• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
من از این می ترسم امشب بخوابیم صبح بلند شیم بانک مرکزی بگه ارز تک نرخی شد 1980 تومن !

من هم همین احساسو دارم. من حتی میترسم نرخ دلار رو بر حسب نسبت تورم حساب کنن که در اون صورت خیلی بیشتر از این میشه.

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
عجب گيري كرديم حالا يكي خواست برنامه زيزي كنه بره مثلن حساب كن يه دانشجويي كلي زحمت كشيد ٤ ماه براي گرفتن پذيرش و زبان بعد يه دفعه بگم أرز نميديم چي ميشه

اتفاقی که پارسال دقیقا واسه من افتاد... آزمون IELTS بده... مدارک رو ترجمه کن... از استادا ریکام بگیر...پذیرش بگیر.... و یک دفعه بمب ارزی از 1260 به 2000 تومان.
نتیجه؟ اقامت در ایران

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
اینا شب خوابیدن صبح بلند شدن ارز رو سه نرخی کردن کردن عملا . حالا صحبت اینو کردن مطمئن باشید که انجام میدن . چون ارز دانشجویی برای اینا به هیچ عنوان توجیهی نداره !

مگه ارز دانشجویی میدادن قبلا؟ کجا بوده ما خبر نداشتیم؟ من برای فرصت مطالعاتی اقدام کردم آنقدر از وزارت خونه به بانک و دانشگاه من رو فرستادم تا منصرف شدم اون هم چون بورسیه نبودم گفتن نصف هزینه ها رو میدیم یعنی برای گرفتن 2 تا3 هزار یورو باید بال بال بزنی. تا پارسال میشد بری بانک بگیری با نامه پذیرش از دانشگاه و بلیط و ویزا و پاسپورت این چیزا ولی الان بعید میدونم بدن. البته ناگفته نمونه یکی از دوستان ما 10 هزار دلار تونست بگیره با نرخ مرجع ولی خوب فکر کنم 20 تا 30 درصدی رو داد به طرف تو وزارت علوم تا براش جور کرد.:lol:

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
آخرین اخبار ایناست فعلا:
اخبار مربوط به ارز دولتی برای دانشجویان
آقای مهبلی این پست شما که اثلا خلاف نیس!!!!
فقط مال بقیه خلافه: http://forum.persiantools.com/t259772-page4.html#post4968483
برای بار سوم پست شما خلاف قوانین هست !
البته شما چون پارتیت کلفته و رسم و رسومات احترام گذاری به مدیر بخش رو بخوبی انجام میدی!!!! آزادی بک لینک جمع کنی!!!!!!

Last edited by a moderator:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
عاغای مهبلی این پست شما که اثلا خلاف نیس!!!!
فقط مال بقیه خلافه: http://forum.persiantools.com/t259772-page4.html#post4968483البته شما چون پارتیت کلفته و رسم و رسومات احترام گذاری به مدیر بخش رو بخوبی انجام میدی!!!! آزادی بک لینک جمع کنی!!!!!!
اولا من به شما بی احترامی نکردم اینطور منو مورد خطاب قرار میدید
دوما این انجمن برای منه مگه دارم براش بک لینک جمع می کنم !!!

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
اتفاقی که پارسال دقیقا واسه من افتاد... آزمون IELTS بده... مدارک رو ترجمه کن... از استادا ریکام بگیر...پذیرش بگیر.... و یک دفعه بمب ارزی از 1260 به 2000 تومان.
نتیجه؟ اقامت در ایران

خوب دیگه نمیشه کاری کرد اینجا ایرانه برای 5 روز بعدتم نمیتونی برنامه ریزی کنی چه برسه به چند ماه این داستان ارز و کنترل نشدنش خیلی هارو بدبخت کرد تو کار ما تاثیر گذاشت بدبختمون کرد

Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
عاغای مهبلی این پست شما که اثلا خلاف نیس!!!!
فقط مال بقیه خلافه: http://forum.persiantools.com/t259772-page4.html#post4968483البته شما چون پارتیت کلفته و رسم و رسومات احترام گذاری به مدیر بخش رو بخوبی انجام میدی!!!! آزادی بک لینک جمع کنی!!!!!!

کاربر محترم بس کنید لطفا ! اگر از اوضاع ناراحت هستید جاش اینجا نیست که بیایید این طوری پرخاش کنید ! قوانین بخش رو بخونید پستی زده شد . چند بار کوت شد بنده هم به احترام دوستان دیگر دست به اون پست نزدم .

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خوب دیگه نمیشه کاری کرد اینجا ایرانه برای 5 روز بعدتم نمیتونی برنامه ریزی کنی چه برسه به چند ماه این داستان ارز و کنترل نشدنش خیلی هارو بدبخت کرد تو کار ما تاثیر گذاشت بدبختمون کرد

نگو ایرانه بگو ما ایرانی هستیم و چون ایرانی گوسفند مزاجه نمیشه برنامه ریزی کرد. دلیلشم صف خریداران 206 حالا که 206 شده بیست تومنه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
نگو ایرانه بگو ما ایرانی هستیم و چون ایرانی گوسفند مزاجه نمیشه برنامه ریزی کرد. دلیلشم صف خریداران 206 حالا که 206 شده بیست تومنه.

