• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
مابه التفاوت ارز منظورش چیه؟
این تاثیر داره رو دلار؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سلام بر دوستان . هر کی دلار میخواد میتونه بره میدون فردوسی اول خیابون فردوسی دلال واستاده هر دلار رو 1835 میخره و 1865 میفروشه هر چقدر هم خواستین داره . بچه طهرانها میدونن دقیقا کجا رو میگم . نشون به اون نشون که کنار اون کسی که کیف لپتاپ میفروشه تو میدون بطرف اول خیابون فردوسی.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
سلام بر دوستان . هر کی دلار میخواد میتونه بره میدون فردوسی اول خیابون فردوسی دلال واستاده هر دلار رو 1835 میخره و 1865 میفروشه هر چقدر هم خواستین داره . بچه طهرانها میدونن دقیقا کجا رو میگم . نشون به اون نشون که کنار اون کسی که کیف لپتاپ میفروشه تو میدون بطرف اول خیابون فردوسی.

صرافی هام میفروشن!!

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
صرافی هام میفروشن!!
به نظر میرسه تزریق دلار داره جواب میده و فعلا روند کاهشی شده.در صورت کوچکترین توافق هسته ای قیمت به زیر 1500 برمیگرده
توصیه به خرید یا فروش ندارم

بهرام تابان

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر میرسه تزریق دلار داره جواب میده و فعلا روند کاهشی شده.در صورت کوچکترین توافق هسته ای قیمت به زیر 1500 برمیگرده
توصیه به خرید یا فروش ندارم

آرش عزيز، افت قيمت دلار تنها به علت جلو گيري و تاخير درثبت سفارشها در وزارت بازرگاني است ، در غير اين صورت دلار به سرعت در کانال ۲۰۰۰ تومان قرار ميگيرد،

http://www.donya-e-eqtesad.com/Defau...w.asp?@=293897

آره عزيز جونم اين اسمش تزريق ارز نيست ،جلوگيري از خروج ارز از كشور است .ضمن اينكه شب عيد است و دلال ها مي خواهند نقد شوند . بعد از تعطيلات بايد ديد همين قيمت هايي كه فروشنده ها مي فروشند مي توانند بخرند . البته حق با شماست مذاكرات هسته اي هم تعيين كننده است . فعلا ً كه اين از خدا بي خبرها مي گويند : ايراني ها دارند خاك پارچين را كه حاوي مواد راديو اكيو ناشي از فعاليت هسته اي است عوض مي كنند . قدر مسلم به اين زودي ها توافقي صورت نمي گيرد . البته اميدوارم همه چيز عادي پيش برود و مشكلات اقتصادي حل شود .

بهرام تابان

Registered User
لایک‌ها
1
مطالبي درباره ارز ،سپرده گذاري و سرمايه گذاري

1-چرا بانك هاي ايراني به سپرده هاي ريالي سود ساليانه 15 تا 21 درصد پرداخت ميكنند ولي به سپرده هاي ارزي سود ساليانه4 تا 7 درصد !؟؟؟
جواب : واقعيت اين است که ريال ايران بطور متوسط ساليانه 50 درصد ارزش خود را از دست مي دهد و آثار و تبعات آنرا مي توانيد در زندگي مردم ببينيد و مشاهده کنيد و الان به جايي رسيديم که مسئولان تصميم بر حذف چند صفر از ريال براي کمتر نشان دادن اين اختلاف گرفته اند.
بانک مرکزي و دولت ايران تلاش مي کردند تا با مخفي نگه داشتن اوضاع اقتصادي کشور و همچنين تعيين نرخ ارز فرمايشي اوضاع را آرام و خوب نشان بدهند اما اين پروژه در بلند مدت جواب نداد و اکنون کنترل نرخ ارز از دست بانک مرکزي خارج شده و اخبار وضعيت اقتصادي بحراني کشور نيز برملا شده است.

2-آيا مي دانيد چرا ارزش ريال در برابر دلار به اين روز کشيده شده است ؟
زيرا در جهان اقتصاد اين امر تأييد شده است که فرمول سنجيدن نرخ هر چيزي زماني تعيين مي شود
و خروجي واقعي مي دهد که:
1-2- فروشنده در کمال سلامت عقل و بدون هيچ اجباري کالا يا خدمات خود را در بازار با قيمت دلخواه خود براي فروش ميگذارد.
2-2- خريدار در کمال سلامت عقل و بدون هيچ اجباري بهاي مورد نظر را مي پردازد و داد و ستد در قيمت مورد نظر انجام ميشود.
در اين حالت ما قيمتي را داريم که دو طرف بدون هيچ اجباري در هيچ موردي در يک قيمت ويژه با هم به يک داد و ستد ميپردازند و اين همان قيمت هر لحظه براي کالا و يا خدمات مورد نظر است .
اکنون بررسي ميکنيم که:
3- آيا نرخ برابري ارز دلار و ريال از اين قانون جهان شمول و ساده پيروي مي کند يا خير؟
پاسخ بسيار ساده است : خير.
بانک مرکزي به زور در تلاش است که نرخ را نه از اخبار بازار و بلکه از خودش دربياورد اين نرخ به هيچ عنوان نرخ واقعي بازار نيست .
به همين دليل شما در همين نرخ هيچ مقدار دلار پيدا نميکنيد و هيچ صرافي اي و هيچ بانکي دلار مورد نياز شما را در اين نرخ به شما نميدهد.
زيرا اين نرخ مجازي ،براي ايشان صرف نميکند و اين کار ضرر سنگيني براي ايشان به همراه خواهد داشت .
زماني شما ميتوانيد فکر کنيد که نرخ دلار به ريال يک نرخ واقعي است که در بازار آزادانه و به هر اندازه که بخواهيد بتوانيد از بانک ها و يا از صرافي ها دلار خريداري کنيد و اين کار اکنون شدني نيست .
آزمون با شماست براي روشن شدن اين مورد ميتوانيد به صرافي نزديک به خودتان برويد و تقاضا براي خريد ده هزار دلار کنيد و از ايشان براي خريد اين اندازه دلار قيمت بگيريد.

