• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mohammadmum

Registered User
لایک‌ها
85
بچه ها
من دهنم سرویس شد تا 70 80 میلیون پس انداز کنم طی یک سال گذشته، اونوقت دلار رفته بالا 10 15 درصد ارزش پولم کم شده
به نظرتون اگر ریال هامو رو تبدیل به تتر کنم درسته ؟
اگه اشتباه نکنم تتر همیشه یک دلار هست و میشه به عنوان دلار ازش استفاده کرد (تتر مالیات نداره مثه دلار درسته؟)
بهتر از اینه که دلار بخریم درسته ؟
دوست من یه هیچ وجه برای اینکه دلار نگهداری کنی تتر نگیر چون ریسک بالایی داره از نظر اینکه ما تحریم هستیم و ممکنه خود همین تتر مشکلی براش پیش بیاد مثلا بلوکه بشه و نتونی نقدش کنی و همینطور هم چند وقت پیش دیدیم که شبکه ی لونا به مشکل خورد ارزش به صفر رسید اگر میخوای در زمینه ی رمز ارز ها سرمایه گذاری داشته باشی باید با ریسک هایی که این بازار داره آشنایی داشته باشی و ریسکش رو قبول کنی .

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق می‌گوید «سوداگران» باعث افزایش قیمت دلار شده‌اند و قیمت دلار ۲۰-۲۵ هزار تومان یا حتی کمتر است و شرایط فعلی بخاطر فضای روانی ایجاد شده، مسائل بین‌المللی، جنگ روسیه با اوکراین و موضع‌گیری‌ها در مورد مذاکرات است.

لازم به یادآوریه که دقیقا همینا زمانی که دلار 10 12 تومن بود می گفتن قیمت واقعی ارز 6 7 تومنه و ... :sick:
در واقع 43 ساله که فقط سوداگران (مثل جمشید بسم الله!) یه تنه قیمت ارزو از 7 تا تک تومنی رسوندن به 32000 تومن! 😂

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق می‌گوید «سوداگران» باعث افزایش قیمت دلار شده‌اند و قیمت دلار ۲۰-۲۵ هزار تومان یا حتی کمتر است و شرایط فعلی بخاطر فضای روانی ایجاد شده، مسائل بین‌المللی، جنگ روسیه با اوکراین و موضع‌گیری‌ها در مورد مذاکرات است.

لازم به یادآوریه که دقیقا همینا زمانی که دلار 10 12 تومن بود می گفتن قیمت واقعی ارز 6 7 تومنه و ... :sick:
در واقع 43 ساله که فقط سوداگران (مثل جمشید بسم الله!) یه تنه قیمت ارزو از 7 تا تک تومنی رسوندن به 32000 تومن! 😂
به عمل کار برآید به سخنرانی نیست!!!!
تا آخر تابستان دلار 40 تومانی تحویل بگیرید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
خود وضعیتو ببین دیگ چطوریه
راستش وضعیت رو نمیدونم از کدوم جهت ببینم؟
منظورتون رمز ارزها هست و بازار نزولی؟ یا وضعیت UST و تاثیرش روی استیبل کوین ها؟ و یا بالا رفتن ارزش دلار به ریال؟ و یا وضعیت جامعه؟ :دی
ایرانیا تحریمم
اگر متوجه بشن درجا بلاک میکنن و پولتون برای همیشه فریز میشه
اگر اصرار داری تتر بگیری، سعی کن از به صورت shield بگیری
به نظرم اگر پای صراف ایرانی در میان نباشه و خرید از صراف های اصلی (به هر طریقی) انجام بشه و پول به خارج از صرافی منتقل بشه ریسک تحریم خیلی کم خواهد بود؟

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
به نظرم اگر پای صراف ایرانی در میان نباشه و خرید از صراف های اصلی (به هر طریقی) انجام بشه و پول به خارج از صرافی منتقل بشه ریسک تحریم خیلی کم خواهد بود؟
احراز هویت مهمه
خلاصه با احتیاط عمل کنید
کوچکترین بویی ببرن ایرانی هستید کلا فریز میشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مداخله بدون محدودیت بانک مرکزی برای کاهش قیمت دلار به ۲۹ هزار تومان

🔹شنیده می‌شود هدف قیمتی زیر ۳۰ هزار تومان با اجازه عرضه تا دو میلیارد دلار اسکناس، جزو اختیاراتی بوده که چهارشنبه قبل به بانک مرکزی داده شده.
🔹صرافی ها هم همان شب در بانک مرکزی جلسه فوق العاده داشتند.

