• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

shojapour

Registered User
لایک‌ها
9
اون موقعی که پیش بینی شما درست در میاد ورود شما به بازار ارز خیلی ریسکش بالاست ! الان بهترین موقعیت است .
دوست عزیز این بازار واقعآ ریسکش بالاس!!
این نوشته بالا یه شوخی بود

ولی اگه بتونم پیش بینی کنم حداقل میتونم بفهمم که جنسم رو کی بخرم کی بفروشم

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
دوست عزیز این بازار واقعآ ریسکش بالاس!!
این نوشته بالا یه شوخی بود

ولی اگه بتونم پیش بینی کنم حداقل میتونم بفهمم که جنسم رو کی بخرم کی بفروشم

چیزی که معلومه ریسک نداره ! زمانی ریسکش بالاست که اینها تصمیمی بر این مبنا داشته باشند که بخوان سیاستهاشون رو تعدیل کنند و حداقل تا ریاست جمهوری سال اینده این سیاستها نشون داره داده میشه که تعدیل بشو نیست واسه همین عرض میکنم تو این مدت هست که بازار ریسک کمی داره نزدیک انتخابات که بشیم بازار ریسکش بالا میره و ورود هر کسی براش خطرناکه.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
الان این دلار رو وارد کردن که کسانی که تا دیروز ارز دولتی میگرفتن و از امروز ارز دولتی ندارن وقتی میرن تو بازار باعث بالا رفتن قیمت ارز نشن ... تنها چیزی که این وسط مهمه اینه که تو یکی دو روز اینده قیمت ها شکسته میشه اگر این اتفاق افتاده باشه و بهترین فرصت برای خرید هست ..

من تصمیم داشتم دوشنبه یعنی فردا خریداری کنم چون فکر میکردم از شنبه عرضه ارز رو شروع کنه .. یا نهایت از امروز صبح .. ! با این حساب میزارم برای دوشنبه شب یا سه شنبه .

خوب چه فرقی به حال مردم میکنه دو روز قیمت بیاد پایین دوباره بره بالا ...
فقط به نفع دلال دلاره
ارزون بشه بخره گرون بشه بفروشه

shojapour

Registered User
لایک‌ها
9
چیزی که معلومه ریسک نداره ! زمانی ریسکش بالاست که اینها تصمیمی بر این مبنا داشته باشند که بخوان سیاستهاشون رو تعدیل کنند و حداقل تا ریاست جمهوری سال اینده این سیاستها نشون داره داده میشه که تعدیل بشو نیست واسه همین عرض میکنم تو این مدت هست که بازار ریسک کمی داره نزدیک انتخابات که بشیم بازار ریسکش بالا میره و ورود هر کسی براش خطرناکه.
حرف شما متین

ولی من تقریبآ 5 ماهه دارم نمودار رفتار دلار رو نگاه میکنم

اینبار برای اولین باره (شاید برای من) که نرخ رشد یا کاهش منطمی داشته که بشه پیش بینی آینده رو کرد

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
داشتم فکر میکردم به داستان خرید و فروش ارز و مقایسه اون با فارکس!

گرچه قبلاً درش کار کردم و تجربه ای دارم اما چند تا تفاوت خیلی جالب بین این دو هست

1- در فارکس شما هم یه ارز رو میخرید و هم در بهترین زمان میفروشید تا یه ارز دیگه رو خریداری کنید (ازین طریق rate برابری جفت ارز های خارجی تعیین میشه)

اما در کشور ما فقط فروش ريال و تبدیلش به ارز های دیگه مطرحه یعنی کسی ارزشم ريال میکنه در دراز مدت نگاهش باز به خرید ارز های خارجیه

2- در فارکس تحليل تكنيكال و تحليل فاندامنتال مطرح میشه اما در بازار ارزی ما و کشور ما فقط بحث فاندامنتال مطرحه! یعنی فلانی بیاد چی بگه چی نگه بازار و زیرو رو کنه!

3- در فارکس خیلی مسائل میتونه ریت رو تغییر بده اما در کشور ما فقط شخص رییس جمهور و اینکه کی اراده کنه و چقدر ارز تزریق کنه ... بازار رو هدایت میکنه

4- در فارکس صرف اینکه trader بیاد و trade کنه یا نکنه ارزش پولش ممکنه زیاد بشه و ممکنه کم بشه ولی توی یه رنج جزیی! اما در کشور ما خوابوندن پول در بانک ارزششو در کمتر از یکسال نصف میکنه(با احتساب بهره!)