یاسینی جان تیپ 6 شده 32 میلیون اخه کی میاد برای همچین ماشینی 32 پول بده!!!!یادمه تا قبل این بمب ارزی با این پول میشد یه ماشین درست حسابی مثل مگان گرفت
تو چند ماه بعد ارزش پول پایین اومد

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
یاسینی جان تیپ 6 شده 32 میلیون اخه کی میاد برای همچین ماشینی 32 پول بده!!!!یادمه تا قبل این بمب ارزی با این پول میشد یه ماشین درست حسابی مثل مگان گرفت
تو چند ماه بعد ارزش پول پایین اومد

الان هم می شه با 32 تومان ماشین خوب گرفت !
ولی ملت گاو صفت ! همینه ! طرف رفته 206 تیپ 2 ! 19 تومان خریده ! بدبخت می مردی 6 ماه بی ماشین بودی ؟

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24

حالا بحث خودرو جاش تو این تاپیک نیست ولی یکی از دانشجوهام که تو ایران خودرو کار میکنه اردیبهشت به من گفت که خط تولید 206 متوقف شده و کارکنانش رو پخش کردن تو بخش سمند و جی ال ایکس. من همون موقع میدونستم قیمتش میره بالا ولی دیگه فکر نمیکردم از 14.5 بیاد تا 20 میلیون وگر نه دیوونه نبودم برم سمت دلار و سکه!!!!
بدبختی اینجاست اگه دلار بخواد یه شبه تک نرخی بشه یا نرخ مرجع رو بیارن بالا باز هم این کالاها افزایش قیمت مضاعف پیدا میکنن یعنی باز هم سودشون از سکه و دلار بیشتره!!!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
حالا بحث خودرو جاش تو این تاپیک نیست ولی یکی از دانشجوهام که تو ایران خودرو کار میکنه اردیبهشت به من گفت که خط تولید 206 متوقف شده و کارکنانش رو پخش کردن تو بخش سمند و جی ال ایکس. من همون موقع میدونستم قیمتش میره بالا ولی دیگه فکر نمیکردم از 14.5 بیاد تا 20 میلیون وگر نه دیوونه نبودم برم سمت دلار و سکه!!!!
بدبختی اینجاست اگه دلار بخواد یه شبه تک نرخی بشه یا نرخ مرجع رو بیارن بالا باز هم این کالاها افزایش قیمت مضاعف پیدا میکنن یعنی باز هم سودشون از سکه و دلار بیشتره!!!

آره حیف شد. تازه یکی از دوستان گفت ممکنه تا سی تومن هم بره.

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
از هفته آینده بورس ارز با هدف ایجاد تعادل بین نرخ ارز مرجع و نرخ ارز در بازار آزاد راه‌اندازی می‌شود.

بر این اساس بانک مرکزی نیز می‌تواند مانند سایر سهامداران در این بازار سرمایه‌گذاری کند.

طی روزای اخیر دولت در سیاست‌های ارزی خود تجدیدنظر کرده و ابتدا اقدام به حذف ارز سفرهای خارجی و محدود کردن ارز سفرهای زیارتی کرد و سپس ارز دانشجویی را نیز برای دانشجویانی که برای تحصیل به خارج از کشور می‌روند، حذف کرد.

اطلاعات بیشتر در: Eranico - بورس ارز هفته آینده راه‌اندازی می‌‌شود - ارانیکو
منبع این مطلب سایت ارانیکو می باشد.

دوستان چه دیدگاهی در این مورد دارند؟ قیمت را بالا می بره؟ پایین میاره؟ لطفا نظر اصولی بدهید و از روضه خوانی که وضع مملکت بد است و مرغ نیست و اینها ...پرهیز کیند، از هر کسی در خیابان بپرسید اینها را می داند، حالا باید دید چه باید کرد؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
از هفته آینده بورس ارز با هدف ایجاد تعادل بین نرخ ارز مرجع و نرخ ارز در بازار آزاد راه‌اندازی می‌شود.

بر این اساس بانک مرکزی نیز می‌تواند مانند سایر سهامداران در این بازار سرمایه‌گذاری کند.

طی روزای اخیر دولت در سیاست‌های ارزی خود تجدیدنظر کرده و ابتدا اقدام به حذف ارز سفرهای خارجی و محدود کردن ارز سفرهای زیارتی کرد و سپس ارز دانشجویی را نیز برای دانشجویانی که برای تحصیل به خارج از کشور می‌روند، حذف کرد.

