• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
دقیقا.متاسفانه جایی زندگی میکنیم هر کسی به فکرخودشه.حتی یک هزارم درصد کسی به فکر دیگری نیست.اگه یه ذره مردم هوای همو داشتن اینطور نمیشد.
در ضمن من تو این چند روز به این نتیجه رسیدم اکثر مردم دوست دارن همه چی گرون بشه.شاید به خاطر اینکه دارایی هاشون ارزشش بره بالا.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

دارایی زمانی بالا میره که قیمت ثابت باشه و شما یه جنسی یا ملک یا کالایی رو بخری و بفروشی و سود کنی . یعنی اگه یه جنسی رو خریدی 1000 تومن بفروشی 1200 تومن دوباره بتونی با 1000 تومن اون جنس رو بخری نه اینکه پراید بخری 4 میلیون بشه 15 میلیون بعد طرف بفروشه دیگه نمیتونه 4 میلون بخره باید16 میلیون بده بخره و 1 میلیون هم ضرر کرده :wacko:
اینکه مردم دلال شدن دقیقا مقصر اصلی دولت هست وقتی اشتغال و تولید نباشه سرمایه های سرگردان یک جایی میرن و اونهم بازاری به اسم ارز . دولت میاد تبلیغات میکنه دلار ارزون شد قیمت ها شکسته شد . تو دو روز قیمت ها اومد پایین ولی فروشی در کار نبود . اونهایی که باید دلار ها رو میخریدن خریدن و الان دارن به قیمت روز میفروشن . عیدی کارمند ها و حقوق هم در جور شد . و همه خوشحال و خندان شدن .

در حال حاظر مقاومت حداقل روی 3500 و حداکثر روی 3800 هست و مطمعنا روی این مقدار تا خریداد و تیر میمونه . بعد از اون اگر سیستم و بدنه دولت عوض بشه ممکنه تدریجی قیمت ها بیاد پایین که احتمالش بسیار زیاد هست و اگر هم توافقی باشه مطمعنا تو اون زمان خواهد بود و این به شرطی هست که سیستم و بدنه دولت کاملا عوض بشه نه سیستم پوتین و مدودوف دوباره تکرار بشه .

در کل مییشه اینطور پیشبینی کرد که هر اتفاقی بیفته بعد از تیر ماه خواهد بود و اگر کاهش های مقطعی داریم برای جبران برخی هزینه و فروش دلار های دولتی بصورت سریع و تبدیل به ریال هست در غیر اینصورت هیچ اتفاق خاصی در اقتصاد و مذاکرات نیفتاده و نباید خوشبین بود در حال حاظر

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان قیمت طلا چنده ؟
بنظرتون الان طلا بخریم خوبه ؟

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
الان مملکت هفتد میلیون دلال داره
نمی خوام تاییدش کنم یا تکفیر اما اما هرکی دلال نیست عاقبتش کنج غصه خوردنو ربختن تو خودشه هی ب نمونش خودم محاله شما بتونی با نون بازوت زندگیته بگذرونی
اگرم خیلی مرد باشیو این کارو بکنی شک نکن غصه داغونت میکنه
از یه صبح تا ظهر اگه ده میلیون تو دست باشه اگه باش چیزی نخری ارزشش نصف میشه

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
نوسان خيلي زياده
هركس بگيره عرض چند روز يا سود زيادي ميكنه يا ضرر زيادي !

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوباره داره میره بالا..ای توف به شانس.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
با تشکر از دولت خدمت گذار که فرصت خرید سکه 1290 و دلار 3150 رو به من عتا نمود ! :lol:
همچنین با تشکر از دوستانی به مالشون آتیش زدند! لول

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
3.620 فروش

خیلی دوست دارم همونطور که تو بوق کرنا کردن تو تلویزیون که دلار امد پایین بیان درباره بالا رفتن دوباره اضحار نظر کنن

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
3.620 فروش

خیلی دوست دارم همونطور که تو بوق کرنا کردن تو تلویزیون که دلار امد پایین بیان درباره بالا رفتن دوباره اضحار نظر کنن

بالا که میره حرف نمیزنن متاسفانه :) ... احتمال زیاد تا 20-25 اسفند ضعودی باشه به دلیل یارانه ها و اخبار بدی که تو این 1-2 روز به گوش میرسه... ولی باز هم معلوم نیست 100% چون با یک خبر امکان ریزش هست..

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
3.620 فروش

نه دیگه الان همه چی آرومه همه هم خوشحالند و هیچ خبری نیست به جز مردن مردم آمریکا و اروپا از فقر و گرسنگی !

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
دیدید گفتم الکی اومد پایین.این چند وقته انقدر مردم خبرای تحریم اینا شنیدن با کوچکترین خبر توافقی ولو دروغ یا شایعه هم میریزن و میفروشن و قیمت میاد پایین.
به نظرم کسایی که دارن و با قیمت بالا خریدن صبر کنن.کسی هم که نداره و میخاد بخره اینکارو نکنه.400ـ500تومن سود ارزشه اینهمه اعصاب خوردی رو نداره.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
هیشکی از ارزون شدن ناراحت نمیشه فقط ارزون شدنی که شکمی از روی باد معده نباشه چون عواقب ارزون شدن بادی خیلی بیشتر از گرون شدن منطقی دلار گرونی که ثبات داشته باشه ارجحیت داره هیچ خبر خوش و تکون دهنده ای وجود نداره این نرمشی که داره اینطرف به اونطرف نشون میده فقط جنبه نزدیک شدن زمان نزدیکی نظر به نظره همونقدر که خر از پل گذشت همین نرمش شاخ میشه برای زدن به اونطرف پس تا مادامی که مردم نخوان روز به روز اوضاع بحرانی تر میشه اگر پول قلمبه دارید برید سراغ خرید زمین توی بعضی از شهرها زمینهای متراژ بالا با قیمت پایین هنوز پیدا میشه :) که باید بخوابونیش ساعت براش کوک کنی تا زمان بیدار شدنش حال کنی :D

myaghmouri

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
از یه استاد دانشگاه که اقتصاد خونده بود شنیدم پوند بعد عید میره بالا
به نظرتون با این اوضاع شیری میشه روش سرمایه گذاری کرد؟؟؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من که همون روز گفتم فرصت خرید پیش اومده ! چون پشت ریزش هیچ منطقی نبود
الانم دلارهای خیلی ها از دستشون دراومد اخه ادم از یه سوراخ چند بار گزیده میشه

galaxy_pro

Registered User
لایک‌ها
59
دلار امروز رو 3650 بسته شد و احتمالا تا 3750 الی 3800 بیاد بالا و ثابت بمونه
من عمریه دارم رو دلار و سکه کار میکنم
دولت دلار تزریق میکنه و قیمت رو میاره پایین و با قیمت پایین اومده چند برابر تزریقی که کرده جمع میکنه.
ملت هم میرن دو دستی تقدیم میکنند
من تو این مواقع همیشه خریدار بودم
مگه چی شده بود که قیمتا اومده بود پایین ؟!

حالا هم قیمت ها میره بالا و هیجان بازار قیمت ها رو تا 100 تومن از قیمت های قبلی بالاتر هم میتونه ببره
ولی در کل با ارز مرجع 2135 تومنی بودجه آینده احتمال افت قیمت دلار آزاد هست.
فعلا که داره میره بالا.
جمشید جان . . .
بسم الله!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من که همون روز گفتم فرصت خرید پیش اومده ! چون پشت ریزش هیچ منطقی نبود
الانم دلارهای خیلی ها از دستشون دراومد اخه ادم از یه سوراخ چند بار گزیده میشه

توجه شما رو به پستی که پریروز اینجا زدم جلب می کنم :

دلال ها و صراف ها خوب خوب این یکی دو روزه دلارهای مردم فلک زده از همه جا بی خبر جمع کردند . حالا فردا و پس فردا هم به همین کارشون ادامه میدن. باز هم مثل همیشه خوب خوب که ملت همه دار و ندارشون رو از ترس کاهش قیمت دو دستی تقدیم اینها کردند ، قیمت شروع میکنه به افزایش و باز برمیگرده همونجا که بود. میگید نه؟ صبر کنید ببینید.
هیچ تحریمی هم برداشته نشده. بحث توافق و این برنامه ها هم به نظر منتفی میرسه . تصور کنید اگه گفته میشد که نتیجه گفتگوها امیدبخش نبوده ، اونوقت الان باید دلار 7000 تومنی رو شاهد می بودیم. حکومت تصورش اینه که داره 5+1 و جامعه جهانی رو بازی میده تا به این وسیله زمان بخره ، همین

این پست من به مذاق خیلی ها اینجا خوش نیومد و با خوندنش اومدن کلی مزخرف نوشتند. اما عیناً همون شد که گفتم . زمانی هم که دلار شده بود 2800 همه می گفتند میره 2400 و این چرت و پرتا من پست زدم گفتم همین الان تا دیر نشده هر چی دارید و ندارید دلار کنید ، باز اون زمان هم مسخره کردند و عده ای هم پرخاش کردند.
ملت نفهم ما هر چی بیاد سرشون حقشونه. کسانی که به این راحتی طی دو سه روز گذشته گول خوردند و سکه ها و دلارهاشون رو بردند دو دستی تقدیم صرافی ها کردند حقشونه که حالا دو دستی تو سر خودشون بزنند.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
داشتن پول یارانه رو جور میکردن . به اون داستان میمون ایمان اوردم

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
بالا که میره حرف نمیزنن متاسفانه :) ... احتمال زیاد تا 20-25 اسفند ضعودی باشه به دلیل یارانه ها و اخبار بدی که تو این 1-2 روز به گوش میرسه... ولی باز هم معلوم نیست 100% چون با یک خبر امکان ریزش هست..

البته این سیر صعودی سقفی هم داره درسته؟ فکر نکنم از 3800 بیشتر بشه؟.

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
به نظر من كه همه با هم حرف الكي نميزنن يه خبرايي هست
يعني جليلي الكي گفته جلسه مثبت بوده؟!
صالحي اشتباه گفته تحريم ها بزودي روند نزولي به خود ميگيره؟!
رييس بانك مركزي و اقتصاد و....
يه خبرايي هست.
نظر من اينه دلار خريدن تو اين شرايط ريسكه و يه نوع قمار.
اول مسكن و بعد سكه طلا و در آخر ارز
ارز كنترلش دست دولته همين الان اراده كنه زير ٣٠٠٠ مياره
ما هم كه از وضع سياسي پشت پرده خبر نداريم
وارد شدن به بازار ارز توصيه نميشه.
از ما گفتن بود
ما رفتيم تا بعد عيد
يا علي

بالا