5- در فارکس کمبود ارز نرخشو بالا پایین نمیکنه شما یه لات ی خریداری کردین و به نسبت اون و ریسکش در بازار وارد میشین و تا وقتی call margin نشین میتونید خریدو فروش کنید اما در بازار ما یه روز دلار کمه یه روز دلار نیست = صرافی نمیفروشه!

حالا موارد فوق رو در نظر بگیرین بعد به این فکر کنید یه بازاری میخواد مثل فارکس که هیچ شباهتی باهاش نداره بلکه کلی تفاوت هم داره تشکیل بشه (بورس ارز!)

خدا رحم کنه

Last edited:

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
خوب چه فرقی به حال مردم میکنه دو روز قیمت بیاد پایین دوباره بره بالا ...
فقط به نفع دلال دلاره
ارزون بشه بخره گرون بشه بفروشه

عمومی توضیح میدم از لحاظ اقتصادی یک بحثی هست به نام کشش قیمت ...

کالاها به چند دسته تقسیم میشن !

کالای ضروری کالای لوکس و ...................

کالای ضروری رو مردم با هر قیمتی مجبورن بخرن و هیچ وقت خریدش 0 نمیشه ! ... مثل نون و اب و بنزین و یا نیاز به انسولین ........... فقط تقاضا تا یک حدی پایین میاد .. و نه بیشتر ..

ولی کالاهای دیگه میتونه تا 0 شدن پایین بیاد .. وقتی ارز دولتی با قیمت 1220 مثلا به یک کالا دیگه داده نمیشه مردم هم با ارز 2500 اون کالا رو نمیخرن و اگر هم بخرن تقریبا نزدیک به 0 خواهد شد !

در نتیجه دلاری از کشور برای واردات به اون کالا تخصیص پیدا نمیکنه !در عوض دولت میاد به جای اینکه ارز 1220 بده به اون وارد کننده.....ارز رو وارد بازار میکنه که اولا نیاز اون قشر از مردم که میخوان اون کالا رو با ارز 2500 بخرن تامین کنه .......هم این که با بقیه ارز بدست امده از این تفاوت بازار رو کنترل کنه ...

و این مسئله نشان دهنده این هست که دولت با کمبود ارز مواجه شده و نشان دادن ارز وکیوم شده هم به این دلیل هست که بار روانی جامعه رو به سمتی ببرن که نشون بده دولت با کمبود ارز مواجه نیست .

و به نظرم این هفته بهترین هفته (چه از لحاظ بار روانی بوجود امده از تزریق ارز چه از این لحاظ که داره واقعا ارز تزریق به بازار میشه اما از تفاوت ندادن ارز به بخش وارد کننده) برای خرید خواهد بود و دیگه چنین فرصتی بدست نخواهد امد ... مگر اینکه تغییری در سیاست ببینیم که بعید میدونم.

Last edited:

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16

دقیقا البته اگه با ادامه این وضع بع ریاست جمهوری سال دیگه برسیم.من نازاحتم که چرا وضعمون اینمجوریه اما خوشحالم هستم که فشارها امید رو به یک تغییر اساسی بیشتر میکنه و مثل این میمونه که زود پزی رو روی گاز گذاشتی دیگه جا نداره اما اشپز نادان هی دارد زیر ان را زیاد میکند و میگوید طوری نمیشه اما غافل است که یک جایی میترکد!

shojapour

Registered User
لایک‌ها
9
عمومی توضیح میدم از لحاظ اقتصادی یک بحثی هست به نام کشش قیمت ...

کالاها به چند دسته تقسیم میشن !

کالای ضروری کالای لوکس و ...................

کالای ضروری رو مردم با هر قیمتی مجبورن بخرن و هیچ وقت خریدش 0 نمیشه ! ... مثل نون و اب و بنزین و ........... فقط تقاضا تا یک حدی پایین میاد .. و نه بیشتر ..

