چارت یک ساله درهم اماراتو میخوام نسبت به ریال . کسی داره یا میدونه از کجا بگیرم ؟
http://www.sarafikish.com/components/com_uploadlastprice/files/nerkh_html/AEDIRT/AEDIRT.htm
3480 فروش
خیلی قضیه پیچیده شده به نظر خودم این هفته تا سه شنبه یه مقدار میتونست با افزایش مواجه بشه ولی این دو روزه کاهشی بود ( دیروز 5 تومن امروز تا اینجا 30 تومن نسبت به دیروز ) اصلا بازار رو نمیشه پیش بینی کرد
توی 2 هفته آینده احتمالاً منابع زیادی ارز (یوان چین فکر میکنم بیشتر) دست دولت میرسه اینو میگم ازین بابت که مرکز مبادلات حواله های عید رو موکول کرده به 10-12 روز آینده(طبق نوبت دهی اعلام شده توسط بانک ها برای حواله های ارزی مبادلاتی گشایش شده قبل از عید!)
و امروزم تلویزیون گفت قراره به بازار ارز تزریق بشه
حالا بسته به اینکه عمل تزریقشون قبل یا بعد از حواله های مبادلاتی باشه و براشون کدوم مهمتره به نظر میرسه دلار تا اون روز ثابت بمونه یا تحت تاثیر شایعه ها بالا پایین بشه اما بعدش احتمال قوی یه نزولی خواهد داشت
گفتم اینو که این حرف زیاد بی پایه اساس نیست (برخلاف اکثر حرف های بی پاییه قبلیشون)
پیش بینی قبلی:
تایید امروز:
http://www.tabnak.ir/fa/news/320365
دلیل این کاهش قیمت از نگاه فعالان بازار عرضه ارز به بازار آزاد است.
پ ن:
همه اینا موقتی هست بخرید که دیگه این قیمتا بر نمیگرده!
عزیز به نظرت تا آخر وقت کاری سه شنبه میتونه کاهشی باشه ؟ بعد از سه شنبه چی ؟ چون به نظرم ر.ف و م.ش تایید صلاحیت نمیشن
والا نمیدونم چون همه بستگی داره چقدر ادامه دار باشه این تزریق
اما چیزیو که شک ندارم پرواز قیمت بعدز سه شنبست! )
به نظر من قیمت عالی واسه خرید 3400 تا 3480 هست
چرا میگید پیش بینی نشده
مگه قراره آقای ه.ر رد صلاحییت بشوند
یعنی به نظر شما میان رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** و یکی از ستون های انقلاب رو رد صلاحیت کنند
الان مثلا 3400 با 3500 خیلی فرق داره?یادش به خیر تاهمین پارسال دلار 1000 بود
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
پارسال این موقع ۱۹۵۰ بود نه ۱۰۰۰
ردصلاحیت میتونه تا بالای ۴ ببره
فکر کنم منطورت از پارسال 6 ماهه اول سال 90 باشه؟؟ والا سال پییش این موقع حدود 1600 تا 1700 بود دلار.
والا نمیدونم چون همه بستگی داره چقدر ادامه دار باشه این تزریق
اما چیزیو که شک ندارم پرواز قیمت بعدز سه شنبست! )
به نظر من قیمت عالی واسه خرید 3400 تا 3480 هست
یه حرف خیلی خیلی جالبی که موقعی که مظاهری اومد ریاست (مستقل) بانک مرکزی رو به بهمنی (ریاست فرمایشی) تحویل بده این بود و درخواستی که ازش کرد:
مراقب باشید این سابقه 39ساله را برای ماندن در این مسوولیت ضایع نکنید و بمانید که کار کنید نه اینکه کاری کنید که بمانید. هماهنگی الزاماً تبعیت نیست."
به خدا اگر فقط این توصیه رو گوش میکرد و دولت فقط به اندازه درآمدش خرج میکرد(نه اینکه بر اساس کمبودش پول تولید کنه) الان این اتفاق نمی افتاد:
ارقام نشان میدهد طی هر روزی که از سال 1391 گذشته است؛ روزانه 297 میلیارد تومان به نقدینگی کشور افزوده شده است. اگر این مقیاس ریزتر و جزییتر شود؛ آن گاه مشخص خواهد شد که در هر ساعت نزدیک به 5/12 میلیارد تومان و در هر دقیقه 206 میلیون تومان در سال 1391 به حجم نقدینگی اضافه شده است.
با این حساب در هر ثانیه سه میلیون و 440 هزار تومان پول در کشور تولید شده است.
دشمن اسرائیل و آمریکا نیست
لطفا عقاید انحرافی و زشت خودتون رو اینجا تبلیغ نکنید
کسی بخواهد عقایل شما رو بشنوه نزدیک به 30 شبکه تلویزیون ، بیش از پنجاه رادیو ، روزنامه ها ، خیابان و ... !
لطفا اینجا اعصابمون رو خراب نکنید
کشور باید آباد بشه ، مردم تو رفاه باشند ، ولی نه با شعار
با کار و کوشش !
کشور به جایی رسیده همه شدن دلال ، شما حرف از اخلاقیات می زتید ؟
نکنه آمریکا و اسرائیل ارز به دارو ندادن تا مردم از کشور زده بشن ؟
یا انگلیس نرخ دلار رو کرد 3600 تومان !
شیمون پرز گفت دلار نخرید می شه 1500 ؟
کدام آمریکایی یا اسرائیلی تو اقتصاد کشور داره کار می کنه ؟
غیر از شما و دوستان شما ؟