در آن زمان شما متوجه اين مطلب ميشويد که اين نرخ دلار به ريال يک نرخ مجازي و غير واقعي است و کساني که اين نرخ را به شما اعلان ميکنند ،همگي به شما دروغ ميگويند بنابراين افزايش غير عادي نرخ ارزهاي مختلف در بازار تهران در آينده نزديک مسئله عجيب و دور از ذهني نيست.

خوب پس زماني که در بانک سپرده گذاري ريالي انجام مي دهيد و در پايان سال به شما 20 درصد سود پرداخت مي کنند فکر نکنيد که شما 20 درصد سود کرده ايد . با آشفته بازار کنوني شما در واقع 30 درصد ضرر کرده ايد زيرا سقوط ارزش ريال به شدت ادامه دار خواهد بود !!!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستان این مطلب رو خوندند؟

Eranico - بانکها ارز دانشجویان را نمی‌دهند/ تصویر بخشنامه ارزی بانک مرکزی - ارانیکو

متاسفانه فقط در ایرانه که بین حرف و عمل هزار ها فرسنگ فاصلست!

جدا بانک مرکزی خیلی کم آورده!

داداش والا باور کن خیلی این سایت چرت مینویسه . یه جورایی میخواد انگاری بهش گیر بدن و دوست نداره راحت باشه 4 تا از دوستای من دارن میگیرن به راحتی مدارکش رو در تاپیکی توی امضام هست گفتم و خودم براشون کارشون رو ردیف کردن البته روشی که من گفتم روش نرمالی نیست که همه بلد باشن ولی به صورت واضح در تاپیک و با قید جزئیات گفتم . دوست عزیز متاسفانه از نفوذ اینترنت بین کاربرای ایرانی خیلی وقته که کسائی که کلشون بوی قرمه سبزی میده خبردار شدن و این خیلی واضح هست . دوست عزیز کار من 10 سال هست که با ارز گره خورده . گمانی زنی روانی روی این بازار ارز به شدت تاثیر داره و روی این بازار تاثیر میزاره برای مثال چند وقت پیش یکی از همین عاغایون اومد یه زری زد که 2 زار سندیت نداشت و بعدش گه خوردن نامه رو فرداش خوند رسمی ولی بازار ارز که شده همین 10 روزه پیش 1750 تومن دوباره رفت بالای 1940 تومن . ببینید این بازار ارز حتی با زر زدن یه عاغا هم بهم میریزه و از خودش واکنش نشون میده . الان این پست رو زدم 5 شنبه کسری بودجه مشخص شد آخرین قیمت فروش ارز 1899 تومن بود . شنبه نرخ ارز رو ببینید خودتون . دوست عزیز به شخصه توی این دمو دستگاه کار کردم و از عمق بزرگ بودن و سرمایه اون بانک مرکزی خبر دارم ولی رک راست اینقدر رانت بود که حال نکردم و دوست نداشتم نونم رو توی گه بزنم اومدم بیرون . دوست گلم والا شما و خیلی دیگه از کاربران از 100 تا سولاخ پولی و مالی این دمو دستگاه خبر ندارید . یه مقدار منطقی باشید . هر موقع یه ابلهی حرفی زد این المنت ها رو مد نظر داشته باشید

1-اول که هر کی هر جور دوست داره زر میزنه و بعدش میاد تکذیب میکنه
2-وسعت کشور
3-مقدار معادن ایران
4-مقدار چاههای نفت ایران
5-مقدار ذخایر گاز ایرن
6-بعد درآمد ها و کقافت کاری ها به غیر از 5 مورد بالا
7-که مهمترین بخش هست ببینید کی نفعش در این هست که جو روانی منفی ایجاد کنه .

پ ن : پرابلم ؟
121fs725372.gif

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
داداش والا باور کن خیلی این سایت چرت مینویسه . یه جورایی میخواد انگاری بهش گیر بدن و دوست نداره راحت باشه 4 تا از دوستای من دارن میگیرن به راحتی مدارکش رو در تاپیکی توی امضام هست گفتم و خودم براشون کارشون رو ردیف کردن البته روشی که من گفتم روش نرمالی نیست که همه بلد باشن ولی به صورت واضح در تاپیک و با قید جزئیات گفتم . دوست عزیز متاسفانه از نفوذ اینترنت بین کاربرای ایرانی خیلی وقته که کسائی که کلشون بوی قرمه سبزی میده خبردار شدن و این خیلی واضح هست . دوست عزیز کار من 10 سال هست که با ارز گره خورده . گمانی زنی روانی روی این بازار ارز به شدت تاثیر داره و روی این بازار تاثیر میزاره برای مثال چند وقت پیش یکی از همین عاغایون اومد یه زری زد که 2 زار سندیت نداشت و بعدش گه خوردن نامه رو فرداش خوند رسمی ولی بازار ارز که شده همین 10 روزه پیش 1750 تومن دوباره رفت بالای 1940 تومن . ببینید این بازار ارز حتی با زر زدن یه عاغا هم بهم میریزه و از خودش واکنش نشون میده . الان این پست رو زدم 5 شنبه کسری بودجه مشخص شد آخرین قیمت فروش ارز 1899 تومن بود . شنبه نرخ ارز رو ببینید خودتون . دوست عزیز به شخصه توی این دمو دستگاه کار کردم و از عمق بزرگ بودن و سرمایه اون بانک مرکزی خبر دارم ولی رک راست اینقدر رانت بود که حال نکردم و دوست نداشتم نونم رو توی گه بزنم اومدم بیرون . دوست گلم والا شما و خیلی دیگه از کاربران از 100 تا سولاخ پولی و مالی این دمو دستگاه خبر ندارید . یه مقدار منطقی باشید . هر موقع یه ابلهی حرفی زد این المنت ها رو مد نظر داشته باشید

1-اول که هر کی هر جور دوست داره زر میزنه و بعدش میاد تکذیب میکنه
2-وسعت کشور
3-مقدار معادن ایران
4-مقدار چاههای نفت ایران
5-مقدار ذخایر گاز ایرن
6-بعد درآمد ها و کقافت کاری ها به غیر از 5 مورد بالا
7-که مهمترین بخش هست ببینید کی نفعش در این هست که جو روانی منفی ایجاد کنه .

