• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دلار 2450 تومان.
اختلاف قیمت ارز مرجع و بازار آزاد دقیقا 2 برابر شد.:wacko:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
من فقط دارم دعا میکنم دلار بریزه کمی ! حودمم دلار دارم !همه دلار دارن ! اما مگه این دلار چند درصد کل دارایی های یک فرد رو تشکیل میده !؟ اینجوری باور بفرمایید قحطی خواهد شد !
یکی از اشناهای ما چندین سال زیمباوه زندگی کرده ! وقتی تعریف میکنه اصلا حال ادم از زندگی به هم میخوره !
این افزایش این شکلی دقیقا داره به همونجا میبره مارو !

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
نماینده تهران در مجلس با انتقاد از سیاست های دولت در ساماندهی بازار ارز به روند رو به رشد قیمت دلار در هفته های اخیر اشاره کرد و با بیان اینکه بانک مرکزی دو هفته است از ارائه ارز به بازار خودداری می کند، تاکید کرد که با این روند 11 هزار میلیارد تومان پول از جیب ملت به کیسه های خاصی ریخته شده ا
ست.

وی گفت: قیمت ارز دیروز ساعت 4:54 بعد از ظهر به 2304 هزار تومان رسید که یکی از علت های آن این است که متاسفانه به بانک مرکزی دستور داده شده است که ارز در بازار عرضه نکند و قریب 2 هفته است که ارز در بازار عرضه نمی شود .
سخنان توکلی درباره اقتصاد - Tabnak.IR | تابناك

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
بله عزیز....کسی که زیر چند هزار دلار نداشته باشه زیاد شاید نشون نده...

ولی کسی که ظرف 6 ماه 40 میلیون سود کرده از همین طریق...واقعا سود کرده...چون زیاد خریده...

نميري عزيز شيش ماه ٤٠ مليون به اين ميگي سود اونم تو شش ماه !!!!!

يه مشت بچه جقله ريختن تو بازار دلار خنده داره فكر ميكنند دارن سود ميكنند به سود كردناتون ادامه بديد براي ما هم خيلي خوبه ...

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
کاش یه ذره زودتر جنبیده بودم

از امروزدیگه گذشت تا بخوام برم صرافی بسته ان رفتن :(

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
کاش یه ذره زودتر جنبیده بودم

از امروزدیگه گذشت تا بخوام برم صرافی بسته ان رفتن :(

شما نباید تحلیلای امروز و واسه امروز بخونی چون نمیرسی، از حالا بررسی کن که پس فردا چیکار کنی، اونوقت با اطمینان پس فردا معاملت و انجام میدی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینجا هیچ چیزی مشخص نیست.

مثلا اگه فردا یه دفعه یه مرجعی مثل **** بیاد بگه دلار باید بشه 1000 تومن شک نکنید میرسوننش به 1000 تومن !

اونوقت اون ادمهایی که رفتن دلار خریدن بدبخت میشن.

اگه اراده باشه میشه کنترلش کرد منتها اینکه چرا کنترل نمیشه الله اعلم و خودشون

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
نميري عزيز شيش ماه ٤٠ مليون به اين ميگي سود اونم تو شش ماه !!!!!

يه مشت بچه جقله ريختن تو بازار دلار خنده داره فكر ميكنند دارن سود ميكنند به سود كردناتون ادامه بديد براي ما هم خيلي خوبه ...

اولا درست صحبت کن.....

بعدشم من مثال زدم! نگفتم من 40 میلیون سود کردم

شما با هیچ خواب پولی تو این مملکت شیش ماهه 40 میلیون سود نمیکنی به جز دلالی! حالا میخواد از نظر شما همیچن آدمی جقله باشه یا حسین رضا زاده!

بعدشم این سود برای کسیه که میخواد پولش رو بخوابونه توی بانک....و تقریبا به همون صورت بمونه پولش با یه سود خیلی ناچیز که اصلا حساب نمیشه...

