سلام بر دوستان . هر کی دلار میخواد میتونه بره میدون فردوسی اول خیابون فردوسی دلال واستاده هر دلار رو 1835 میخره و 1865 میفروشه هر چقدر هم خواستین داره . بچه طهرانها میدونن دقیقا کجا رو میگم . نشون به اون نشون که کنار اون کسی که کیف لپتاپ میفروشه تو میدون بطرف اول خیابون فردوسی.
به نظر میرسه تزریق دلار داره جواب میده و فعلا روند کاهشی شده.در صورت کوچکترین توافق هسته ای قیمت به زیر 1500 برمیگردهصرافی هام میفروشن!!
به نظر میرسه تزریق دلار داره جواب میده و فعلا روند کاهشی شده.در صورت کوچکترین توافق هسته ای قیمت به زیر 1500 برمیگرده
توصیه به خرید یا فروش ندارم
دوستان این مطلب رو خوندند؟
Eranico - بانکها ارز دانشجویان را نمیدهند/ تصویر بخشنامه ارزی بانک مرکزی - ارانیکو
متاسفانه فقط در ایرانه که بین حرف و عمل هزار ها فرسنگ فاصلست!
جدا بانک مرکزی خیلی کم آورده!
داداش والا باور کن خیلی این سایت چرت مینویسه . یه جورایی میخواد انگاری بهش گیر بدن و دوست نداره راحت باشه 4 تا از دوستای من دارن میگیرن به راحتی مدارکش رو در تاپیکی توی امضام هست گفتم و خودم براشون کارشون رو ردیف کردن البته روشی که من گفتم روش نرمالی نیست که همه بلد باشن ولی به صورت واضح در تاپیک و با قید جزئیات گفتم . دوست عزیز متاسفانه از نفوذ اینترنت بین کاربرای ایرانی خیلی وقته که کسائی که کلشون بوی قرمه سبزی میده خبردار شدن و این خیلی واضح هست . دوست عزیز کار من 10 سال هست که با ارز گره خورده . گمانی زنی روانی روی این بازار ارز به شدت تاثیر داره و روی این بازار تاثیر میزاره برای مثال چند وقت پیش یکی از همین عاغایون اومد یه زری زد که 2 زار سندیت نداشت و بعدش گه خوردن نامه رو فرداش خوند رسمی ولی بازار ارز که شده همین 10 روزه پیش 1750 تومن دوباره رفت بالای 1940 تومن . ببینید این بازار ارز حتی با زر زدن یه عاغا هم بهم میریزه و از خودش واکنش نشون میده . الان این پست رو زدم 5 شنبه کسری بودجه مشخص شد آخرین قیمت فروش ارز 1899 تومن بود . شنبه نرخ ارز رو ببینید خودتون . دوست عزیز به شخصه توی این دمو دستگاه کار کردم و از عمق بزرگ بودن و سرمایه اون بانک مرکزی خبر دارم ولی رک راست اینقدر رانت بود که حال نکردم و دوست نداشتم نونم رو توی گه بزنم اومدم بیرون . دوست گلم والا شما و خیلی دیگه از کاربران از 100 تا سولاخ پولی و مالی این دمو دستگاه خبر ندارید . یه مقدار منطقی باشید . هر موقع یه ابلهی حرفی زد این المنت ها رو مد نظر داشته باشید
1-اول که هر کی هر جور دوست داره زر میزنه و بعدش میاد تکذیب میکنه
2-وسعت کشور
3-مقدار معادن ایران
4-مقدار چاههای نفت ایران
5-مقدار ذخایر گاز ایرن
6-بعد درآمد ها و کقافت کاری ها به غیر از 5 مورد بالا
7-که مهمترین بخش هست ببینید کی نفعش در این هست که جو روانی منفی ایجاد کنه .