ولی کالاهای دیگه میتونه تا 0 شدن پایین بیاد .. وقتی ارز دولتی با قیمت 1220 مثلا به یک کالا دیگه داده نمیشه مردم هم با ارز 2500 اون کالا رو نمیخرن و اگر هم بخرن تقریبا نزدیک به 0 خواهد شد !

در نتیجه دلاری از کشور برای واردات به اون کالا تخصیص پیدا نمیکنه !در عوض دولت میاد به جای اینکه ارز 1220 بده به اون وارد کننده.....ارز رو وارد بازار میکنه که اولا نیاز اون قشر از مردم که میخوان اون کالا رو با ارز 2500 بخرن تامین کنه .......هم این که با بقیه ارز بدست امده از این تفاوت بازار رو کنترل کنه ...

و این مسئله نشان دهنده این هست که دولت با کمبود ارز مواجه شده و نشان دادن ارز وکیوم شده هم به این دلیل هست که بار روانی جامعه رو به سمتی ببرن که نشون بده دولت با کمبود ارز مواجه نیست .

و به نظرم این هفته بهترین هفته برای خرید خواهد بود و دیگه چنین فرصتی بدست نخواهد امد ... مگر اینکه تغییری در سیاست ببینیم که بعید میدونم.
بسیار خوب!

استفاده کردیم!:D

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
حرف شما متین

ولی من تقریبآ 5 ماهه دارم نمودار رفتار دلار رو نگاه میکنم

اینبار برای اولین باره (شاید برای من) که نرخ رشد یا کاهش منطمی داشته که بشه پیش بینی آینده رو کرد

دوست گرامی من شما 5 ماه نشستی دست رو دست گذاشتی و کلی فرصت سوداور رو از خودت گرفتی تا تازه بفهمی بازار میخواد چیکار کنه؟؟
حتی حرفه ای های این بازار و تکنیکالیست های قهار بورس که الان اومدن تو بازار دلار هم نمیتونن پیش بینی دقیقی ارائه بدن اون هم با مبانی پیچیده تحلیل تکنیکال.البته تکنیکال تا حالا خوب جواب داده به نسبت بقیه تلیل های غیر علمی

اگه از من میشنوی هر چی داری برو دلار بخر یا صبر کن این چند روز ممکنه یکمی قیمت پایین بیاد و بعد همون دلار ها رو تا 2 ماه دیگه 3000 تومن به همون صراف بفروش
اگرم علاقه مندی کتاب تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه ماله جان مورفی رو بخون تا بفهمی چه کار مشکلی هست البته چند تا کتاب روانشناسی بازار و استفاده از خط روند و غیره هم هست که از حوصله این جریان خارجه
وقتت رو بیخود تلف نکن برو دلار بخر که 2450 تومن هم مفته با این وضعیت

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوست گرامی من شما 5 ماه نشستی دست رو دست گذاشتی تا تازه و کلی فرصت سوداور رو از خودت گرفتی تا تازه بفهمی بازار میخواد چیکار کنه؟؟
حتی حرفه ای های این بازار و تکنیکلایست های قهار بورس که الان اومدن تو بازار دلار هم نمیتونن پیش بینی دقیقی ارائه بدن اون هم با مبانی پیچیده تحلیل تکنیکال.البته تکنیکال تا حالا خوب جواب داده به نسبت بقیه تلیل های غیر علمی

اگه از من میشنوی هر چی داری برو دلار بخر یا صبر کن این چند روز ممکنه یکمی قیمت پایین بیاد و بعد همون دلار ها رو تا 2 ماه دیگه 3000 تومن به همون صراف بفروش
اگرم علاقه مندی کتاب تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه ماله جان مورفی رو بخون تا بفهمی چه کار مشکلی هست البته چند تا کتاب روانشناسی بازار و استفاده از خط روند و غیره هم هست که از حوصله این جریان خارجه
وقتت رو بیخود تلف نکن برو دلار بخر که 2450 تومن هم مفته با این وضعیت

دوست عزیز چرا تشویق به خرید میکنی!!! باور کن دلار 3000 تومنی فقط بدبختی در پی داره هر طوری باید دلار بیارن پایین اگه اینجوری پیش بره کلن تورم و بیکاری و بدبختی باهم هم دست میشند

