• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
دوستان من یکم پول دارم

نظرتون چیه که سکه یا ارز بخرم و نگه دارم
؟ سکه بخرم ؟

این سوالیه که همه می کنند. هر کاری کنی باید ریسکش رو بپذیری
خیلی ها اینجا فکر می کنند سکه و دلار میره بالا ولی خوب چی دیدی یک هو می بینی شیرفلکه باز می شه قیمتش افت می کنه گرچه تا حالا هر چی افت قیمت بوده موقت بوده!

سکه احتمال افتش بیشتره چون ذخیره طلای ایران طبق گذارشات بیشتر از سایر چیز هاست و اگر پیش فروش ها رو تحویل بدهند افت قیمت خواهد داشت. به نظر بهترین روش میاد برای جذب نقدینگی.
دلار احتمال افتش کمتره ولی باید در نظر داشت که قاچاق اعلامش کردند و ریسک های خودش رو داره.

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
این سوالیه که همه می کنند. هر کاری کنی باید ریسکش رو بپذیری
خیلی ها اینجا فکر می کنند سکه و دلار میره بالا ولی خوب چی دیدی یک هو می بینی شیرفلکه باز می شه قیمتش افت می کنه گرچه تا حالا هر چی افت قیمت بوده موقت بوده!

سکه احتمال افتش بیشتره چون ذخیره طلای ایران طبق گذارشات بیشتر از سایر چیز هاست و اگر پیش فروش ها رو تحویل بدهند افت قیمت خواهد داشت. به نظر بهترین روش میاد برای جذب نقدینگی.
دلار احتمال افتش کمتره ولی باید در نظر داشت که قاچاق اعلامش کردند و ریسک های خودش رو داره.

فرمایش شما درسته

پس بهتره صبر کنم تا سکه های ثبت نامی بیاد دست مردم و افت قیمت کنه بعد اقدام کنم ؟

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
فرمایش شما درسته

پس بهتره صبر کنم تا سکه های ثبت نامی بیاد دست مردم و افت قیمت کنه بعد اقدام کنم ؟

اون هم ریسک خودش رو داره. اگر تحویل ندن جهش زیادی پیدا می کنه.
شمش طلا هم دوستان می گن خوبه. الان هم قیمت جهانی طلا نسبتا پایین اومده حول و حوش ۱۷۱۰ دلاره فکر کنم گزینه خوبی باشه.

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرمایش شما درسته

اگر پيش فروشها رو بدند كه نمي دهند، مطمئن باش سكه قيمتش از طلاش پايين تر نمي آيد چون اگر بيايد همه سكه را قاچاق مي كنند به خارج. قيمت طلاي سكه تمام هم اكنون حدود 800000 تومنه و هر چند مليون هم سكه به بازار تزريق شود امكان ندارد براي مدت طولاني قيمت از اين مقدار كمتر شود مگر اينكه انس افت زيادي كند به هر حال هر موقع سكه مي خري ديدت بلند مدت باشه مطوئن باش بيشتر از 6 ماه سود داره اونم 4-5 برابر يا بيشتر بانك با سود 21% فقط بايد صبر كني. من خودم مي خواستم 100 تا پيش خريد كنم يكي از دوستام(خدا خيرش بده ) گفت نكن اينا دزدن من رفتم بجاي 546000 پيش ثبت نام 585000 از بازار آزاد خريدم و 2 هفته پيش نصفشو فروختم 990000(در اوج گروني) و كلي حالشو بردم الانم نصف ديگشو دارم. فقط 1 لحظه فكر كنيد من پيش خريدو كرده بودم نه تنها الان هيچي نداشتم بلكه استرسو نگراني داشتم كه احتمال زياد نمي دن. به نظر من از يكشنبه روزي 200-300 دلار به همراه 4-5 تا نيم بخريد و به دراز مدت فكر كنيد نه هفته ديگر يا ماه ديگر سكه با قيمت 800000 بزودي يك رويا خواهد بود

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
اخه سرمایه ی من در حد شمانیست متاسفانه
و یکم نگرانشم
پس به نظرت بخرم بزارم زیر متکام تا بعد ؟

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به پیش فروش و حراج و انتصابات دل نبندید . هر چه زود تر ریال را به دلار اصل ( تقلّبی و حتّی چاپ بانک اسلامی ! خیلی زیاد شده مراقب باشید ) و طلای با عیار پایین ( چون عیار طلا هم خیلی دست کاری شده و با هر عیاری که خریداری کنید ناخالصی اش بسیار زیاد است پس بهتر است که پول کمتری پرداخت کنید چون عیار پایین را با قیمت و اسم عیار بالا به شما غالب می کنند بسیار مراقب باشید !!!!!! ) تبدیل کنید . آذوقه و غلّات و کنسرو و کالاهای خوراکی مهم با ماندگاری بالا تهیّه کنید .

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1930 دیدم
اما شنیدم بگیر بگیر بوده فردوسی
امروز فردوسي بودم خريد دلار 1870-1890 بود و فروششون 1910 - 1930 بود ولي اصلا بگير بگير نبود تازه من همه شماره تلفناشونو براي گرفتن قيمت روزانه گرفتم

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
امروز فردوسي بودم خريد دلار 1870-1890 بود و فروششون 1910 - 1930 بود ولي اصلا بگير بگير نبود تازه من همه شماره تلفناشونو براي گرفتن قيمت روزانه گرفتم

این خبر خوبیه ایشالا از حالت امنیتی در بیاد تا آدم از صرافی و بانک بتونه راحت تهیه کنه

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572

منم دیروز یکشنبه خبر گرفتم همین قیمتها گفتن در ثانی هر چقدر هم میخاستی میتونستی بخری

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
امروز از دو سه نفر که تو کار ارز هستن پرس و چو میکردم میگفتن که تقاضای دلار کمی تعدیل شده . پائین امدن یا حتی ثابت ماندن قیمت هم به همین دلیل هست .

دلیل واقعی هم اینه که هنوز وارد کنندگان که متقاضیان اصلی دلار هستند نتوانستند اجناس خود را به دلیل افزایش قیمت ناگهانی بفروشند .

امیدوارم که هر چه زودتر مشکلات اقتصادی میهن عزیزمون حل بشه . بخدا قسم ، کمر ملت شکست .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بچه ها یکی آشناس داره دلارشو میفروشه من ازش 1850 بخرم خوبه؟

بالا