پ ن : پرابلم ؟![]()
والا دوست عزیز من نمی دونم اطلاعات شما از کجا میاد ولی در ارانیکو خودش خبرگذاری نیست و اون خبر رو به نقل از خبرگزاری مهر (از خبرگزاری های معتبر دولتی ) زده بود و تصویر بخشنامه ها رو گذاشته بود.
در مورد سرمایه های ایران هم شکی نیست ولی خودتون هم می دونید که فقط سرمایده بودن مهم نیست بلکه باید مدیریت باشه. شما خودتون می دونید بیماری هلندی چیه و سو مدیریت می تونه با وجود سرمایه های وسیع تاثیر منفی بگذاره.
متاسفانه هیچ چیز قابل پیش بینی نیست و ما همه داریم توی این موج بالا و پایین می ریم ولی چیزی که مشخصه اینه که در حال حاضر مردم دارند بیشترین ضرر رو متحمل میشن.
لطفا اگر آنالیزی دارید بفرمایید وگر نه فکر نکنم خراب کردن خبرگزاری ها قدم مثبتی باشه. شما که ۱۰ سال دارید کار می کنید ۳ ماه دیگه رو چطوری می بینید دلار روی چه قیمتی خواهد بود؟
والا وضع الان دقیقا مصه سال 79 و قبل تر از 69 هست . والا یه متر میشه میخوام قضیه ارزی اون موقع رو بنویسیم . در اینکه در این مملکت مدیر با بته سر کار نیست شکی نیست دوست عزیز متاسفانه بیماری هلندی 100% این مملکت بهش عارض هست . چون اگر فقط 1 با بته اون بالا بود ایران نباید اصلا نفت خام صادر میکرد . چون سود در فروختن نفت خام نیست و 100 البته در فرآورده های اون هست . اگر فقط روی صنعت پالایشگاههای ایران سرمایه گذاری عظیم از طریق اوراق مشارکت میشد و عملا همین مردم همین کشور رو سهامدار این پالایشگاهها میکردن 100 البته میشد رونق صنعتی . عظیم ترین ذخایر سنگ آهن در ایران هست ولی متاسفانه ایران نمی تونه صادر کننده شماره 1 فولاد باشه ! عظیم ترین ذخایر گاز ترش در ایران هست ولی این کشور نمیتونه صادر کننده شماره 1 این محصولات باشه . ببینید ایراد اینه که این اوراق قرضه اگر به صورت برنامه ریزی شده و 100 البته مدیریت شده توسط اقتصاد دانان عرضه میشد و بک بون بانک ها و مخابرات در ایران تقویت میشد و سرانه اسکناس از 300 قطعه به 20 قطعه میرسید این یعنی حرکتی به سوی صنعتی شدن و صد البته ملی شدن و شریک شدن تمامی اقشار جامعه در این قسمت . این یک تحلیل ساده که راحت میشه درکش کرد ! دروغ میگم ؟
مشکل اینه که در سطح اقتصاد کلان کشور ما همه رسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسما بیسوادن ! دروغ که نمیگم ! خودتون ببینید متوجه میشید ! زرت و زوت سد میسازن ولی پالایشگاهها کلا دایورت هست ! چرا ؟
اون راکتور مزخرف که در از سال 69 تا حالا 3000 میلیارد دلار خرجش شده به درد این مملکت و من شما می خورد ؟ همین پول کوفتی اگر توی همون چند خط بالا هزینه میشد و صد البته با همون اوراق مشارکت مردم این بعد سرمایه گذاری عظیم رو میکردن الان بزرگترین پالایشگاه عوض اینکه توی هند باشه باید توی ایران می بود ! نبود ؟ چند ده هزار شغل ایجاد میشد ؟ اروپا و آمریکا می خواستن توی کدوم سولاخ انگشت کنن ؟ دوست عزیزم من آدم سیاسی نیستم و خودتون هم دیدید ولی شما تحلیل خواستید و صحبت از بیماری هلندی کردید من هم مسئله رو باز کردم . والا اگر این کار رو کرده بودن دلار الان هم به مولا روی همون 350 تومن استاپ بود و به دیگه به یه سودا تبدیل نمیشد .