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز چرا تشویق به خرید میکنی!!! باور کن دلار 3000 تومنی فقط بدبختی در پی داره هر طوری باید دلار بیارن پایین اگه اینجوری پیش بره کلن تورم و بیکاری و بدبختی باهم هم دست میشند

با تشویق کردن من و شما چیزی تغییر نمیکنه.
با 10 سال کار تو بورس و بازار دلار توی این چند ماهه دارم واقعیت رو بهش میگم.خود من تا چند ماه دیگه دانشجوی اون ور ابم و خودم هر روز که سایت ها رو میبینم عرق سرد میکنم از استرس
اما واقعیت اقتصادی رو نمیشه پنهان کرد.من هم که نگم بقیه مگه عقل ندارن .و نمیقهمن؟
دلاری در کار نیست چون فروش نفت 60 درصد کم شده.همین امروز ورداشتن ارز مرجع رو از لیست ثبت سفارش کالا ورداشتن
مثل خ... تو گل موندن من بگم و نگم این روند تا مصالحه اینها با غرب انجام نشه ادامه داره متاسفانه
حتی به شیر خشک و غذای دام و طیور هم که اساسی هست دلار ندارن بدن.وضع خیلی خراب تر از اون چیزیه که فکر میکنیم.بخدا دیگه ذله شدیم از دست اینها

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
با تشویق کردن من و شما چیزی تغییر نمیکنه.
با 10 سال کار تو بورس و بازار دلار توی این چند ماهه دارم واقعیت رو بهش میگم.خود من تا چند ماه دیگه دانشجوی اون ور ابم و خودم هر روز که سایت ها رو میبینم عرق سرد میکنم از استرس
اما واقعیت اقتصادی رو نمیشه پنهان کرد.من هم که نگم بقیه مگه عقل ندارن .و نمیقهمن؟
دلاری در کار نیست چون فروش نفت 60 درصد کم شده.همین امروز ورداشتن ارز مرجع رو از لیست ثبت سفارش کالا ورداشتن
مثل خ... تو گل موندن من بگم و نگم این روند تا مصالحه اینها با غرب انجام نشه ادامه داره متاسفانه
حتی به شیر خشک و غذای دام و طیور هم که اساسی هست دلار ندارن بدن.وضع خیلی خراب تر از اون چیزیه که فکر میکنیم.بخدا دیگه ذله شدیم از دست اینها

چی بگم والا شما هم حق داری اصلن هیچ کسی انگار امیدی نداره من خودم بدتر از شما امروز منتظر بودم دلار بکشه پایین نکشید اصلن سر حرف هایی هم که زده میشه نیستن موندم بخدا!!!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
امروز رفتم تیغه یه دستگاهی ! رو عوض کنم....دیدم لیست قیمت دادن بهشون یه تیغه 18 تومنی شده 21700!!!!!

طرف میگقت از اول سال 6 بار لیست جدید قیمت دادن به ما! در حالی که سالی یه بار میدادن قبلا!

یعنی این کاسبا نگاه میکنن به قیمت ارز...تا میره بالا قیمت میره بالا! ولی بیاد پایین قیمت جنس ها عمرا نمیاد پایین دوباره!

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
چی بگم والا شما هم حق داری اصلن هیچ کسی انگار امیدی نداره من خودم بدتر از شما امروز منتظر بودم دلار بکشه پایین نکشید اصلن سر حرف هایی هم که زده میشه نیستن موندم بخدا!!!

من اگه به شخصه ببینم سیگنال خریدی هست حتما توی این فروم عنوان میکنم اما خود من هم نشستم ببینم یکمی میاد پایین یا نه.با یکی از دوستام که حرف میزدم میگفت خریدارها و فروشنده ها 2 دل هستن و واسه همین هم دلار داره بین 2 تا عدد بازی میکنه قاعدتا باید یه کاهشی داشته باشیم اما روند کلی بازار صعودی است و هر کاهشی فرصت خرید
باور میکنب یا نه حاضرم ضرر بدم اما دلار بشه 1700 یا 1800 تومن.خدا کنه اینها دست از لجبازی بردارن اگرنه تا شب عید واقعا حسابمون با کراملکاتبین هست.اینقدرم پررو هستند دیروز یارو تو نماز جمعه میگفت تحریم ها تاثیر اساسی نداره احتمالا باید ملت رو کف خیابون ببینن تا باور کنن

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
امروز رفتم تیغه یه دستگاهی ! رو عوض کنم....دیدم لیست قیمت دادن بهشون یه تیغه 18 تومنی شده 21700!!!!!

