلار كانادا ميشه،
@Webmoney-XCH
مبالغ خرد رو الان با تتر و پی پال جا به جا میکنن
این مبلغ رو کمتر کسی ریسک میکنه که به حساب بانکی حواله بزنه
سلام
كسي رو مي شناسيد ٣٠٠٠ دلار انتقال بده به حسابي در كانادا؟ توي پي تي هيچكس انجام نميداد
٣٥٨٠ دلار كانادا ميشه،
@Webmoney-XCH
همونطور که دوستمون گفتن با پی پال میشه. صرافی ها هم انجام میدن. توی کانادا پر از صرافی ایرانیه.سلام
٣٥٨٠ دلار كانادا ميشه،
@Webmoney-XCH
مبالغ خرد رو الان با تتر و پی پال جا به جا میکنن
این مبلغ رو کمتر کسی ریسک میکنه که به حساب بانکی حواله بزنه
دستتون درد نكنه ولي فقط ويزا داشت كه يكي رو يافتم فقط پول جدشو گرفت ظلمه واقعاهمونطور که دوستمون گفتن با پی پال میشه. صرافی ها هم انجام میدن. توی کانادا پر از صرافی ایرانیه.
قیمت دلار کانادا تورنتو امروز | دلار کانادا با کارتخوان | صرافی ارگ
نرخ دلار کانادا تورنتو امروز 21 نوامبر 2024 فروش 50,300 نرخ دلار آمریکا تورنتو 69,820 نرخ یورو تورنتو 76,076 تومان. ارگ صرافی ایرانی تورنتو Sarafi ARG Torontoargexchange.ca
شما باید کسی رو پیدا کنی که داخل کانادا حساب داره. کسی که حساب دلاری یا یورویی داره، اگر بخواد برای شما دلار کانادا حواله بزنه، بسته به بانکش 2 تا 4 درصد باید کمیسیون تبدیل به بانک بده. برای پی پال هم فکر میکنم 2 تا 3 درصد باشهدستتون درد نكنه ولي فقط ويزا داشت كه يكي رو يافتم فقط پول جدشو گرفت ظلمه واقعا
اون کسی که این کار رو میکنه، پول ریسکشو داره میگیره
ساده ترین ریسکش اینه که پولی که من به حساب مورد نظر ایشون واریز کردم، از اون حساب بره به حساب ابوعزرائیل السلیمانی، پس فردا سلسله وار همه حساب ها و افرادی که مرتبط بودن به دردسر میفتن.ریسکش چیه؟
حسابش تميزه براي كاناداست دختر خالم هست مشكلي نيستساده ترین ریسکش اینه که پولی که من به حساب مورد نظر ایشون واریز کردم، از اون حساب بره به حساب ابوعزرائیل السلیمانی، پس فردا سلسله وار همه حساب ها و افرادی که مرتبط بودن به دردسر میفتن.
الان قوانین ضد پولشویی به این صورته که هر پولی که جابجا میشه، باید یک فاکتور معتبر معامله پشتش باشه.
حتی در ایران هم همینطوره. شما الان حاضر نیستی از حسابت پرداخت های یه آدم غریبه رو انجام بدی، شاید طرف داره مواد مخدر میخره، رشوه میده، داره پول میده یکی رو به قتل برسونن
من جسارت به شما نکردم. مثال کلی زدم که نشون بدم ریسک کار کجاست.حسابش تميزه براي كاناداست دختر خالم هست مشكلي نيست
به صورت کلی نه. اما بوده کسی که از کارش خوشم اومده یا از خودش خوشم اومده و چیزهای لازم برای کار در اینترنت یا صادرات رو در اختیارش گذاشتم. (حساب و کارت و مدارک هویتی و شرکت و آمازون و ایبی و پی پال و ادسنس و وبمانی و پیونیر و این قرتی بازیا خلاصه)شما دريافت هم مي كنيد؟ بعد نقد كنيد
در کار صرافی معمولا کسی، کسی رو به کسی معرفی نمیکنه. سودش برای خودشونه، شرش برای معرفيا كسي در اين زمينه مي شناسيد؟
آیا ممکنه بعد از توافق و آزادسازی پول های بلوکه ، دلار برای مدتی هرچند کم مثلا یک هفته رنگ ۱۹ ببینه؟
اهل فن جواب بدن.مهمه
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
چند روز پیش توی کلاب هاوس توی یکی از روم ها صادق الحسینی رو اورده بودن و پیش بینیش بر این بود که با آزاد سازی منابع ارزی دلار به زیر 20 میاد و حتی میگفت تا آخر 1400 هم میانگین قیمت دلار زیر 20 تومن خواهد بود.
پ.ن: صرفا نظر ایشون رو که توی کلاب هاوس شنیدم داشتن صحبت میکردن منتقل کردم و ایشون رو نه تایید میکنم و نه تکذیب.
درسته، ولی باید دید آیا آزاد میشن یا نه؟ تازه آزاد هم که بشه باید دید باز زندانی میشن یا خیر :دی