• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
دو مطلب:
1-تلویزیون دولتی ایران حق پخش بازیهای المپیک 2012 را به صورت HD خریده بود هر چند به دلیل محدودیتها کمتر از نصف را می توانست نمایش دهد،اما بازی ایران-لبنان را نخرید و با تاخیر طولانی پخش کرد،ایران با دولت لبنان مشکل سیاسی ندارد و این مشکل را می توان ناشی از کمبود بودجه دانست.
بودجه بسیاری از نهادهای دولتی به کمتر از نصف کاهش یافته و ادارات اخراج نیروهای ساعتی و کاهش هزینه ها را در برنامه قرار داده اند.کاهش بودجه ادارات دولتی منجر به افزایش بیکاری و کاهش رونق بازار می گردد.
2-اینکه می گویند سکه و طلا حباب منفی دارد،بدلیل عرضه زیاد قیمت آن واقعی شده است و اگر از روی طلا به دلار نگاه کنیم می بینیم دلار حباب مثبت دارد که باید کاهش یابد و دلیل آن تقاضای بالای دلار است.البته شاید با دلیل منطقی بتوان این نظر را رد کرد.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
زیاد مطمئن حرف نزنید . تو ایران کسی نمی تونه دقیق بگه قراره 1-2 روز دیگه چه بلایی سر بازار بیاد .

می تونه 3000 هم بشه می تونه 1500 هم بشه . هیچ چیز غیر ممکن نیست .

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
زیاد مطمئن حرف نزنید . تو ایران کسی نمی تونه دقیق بگه قراره 1-2 روز دیگه چه بلایی سر بازار بیاد .

این مطلب خیلی خوشبینی هست، نهایت اگر معادلات سیاسی جابجا بخواد بشه قبول شرایط مذاکرات 1+5 از سوی ایران هست . مشکل عدم فروش نفت و درآمد ارزی هست ! الان دنیا هم دیده که تحریم ها اثر گداشته و ارزش پول ملی پایین و نارصایتی مردم بالا رفته ! پس حالا طرف مقابل ایران برگ برنده را داره و با شرطهای سنگین تری سر میز مذاکره میاد ! اینور هم که متاسفانه فکر این روزها را نمیکردند و از یک سری مسائل بعنوان آرمانهای مقدس و حق مسلم یاد کردند و اینکه حالا از این آرمانهای مقدس و حق مسلم کوتلهی بشه و چشم پوشی هزینه سنگین داره که همان از دست دادن اقتدار در پیش مردم هست مقل شیر بی یال و کوپال !
در هر صورت اینکه دلار به زیر 2000 تومن برسه امری بسیار بعیده چرا که خودمون هم میدونیم ارزش واقعی پول ما در بهترین شرایط از این مقدار هم کمتر هست و تنها با فروش نفت هست که در یک عدد ثابت نگه داشته شده . تخریب اقتصاد در طول 20 سال اخیر و رفتن بسوی دلالیسم بجای تولید و نهادینه شدن اون بعنوان شغل مطلوب یکشبه از بین نمیره شاید دو برابر این زمان نیاز باشه تا الگوهای درآمدی تغییر کنه و صنایع دوباره مقصد سرمایه گذاران بشه ...
نتیجه اینکه شرایط دنیا و ایران بسوی تقویت صعود قیمت دلار در ماهای اینده هست

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507

اوضا بدجوره.
24 تا داشتم تو ليبرتيم دادم 2400 رفت پي كارش.

look

Registered User
لایک‌ها
6
2380 تومن شد .

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
اینطور که مشخص شد دلاری به بازار تزریق نشده ولی همین جو ایجاد شده حدود 100 تومن دلارو کشید پایین

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
اینطور که مشخص شد دلاری به بازار تزریق نشده ولی همین جو ایجاد شده حدود 100 تومن دلارو کشید پایین

امروز نزریق نمیشه !
ابتدا خبرش میاد تا خود خبر کمی قیمت رو پایین بیاره
بعد با تزریق مقدار دیگه‌ای پایین میاد که احتمالا شنبه خواهد بود !!
وقتی کل دولت و مجلس روی دلار زوم کردن به احتمال بسیار بالا تا چند روز آینده شاهد کاهش اون هستیم :happy:

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
البته بستگی داره تا کجا بخواد بیاد پایین دوست عزیز آیا به 1200 پارسال می رسه یا خیر
همچنین با توجه به افزایش قیمت همه چیز در صورتیکه دلار زیر 2000 بیاد هیچ چیزی ارزون تر از دلار پیدا نمی شه لذا همه هجوم می یارن واسه خریدش

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
البته بستگی داره تا کجا بخواد بیاد پایین دوست عزیز آیا به 1200 پارسال می رسه یا خیر
همچنین با توجه به افزایش قیمت همه چیز در صورتیکه دلار زیر 2000 بیاد هیچ چیزی ارزون تر از دلار پیدا نمی شه لذا همه هجوم می یارن واسه خریدش