پ ن : پرابلم ؟
121fs725372.gif

والا دوست عزیز من نمی دونم اطلاعات شما از کجا میاد ولی در ارانیکو خودش خبرگذاری نیست و اون خبر رو به نقل از خبرگزاری مهر (از خبرگزاری های معتبر دولتی ) زده بود و تصویر بخشنامه ها رو گذاشته بود.

در مورد سرمایه های ایران هم شکی نیست ولی خودتون هم می دونید که فقط سرمایده بودن مهم نیست بلکه باید مدیریت باشه. شما خودتون می دونید بیماری هلندی چیه و سو مدیریت می تونه با وجود سرمایه های وسیع تاثیر منفی بگذاره.

متاسفانه هیچ چیز قابل پیش بینی نیست و ما همه داریم توی این موج بالا و پایین می ریم ولی چیزی که مشخصه اینه که در حال حاضر مردم دارند بیشترین ضرر رو متحمل میشن.

لطفا اگر آنالیزی دارید بفرمایید وگر نه فکر نکنم خراب کردن خبرگزاری ها قدم مثبتی باشه. شما که ۱۰ سال دارید کار می کنید ۳ ماه دیگه رو چطوری می بینید دلار روی چه قیمتی خواهد بود؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
والا دوست عزیز من نمی دونم اطلاعات شما از کجا میاد ولی در ارانیکو خودش خبرگذاری نیست و اون خبر رو به نقل از خبرگزاری مهر (از خبرگزاری های معتبر دولتی ) زده بود و تصویر بخشنامه ها رو گذاشته بود.

در مورد سرمایه های ایران هم شکی نیست ولی خودتون هم می دونید که فقط سرمایده بودن مهم نیست بلکه باید مدیریت باشه. شما خودتون می دونید بیماری هلندی چیه و سو مدیریت می تونه با وجود سرمایه های وسیع تاثیر منفی بگذاره.

متاسفانه هیچ چیز قابل پیش بینی نیست و ما همه داریم توی این موج بالا و پایین می ریم ولی چیزی که مشخصه اینه که در حال حاضر مردم دارند بیشترین ضرر رو متحمل میشن.

لطفا اگر آنالیزی دارید بفرمایید وگر نه فکر نکنم خراب کردن خبرگزاری ها قدم مثبتی باشه. شما که ۱۰ سال دارید کار می کنید ۳ ماه دیگه رو چطوری می بینید دلار روی چه قیمتی خواهد بود؟

والا وضع الان دقیقا مصه سال 79 و قبل تر از 69 هست . والا یه متر میشه میخوام قضیه ارزی اون موقع رو بنویسیم . در اینکه در این مملکت مدیر با بته سر کار نیست شکی نیست دوست عزیز متاسفانه بیماری هلندی 100% این مملکت بهش عارض هست . چون اگر فقط 1 با بته اون بالا بود ایران نباید اصلا نفت خام صادر میکرد . چون سود در فروختن نفت خام نیست و 100 البته در فرآورده های اون هست . اگر فقط روی صنعت پالایشگاههای ایران سرمایه گذاری عظیم از طریق اوراق مشارکت میشد و عملا همین مردم همین کشور رو سهامدار این پالایشگاهها میکردن 100 البته میشد رونق صنعتی . عظیم ترین ذخایر سنگ آهن در ایران هست ولی متاسفانه ایران نمی تونه صادر کننده شماره 1 فولاد باشه ! عظیم ترین ذخایر گاز ترش در ایران هست ولی این کشور نمیتونه صادر کننده شماره 1 این محصولات باشه . ببینید ایراد اینه که این اوراق قرضه اگر به صورت برنامه ریزی شده و 100 البته مدیریت شده توسط اقتصاد دانان عرضه میشد و بک بون بانک ها و مخابرات در ایران تقویت میشد و سرانه اسکناس از 300 قطعه به 20 قطعه میرسید این یعنی حرکتی به سوی صنعتی شدن و صد البته ملی شدن و شریک شدن تمامی اقشار جامعه در این قسمت . این یک تحلیل ساده که راحت میشه درکش کرد ! دروغ میگم ؟
مشکل اینه که در سطح اقتصاد کلان کشور ما همه رسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسما بیسوادن ! دروغ که نمیگم ! خودتون ببینید متوجه میشید ! زرت و زوت سد میسازن ولی پالایشگاهها کلا دایورت هست ! چرا ؟

اون راکتور مزخرف که در از سال 69 تا حالا 3000 میلیارد دلار خرجش شده به درد این مملکت و من شما می خورد ؟ همین پول کوفتی اگر توی همون چند خط بالا هزینه میشد و صد البته با همون اوراق مشارکت مردم این بعد سرمایه گذاری عظیم رو میکردن الان بزرگترین پالایشگاه عوض اینکه توی هند باشه باید توی ایران می بود ! نبود ؟ چند ده هزار شغل ایجاد میشد ؟ اروپا و آمریکا می خواستن توی کدوم سولاخ انگشت کنن ؟ دوست عزیزم من آدم سیاسی نیستم و خودتون هم دیدید ولی شما تحلیل خواستید و صحبت از بیماری هلندی کردید من هم مسئله رو باز کردم . والا اگر این کار رو کرده بودن دلار الان هم به مولا روی همون 350 تومن استاپ بود و به دیگه به یه سودا تبدیل نمیشد .