دوست عزیز در حال حاضر بازار رو نمیشه پیش بینی کرد والا بخدا رک و راست عرض میکنم . همون بحران ارزی سال 69 و 79 رو ببینید مشخصی هست که چجوری دلار که اون همه بالا رفته رو کوبیدن زمین . دوست عزیز نمیتونم بگم نخرید چون یوزرهایی که خودتون اینجا دید و از جو روانی سو استفاده میکنن بره بالا میان میگن فلانی دید چه ازگلی هست ؟ از این ساعتی 7000 تومنی ها هست ! اومد گفت نخرید الان وضع دلار این شد . تحلیل کنم که بخرید اگر مصه اون سالها بشه چی ؟ ساید مخالف میاد میگه فلانی ساندیس خور بود چه جو بدی درست کرده بود. دوست گلم واقعا بازار رو نمیشه در این برحه زمانی اصلا تحلیل کرد . چون باور بفرمائید خداوکیلی به خاطر عدم شفافیت و 100 البته زیر زمینی شدن بازار ارز در ایران و استاپ صرافی ها و صرافی های بانک ها نمیشه عقلانی و از روی تجربه پیش بینی کرد
. من دوست عزیز ساپلایر ارز هستم میخرم و همون رو همش رو می فروشم و حواله میکنم ولی دوست عزیز من شرافتن یک دلار هم در این اوضاع نخریدم و توی متکا نکردم . چون من به خاطر نوعه کارم و صد البته رشته تحصیلیم جور دیگه سرمایه گذاری می کنم و کارم با ارز دقیقا همون روز ساعت 12:30 تامین ارزی میکنم و باور بفرمائید 8 شب حسابم خالی خالی هست . صراف های هم همین هستند شاید بعضی موقع ها روی این بالا رفتن توی 2 یا 3 روز سود کنن ولی به همون شکل ضرر هم دادن . من از اون قشری هستم که ریسک نمیکنم دقیقا به اندازه نیازم تامین ارزی میکنم و در انتهای همون روز خالی خالی هستن نه سود این جور Swap روی قیمت ها رو می خوام نه ضررش رو دوست گلم . بازار ارز دقیقا مثه قمار هست دقیقا مثه هم هستن . من توی این 10 سال یاد گرفتم که آهسته و پیوسته باشم و طمع نکنم . به اون دلیل که در چند جمله پیش و 100 البته به خاطر جو اینجا نمیتونم بگم بخرید یا نخرید . از من تحلیل بخوایید می دم ولی به خاطر جو اینجا نمی تونم بگم بخرید یا نخرید
دوست گلم فک کنم واضح منظورم رو رسونده باشم
پ ن : درباره ارانیکو گفتید . دوست عزیز این سایت به جد میدونه داره چی کار میکنه چون داره کم کم جای مثقال رو میگیره و میدونه چه جوری باید یوز سمت خودش بکشونه و صد البته میدونه چه جوری باید یوز رو نگه داره . آقای گلشنی صاحب سایت خدا بیامرزه مثقال قضیش با این بی سواد ها فرق میکرد . اسم اوردم از ایشون چون مشناسمشون ایشون یکی از استادان سرمایه گذاری روی ارزها و صد البته فلزات گرانبها بودن . اولین نفری بودن در ایران که هیچ کس نمی دونست در بازار فلزات گرانبها طلا گه هم واسه سود دهی حساب نمی شه و صد البته تحت تاثیر مسائل سیاسی هم هست تجارت خرید و فروش نقره و صد البته آموزش اون رو به صورت همگانی با قیمتی اندک به مردم داد . سود نقره 5 برابر طلا هست چون نقره فلز گرانبهایی هست که دایره استفاده 1000 برابر طلا و 100 البته در صنعت هم هست . مثه درختای جنگل