رفیق که نیست یه آشنامونه. تو آمورش پرورش خودش حسابداره الان پدرشم بازنشسته آموزش پرورشه دبیر ادبیات فارسی بوده. کارشون درسته و خیلی واردن.
روزی 500 تومن اگه دلار پایین بیاد خوبه. این آشنامون گفت امروز اگه روحانی دلار تزریق کنه دلار قیمتش زیر 3000 میرسه تا آخر هفته میره زیر 2500. یه خبر دیگه هم داشت که میگفت روحانی قراره یارانه رو به دلار بده. یعنی به جای ماهی 45000 تومن ماهی 45 دلار بده به هر نفر که من فکر می کنم این خیلی خوبه و وضع مردم بهتر میشه. وقتی همه یارانه دلاری بگیرن دیگه کسی نمیره از صرافی دلار بخره . اینطوری صرافا دلارشونو مجبور میشن بیارن پایین چون دیگه مشتری نداره همین باز قیمتو بیشتر کم میکنه. شاید حتی تو همین ماه زیر 2000 باشه
شوخی باحالی بود.
قیمت دلار به این سرعت تغییر نخواهد کرد چرا که اینطوری یک سری از وارد کننده ها (منظورم بزرگاشه نه کوچیکایی مثل ما) از بین می رن.
در مورد یارانه دلاری هم اگر شوخی می کنید که ما هم با شما خندیدیم.
اگر جدی می گید قید اون آشناتونو بزنید بزارید والده گرام بازنشست بشه. کمی فشار کاریش این مدت زیاد بوده.
رفیق ما که کارمون تجهیزات پزشکیه حق زدن حتی چیش فاکتور دلاری نداریم چه برسه به فروش دلاز. حالا ببین چطور میشه یارانه رو دلاری داد.
دلار نمی تونه واحد ملی بشه.
تحلیل ایشون از بازار تحلیل ساده ایه.
قیمت دلار به سرعت نمی رسه به 2000 تومن. این فرآیند حداقل یک سال و شاید کمی بیشتر طول می کشه.
در ضمن دلار مبادله ای 2500 تومنه. یعنی ارزش دلار واردات برای صادر کننده ها 2500 تومنه. یعنی تقریبا ارزش واقعی دلار.
قیمت نهایی دلار حمین حدود خواهد ماند بین 2200 تا 2800 تازه این در صورتی است که دولت آینده بتونه بازار رو کنترل کنه.
در ضمن به آشناتون بفرمایید آقای روحانی 14 مرداد دولت رو تحویل می گیره. از جیبش که نمی تونه دلار در بیاره تزریق کنه.
این تغییرات دلار رو هم که می بینید به وجود آمده باعث و بانیس خود ما مردم هستیم.
بی جهت قیمت دلار رو با خرید بی وقت و فروش بی وقت بردیم بالا.
حالا داره نوسانات گرفته میشه.
در ضمن اینطور که شنیدم یک ستادی برای کنترل فروش بازار قرار در دولت جدید تشکیل بشه.
این ستاد دست فروشنده های غیر قانونی ارز رو کوتاه می کنه.
من واثعا با این مورد موافقم.
الان در همین انجمن کلی فروشنده ارز اسکناسی و حواله ای و paypal و... داریم.
شما برید یک کشور دیگه می بینید که این کارها رو مردم انجام نمی دن.
برای این کارها بانکها ( که تحریمند) و صرافی ها مجاز انجام میدن.
چرا باید بیجهت پول تو چیب مردم کرد.
انشا ا این موارد حذف میشه و تموم میشه.