اطلاعات بیشتر در: Eranico - بورس ارز هفته آینده راه‌اندازی می‌‌شود - ارانیکو

دوستان چه دیدگاهی در این مورد دارند؟ قیمت را بالا می بره؟ پایین میاره؟ لطفا نظر اصولی بدهید و از روضه خوانی که وضع مملکت بد است و مرغ نیست و اینها ...پرهیز کیند، از هر کسی در خیابان بپرسید اینها را می داند، حالا باید دید چه باید کرد؟

اگه قرار بود با همچین سیستمی وضعیت دلار درسته بشه خیلی وقت پیش این کار رو میکردن.
یعنی قراره با راه اندازی یه سیستم دلالی , ارزش پول مملکت بالا بره؟ یا این سیستم راه می افته که بانک به نوعی بتونه توی قیمت دستکاری کنه !! تعیین کننده قیمت دلار , اسکناس توی بازار هست , نه یه سری عدد که ادم توی این سیستم ببینه , این عدد میشه همون عدد فرمایشی , که بازار بهش اهمیتی نمیده , اسکناس توی بازار کم باشه قیمت میره بالا , زیاد باشه میاد پایین , حالا اسکناس توی این مملکت داره روز بروز کمتر میشه , حالا اینا هر سیستمی راه بندازن , اصل مطلب تحریمه که اوضاع مملکت رو روزبروز بدتر میکنه در نتیجه ارزش پول میاد پایین قیمتا میره بالا !

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
عضو اتاق بازرگانی تهران با بیان این‌ که پس از اعلام اولویت‌های کالایی برای دریافت ارز دولتی، ارائه ارز 1226 تومانی فقط به گروه‌های اول و دوم محدود شده است، گفت: براساس آخرین اطلاعات موجود ثبت سفارش کالاهای اولویت 9 و 10 به طور کلی غیر ممکن شده است.

وی افزود: گفته شده که کالاهای اولویت 9 و 10 متقاضی ندارند و واردات آن‌ها نیز مشکلی حل نخواهد کرد، بنابراین به طور کلی ثبت سفارشی برای آن‌ها انجام نمی‌شود.

این عضو اتاق بازرگانی تهران ادامه داد: از سوی دیگر کالاهای اولویت 3 و 4 نیز با وجود ثبت سفارش و قرار گرفتن در صف دریافت ارز دولتی، ارز 1600 تومانی دریافت کرده‌اند؛ در صورتی که چنین نرخی برای ارز تعیین نشده است.

او افزود: ‌به نظر می‌رسد در جریان اولویت‌بندی کالاها در همین ابتدای راه رانت‌هایی به وجود آمده که باعث شده ارز چند نرخی ایجاد شود.

اطلاعات بیشتر در: Eranico - ارز 1600 تومانی برای کالاهای اولویت 3 و 4 - ارانیکو

آقا جسارتا، این دلار 1600 تومانی چیست و از کدام سیاره آمده است؟

پینشهاد ویژه: کرون دانمارک بررسی شود.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اقا این جریان بورس ارز کشکه !!

افراد حقیقی نمیتونن کار کنن !! فقط مال صادر کننده ها و وارد کننده هاست , یعنی صادر کننده ارزشو به وارد کننده بفروشه !!
محمودرضا خواجه نصیر، مدیر امور بورس ها و بازارهای سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: طراحی مکانیزم معاملات بورس ارز از سال گذشته در دستورکار سازمان بورس و اوراق بهادار قرار داشت و پس از انجام اقدامات لازم این طرح در سال جاری نهایی شد و به تأیید سازمان نیز رسید.

وی افزود: در هفته گذشته نیز در وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز جلساتی پیرامون راه اندازی بازار ارز برگزار شد، اما تاکنون زمان رسمی راه اندازی این بازار به سازمان بورس اعلام نشده است.

مدیر امور بورس و بازارهای سازمان بورس و اوراق بهادار تأکید کرد: این بازار در بورس اوراق بهادار آغاز به کار خواهد کرد و در دستورالعمل نحوه انجام معاملات آن قیمت ارز بر مبنای قیمت روزانه آن در نظر گرفته شده است.

خواجه نصیر با تأکید بر اینکه امکان سفته بازی و نوسان گیری در این بازار برای سرمایه گذاری حقیقی و خرد در نظر گرفته نشده، گفت: دستورالعمل گواهی ارز بر این امر پایه ریزی شده تا صادر کننده در نقش عرضه کننده وارد بورس ارز می شود و وارد کننده نیز به عنوان خریدار این بازار خواهد بود و با اعلام درخواست خریدار و فروشنده امکان انجام معامله فراهم می شود.

وی در خاتمه سخنان خود با اشاره به اینکه در حال حاضر برای انجام معاملات آتی ارز برنامه ای وجود ندارد، تصریح کرد: در دستورالعمل این بازار ملاحظاتی دیده شده، بطوریکه بانک مرکزی و نیز صرافی ها و بانک ها به عنوان بخشی از بازیگران مبادلات ارزی باید در بحث سرمایه گذاری بورس ارز مشارکت کرده و در حوزه فعالیت آنها چنین موضوعی دیده شود.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
آماده سازی برای حذف دلار دولتی.خبر روی بازار باید باز تاثیر منفی بزاره

بالا