• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
آقای اسکافیلد مسخرمون کردی داداش؟ اون بار گفتی دلار میره 2200 نمیدونم 2500 بچه ها از حرفات منبع خواستن عکس یه منبع آب گذاشتی...یادت هست.
حداقل برای حرفات یه دلیلی تحلیلی چیزی.از رو هوا میگی همه چیزو

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
یکی این *س شرا رو پاک کنه بابا 2 صفحه *س شر!!!

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
اگه شما ميگيد دلار تا دو تا سه هفته ديگه دلار يا همين نرخ ميمونه يا بالاتر ميره من مخالفم و ميگم دلار تا اون موقع يا ١٩٠٠ شايدم كمتر بشه

چرا؟؟؟؟منبع؟؟؟از روی چه منطقی داری این حرفو میزنی؟؟؟

دلار اومد بالای 2000 تومن هیچ اتفاقی هم نیوفتاد میبینید که همه عادت کردند

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان سایت طلا قدیم که دلار میرفت بالای دو تومن قیمت دلارو میزد 1999، در صورتی که الان بیپروا قیمت و میزنه، این یعنی خودشون قیمت بالای دو تومن و پذیرفتن و میخوان به عامه تفهیم کنن این قیمتو، به نظرم این قیمت از نظر اونا بایپ عادی بشه که خشکی و خشنی گذشته رو در قبال افزایش بالای دو تومن نشون نمیدن

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
شبکه خبر ظهر قیمت دلار رو 2015 تومن اعلام کرد. ظاهرا دیگه حساسیتی روی اعلام قیمت ندارن.

دوستان سایت طلا قدیم که دلار میرفت بالای دو تومن قیمت دلارو میزد 1999، در صورتی که الان بیپروا قیمت و میزنه، این یعنی خودشون قیمت بالای دو تومن و پذیرفتن و میخوان به عامه تفهیم کنن این قیمتو، به نظرم این قیمت از نظر اونا بایپ عادی بشه که خشکی و خشنی گذشته رو در قبال افزایش بالای دو تومن نشون نمیدن

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یه سوال مسخره!!!بپرسم؟؟؟؟جدا چرا کسی اعتراض نمیکنه و صدای کسی در نمیاد!!!!!

برای اینکه ما گوسفندیم. گوسفندها هم فقط می خورن و پروه میشن کاری ندارن که می خوان سرشونو ببرن.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
برای اینکه ما گوسفندیم. گوسفندها هم فقط می خورن و پروه میشن کاری ندارن که می خوان سرشونو ببرن.

[h=6]به احترام آزادی یک دقیقه سکوت کردیم، اما خوابمان برد![/h]

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

جناب یاسینی عجب حرفی زدی واقعن هم همینطوره ما فقط نظاره گر شدیم نشستیم تا ببینیم سرنوشت چی برامون رقم میزنه خدایی من خودم به شخصه از اینکه تو این برهه زمانی قرار دارم راضی نیستم کاش یه 20 30 سالی میگذشت و به من نمیخورد!!

[h=6]به احترام آزادی یک دقیقه سکوت کردیم، اما خوابمان برد![/h]

هورسا جان حرف های معنا دار میزنی عزیز

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
جناب یاسینی عجب حرفی زدی واقعن هم همینطوره ما فقط نظاره گر شدیم نشستیم تا ببینیم سرنوشت چی برامون رقم میزنه خدایی من خودم به شخصه از اینکه تو این برهه زمانی قرار دارم راضی نیستم کاش یه 20 30 سالی میگذشت و به من نمیخورد!!

هورسا جان حرف های معنا دار میزنی عزیز
ارنست چگوارا گفته بود .منجمد شدیم دیگه هممون .
امیدو ازمون گرفتن

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
خوب پس همه موافقند كه دلار سر به آسمان‌ها خواهد گذاشت (به جز اسكافيلد كه اونم در اشتباهه) به نظرتون آخر هفته بعد رو چند بسته ميشه ؟! در طول هفته 2100 رو ميزنه ؟! اونچيزی كه معلومه اينه كه تحريم جديد اتحاديه اروپا كه به زودی به اين تحريم‌های فعلی اضافه خواهد شد هم تاثير مهمی خواهد داشت چون می‌خوان كشورهای هم مرز اتحاديه كه مراودات مالی با ايران دارن رو شديدا تنبيه كنن.

