ینی میشه دلار یورو برن زیر این قیمت که گیمرا یه سیستم گیم بتونن راحت ببندنسلام دوستان
این تاپیکو زدم جهت تحلیل و بررسی ارز مخصوصا دلار شبیه تاپیکی که در مورد سکه هستش
در مورد اطلاعاتی در مورد این که کی ارزهای مختلف ارزون میشن یا گرون چه موقع وقت مناسبیه برای خرید و یا فروش اینجا میشه بحث کرد
قیمت امروز :
دلار آمريکا خرید : 1242 فروش : 1250
يورو خرید : 1774 فروش : 1784
داداش خب بهتره بفروشی هر روزم داره پایین میاد خب آخرشم ایرانی ها هم مسدود میشندوستان کسی درباره اینده دلار وبمانی نظری داره. هر روز تو ایران داره پایین میاد . تو روسیه و چین و حتی اکراین قیمتا ثابته تقریبا این چند روز من چک کردم.
با تشکر
به نظرتون اسفند 1400 قیمت دلار چند؟ اساتید, ششلول بند, شربتیان و افتک شهروند محترم پاتوق اسفند 0|0 زنده بودیم میاریم بالا
فکر کنم فرجاد از همه بهتر پیش بینی کرد...حیف که نمیاد دیگهمن میگم 26.800 تومان :دی
خدابیامرز با سایز شکم ش پیشبینی میکردفکر کنم فرجاد از همه بهتر پیش بینی کرد...حیف که نمیاد دیگه
چین هم با این جنگ حساب کار دستش اومد آلت تناسلی امریکا رو هم نمی تونه بخورهجنگ اوکراین باعث کمتر و متعادل نشدن قیمت ارزها شد ولی خب جنگ بعدی یعنی چین و تایوان صد درصد باعث صعود زیاد قیمت ارزها میشود مخصوصا اینکه امریکا با چین مستقیما وارد درگیری بشود
تایوان کشوری با جمعیت کارگر زیاد ولی مزد کارگری کم است بهمین خاطر تولیدیها و کارخانه های ریز و درشت زیادی هم دارد و مهمتر وجود برندهای خاص سختافزارهای کامپیوتری در تایوان است مثل ایسوس و گیگابایت و MSI و HTC و ACER و ترند میکرو و silicon power و..... این باعث افزایش شدید قیمتهای قطعات کامپیوتر هم خواهد شد
۲ ۳ سال اول رییس جمهورای جدید همیشه قیمتکف. بعدش در میره فنر کم کمخرید دلار الان منطقی هست؟
برای حفظ اندوخته میخوام بگیرم،برای سرمایه گذاری نیست
اگ تاریخی نگاه کنیم 4 سال اول ثباته دلاره..ولی شما میگید این دولت سنت شکنی میکنه و از همون دور اول شروع میکنه بازیشو؟۲ ۳ سال اول رییس جمهورای جدید همیشه قیمتکف. بعدش در میره فنر کم کم
دوستان شما هم نظر بدیداگ تاریخی نگاه کنیم 4 سال اول ثباته دلاره..ولی شما میگید این دولت سنت شکنی میکنه و از همون دور اول شروع میکنه بازیشو؟
کلا دوره های تورم . رکود داره کوتاه تر میشه به نظرماگ تاریخی نگاه کنیم 4 سال اول ثباته دلاره..ولی شما میگید این دولت سنت شکنی میکنه و از همون دور اول شروع میکنه بازیشو؟