دوست عزیز در حال حاضر بازار رو نمیشه پیش بینی کرد والا بخدا رک و راست عرض میکنم . همون بحران ارزی سال 69 و 79 رو ببینید مشخصی هست که چجوری دلار که اون همه بالا رفته رو کوبیدن زمین . دوست عزیز نمیتونم بگم نخرید چون یوزرهایی که خودتون اینجا دید و از جو روانی سو استفاده میکنن بره بالا میان میگن فلانی دید چه ازگلی هست ؟ از این ساعتی 7000 تومنی ها هست ! اومد گفت نخرید الان وضع دلار این شد . تحلیل کنم که بخرید اگر مصه اون سالها بشه چی ؟ ساید مخالف میاد میگه فلانی ساندیس خور بود چه جو بدی درست کرده بود :( . دوست گلم واقعا بازار رو نمیشه در این برحه زمانی اصلا تحلیل کرد . چون باور بفرمائید خداوکیلی به خاطر عدم شفافیت و 100 البته زیر زمینی شدن بازار ارز در ایران و استاپ صرافی ها و صرافی های بانک ها نمیشه عقلانی و از روی تجربه پیش بینی کرد :( . من دوست عزیز ساپلایر ارز هستم میخرم و همون رو همش رو می فروشم و حواله میکنم ولی دوست عزیز من شرافتن یک دلار هم در این اوضاع نخریدم و توی متکا نکردم . چون من به خاطر نوعه کارم و صد البته رشته تحصیلیم جور دیگه سرمایه گذاری می کنم و کارم با ارز دقیقا همون روز ساعت 12:30 تامین ارزی میکنم و باور بفرمائید 8 شب حسابم خالی خالی هست . صراف های هم همین هستند شاید بعضی موقع ها روی این بالا رفتن توی 2 یا 3 روز سود کنن ولی به همون شکل ضرر هم دادن . من از اون قشری هستم که ریسک نمیکنم دقیقا به اندازه نیازم تامین ارزی میکنم و در انتهای همون روز خالی خالی هستن نه سود این جور Swap روی قیمت ها رو می خوام نه ضررش رو دوست گلم . بازار ارز دقیقا مثه قمار هست دقیقا مثه هم هستن . من توی این 10 سال یاد گرفتم که آهسته و پیوسته باشم و طمع نکنم . به اون دلیل که در چند جمله پیش و 100 البته به خاطر جو اینجا نمیتونم بگم بخرید یا نخرید . از من تحلیل بخوایید می دم ولی به خاطر جو اینجا نمی تونم بگم بخرید یا نخرید :( دوست گلم فک کنم واضح منظورم رو رسونده باشم

پ ن : درباره ارانیکو گفتید . دوست عزیز این سایت به جد میدونه داره چی کار میکنه چون داره کم کم جای مثقال رو میگیره و میدونه چه جوری باید یوز سمت خودش بکشونه و صد البته میدونه چه جوری باید یوز رو نگه داره . آقای گلشنی صاحب سایت خدا بیامرزه مثقال قضیش با این بی سواد ها فرق میکرد . اسم اوردم از ایشون چون مشناسمشون ایشون یکی از استادان سرمایه گذاری روی ارزها و صد البته فلزات گرانبها بودن . اولین نفری بودن در ایران که هیچ کس نمی دونست در بازار فلزات گرانبها طلا گه هم واسه سود دهی حساب نمی شه و صد البته تحت تاثیر مسائل سیاسی هم هست تجارت خرید و فروش نقره و صد البته آموزش اون رو به صورت همگانی با قیمتی اندک به مردم داد . سود نقره 5 برابر طلا هست چون نقره فلز گرانبهایی هست که دایره استفاده 1000 برابر طلا و 100 البته در صنعت هم هست . مثه درختای جنگل ایشون توی بازار ارز ریشه داشتن و اگر دقت میکردید ایشون دقیقا سه گام اصلاح ارزی رو در بازار رعایت میکرد یکی ساعت 12:30 الی 1 دیگری 2:30 و آخری 5:30 . پس نتیجه گیری قیمتهایی که میزنن که در این سایت رسما به درد خودشون میخوره چون این کاره نیستن 2- اینا به بازار ارز ارشراف ندارن چون اصلاح قیمتی ندارن . دلار شده بود همین چند وقت پیش 1940 اینا زده بود 1905 . این سایت ولی دقیقا میدونه چجوری جو روانی ایجاد کنه . خوب بلد هست این کار رو بکنه و دیر یا زود حال این رو هم میگردن . میگید نه نگاه کنید :دی حالا دیدید اطلاعات من از کجا میاد :دی

پی نوشت 2 : کف کردم این قد تایپ کردم
flat.gif

Last edited:

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
والا وضع الان دقیقا مصه سال 79 و قبل تر از 69 هست . والا یه متر میشه میخوام قضیه ارزی اون موقع رو بنویسیم . در اینکه در این مملکت مدیر با بته سر کار نیست شکی نیست دوست عزیز متاسفانه بیماری هلندی 100% این مملکت بهش عارض هست . چون اگر فقط 1 با بته اون بالا بود ایران نباید اصلا نفت خام صادر میکرد . چون سود در فروختن نفت خام نیست و 100 البته در فرآورده های اون هست . اگر فقط روی صنعت پالایشگاههای ایران سرمایه گذاری عظیم از طریق اوراق مشارکت میشد و عملا همین مردم همین کشور رو سهامدار این پالایشگاهها میکردن 100 البته میشد رونق صنعتی . عظیم ترین ذخایر سنگ آهن در ایران هست ولی متاسفانه ایران نمی تونه صادر کننده شماره 1 فولاد باشه ! عظیم ترین ذخایر گاز ترش در ایران هست ولی این کشور نمیتونه صادر کننده شماره 1 این محصولات باشه . ببینید ایراد اینه که این اوراق قرضه اگر به صورت برنامه ریزی شده و 100 البته مدیریت شده توسط اقتصاد دانان عرضه میشد و بک بون بانک ها و مخابرات در ایران تقویت میشد و سرانه اسکناس از 300 قطعه به 20 قطعه میرسید این یعنی حرکتی به سوی صنعتی شدن و صد البته ملی شدن و شریک شدن تمامی اقشار جامعه در این قسمت . این یک تحلیل ساده که راحت میشه درکش کرد ! دروغ میگم ؟
مشکل اینه که در سطح اقتصاد کلان کشور ما همه رسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسما بیسوادن ! دروغ که نمیگم ! خودتون ببینید متوجه میشید ! زرت و زوت سد میسازن ولی پالایشگاهها کلا دایورت هست ! چرا ؟

اون راکتور مزخرف که در از سال 69 تا حالا 3000 میلیارد دلار خرجش شده به درد این مملکت و من شما می خورد ؟ همین پول کوفتی اگر توی همون چند خط بالا هزینه میشد و صد البته با همون اوراق مشارکت مردم این بعد سرمایه گذاری عظیم رو میکردن الان بزرگترین پالایشگاه عوض اینکه توی هند باشه باید توی ایران می بود ! نبود ؟ چند ده هزار شغل ایجاد میشد ؟ اروپا و آمریکا می خواستن توی کدوم سولاخ انگشت کنن ؟ دوست عزیزم من آدم سیاسی نیستم و خودتون هم دیدید ولی شما تحلیل خواستید و صحبت از بیماری هلندی کردید من هم مسئله رو باز کردم . والا اگر این کار رو کرده بودن دلار الان هم به مولا روی همون 350 تومن استاپ بود و به دیگه به یه سودا تبدیل نمیشد .