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
سلام دوستان من ۳۰ میلیون دارم میخام تبدیل کنم به دلار برای حفظ ارزش پول
امروز پنجشنبه رفتم میدون فردسی تهران دلار آزاد بخرم که صرافی ها خرید و فروش نداشتن میخاستم ببینم به خاطر اینکه پنجشنبه هست خرید و فروش ندارن یا الان صرافی ها دلار آزاد نمیفروشن ؟
بعد صرافی ها دلار آبی میفروشن یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

Last edited:

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام دوستان من ۳۰ میلیون دارم میخام تبدیل کنم به دلار برای حفظ ارزش پول
امروز پنجشنبه رفتم میدون فردسی تهران دلار آزاد بخرم که صرافی ها خرید و فروش نداشتن میخاستم ببینم به خاطر اینکه پنجشنبه هست خرید و فروش ندارن یا الان صرافی ها دلار آزاد نمیفروشن ؟
الان صرافی ها دلار آبی میفروشن یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
صرافی ها ازاد خرید و فروش ندارن اکثرا
اگرم داشته باشن خیلی شلوغه (من الان رد شدم از اون اطراف)

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
صرافی ها ازاد خرید و فروش ندارن اکثرا
اگرم داشته باشن خیلی شلوغه (من الان رد شدم از اون اطراف)
پس از کجا باید خرید ؟
یه جا رد شدم چند نفر توی صف بودن نوشته بود مرکز تجارت جهانی فردوسی همچین چیزی
از این دستفروشا میشه خرید یا نه ؟

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
پس از کجا باید خرید ؟
باید از دلال بگیرید همون فردوسی و منوچهری
خیلی مراقب باشید
تقلبی بودن، کم پرداخت کردن و ...

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
دوستان تتر خیلی حرف حدیث پشتش هست ک بدون پشتوانه داره مینت میکنه اونایی ک نمیدونن قرار بر این بوده ک بابت عرضه ی هر تتر یک دلار امریکایی پشتوانه قرار داده بشه و صحبت هایی هست ک تتر اینکارو نمیکنه،احتمالش هست دچار عاقبت استیبل کوین لونا بشه (ust)،احتمال فریز شدن تو ولت رو هم داره
صرفا گفتم ک مدنظر داشته باشید

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
به صرافی ها اجازه دادن که موقتا به صورت توافقی خرید و فروش ارز انجام بدن.

🔻تصمیم جدید بانک مرکزی برای کنترل بازار ارز

🔹بانک مرکزی به صرافی‌ها اجازه داد ارز اسکناس صادرکنندگان را با نرخ توافقی، خریداری و به متقاضیان ارز بدون محدودیت بفروشند.

🔹رئیس بانک مرکزی امروز بعد از نشست با صرافان از افزایش عرضه ارز در صرافی‌ها خبر داده بود./ فارس

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
پس از کجا باید خرید ؟
طلا آب شده بی دردسر تره که
تقریبا همپای دلار رشد میکنه اجرت هم 0.5 تا 1 درصد هست که رو مبلغ شما به چشم نمیاد
ی مدلیم مد شده که طلا میخری بدون اجرت ولی فقط فاکتور بهت میدن و طلا دستشون میمونه که حتما از طلا فروش معتبری که 2-3 سال فعال بوده بخر

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
طلا آب شده بی دردسر تره که
تقریبا همپای دلار رشد میکنه اجرت هم 0.5 تا 1 درصد هست که رو مبلغ شما به چشم نمیاد
ی مدلیم مد شده که طلا میخری بدون اجرت ولی فقط فاکتور بهت میدن و طلا دستشون میمونه که حتما از طلا فروش معتبری که 2-3 سال فعال بوده بخر
طلای آبشده امکان داره طلافروش تقلب کنه ؟
طلافروشی قدیمی زیاد هست ولی نمیدونم میشه بخری و مورد اطمینانه
سکه چطوره ؟

بالا