Ali_softcenter
Registered User
من 11 صرافی بودم 2400 بود البته فروش
زیاد مطمئن حرف نزنید . تو ایران کسی نمی تونه دقیق بگه قراره 1-2 روز دیگه چه بلایی سر بازار بیاد .
می تونه 3000 هم بشه می تونه 1500 هم بشه . هیچ چیز غیر ممکن نیست .
زیاد مطمئن حرف نزنید . تو ایران کسی نمی تونه دقیق بگه قراره 1-2 روز دیگه چه بلایی سر بازار بیاد .
می تونه 3000 هم بشه می تونه 1500 هم بشه . هیچ چیز غیر ممکن نیست .
اینطور که مشخص شد دلاری به بازار تزریق نشده ولی همین جو ایجاد شده حدود 100 تومن دلارو کشید پایین
البته بستگی داره تا کجا بخواد بیاد پایین دوست عزیز آیا به 1200 پارسال می رسه یا خیر
همچنین با توجه به افزایش قیمت همه چیز در صورتیکه دلار زیر 2000 بیاد هیچ چیزی ارزون تر از دلار پیدا نمی شه لذا همه هجوم می یارن واسه خریدش
من نگه میدارم واسه این که مطمئنم اگه می خواستن کاری انجام بدن تا قبل از 2000 تومن میکردن و این افت هم واسه این که بقول یکی از دوستان مردم هجوم نیارن وشورش نشه مثل جریان مرغ ینگاه کنید مرغ بود 3700 کسی نگاهش هم نمیکرد شد 7000 تومن هجوم بردن بعد گفتن که ما دولت مردمی هستیم و در یک حرکت انقلابی مرغ رو اوردن رسوندن به 4900 و الان هم میگن مرغ میخوان بکنن 5550!!!!!!!قیمت در کشتارگاه تا بیاد دست مغازه دار و مصرف کننده برسه میشه 5700 تا 5800
جالب بود امید وارم به سود هایی که میخواهیم برسیم ولی خدا کنه اوضاع بهتر بشه چون این سود ها با این گرونی ها جور نمیاددقیقا همینه !!!
شما چه در هر صورت سود کردین چون نهایتا تا 4 ماه دیگه دلار رو روی 3000 میبینیم ! با توجه به اینکه تاکید دارن روند کشور رو به رشد هست!!! و یه تعدادی خبرای دیگه !!
یه عده هم مثه من موقع 7000 تومن فروختن دوبازه موقع 5550 میخوان بخرن !
هر دو سود میکنیم ، اما من یکم بیشتر با کمی ریسک ! :happy:
باسلام به دوستان-دلاربرای هفته اینده کف قیمت 2300 رااحتمالا خواهددیدکه بهترین زمان برای خریداست.خوشحال می شوم که دوستان نیزنظرات خودراابرازنمایند.
این سایت مظنه قیمت دینار عراق را درست زده؟ 1910 تومان!!!!!