قطعا نمیرسه !!
من منظورم حدود 2200 اینا هست
من که تبدیل به ریال کردم و منتظرم به حدود 2200 برسه تا دوباره بخرم
منظورم به صورت مقطعی بود وگرنه تا سیاست خارجی پیشرفت نکنه سیر دلار صعودیه ! حالا وسطش یه پیک کوچولو رو به پایین داره که منم منتظرم همون پیکه هستم ! :happy:

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
دولت برخلاف حرفی که میزنه : ما بیشتر از همیشه ارز داریم !
با مشکل کمبود ارز روبروست . و با وجود تحریم ها هرچقدر هم قیمت نفت ایران بره بالا تا وقتی نتونه به سادگی
بفروشه نمیتونه درآمد ارزی کسب کنه . ( بماند که خیلی کشورها به جای ارز میان یا طلا میدن به ایران یا مثل عهد بوق
معامله پایاپای میکنن ! )
توی این اوضاع دولت خودش دست بالا رو تو بازار ارز آزاد هم دارد و هر از چند گاهی دلارهاشو در بازار ازاد به نرخ خوبی
میفروشه و بخشی از کمبودهای ریالیش رو برای پرداخت یارانه ماهیانه به ملت تامین میکند .

بالا و پایین شدن بازار ارز هم طبیعیه . ( قرار باشه همیشه صعودی باشه یا نزولی که دیگه اسمش را بازار نمیذارن )

الان هم روند نزولیه مگر اینکه باز یه التهاب سیاسی یا حرف نسنجیده از طرف دولت که بازار رو صعودی کنه .

ehsan_info

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من نگه میدارم واسه این که مطمئنم اگه می خواستن کاری انجام بدن تا قبل از 2000 تومن میکردن و این افت هم واسه این که بقول یکی از دوستان مردم هجوم نیارن وشورش نشه مثل جریان مرغ ینگاه کنید مرغ بود 3700 کسی نگاهش هم نمیکرد شد 7000 تومن هجوم بردن بعد گفتن که ما دولت مردمی هستیم و در یک حرکت انقلابی مرغ رو اوردن رسوندن به 4900 و الان هم میگن مرغ میخوان بکنن 5550!!!!!!!قیمت در کشتارگاه تا بیاد دست مغازه دار و مصرف کننده برسه میشه 5700 تا 5800

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
من نگه میدارم واسه این که مطمئنم اگه می خواستن کاری انجام بدن تا قبل از 2000 تومن میکردن و این افت هم واسه این که بقول یکی از دوستان مردم هجوم نیارن وشورش نشه مثل جریان مرغ ینگاه کنید مرغ بود 3700 کسی نگاهش هم نمیکرد شد 7000 تومن هجوم بردن بعد گفتن که ما دولت مردمی هستیم و در یک حرکت انقلابی مرغ رو اوردن رسوندن به 4900 و الان هم میگن مرغ میخوان بکنن 5550!!!!!!!قیمت در کشتارگاه تا بیاد دست مغازه دار و مصرف کننده برسه میشه 5700 تا 5800

دقیقا همینه !!!
شما چه در هر صورت سود کردین چون نهایتا تا 4 ماه دیگه دلار رو روی 3000 میبینیم ! با توجه به اینکه تاکید دارن روند کشور رو به رشد هست!!! و یه تعدادی خبرای دیگه !!
یه عده هم مثه من موقع 7000 تومن فروختن دوبازه موقع 5550 میخوان بخرن !
هر دو سود میکنیم ، اما من یکم بیشتر با کمی ریسک ! :happy:

ehsan_info

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دقیقا همینه !!!
شما چه در هر صورت سود کردین چون نهایتا تا 4 ماه دیگه دلار رو روی 3000 میبینیم ! با توجه به اینکه تاکید دارن روند کشور رو به رشد هست!!! و یه تعدادی خبرای دیگه !!
یه عده هم مثه من موقع 7000 تومن فروختن دوبازه موقع 5550 میخوان بخرن !
هر دو سود میکنیم ، اما من یکم بیشتر با کمی ریسک ! :happy:
جالب بود امید وارم به سود هایی که میخواهیم برسیم ولی خدا کنه اوضاع بهتر بشه چون این سود ها با این گرونی ها جور نمیاد

zamaniali77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
باسلام به دوستان-دلاربرای هفته اینده کف قیمت 2300 رااحتمالا خواهددیدکه بهترین زمان برای خریداست.خوشحال می شوم که دوستان نیزنظرات خودراابرازنمایند.

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
باسلام به دوستان-دلاربرای هفته اینده کف قیمت 2300 رااحتمالا خواهددیدکه بهترین زمان برای خریداست.خوشحال می شوم که دوستان نیزنظرات خودراابرازنمایند.

اگر برسه قطعا.

این سایت مظنه قیمت دینار عراق را درست زده؟ 1910 تومان!!!!!

19 تومان .. 19.1

----------

بالا