دوست عزیز در حال حاضر بازار رو نمیشه پیش بینی کرد والا بخدا رک و راست عرض میکنم . همون بحران ارزی سال 69 و 79 رو ببینید مشخصی هست که چجوری دلار که اون همه بالا رفته رو کوبیدن زمین . دوست عزیز نمیتونم بگم نخرید چون یوزرهایی که خودتون اینجا دید و از جو روانی سو استفاده میکنن بره بالا میان میگن فلانی دید چه ازگلی هست ؟ از این ساعتی 7000 تومنی ها هست ! اومد گفت نخرید الان وضع دلار این شد . تحلیل کنم که بخرید اگر مصه اون سالها بشه چی ؟ ساید مخالف میاد میگه فلانی ساندیس خور بود چه جو بدی درست کرده بود :( . دوست گلم واقعا بازار رو نمیشه در این برحه زمانی اصلا تحلیل کرد . چون باور بفرمائید خداوکیلی به خاطر عدم شفافیت و 100 البته زیر زمینی شدن بازار ارز در ایران و استاپ صرافی ها و صرافی های بانک ها نمیشه عقلانی و از روی تجربه پیش بینی کرد :( . من دوست عزیز ساپلایر ارز هستم میخرم و همون رو همش رو می فروشم و حواله میکنم ولی دوست عزیز من شرافتن یک دلار هم در این اوضاع نخریدم و توی متکا نکردم . چون من به خاطر نوعه کارم و صد البته رشته تحصیلیم جور دیگه سرمایه گذاری می کنم و کارم با ارز دقیقا همون روز ساعت 12:30 تامین ارزی میکنم و باور بفرمائید 8 شب حسابم خالی خالی هست . صراف های هم همین هستند شاید بعضی موقع ها روی این بالا رفتن توی 2 یا 3 روز سود کنن ولی به همون شکل ضرر هم دادن . من از اون قشری هستم که ریسک نمیکنم دقیقا به اندازه نیازم تامین ارزی میکنم و در انتهای همون روز خالی خالی هستن نه سود این جور Swap روی قیمت ها رو می خوام نه ضررش رو دوست گلم . بازار ارز دقیقا مثه قمار هست دقیقا مثه هم هستن . من توی این 10 سال یاد گرفتم که آهسته و پیوسته باشم و طمع نکنم . به اون دلیل که در چند جمله پیش و 100 البته به خاطر جو اینجا نمیتونم بگم بخرید یا نخرید . از من تحلیل بخوایید می دم ولی به خاطر جو اینجا نمی تونم بگم بخرید یا نخرید :( دوست گلم فک کنم واضح منظورم رو رسونده باشم

پ ن : درباره ارانیکو گفتید . دوست عزیز این سایت به جد میدونه داره چی کار میکنه چون داره کم کم جای مثقال رو میگیره و میدونه چه جوری باید یوز سمت خودش بکشونه و صد البته میدونه چه جوری باید یوز رو نگه داره . آقای گلشنی صاحب سایت خدا بیامرزه مثقال قضیش با این بی سواد ها فرق میکرد . اسم اوردم از ایشون چون مشناسمشون ایشون یکی از استادان سرمایه گذاری روی ارزها و صد البته فلزات گرانبها بودن . اولین نفری بودن در ایران که هیچ کس نمی دونست در بازار فلزات گرانبها طلا گه هم واسه سود دهی حساب نمی شه و صد البته تحت تاثیر مسائل سیاسی هم هست تجارت خرید و فروش نقره و صد البته آموزش اون رو به صورت همگانی با قیمتی اندک به مردم داد . سود نقره 5 برابر طلا هست چون نقره فلز گرانبهایی هست که دایره استفاده 1000 برابر طلا و 100 البته در صنعت هم هست . مثه درختای جنگل ایشون توی بازار ارز ریشه داشتن و اگر دقت میکردید ایشون دقیقا سه گام اصلاح ارزی رو در بازار رعایت میکرد یکی ساعت 12:30 الی 1 دیگری 2:30 و آخری 5:30 . پس نتیجه گیری قیمتهایی که میزنن که در این سایت رسما به درد خودشون میخوره چون این کاره نیستن 2- اینا به بازار ارز ارشراف ندارن چون اصلاح قیمتی ندارن . دلار شده بود همین چند وقت پیش 1940 اینا زده بود 1905 . این سایت ولی دقیقا میدونه چجوری جو روانی ایجاد کنه . خوب بلد هست این کار رو بکنه و دیر یا زود حال این رو هم میگردن . میگید نه نگاه کنید :دی حالا دیدید اطلاعات من از کجا میاد :دی

پی نوشت 2 : کف کردم این قد تایپ کردم
flat.gif

آقای موذنی عزیز.
من کل متن شما رو خوندم (خیلی کم پیش میاد متونی به این درازی بخونم) اما یک نکته توش پیدا نکردم. همش شعاری بود و بی دلیل و مدرک فقط از گذشته گفتید و حرف هایی تکراری و کاملا کلیشه ای.

۱- در مورد سرمایه گذاری و اینها گفتید من همه این مطالبی که شما در ۳ پاراگراف رو گفتید رو در یک جمله توی پست قبلیم گفتم. سو مدیریت داریم و با این وضع فقط اقتصاد بدتر میشه و بهتر نمی شه.

۲- در مورد پالایشگاه ها من نظراتم مخالف نظرات شماست چون شعار دادنه فقط زدن پالایشگاه. همه چیز از ساختار شروع میشه. من فقط بگم که ونزولا در یک حیطه اومد بازار نفت رو به گند کشوند که خودشم پشیمون شد. جزئیاتی در این مورد اگر خواستید تاپیک بزنیم در این مورد حرف بزنیم ولی به این تاپیک مرتبط نمیشه.