ایشون توی بازار ارز ریشه داشتن و اگر دقت میکردید ایشون دقیقا سه گام اصلاح ارزی رو در بازار رعایت میکرد یکی ساعت 12:30 الی 1 دیگری 2:30 و آخری 5:30 . پس نتیجه گیری قیمتهایی که میزنن که در این سایت رسما به درد خودشون میخوره چون این کاره نیستن 2- اینا به بازار ارز ارشراف ندارن چون اصلاح قیمتی ندارن . دلار شده بود همین چند وقت پیش 1940 اینا زده بود 1905 . این سایت ولی دقیقا میدونه چجوری جو روانی ایجاد کنه . خوب بلد هست این کار رو بکنه و دیر یا زود حال این رو هم میگردن . میگید نه نگاه کنید :دی حالا دیدید اطلاعات من از کجا میاد :دی
پی نوشت 2 : کف کردم این قد تایپ کردم![]()
دوست عزیز من یه صحبتی درباره سوء مدیریت و یه راه حل ساده رو گفتم شما فرمودید شعار ! متاسفانه سوء مدیریت این مملکت باعث شده که همه چی بشه شعا !
دوست عزیز رک و راست عرض کنم با توجه به میانگین سنی کاربرهای اینجا و همچنین جو اینجا و 100 البته مشخص نبودن بازار آزاد ارز به واسطه شبهات سیاست بانک مرکزی در تامین ارزی و همچینین با توجه بودن به بسته بودن صرافی های بانک ها و 100 البته زیر زمینی شدن فعالیت بازار آزاد نمیشه تحلیل درستی داد . جو حاکم بر اینجا رو به این دلیل میگم چون بسیاری که تاپیک رو دنبال میکنن 100% ارز خریدن و سرمایشون رو به ارز تبدیل کردن و جو حاکم روانی بر این تاپیک باعث ایجاد واکنش میشه چون با توجه به شفافیت بازار ممکن هست این افراد در آینده نزدیک متحمل ضرر بسیار سنگین و همچنین سود بسیار بالایی بشن که در هر 2 صورت ممکن هست واکنش هایی رو ببینیم که توجیه عقلانی ندارند .
در مورد اون سایت دوست عریز رک و راست میگم هیچی بارش نیست چون قضیه این سایت با اون مثقال و صاحبش آقای گلشنی خیلی فرق چون اینا این کاره نیستن و به قول شما نقل کردن سر تیتر ها و نوشته ها بر اساس سیاست این سایت برای نگه داشتن بازدید کننده انجام میشه و این سایت میخواد جای اون مثقال رو بگیره و برای خودش مثه اون بشه مرجع آنلاین . این کار 10 ساله من هست رک و راست میگم هیچی بارشون نیست نمونش همین امروز قیمت دلار بین 1900 تا 1903 تومن هست و اگر دیشب دقت کرده باشید بنده گفتم به خاطر کسری بودجه که روز 5 شنبه اعلام شد بازار دلیل پیدا کرد واسه واکنش نشون دادن و امروز هم دیدید که روند صعودی داشت . اینو من دیشب نگفتم ؟ گفتم دیگه ؟ حالا قیمت این سابت رو ببینید :
مشاهده پیوست 119648
این سایت این سیاست رو در پیش گرفته که مرجع بشه ولی از کثیف ترین راه ممکن . نقل قول کردن اخبار برای دادن جو روانی . بنده خوشحال نمیشم در هیچ سایتی رو ببندن ولی اون مثقال که آقای گلشنی باعث بانیش بود یه دونه از کارای این سایت رو نمی کرد و سایتش هم گواه این ادعای من بود . دوست عزیز نمیشه رک تر خدممتون بگم چون یا بن میشم یا اینکه کلا پست سیاسی میشه . خودتون می دونید دقیقا من چی میگم .