طرف میگقت از اول سال 6 بار لیست جدید قیمت دادن به ما! در حالی که سالی یه بار میدادن قبلا!

یعنی این کاسبا نگاه میکنن به قیمت ارز...تا میره بالا قیمت میره بالا! ولی بیاد پایین قیمت جنس ها عمرا نمیاد پایین دوباره!
البته این هم یکی از اصول اقتصاده که بهش میگن چسبندگی قیمتها و میگه قیمت ها راحت بالا میره اما به سختی پایین میاد و همه جا هم صادقه ونه فقط تو ایران البته ملت ما هم بدترش میکنن

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
البته این هم یکی از اصول اقتصاده که بهش میگن چسبندگی قیمتها و میگه قیمت ها راحت بالا میره اما به سختی پایین میاد و همه جا هم صادقه ونه فقط تو ایران البته ملت ما هم بدترش میکنن

بالا بره! ولی نه زرت زرت! سالی یه بار!

الان دیگه شده هر 3 ماه!!!

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
دبیر شورای عالی امنیت ملی فردا راهی ترکیه می‌شود
دیدار جلیلی و اشتون سه‌شنبه در استانبول

خبرگزاری فارس: دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سه‌شنبه هفته جاری در استانبول با یکدیگر ملاقات می‌کنند.
خبرگزاری فارس: دیدار جلیلی و اشتون سه‌شنبه در استانبول

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران پس از تماس تلفنی و توافق صورت گرفته، سه‌شنبه هفته جاری در استانبول دیدار می‌کنند.

سعید جلیلی فردا (دوشنبه) راهی استانبول می‌شود تا با مقامات این کشور پیش از دیدار با کاترین اشتون گفت‌وگو داشته باشد.

بر اساس توافق صورت گرفته در مذاکرات 1+5 با ایران در مسکو، ابتدا نشست کارشناسان در استانبول برگزار شد و پس از آن باقری و اشمیت معاونان دو طرف دیدار داشتند، پس از توافقات صورت گرفته در استانبول، اشتون و جلیلی برای برگزاری دیدار دو جانبه گفت و گوی تلفنی انجام دادند.

بر اساس توافق صورت گرفته در این گفت و گو دیدار اشتون و جلیلی برای فراهم شدن شرایط از سر گیری مجدد مذاکرات ایران و 1+5 سه شنبه در ترکیه برگزار می‌شود.

مملکت که از یک دقیقت خبر نداری ایران است
باز یه خبر فاندیمنتالی دیگه و تاثیرش روی بلاتکلیفی بازار

pris0n

Registered User
لایک‌ها
32
خود رئیس جمهور گفته دلار توزیع نکنین بانک مرکزی هم گفته بوده چشم قربان تا حالا ...

این دکتر محمود دلیلش برای اینکار چی بوده خدا داند :دی

واقعا کسانی که توی این کار ارز هستن باید روانی شده باشن با اون همه استرسی که دولت ایجاد میکنه :دی

میگن ادم باید با عرق پیشونیش پول در بیاره ولی این پولی که ما با عرق پیشونیمون در میاریم و کارگری میکنیم تو این گرما کجا و اون پولی که طرف تو امریکا در میاره کجا ارزش پول ما کجا ارزش پول اونا کجا

ادم بره کارگری کنه توی غربت بعد بیاد ایران میلیونری و خیلی جلوتر از یک مهندس تحصیل کرده هست که دنبال کار میگرده تازه :دی

کسی گارگر بین المللی خواست من هستم :دی

pris0n

Registered User
لایک‌ها
32
مملکت که از یک دقیقت خبر نداری ایران است
باز یه خبر فاندیمنتالی دیگه و تاثیرش روی بلاتکلیفی بازار

خوب پس حیله محمود روشن شد . خدا اینا رو میشناسه چه موجوداتی هستن سود خودشون رو کردن حالا میخوان اونایی که تو کار ارز هستن رو متضرر کنن :دی

بالا