• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
[h=2]3 سال هم نفت نفروشیم کشور به راحتی اداره می شود / بازی ارز و سکه اقدامی هماهنگ در بین خارجی‌ها و داخلی‌ها بود[/h] چکیده: رئیس جمهور گفت: برخی‌ها به زعم خود با تحریم نفتی، می‌خواهند برای ایران مشکل درست کنند که باید بگویم اینقدر ذخیره داریم که اگر دو تا سه سال هم نفت نفروشیم کشور به راحتی اداره می‌شود.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
[h=2]3 سال هم نفت نفروشیم کشور به راحتی اداره می شود / بازی ارز و سکه اقدامی هماهنگ در بین خارجی‌ها و داخلی‌ها بود[/h] چکیده: رئیس جمهور گفت: برخی‌ها به زعم خود با تحریم نفتی، می‌خواهند برای ایران مشکل درست کنند که باید بگویم اینقدر ذخیره داریم که اگر دو تا سه سال هم نفت نفروشیم کشور به راحتی اداره می‌شود.

این همونی نیست که ماه پیش تو مجلس گفت حساب ذخیره ارزی خالیه ؟:دی

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كه امروز 20 تا نيم داشتم فروختم 356000 و هفته ديگه 10 تا تمام مي خرم با قيمت خيلي ارزون تر نمي دونم راسته يا نه ولي به 690 خواهد رسيد حتما ولي پايين ترشو نمي شه حساب كرد زياد كسي اطلاعات دقيق تري داره؟ كي مي تونم برم تمام بخرم نكنه يه هو بكشه بالا بدبخت شمممم؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
mehdi_f64

تاپیک سکه نیست اینجا !
----------
این ها که عاشق قمار هستن ، بهترین وقت برای خرید دلار روز قبل مذاکرات هست ، دلار پایین ترین قیمتش می رسه نه مثلا 1500 ! ولی 1800 هم می رسه !
اگه شکست بخوره که می ره بالا 2 تومان !
اگه هم اینها خداوند بهشون عقل و فهم و شعور و انسانیت ( در حد میمون ) داد و مقداری مثبت بود مذاکرات دلار ارزان تر می شه !

mahnaz01

Registered User
لایک‌ها
6
من که با قطع صادرات فکر کنم نتیجه منفیه

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
این همونی نیست که ماه پیش تو مجلس گفت حساب ذخیره ارزی خالیه ؟:دی

عزیزم منظور دکتر احمدی نژاد حتما صندوق توسعه ملی و حساب بانک مرکزی بوده. نه حساب ذخیره ارزی. آخه همه دارایی های ایران که تو صندوق ذخیره ارزی نیست!!!!!

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مي خواهم 5000 دلار بفروشم اگه كسي خريدار با قيمت مابين خريد و فروش صرافي ها فردا بهش مي فروشم . البته مي خواهم با 13 تا سكه تمام عوض كنم شايد كسي باشه كه بهم بخوريم صبح قرار مي ذاريم معامله مي كنيم6 تا هم نيم سكه دارم و 7 ميليون پول نقد خلاصه 7100000 نقد دارم 6 تا نيم و 5050 دلار مي خام بفروشم 26 تا تمام بگيرم اگه كسي مي خاد فردا بهم بگه پيغام خصوصي بذاره لطفا

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دلار نسبت یه دیروز 4 تومن گرون شده ولی درهم 2 تومن ارزونتر !!!
نرخ دلار به درهم هم تغییری نکرده.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
نرخ ارز در بازار آزاد (به تومان)
دلار آمریکا: 1000
یورو: 1404
پوند: 1640

نرخ مرحع
دلار آمریکا: 939.9
یورو: 1398.4
پوند: 1629.7

نسبت ارزها
پوند به دلار: 1.6376
یورو به دلار: 1.4105

روزنامه دنیای اقتصاد 25 تیر 88

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلار داره ميكشه بالا چون امروز هر جا مي رفتم مي گفتن نداريم (الكي) هر موقع صرافها مي گن نداريم داره دلار مي ره بالا و در اون لحظه شما بايد تا مي تونيد از يه جا گير بياريد بخريد و بر عكس هرگز نفروشيد فكر كنم فردا بالاي 1950 يا 1900 باشه بايد ببينيم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
بستگی به مذاکرات داره !
اگه شکست بخوره مطمئنا دلار نایاب می شه !

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
بستگی به مذاکرات داره !
اگه شکست بخوره مطمئنا دلار نایاب می شه !
از کلمه شکست استفاده نمی کنم ولی مطمئناً مذاکرات هیچ نتیجه ملموسی نخواهد داشت.
پیشنهادات خوبی شده است ولی بعید می دانم یک قشر تندور مانع از قبول آن نشود.
بخصوص اینکه حذف تحریم بانک مرکزی بلافاصله باعث کاهش قیمت ارز خواهد شد و این یعنی ضرر مالی یک گروه خاص که ارز انبوه احتکار کرده اند

بنا بر اخبار رسیده به خبرنگار بولتن نیوز، گمانه زنی ها نشان می دهد که محور اصلی پیشنهاد خانم شرمن در طی مذاکرات بر دو محور زیر خلاصه خواهد شد.