پ ن : نرخ بزنه ولی به صورت درست . جو روانی هم درست نکنه . متاسفانه الان داشتن این جور سایتی بازی با آتیش هست . اگر واقعا مرد باشه و کارش ارز باشه باید از قیمت روز خبر داشته و بدون هیج گونه غرض و مرضی نرخ رو بزنه نه اینکه هم نرخ بزنه غلط هم با یه سیاسیت بی خود بخواد با سر خطر خبری که با دقت هم گلچین کرده بخواد بازدید کننده رو نگه داره . سایتی که نرخ ارز یا هر چیز دیگه رو نقل قول میکنه دوست عزیز باید مصه تابلوی صرافی باشه نه مصه ساسیت خبری که بخواد خیر سرش اطلاع رسانی بکنه اونم البته جوری که بخواد جو ایجاد کنه . زیر تابولوی صرافی سر خط خبری از رسانه ها نقل قول نمی کنن
من نمی دونم منظورتون از جو روانی چیه ولی قیمت هاش تقریبا نزدیکه به قیمت بازار. امروز از بازار قیمت دارم ۱۹۰۰ بود دیروز هم همین قیمت بود. من هم فعلا تامین ارزی نکردم هممون منتظریم ببینیم تا قبل از عید چی میشه. همه حدس می زدن بخاطر سفر های نوروزی بره بالا ولی الان برعکس شده. به نظرم بعد از عید اگر تامین ارزی کنم بهتر میشه. نظر شما چیه؟
حضرت آقای بهمنی (شیر و این حرفها) هم اومده نوید داده که ارز رو درست می کنند (همیشه حرف هاش برعکس در اومده)
خدا می دونه چه بلایی می خواد سرمون بیاد.
دیروز که یکی از بچه ها دقیقا ادرس داد
1865 فروش و 1835 خرید
طرفای فردوسی
مساله دوم اینکه همه میگن برا عید گرون میشه و ...
کسی که برنامه ریزی میکنه برا سفر نوروزی که نمیزاره شب آخر بره دلار بگیره
لا اقل یه ماه قبلش خریدشو کرده دیگه
دیروز که یکی از بچه ها دقیقا ادرس داد
1865 فروش و 1835 خرید
طرفای فردوسی
مساله دوم اینکه همه میگن برا عید گرون میشه و ...
کسی که برنامه ریزی میکنه برا سفر نوروزی که نمیزاره شب آخر بره دلار بگیره
لا اقل یه ماه قبلش خریدشو کرده دیگه
دوست عزیز رک و راست عرض کنم با توجه به میانگین سنی کاربرهای اینجا و همچنین جو اینجا و 100 البته مشخص نبودن بازار آزاد ارز به واسطه شبهات سیاست بانک مرکزی در تامین ارزی و همچینین با توجه بودن به بسته بودن صرافی های بانک ها و 100 البته زیر زمینی شدن فعالیت بازار آزاد نمیشه تحلیل درستی داد . جو حاکم بر اینجا رو به این دلیل میگم چون بسیاری که تاپیک رو دنبال میکنن 100% ارز خریدن و سرمایشون رو به ارز تبدیل کردن و جو حاکم روانی بر این تاپیک باعث ایجاد واکنش میشه چون با توجه به شفافیت بازار ممکن هست این افراد در آینده نزدیک متحمل ضرر بسیار سنگین و همچنین سود بسیار بالایی بشن که در هر 2 صورت ممکن هست واکنش هایی رو ببینیم که توجیه عقلانی ندارند .
خطاب به دوستم mohenh دوست عزیز :
تعبیر نشد حرفم ؟ هنوز این پست در همین صفحه هست پست 875 . دیدید قربان ! این تازه شروعش هست . من چون گفتم مراقب باشید به خاطر قضیه سال 79 الان مجرمم ! حالا اگر در آینده یه موقع قضیه سال 79 پیش اومد چی ؟