۳- در مورد یک سایت گفتید. ما بحثمون رو یک مقاله توی یک سایت زده بودید که شما بهش تهمت زدید که این حرف ها رو از خودشون در آوردن در حالیکه این سایت هیچ خبری رو خودش منتشر نمی کنه بلکه همه رو از خبرگزاری ها می گذاره و زیرش هم منبع رو با لینک منبع ذکر می کنه. اونقدر گفتید حساب این رو می رسند (من با قیمت گذاریش کاری ندارم) که انگار شما خوشحال می شید که سایتش بسته شه.

۴- کفتید ساندیس و ۷ هزار تومنی من کاری ندارم شما به نفع دولت تحلیل می کنید یا غیره یک تحلیل اقلا بکنید. این که نمیشه که من نمی گم چون بهم می گن ۷۰۰۰ تومنی. من که نفهمیدم چطور شد. هممون می دونیم که بازار روی موج سواره!

پ.ن. من می دونم اطلاعات فنی تون زیاده در بازارهای مالی فقط نظرم رو در مورد پستتون دادم. ایشالا یک مقدار رک تر و فنی تر (با مدرک) آنالیز کنید.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوست عزیز من یه صحبتی درباره سوء مدیریت و یه راه حل ساده رو گفتم شما فرمودید شعار ! متاسفانه سوء مدیریت این مملکت باعث شده که همه چی بشه شعا !

دوست عزیز رک و راست عرض کنم با توجه به میانگین سنی کاربرهای اینجا و همچنین جو اینجا و 100 البته مشخص نبودن بازار آزاد ارز به واسطه شبهات سیاست بانک مرکزی در تامین ارزی و همچینین با توجه بودن به بسته بودن صرافی های بانک ها و 100 البته زیر زمینی شدن فعالیت بازار آزاد نمیشه تحلیل درستی داد . جو حاکم بر اینجا رو به این دلیل میگم چون بسیاری که تاپیک رو دنبال میکنن 100% ارز خریدن و سرمایشون رو به ارز تبدیل کردن و جو حاکم روانی بر این تاپیک باعث ایجاد واکنش میشه چون با توجه به شفافیت بازار ممکن هست این افراد در آینده نزدیک متحمل ضرر بسیار سنگین و همچنین سود بسیار بالایی بشن که در هر 2 صورت ممکن هست واکنش هایی رو ببینیم که توجیه عقلانی ندارند .

در مورد اون سایت دوست عریز رک و راست میگم هیچی بارش نیست چون قضیه این سایت با اون مثقال و صاحبش آقای گلشنی خیلی فرق چون اینا این کاره نیستن و به قول شما نقل کردن سر تیتر ها و نوشته ها بر اساس سیاست این سایت برای نگه داشتن بازدید کننده انجام میشه و این سایت میخواد جای اون مثقال رو بگیره و برای خودش مثه اون بشه مرجع آنلاین . این کار 10 ساله من هست رک و راست میگم هیچی بارشون نیست نمونش همین امروز قیمت دلار بین 1900 تا 1903 تومن هست و اگر دیشب دقت کرده باشید بنده گفتم به خاطر کسری بودجه که روز 5 شنبه اعلام شد بازار دلیل پیدا کرد واسه واکنش نشون دادن و امروز هم دیدید که روند صعودی داشت . اینو من دیشب نگفتم ؟ گفتم دیگه ؟ حالا قیمت این سابت رو ببینید :

مشاهده پیوست 119648

این سایت این سیاست رو در پیش گرفته که مرجع بشه ولی از کثیف ترین راه ممکن . نقل قول کردن اخبار برای دادن جو روانی . بنده خوشحال نمیشم در هیچ سایتی رو ببندن ولی اون مثقال که آقای گلشنی باعث بانیش بود یه دونه از کارای این سایت رو نمی کرد و سایتش هم گواه این ادعای من بود . دوست عزیز نمیشه رک تر خدممتون بگم چون یا بن میشم یا اینکه کلا پست سیاسی میشه . خودتون می دونید دقیقا من چی میگم .

پ ن : نرخ بزنه ولی به صورت درست . جو روانی هم درست نکنه . متاسفانه الان داشتن این جور سایتی بازی با آتیش هست . اگر واقعا مرد باشه و کارش ارز باشه باید از قیمت روز خبر داشته و بدون هیج گونه غرض و مرضی نرخ رو بزنه نه اینکه هم نرخ بزنه غلط هم با یه سیاسیت بی خود بخواد با سر خطر خبری که با دقت هم گلچین کرده بخواد بازدید کننده رو نگه داره . سایتی که نرخ ارز یا هر چیز دیگه رو نقل قول میکنه دوست عزیز باید مصه تابلوی صرافی باشه نه مصه ساسیت خبری که بخواد خیر سرش اطلاع رسانی بکنه اونم البته جوری که بخواد جو ایجاد کنه . زیر تابولوی صرافی سر خط خبری از رسانه ها نقل قول نمی کنن

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
دوست عزیز من یه صحبتی درباره سوء مدیریت و یه راه حل ساده رو گفتم شما فرمودید شعار ! متاسفانه سوء مدیریت این مملکت باعث شده که همه چی بشه شعا !

دوست عزیز رک و راست عرض کنم با توجه به میانگین سنی کاربرهای اینجا و همچنین جو اینجا و 100 البته مشخص نبودن بازار آزاد ارز به واسطه شبهات سیاست بانک مرکزی در تامین ارزی و همچینین با توجه بودن به بسته بودن صرافی های بانک ها و 100 البته زیر زمینی شدن فعالیت بازار آزاد نمیشه تحلیل درستی داد . جو حاکم بر اینجا رو به این دلیل میگم چون بسیاری که تاپیک رو دنبال میکنن 100% ارز خریدن و سرمایشون رو به ارز تبدیل کردن و جو حاکم روانی بر این تاپیک باعث ایجاد واکنش میشه چون با توجه به شفافیت بازار ممکن هست این افراد در آینده نزدیک متحمل ضرر بسیار سنگین و همچنین سود بسیار بالایی بشن که در هر 2 صورت ممکن هست واکنش هایی رو ببینیم که توجیه عقلانی ندارند .