1- پیشنهاد توقف غنی سازی 20 درصد سوخت در سایت غنی سازی فردو و توقف نصب بیشتر سانتریفوژ های غنی سازی نسل دوم و سوم در سایت غنی سازی فردو در نزدیکی شهر مقدس قم.

2- در مقابل شرمن قصد دارد که به آقای جلیلی پیشنهاد دهد که دولت آمریکا تحریم بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را لغو خواهد کرد و نام بانک مرکزی ایران را از لیست افراد و موسسات ممنوع المعامله (SDN List) بیرون خواهد آورد بنحوی که کلیه فعالیت های بانک مرکزی ایران در آمریکا و اروپا آزاد باشد و این بانک بتواند کلیه مبادلات و فروش نفت ایران را بر اساس واحد ارزی دلار و واحد های ارزی دیگر به انجام برساند.

همچنین دولت امریکا با مشورت با هم پیمانان اروپایی خود مانع تصویب عدم خریداری نفت ایران توسط شرکتهای اروپایی در جلسه بعدی اتحادیه اروپایی خواهد شد که در جولای سال میلادی 2012 انجام می گیرد.

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
مذاکرات نتیجه ملموس و عجیب و غریبی قطعا نخواهد داشت .
از یک طرف دم از قبولی تعهدات میزنن و از طرف دیگه تو خطبه ها نمازجمعه و نطق مجلس از پایبندی به اصول و اینکه یک قدم
از حق غنی سازی کنار نمیکشن .
از یه طرف پذیرای کوفی عنان میشن و از طرف دیگه اعلام میکنن که چندتا رزمایش در آینده نزدیک میخوان برگزار کنن .
پس من که خیالم جمعه که بازم 5+1 ول معطل میشن به مانند گذشته .
و این یعنی رشد دلار تو داحل

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
دلار داره ميكشه بالا چون امروز هر جا مي رفتم مي گفتن نداريم (الكي) هر موقع صرافها مي گن نداريم داره دلار مي ره بالا و در اون لحظه شما بايد تا مي تونيد از يه جا گير بياريد بخريد و بر عكس هرگز نفروشيد فكر كنم فردا بالاي 1950 يا 1900 باشه بايد ببينيم

متاسفانه پیشبینیتون غلط از اب در اومد و خدا رو شکر قیمت فروش دلار امروز در بازار تهران با 4 تومن کاهش نسبت به دیروز به 1882 تومن رسید.

همچنین بهای سکه تمام بهار آزادی هم با 7 هزار تومن کاهش نسبت به دیروز به 738000 تومن رسید.

بر خلاف بعضی ها که انگاری اصلا دوست ندارن قیمت دلار بیاد پایین من آرزو دارم این غربی ها (............) از خر شیطون پایین بیان و در مذاکرات ضمن قبول حقوق حقه ملت ایران و امضا کنندگان معاده منع تولید و گسنرش سلاح های اتمی (NPT) به نتیجه ای قابل قبول با ایران برسن. در کل امیدوارم بعد این مذاکرات هر روز از روند کاهش دلار اینجا گزارش بدم.:rolleyes::)

glofin

Registered User
لایک‌ها
202

در مورد ارز و خصوصا دلار همیشه 5شنبه ها روز کاهش قیمتهاست .
بحث شما رد بلندمدت و میان مدت صحیح است و قطعا شاهد افزایش قیمت دلار در هفته های آتی خواهیم بود .
ولی همیشه یادتون باشه 5شنبه ها روز کاهش قیمت است چه در حد یکی دو تومان و چه کاهش های بیشتر
در حد چندصد تومان .
اما منم به افزایش قیمت در ماه های پیشرو معتقدم .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
در مورد ارز و خصوصا دلار همیشه 5شنبه ها روز کاهش قیمتهاست .
بحث شما رد بلندمدت و میان مدت صحیح است و قطعا شاهد افزایش قیمت دلار در هفته های آتی خواهیم بود .
ولی همیشه یادتون باشه 5شنبه ها روز کاهش قیمت است چه در حد یکی دو تومان و چه کاهش های بیشتر
در حد چندصد تومان .
اما منم به افزایش قیمت در ماه های پیشرو معتقدم .