حالا اگه همون فرد پولش رو دلار 1400 خرید و بعد از چندین ماه 40 تومن روی پولش اومد بهتره یا پولش رو میذاشت توی بانک با اون درصد های خنده دارش؟ که نتونه با تورم پیش بره؟ اینطوری ارزش اصل پولش بعد از چندین ماه به خاطر گرونی و تورم کمتر میشد...

منظور همچین شخصی هست.

Last edited:

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
یه سوال از دوستان.
من با اینکه کلی تو نتم اولین بار از دهن رییس بانک مرکزی شنیدم شایعه ارز 3000 تومانی؟
شما چطور؟

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
اینجا هیچ چیزی مشخص نیست.

مثلا اگه فردا یه دفعه یه مرجعی مثل **** بیاد بگه دلار باید بشه 1000 تومن شک نکنید میرسوننش به 1000 تومن !

اونوقت اون ادمهایی که رفتن دلار خریدن بدبخت میشن.

اگه اراده باشه میشه کنترلش کرد منتها اینکه چرا کنترل نمیشه الله اعلم و خودشون
اینا همش حرفه !
**** که سهله هزار تا **** دیگه هم دستور بده وضعیت درست نمیشه ! حالا فکر کنم که همه با جان و دل فهمیدن که تحریم ها واقعا اثر دارن !

یه تبلت 200 دلاری رو هفته پیش گفتن 730 تومن ! با خودم گفتم چرا اخه ؟! صبر می کنم پایینتر میاد . الان سایت ال دیجیتال زده 800 تومن :blink:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینا همش حرفه !
**** که سهله هزار تا **** دیگه هم دستور بده وضعیت درست نمیشه ! حالا فکر کنم که همه با جان و دل فهمیدن که تحریم ها واقعا اثر دارن !

یه تبلت 200 دلاری رو هفته پیش گفتن 730 تومن ! با خودم گفتم چرا اخه ؟! صبر می کنم پایینتر میاد . الان سایت ال دیجیتال زده 800 تومن :blink:

از نظر فنی و منطقی حرف شما کاملا درسته

اما مساله اینه که خیلی از اتفاقاتی که داره میفته منطقی نیست. تحریم ها کاملا موثره شکی هم توش نیست. اما ما اگه 50 درصد از تحریم داریم چوب میخوریم 50 درصدش هم از ضعف برنامه ریزیه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
وقتی بهمنی میگه ارز 3000 تومنی شایعه است شک نکنید که بزودی میرسه به 3000 تومن.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
این دفعه سوم و آخرین دفعه ای هست که دارم به دوستان میگم از در دل و اعتراض دست بردارن توی این تاپیک و همچنین تاپیک سکه .

برنامه ریزی باید سریع و به جا انجام شه که بعدا مایه تاسف نشه و این بخش تاپیک پتیشن برای بانک مرکزی و دولت این کشور نیست .

جهت هر گونه اعتراض به وضع موجود عوض اینکه تاپیک رو منحرف کنید و دردل هایی که جاش توی چت هست اینجا بکنید از این کانال ها می تونید اقدام کنید

رئیس کل بانک مرکزی

تلفن نظرسنجی و ارتباط با رئیس کل: 29954855
دورنگار برای ارتباط با رئیس کل: 29954780
نشانی الکترونيکی رئیس کل: [email protected]

قائم مقام بانک مرکزی

نشانی الکترونيکی قائم مقام: [email protected]

به همین راحتی . این دفعه آخری بود که دارم خواهش میکنم . اگر می خوایید شکایت بکنید راهش اونی هست که خدمتتون عرض کردم حداقل میتونید ایمیل بزنید دوستانی که وقت میزارن اینجا طومار مینویسن دقیقا می تونن همچین کاریو توی ایمیل به بانک مرکزی اتجام بدن . این تاپیک ارز و سکه جایی برای همفکری و سود کردن و یا حداقل حفظ سرمایه هست .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
حالا دلار و یورو و ........ شد این قیمتش همه اومدن پست زدن ای کاش خریده بودم و از این جور حرفا چرا هیچ کسی جویایی دلیلش نشد ؟ اصلا فهمیدید چرا این جوری شد ؟

بالا