جدی سقفی برای قيمت دلار می‌بينيد ؟! تا كجا می‌خواد بره ؟!

mjebrahimi

Registered User
لایک‌ها
155
طی دو هفته ی آینده 2500 تومان رو میره...

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
کاش فقط یه موج گرونی در راه باشه . ظاهرا **** مستقر زده به سیم آخر و ممکنه سالها تحریم باشیم و یا کار به جنگ بکشه .

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
کاش فقط یه موج گرونی در راه باشه . ظاهرا **** مستقر زده به سیم آخر و ممکنه سالها تحریم باشیم و یا کار به جنگ بکشه .

اینکه هردفعه میگن ما از نظر ارزی مشکلی نداریم فرداش میبینی یه خبر بد از ارز درمیاد جالبه این وسط گناه ما چیه؟؟؟گناه مردم چیه از بی مسئولیتی و بی برنامه بودن این سیستم دارند رنج میبرند؟؟؟؟کاش فقط شفاف سازی میشد تکلیف مشخص میشد نه اینکه هرروز یه اتفاقی بیوفته مثلن بگند شاید نرخ مرجع هم بیاد بالا برایاینکه جلو راند خوری گرفته شه!!!خوب نرخ ارز ازاد پایین بیاد چرا نرخ مرجع بالا بره!!!

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
اینکه هردفعه میگن ما از نظر ارزی مشکلی نداریم فرداش میبینی یه خبر بد از ارز درمیاد جالبه این وسط گناه ما چیه؟؟؟گناه مردم چیه از بی مسئولیتی و بی برنامه بودن این سیستم دارند رنج میبرند؟؟؟؟کاش فقط شفاف سازی میشد تکلیف مشخص میشد نه اینکه هرروز یه اتفاقی بیوفته مثلن بگند شاید نرخ مرجع هم بیاد بالا برایاینکه جلو راند خوری گرفته شه!!!خوب نرخ ارز ازاد پایین بیاد چرا نرخ مرجع بالا بره!!!

اتفاقا همش تقصیر همین مردم هست . فکر میکنی این دولت و حکومت از مریخ یا آفریقا یا چین و ... اومدن ؟ نه از همین شهر های ایران اومدند . مردم هم صداشون درنمیاد چون با این وضع خو گرفتند و یا بهتر بگم خودشون این وضع رو بوجود آوردند . صفهایی که واسه مرغ درست کرده بودند رو ندیدی ؟ رفتاری که مردم هر روز با هم دارند رو نمیبینید ؟
خلایق هر چه لایق
مردم دانمارک و انگلیس و سوئیس و ... لایق اون زندگی هستند و مردم ما هم لایق همین زندگی

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
ماهی 100 تومن میره روش . الان هم میره روی 2100 بعد برمیگرده رو 2000

همه چی آرومه

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104

نه بابا جان گوسفند چرا!!! ما مثل کبک سرمون زیر برف کردیم////اما بهتر این بود که یه حرکتی انجام بدیم..یه گرد همایی اینترنتی...نظر من اینه یه عالمه امضای اینترنتی جمع کنیم...اعتراض کنیم به این وضع و نارضایتی خودمونو اعلام کنیم..

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
اتفاقا همش تقصیر همین مردم هست . فکر میکنی این دولت و حکومت از مریخ یا آفریقا یا چین و ... اومدن ؟ نه از همین شهر های ایران اومدند . مردم هم صداشون درنمیاد چون با این وضع خو گرفتند و یا بهتر بگم خودشون این وضع رو بوجود آوردند . صفهایی که واسه مرغ درست کرده بودند رو ندیدی ؟ رفتاری که مردم هر روز با هم دارند رو نمیبینید ؟
خلایق هر چه لایق
مردم دانمارک و انگلیس و سوئیس و ... لایق اون زندگی هستند و مردم ما هم لایق همین زندگی

مردم ما فقط بلدند بیینن چی داره کمیاب میشه حمله کنن همونایی هم که مونده غارت کنن به 4 تا نیازمند واقعیش نرسه!!اگه جنگ و قحطی بشه قبل از رسیدن دشمن مردم خودشونو تیکه و پاره میکنن!

Done

Registered User
لایک‌ها
168
با این حرف ها هیچ دردی دوا نمیشه دوستان هیچوقت

بالا