دوستان حواستون باشه دیروز اخلاف خرید و فروش دلار 20 تومن بود امروز 50 تومن !
2467 شد .
ست.نماینده تهران در مجلس با انتقاد از سیاست های دولت در ساماندهی بازار ارز به روند رو به رشد قیمت دلار در هفته های اخیر اشاره کرد و با بیان اینکه بانک مرکزی دو هفته است از ارائه ارز به بازار خودداری می کند، تاکید کرد که با این روند 11 هزار میلیارد تومان پول از جیب ملت به کیسه های خاصی ریخته شده ا
سخنان توکلی درباره اقتصاد - Tabnak.IR | تابناكوی گفت: قیمت ارز دیروز ساعت 4:54 بعد از ظهر به 2304 هزار تومان رسید که یکی از علت های آن این است که متاسفانه به بانک مرکزی دستور داده شده است که ارز در بازار عرضه نکند و قریب 2 هفته است که ارز در بازار عرضه نمی شود .
بله عزیز....کسی که زیر چند هزار دلار نداشته باشه زیاد شاید نشون نده...
ولی کسی که ظرف 6 ماه 40 میلیون سود کرده از همین طریق...واقعا سود کرده...چون زیاد خریده...
آقا یکی بگه بریم بفروشیم یا نهمیاد پایین ؟
کاش یه ذره زودتر جنبیده بودم
از امروزدیگه گذشت تا بخوام برم صرافی بسته ان رفتن![]()
نميري عزيز شيش ماه ٤٠ مليون به اين ميگي سود اونم تو شش ماه !!!!!
يه مشت بچه جقله ريختن تو بازار دلار خنده داره فكر ميكنند دارن سود ميكنند به سود كردناتون ادامه بديد براي ما هم خيلي خوبه ...
اینا همش حرفه !اینجا هیچ چیزی مشخص نیست.
مثلا اگه فردا یه دفعه یه مرجعی مثل **** بیاد بگه دلار باید بشه 1000 تومن شک نکنید میرسوننش به 1000 تومن !
اونوقت اون ادمهایی که رفتن دلار خریدن بدبخت میشن.
اگه اراده باشه میشه کنترلش کرد منتها اینکه چرا کنترل نمیشه الله اعلم و خودشون
اینا همش حرفه !
**** که سهله هزار تا **** دیگه هم دستور بده وضعیت درست نمیشه ! حالا فکر کنم که همه با جان و دل فهمیدن که تحریم ها واقعا اثر دارن !
یه تبلت 200 دلاری رو هفته پیش گفتن 730 تومن ! با خودم گفتم چرا اخه ؟! صبر می کنم پایینتر میاد . الان سایت ال دیجیتال زده 800 تومن :blink: