• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
چارت یک ساله درهم اماراتو میخوام نسبت به ریال . کسی داره یا میدونه از کجا بگیرم ؟

چارتــ ش رو پیدا نکردم اما نرخ تقریبا 1 سالــش رو میتونید از لینک زیر مشاهده کنید/

کد:
http://www.sarafikish.com/components/com_uploadlastprice/files/nerkh_html/AEDIRT/AEDIRT.htm

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
3480 فروش

خیلی قضیه پیچیده شده به نظر خودم این هفته تا سه شنبه یه مقدار میتونست با افزایش مواجه بشه ولی این دو روزه کاهشی بود ( دیروز 5 تومن امروز تا اینجا 30 تومن نسبت به دیروز ) اصلا بازار رو نمیشه پیش بینی کرد

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
3480 فروش

خیلی قضیه پیچیده شده به نظر خودم این هفته تا سه شنبه یه مقدار میتونست با افزایش مواجه بشه ولی این دو روزه کاهشی بود ( دیروز 5 تومن امروز تا اینجا 30 تومن نسبت به دیروز ) اصلا بازار رو نمیشه پیش بینی کرد

پیش بینی قبلی:
توی 2 هفته آینده احتمالاً منابع زیادی ارز (یوان چین فکر میکنم بیشتر) دست دولت میرسه اینو میگم ازین بابت که مرکز مبادلات حواله های عید رو موکول کرده به 10-12 روز آینده(طبق نوبت دهی اعلام شده توسط بانک ها برای حواله های ارزی مبادلاتی گشایش شده قبل از عید!)
و امروزم تلویزیون گفت قراره به بازار ارز تزریق بشه
حالا بسته به اینکه عمل تزریقشون قبل یا بعد از حواله های مبادلاتی باشه و براشون کدوم مهمتره به نظر میرسه دلار تا اون روز ثابت بمونه یا تحت تاثیر شایعه ها بالا پایین بشه اما بعدش احتمال قوی یه نزولی خواهد داشت

گفتم اینو که این حرف زیاد بی پایه اساس نیست (برخلاف اکثر حرف های بی پاییه قبلیشون)

تایید امروز:

http://www.tabnak.ir/fa/news/320365
دلیل این کاهش قیمت از نگاه فعالان بازار عرضه ارز به بازار آزاد است.

پ ن:
همه اینا موقتی هست بخرید که دیگه این قیمتا بر نمیگرده!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
پیش بینی قبلی:

تایید امروز:

http://www.tabnak.ir/fa/news/320365
دلیل این کاهش قیمت از نگاه فعالان بازار عرضه ارز به بازار آزاد است.

پ ن:
همه اینا موقتی هست بخرید که دیگه این قیمتا بر نمیگرده!

عزیز به نظرت تا آخر وقت کاری سه شنبه میتونه کاهشی باشه ؟ بعد از سه شنبه چی ؟ چون به نظرم ر.ف و م.ش تایید صلاحیت نمیشن حالا از اقبال بد تایید صلاحیت شدن اون موقع است که میاد پایین / میترسم قمــار کنم بدجوری ببازم :D

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
عزیز به نظرت تا آخر وقت کاری سه شنبه میتونه کاهشی باشه ؟ بعد از سه شنبه چی ؟ چون به نظرم ر.ف و م.ش تایید صلاحیت نمیشن

والا نمیدونم چون همه بستگی داره چقدر ادامه دار باشه این تزریق
اما چیزیو که شک ندارم پرواز قیمت بعدز سه شنبست! :))
به نظر من قیمت عالی واسه خرید 3400 تا 3480 هست

یه حرف خیلی خیلی جالبی که موقعی که مظاهری اومد ریاست (مستقل) بانک مرکزی رو به بهمنی (ریاست فرمایشی) تحویل بده این بود و درخواستی که ازش کرد:
مراقب باشید این سابقه 39‌ساله را برای ماندن در این مسوولیت ضایع نکنید و بمانید که کار کنید نه اینکه کاری کنید که بمانید. هماهنگی الزاماً تبعیت نیست."

به خدا اگر فقط این توصیه رو گوش میکرد و دولت فقط به اندازه درآمدش خرج میکرد(نه اینکه بر اساس کمبودش پول تولید کنه) الان این اتفاق نمی افتاد:

ارقام نشان می‌دهد طی هر روزی که از سال 1391 گذشته است؛ روزانه 297 میلیارد تومان به نقدینگی کشور افزوده شده است. اگر این مقیاس ریزتر و جزیی‌تر شود؛ آن گاه مشخص خواهد شد که در هر ساعت نزدیک به 5/12 میلیارد تومان و در هر دقیقه 206 میلیون تومان در سال 1391 به حجم نقدینگی اضافه شده است.

با این حساب در هر ثانیه سه میلیون و 440 هزار تومان پول در کشور تولید شده است.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

حالا که سکه هم ارزون شده پول نداریم بخریم م م

چه وقت خوبی برا خریده ه ه ه

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
به نظر من که ه ر صددرصد تائید میشود و ا ر م هم احتمالا تائید شود
در اون صورت تکلیف چی میشه تکلیف ارز
اونس طلا هم که ظاهرا هنوز ریزش داره

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

همین الان از صرافی خبر گرفتم تا 3460 هم میفروشن ! تازه تو ارومیه این طوریه ممکنه تهران ارزون تر هم بدن در حالی که سایت صرافی ج.ل قیمت 3485 زده ! کلا این سایت مشکوک میزنه
من فردا رو هم صبر میکنم ببینم چطور میشه بعد اقدام به خرید میکنم
به نظر منم بعد از سه شنبه قیمت ها میتونه افزایشی باشه البته یه مقدار تو این قضیه تردید دارم با یه اتفاق پیش بینی نشده میتونه برعکس اینم بشه مثلا تایید صلاحیت م.ش و ر.ف

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
چرا میگید پیش بینی نشده
مگه قراره آقای ه.ر رد صلاحییت بشوند
یعنی به نظر شما میان رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** و یکی از ستون های انقلاب رو رد صلاحیت کنند

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
چرا میگید پیش بینی نشده
مگه قراره آقای ه.ر رد صلاحییت بشوند
یعنی به نظر شما میان رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** و یکی از ستون های انقلاب رو رد صلاحیت کنند

دادا این طور که من اخبار رو دنبال میکنم به نظر میاد میخوان ایشون رو به دلیل کهولت سن رد صلاحیت کنن اگه ایشون رد صلاحیت بشه دلار میکشه بالا اگرم نه میاد پایین

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
الان مثلا 3400 با 3500 خیلی فرق داره?یادش به خیر تاهمین پارسال دلار 1000 بود

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

alisaei

Registered User
لایک‌ها
6
پارسال این موقع ۱۹۵۰ بود نه ۱۰۰۰
ردصلاحیت میتونه تا بالای ۴ ببره

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
الان مثلا 3400 با 3500 خیلی فرق داره?یادش به خیر تاهمین پارسال دلار 1000 بود

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

فکر کنم منطورت از پارسال 6 ماهه اول سال 90 باشه؟؟ والا سال پییش این موقع حدود 1600 تا 1700 بود دلار.

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
پارسال این موقع ۱۹۵۰ بود نه ۱۰۰۰
ردصلاحیت میتونه تا بالای ۴ ببره

حالا باز نگین من همش مخالفت میکنم ولی به نظر من که دلار حداقل تا انتخابات و یا اعمال تحریمهای جدید جون بالا رفتن رو نداره. این خبر رو ببینیند:

[h=2]برای نخستین بار؛[/h]
[h=1] صادرات غیرنفتی ایران از واردات پیشی گرفت

[/h]
» سرویس: اقتصادي - صنعت، معدن، تجارت
کد خبر: 92022919243
یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۴

رقم صادرات غیرنفتی جمهوری اسلامی ایران برای نخستین بار از واردات جلو زد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در فروردین‌ماه سالجاری در مجموع دو میلیارد و 497 میلیون دلار انواع کالا با احتساب میعانات گازی و بدون احتساب نفت، گاز و تجارت چمدانی به سایر کشورها صادر شد و این درحالی است که مجموع کل واردات جمهوری اسلامی ایران در فروردین‌ماه دو میلیارد و 37 میلیون دلار بوده است.

بنابراین گزارش در مدت یاد شده صادرات غیرنفتی 11درصد و واردات 40 درصد در مقایسه با فروردین‌ماه سال گذشته کاهش یافت.

همچنین عمده کالاهای وارداتی طی فروردین‌ماه امسال به ترتیب شامل کنجاله سویا به ارزش 202 میلیون دلار، گندم به ارزش 184میلیون دلار، برنج به ارزش 131میلیون دلار، شکر 51 میلیون دلار و کک به ارزش 37 میلیون دلار بوده است.

بنابراین گزارش، عمده کالاهای صادراتی نیز به ترتیب به متانول، سنگ آهن و بوتان مایع شده اختصاص دارد.

همچنین عمده کالاهای وارداتی کشورمان به ترتیب از کشورهای امارات متحده عربی، چین، هند، ترکیه و سوئیس وارد شده و عمده کالاهای صادراتی نیز به ترتیب به کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، افغانستان و هند صادر شده است.

منبع: ایسنا - صادرات غیرنفتی ایران از واردات پیشی گرفت

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886

یه حرف خیلی خیلی جالبی که موقعی که مظاهری اومد ریاست (مستقل) بانک مرکزی رو به بهمنی (ریاست فرمایشی) تحویل بده این بود و درخواستی که ازش کرد:
مراقب باشید این سابقه 39‌ساله را برای ماندن در این مسوولیت ضایع نکنید و بمانید که کار کنید نه اینکه کاری کنید که بمانید. هماهنگی الزاماً تبعیت نیست."

به خدا اگر فقط این توصیه رو گوش میکرد و دولت فقط به اندازه درآمدش خرج میکرد(نه اینکه بر اساس کمبودش پول تولید کنه) الان این اتفاق نمی افتاد:

ارقام نشان می‌دهد طی هر روزی که از سال 1391 گذشته است؛ روزانه 297 میلیارد تومان به نقدینگی کشور افزوده شده است. اگر این مقیاس ریزتر و جزیی‌تر شود؛ آن گاه مشخص خواهد شد که در هر ساعت نزدیک به 5/12 میلیارد تومان و در هر دقیقه 206 میلیون تومان در سال 1391 به حجم نقدینگی اضافه شده است.

با این حساب در هر ثانیه سه میلیون و 440 هزار تومان پول در کشور تولید شده است.

آره حتما تحریمها هم هیچگونه تاثیری نداشتن؟؟؟

محض اطلاع بر اساس آمار بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نقدینگی در زمان حاج آقای هاشمی رفسنجانی 10 برابر شده. و در این دولت حدود 6 برابر.

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
دشمن اسرائیل و آمریکا نیست
لطفا عقاید انحرافی و زشت خودتون رو اینجا تبلیغ نکنید
کسی بخواهد عقایل شما رو بشنوه نزدیک به 30 شبکه تلویزیون ، بیش از پنجاه رادیو ، روزنامه ها ، خیابان و ... !
لطفا اینجا اعصابمون رو خراب نکنید
کشور باید آباد بشه ، مردم تو رفاه باشند ، ولی نه با شعار
با کار و کوشش !
کشور به جایی رسیده همه شدن دلال ، شما حرف از اخلاقیات می زتید ؟
نکنه آمریکا و اسرائیل ارز به دارو ندادن تا مردم از کشور زده بشن ؟
یا انگلیس نرخ دلار رو کرد 3600 تومان !
شیمون پرز گفت دلار نخرید می شه 1500 ؟
کدام آمریکایی یا اسرائیلی تو اقتصاد کشور داره کار می کنه ؟
غیر از شما و دوستان شما ؟

دوست عزیز اگه آمریکا دشمن ملت ما نیست پس عمه بنده بانک مرکزی ایران رو تحریم کرده که اثر مستقیم رو زندگی مردم داره؟؟؟؟!!!!!!

بالا