در مورد اون سایت دوست عریز رک و راست میگم هیچی بارش نیست چون قضیه این سایت با اون مثقال و صاحبش آقای گلشنی خیلی فرق چون اینا این کاره نیستن و به قول شما نقل کردن سر تیتر ها و نوشته ها بر اساس سیاست این سایت برای نگه داشتن بازدید کننده انجام میشه و این سایت میخواد جای اون مثقال رو بگیره و برای خودش مثه اون بشه مرجع آنلاین . این کار 10 ساله من هست رک و راست میگم هیچی بارشون نیست نمونش همین امروز قیمت دلار بین 1900 تا 1903 تومن هست و اگر دیشب دقت کرده باشید بنده گفتم به خاطر کسری بودجه که روز 5 شنبه اعلام شد بازار دلیل پیدا کرد واسه واکنش نشون دادن و امروز هم دیدید که روند صعودی داشت . اینو من دیشب نگفتم ؟ گفتم دیگه ؟ حالا قیمت این سابت رو ببینید :

مشاهده پیوست 119648

این سایت این سیاست رو در پیش گرفته که مرجع بشه ولی از کثیف ترین راه ممکن . نقل قول کردن اخبار برای دادن جو روانی . بنده خوشحال نمیشم در هیچ سایتی رو ببندن ولی اون مثقال که آقای گلشنی باعث بانیش بود یه دونه از کارای این سایت رو نمی کرد و سایتش هم گواه این ادعای من بود . دوست عزیز نمیشه رک تر خدممتون بگم چون یا بن میشم یا اینکه کلا پست سیاسی میشه . خودتون می دونید دقیقا من چی میگم .

پ ن : نرخ بزنه ولی به صورت درست . جو روانی هم درست نکنه . متاسفانه الان داشتن این جور سایتی بازی با آتیش هست . اگر واقعا مرد باشه و کارش ارز باشه باید از قیمت روز خبر داشته و بدون هیج گونه غرض و مرضی نرخ رو بزنه نه اینکه هم نرخ بزنه غلط هم با یه سیاسیت بی خود بخواد با سر خطر خبری که با دقت هم گلچین کرده بخواد بازدید کننده رو نگه داره . سایتی که نرخ ارز یا هر چیز دیگه رو نقل قول میکنه دوست عزیز باید مصه تابلوی صرافی باشه نه مصه ساسیت خبری که بخواد خیر سرش اطلاع رسانی بکنه اونم البته جوری که بخواد جو ایجاد کنه . زیر تابولوی صرافی سر خط خبری از رسانه ها نقل قول نمی کنن

من نمی دونم منظورتون از جو روانی چیه ولی قیمت هاش تقریبا نزدیکه به قیمت بازار. امروز از بازار قیمت دارم ۱۹۰۰ بود دیروز هم همین قیمت بود. من هم فعلا تامین ارزی نکردم هممون منتظریم ببینیم تا قبل از عید چی میشه. همه حدس می زدن بخاطر سفر های نوروزی بره بالا ولی الان برعکس شده. به نظرم بعد از عید اگر تامین ارزی کنم بهتر میشه. نظر شما چیه؟

حضرت آقای بهمنی (شیر و این حرفها) هم اومده نوید داده که ارز رو درست می کنند (همیشه حرف هاش برعکس در اومده)

خدا می دونه چه بلایی می خواد سرمون بیاد.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من نمی دونم منظورتون از جو روانی چیه ولی قیمت هاش تقریبا نزدیکه به قیمت بازار. امروز از بازار قیمت دارم ۱۹۰۰ بود دیروز هم همین قیمت بود. من هم فعلا تامین ارزی نکردم هممون منتظریم ببینیم تا قبل از عید چی میشه. همه حدس می زدن بخاطر سفر های نوروزی بره بالا ولی الان برعکس شده. به نظرم بعد از عید اگر تامین ارزی کنم بهتر میشه. نظر شما چیه؟

حضرت آقای بهمنی (شیر و این حرفها) هم اومده نوید داده که ارز رو درست می کنند (همیشه حرف هاش برعکس در اومده)

خدا می دونه چه بلایی می خواد سرمون بیاد.

ببین دوست عزیز روی 50 هزار دلار 18 تومن فاصله هست که روی دلار نقد هست :( . میشه 900000 تومن کم پولی نیست دوست عزیز . والا کار بسیار درستی کردید چی بگم والا بازار مشخصی نیست . من خودم به شخصه به روز کار میکنم و به اندازه نیازم میخرم و میفروشم . درباره سفرهای نوروزی هم چه بهتر که بالا نرفته :دی . اگر برای مصرفتون هست تامین ارزی یعنی میخواهید هزینه کنید پرداختتون رو انجام ریسک نکنید دوست عزیز چون بازار شفافی نیست .
والا جدیدا وزیر صنایع و معادن هم که اومده بود زری زده بود و دلار 1750 شدش 1940 تومن . بعد اومد تذکیب کرد و گفت در جریان نبوده و نمیدونسته که بانک مرکزی می خواد چی کار کنه همین 2 هفته پیش بود . ایشون رو باید به دایره شیر و پیر اضافه کرد :دی

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
دیروز که یکی از بچه ها دقیقا ادرس داد

1865 فروش و 1835 خرید

طرفای فردوسی

مساله دوم اینکه همه میگن برا عید گرون میشه و ...

کسی که برنامه ریزی میکنه برا سفر نوروزی که نمیزاره شب آخر بره دلار بگیره

لا اقل یه ماه قبلش خریدشو کرده دیگه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

1865 فروش و 1835 خرید

طرفای فردوسی

موقع عید همه بازار سمت نقد شدن میرن . الان هم دلار دست دلال جماعت هست . خیلی از این دلال ها هم جوجه دلال هستن . فعلا که ثبات داره و بازاری نیست که بشه روش تحلیل کرد و فقط باید به روز کار کرد الان اتفاقا کسائی که دلار توی متکا کردن داران نقد میکنن . در ضمن من هر روز خرید دارم از این قیمت ها ندیدم :blink: همون پاساژی که ایشون عرض میکنن از این خبرا نیست . من بسته به مصرفم خرید سنگین دارم اگر کسی 1865 به من بفروشه 30 تومن هم به خودش خیر میدم . امروز خرید من 1903 تومن بوده

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73

1865 فروش و 1835 خرید

طرفای فردوسی

یکی آدرس دقیق به ما میده از اینها.