علتش رو میدونی چرا 5 شنبه ها قیمت ارز ریزش داره ؟ در ضمن قیمت اصلی بازار تهران هم روزهای یک شنبه در میاد :دی ؟ اگر گفتی یعنی به بازار آشنا هستی ;)

در ضمن زیاد خوشبین نباشید برای نرخ ارز . بارها گفتم برای پیش بینی نرخ ارز همیشه یه نگاهی به تاریخچه قیمت ارز و رانت دولتی موجود در اون بندازید و دقیقا مطلعه کنید . اگر قیمت ارز قرار باشه امسال هم مصه پارسال تکرار بشه شما اگر کل سرمایت رو ارز رو هم بکنی دیگه عملا نمیتونی توی این مملکت دووم بیاری حتی ;) اینو مطمئن باش . چون از یک طرف نرخ واقعی تورم توی ایران 50% به بالا هست و اگر مثه پارسال ارز 80% به قیمتش اضافه بهشه و بر فرض شما کل سرمایت رو هم دلار بکن و به موقع در بالاترین نرخ بفروش فرض کن 100 هزار دلار خرید و با قیمت 3000 تومن فروختی . 110 میلیون این وسط به روی سرمایت اومده ولی ........... . قیمت دیه رو دارن به شتر اونم ضرب در دلار آزاد تعیین میکنن نه دلار دولتی ! پراید بعدا میشه 20 میلیون :دی . تورم و با توجه به نرخ جهش دلار میشه 120% . حالا رک و راست و مردونه بگو درآمد به دلار هست که بتونی زیر بار این گرونی دووم بیاری ؟ فک میکنی 110 میلیون اضافی که به نظرت سود هست چه قدرش واقعا از لحاظ اقتصادی و دید اقتصادی سود محسوب میشه ؟ 0 و ضرر شما بر روی نرخ ما به تفاوت تورم و جهش دلار میشه 80% . پش هر موقع یه تحلیلی ارائه میکنی دقیقا و واقع بینانه ارائه کن به دور از احساسات و میل درونی . بازم میگم به نگاهی به قیمت ارز در 33 سال گذشته بکن . توی پستهای خودم هست برو ببین . امسال دیه ثالت شده بود 645000 تومن بدون تخفیف برای کسی که 4 کوپن خسارتش تکمیل نبود و تحفیف نداشت اون قیمت بود . پارسال دقیقا نصف این بود . در ضمن با توجه به فاکتور های موجود حرفی بزن . اینا میخوان مرحله دوم یارانه رو هم پیاده کنن پس باید به اصطلاح واسه اینکه دوباره شوک به حامل های انرژی بدن باید بتونن از اون طرف بازار ارز (علی الخصوص ارز) رو تحت کنترل داشته باشن . قیمت ارز و واکنش بازار به نتیجه این مذارکرات هم بی ربط نیست و باید منتظر شد و دید که چی کا میکنن . چون اصلا مشخصی نیست که چه جوری میخوانن سر میز مذاکره بشینن. چون این قدر فاکتور های مجهول هست و از اون طرف هم اوضاح افتتضاح اینا زیر تحریم که نمیشه دقیقا گفت نتیجه چی میشه . در ضمن بازاری که از بعد از تعطیلات داشتیم تا به امروز واقعا توی سال گذشته و در همین موقع موقعی که دلار اون موقع هنوز ثابت بود واقعا بازار پویایی شده دقیقا واکنش های بازار حتی به خبر های بین الممللی هم درست هست و یکی از زیبا ترین بازار ها رو داشتیم . اتحادیه صراف ها قبل از این ماجرا ها عملا مرده بود و نرخ ها به صورت جامع و یک پارچه نبود و هر صرافی می تونست از روی شکم برای خودش نرخ اعلام کنه و خط و نشون بکشه و سامانه سنا هم وجود نداشت ولی در حال حاضر اینا وجود داره . در ضمن در بازار امروز شما نبودید ببینید مردم چه جوری داشتن سکه میفروختن :دی . بازار 2 جیب داره : 1-سود 2-ضرر . الان تامین ارزی صراف ها هم همه روزه انجام میشه و عملا کمبود ارز نیست. برای مثال بازار همین هفته بهترین موقع برای کسانی بود که می توانستند از نواسان گیری سود واقعی کسب کنن . واقعا به شخصه میگم بازار در این هفته مثه بازارهای بین اللمللی سالم بود و فرصت ها برابر بود . نرخ از سمت اتحادیه 3 بار در روز اعلام میشه و صراف ها مکلف به اعمال اون هستند . دقیقا نوسان بالا و پائین رفتن از 1865 تا امروز که با 1890 بسته شد رو دیدیم . این یعنی سود که بتونید در این مواقع سرمایه وارد کنید و سود واقعی کنید ;) . اگر این هفته با این جریان همراه بودید حداقل در این نوسان گیری ها 7% سود کردید که برای 1 هفته رقم قابل توجهی هست . سود واقعی در ثبات بازار بدون تنش سیاسی و فقط بودن نوسان معقول کسب میشه نه اونجور که شما عرض میکنید . در اون حالت میشه در جا زدن . امسال در خرداد ماه هم قیمت ملک رو دقیقا ببینید که چه بلائی به سرش میاد :eek: بر میگرده به قیمت واقعی خودش قبل از اینکه به صورت مصنوعی بیاد پائین

بالا