یکی از دوستان همین قیمت ها رو داد شماره هم داد ولی طرف زد زیرش. من دو تا شماره دارم یک سایتم دارم اون قیمت رو دادم خدمتتون.

ایشالا که روند رو به نزول باشه. به همه داره فشار میاد ولی به حرف زدن درست نمی شه. من نمی دونم مملکت اسلامی چرا یک کلمه یک نفر مثلا رئیس جمهور نمی گه که با واقعیت بگنجه. مثلا اومد گفت دلار ۹۰۰ تومن بیشتر نمیرزه ولی کو!؟

ایشالا درست میشه!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
الان امام سیاسی اینجا میاد تحلیل میکنه دوست عزیز نگران نباش .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خطاب به دوستم mohenh دوست عزیز :

تعبیر نشد حرفم ؟ هنوز این پست در همین صفحه هست پست 875 . دیدید قربان ! این تازه شروعش هست . من چون گفتم مراقب باشید به خاطر قضیه سال 79 الان مجرمم ! حالا اگر در آینده یه موقع قضیه سال 79 پیش اومد چی ؟

Last edited:

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
خطاب به دوستم mohenh دوست عزیز :

تعبیر نشد حرفم ؟ هنوز این پست در همین صفحه هست پست 875 . دیدید قربان ! این تازه شروعش هست . من چون گفتم مراقب باشید به خاطر قضیه سال 79 الان مجرمم ! حالا اگر در آینده یه موقع قضیه سال 79 پیش اومد چی ؟

آقای موذنی عزیز

من خیلی به شما احترام قائلم ولی وقتی حرفهاتون رو کنار هم می گذارم اصلا واقع بینانه نیست. شما می گید ۹ سال بعضی وقت ها ۱۰ سال توی کار ارز هستید و توی بانک مرکزی کار می کردید و چند تا شرکت در کشورهای مختلف زدید و چمدونم ۱۰۰۰ تا حرف دیگه ولی اینکه بگید نمی دونید توی بازار ارز چه خبره و آیا احتمال می دید بالا میره یا پایین حرف قانع کننده ای نیست. از طرفی هم همش می گید دولت کارش درسته می دونه چکار کنه از طرف دیگه نمی گید چرا الان ارز واردات رو سهمیه بندی کرده و تامین نمی کنه. شما می گید فلان سایت مقصودش بده و حقه بازه از اینطرف نمی گید طبق کدوم مردک و اگر اینطوره منبع خوب چیه که ما کار کنیم. همش شعاری حرف می زنید انصافا در لفافه و کاملا غیر شفاف و هدفمند. من که نمی دونم هدفتون چیه ولی فقط اطلاعاتی که می دید رو خودتون بخونید واقعا تناقض داره! در همه حرفهاتون مردم رو مقصر می دونید و دولت رو دانشمند و با منطق. نمی دونم بخدا!

مثلا بزرگ می بینید همه چی رو حرف های بزرگی می زنید مثل شرکت های زیر شاخه بانک ها و فعالیت هاشون بعد میاید به مردم گیر میدید!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دی ماه امسال رفتم توی 10 سال :دی

داداش من گه خوردم کار این دولت رو تائید کنم :( چرا وصله پینه میکنی منو ! توی تاپیک سکه هم قضیه مردم رو کاملا رو براتون شرح دادم والا :( . اطلاعات من 2 پهلو نیست . دوست گلم نمیگم بخرید و نه نمی گم بفرشید . چرا ؟ از یک طرف یه سرچی درباره گند کاری ارزی سال 79 بکنید و ببینید چی شد :( هیچ چی مشخص نیست . تبدیل سرمایه هیچ ایرادی نداره چه به ارز چه به سکه چه به تیر آهن . بسیار کار اقتصادی هم هست . بنده ساپلایر ارز هستم کار اصلیم حواله هست . تا حالا یه دونه از حواله هایی که انجام دادم نه گیر کرده و نه مشکلی برای کسی به وجود اومده . دوست گلم منبع آنلاین متاسفانه وجود نداره والا بنده هم جرات نمیکنم سایتی بزنم ولا دوست ندارم به سرنوشت گلشنی دچار بشم که حتا به این بنده خدا وصله بهائیت چسبودن . بله قبول دارم در لفافه حرف میزنم چون اگر بیشتر از این بخوام بازم کنم میشه سیاسی چیزی که ازم متنفرم . فقط لطف کن داداشی منو به دولت وصله پینه نکن :( . والا هر کاری که در ضمینه ارزی انجام رک راست فقط زمینه های بیشتر برای رانت بوده . دوست عزیز درباره مردم توی همون تاپیک سکه دقیقا براتون در پی نوشت اضافه کردم . بخونید . بی تاثیر هم نبوده . متاسفانه اگر واقعا دید اقتصادی داشته باشید باید به دور از احساس بازار رو ببینید . او پ ن تاپیک سکه رو بخونید . در مورد اون سایت هم که با اسکریت شات به شما گفتم . اگر میبینید تحلیل های من از بازار خیلی خشک هستن چون واقعیت این هست . ای کاش در اون موقع که شاید روزی 80 تومن می رفت روی قیمت دلار فقط برای هفته از ساعت 10 صبح تا 5 بعد الظهر در منوچهری تشریف داشتید و جو رو میدید یا همین غارت هایپر استار رو . اگر واقعا ناراحت میشید از اینکه من دارم به صورت حقیقی بازار رو توصیف میکنم دیگه بنده حرفی نمیزنم . فقط لطف کن من رو وصله پینه به دولت نکن . ارز وارد کننده ها رو میدن اونایی که میگردن و دایر هستن صداشون در نمیاد به اونایی که نمیدن تازه وارد هستن . ماشا.. شما خبر داری که خودت

بنده آخرین پستی بود که توی این تاپیک دادم چون احساس میکنم همون رویه همکارهای من خیلی بهتره نه حرفی میزنن نه چیزی اگر چیزی هم بدونن برای خودشون نگه میدارن که سبک و سنگین نشن . طرز فکرتون رو مقداری عوض کنید شاید باید چشم ها رو شست الان واقعا دارم به این نتیجه میرسم که بهترین جای پی تی همون گپ دوستانه گفتگوی آزاد هست

بالا