• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باز دوستان میان میگن اگه جنس ارزون شد اون موقع ما باور میکنیم دلار ارزون شده!

اقا ارزون شده دگ ی سر برید بزنید ب صرافی ا

یعنی الان صرافی ا اف گذاشتن!!!!!!!!

خب معلومه ک کاهش قیمتها بیشتر از ارز زمان بره

اون دوست عزیزی ک میگه دولت تدبیر و امید مضحکه داره ب رای اکثریت مردم توهین میکنه ولی خب منفعتش اینجور ایجاب میکنه

باز هم میگم این مسائل تا حدود زیادی کنترل شده اس و کار سران سیاسی و اقتصادی کشور ه

تیم اقتصادی اقای رفسنجانی خودش قطبی ه تو این بازار

بسیاری از مدیران اقتصادی دست دوستی ب سمت دولت اعتدال (اصلاحات) دراز کردن و گوش ب فرمان تصمیمات دولتن

احتمال زیاد امروز دلار روی 3150 تا 3220 بسته میشه و باز هم با ی کاهش پله ای این روند ادامه پیدا میکنه و مطئنا زیر 3 تومن میاد

گلکسی اس 4 گارانتی همراه سرویس 2 میلیون. نصبت به هفته قبل 400 تومن کم شد.
الان سوال کردم.!!!

اینم کاهش قیمتها.

Last edited:

Jack_81

Registered User
لایک‌ها
11
باز دوستان میان میگن اگه جنس ارزون شد اون موقع ما باور میکنیم دلار ارزون شده!

اقا ارزون شده دگ ی سر برید بزنید ب صرافی ا

یعنی الان صرافی ا اف گذاشتن!!!!!!!!

خب معلومه ک کاهش قیمتها بیشتر از ارز زمان بره

اون دوست عزیزی ک میگه دولت تدبیر و امید مضحکه داره ب رای اکثریت مردم توهین میکنه ولی خب منفعتش اینجور ایجاب میکنه

باز هم میگم این مسائل تا حدود زیادی کنترل شده اس و کار سران سیاسی و اقتصادی کشور ه

تیم اقتصادی اقای رفسنجانی خودش قطبی ه تو این بازار

بسیاری از مدیران اقتصادی دست دوستی ب سمت دولت اعتدال (اصلاحات) دراز کردن و گوش ب فرمان تصمیمات دولتن

احتمال زیاد امروز دلار روی 3150 تا 3220 بسته میشه و باز هم با ی کاهش پله ای این روند ادامه پیدا میکنه و مطئنا زیر 3 تومن میاد

اون کسی که منفعتش ایجاب می کنه امثال شما هستید که لقمه خودتون را توی خون مردم میزنید.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
بله من هم کف قیمت رو 3150 پیشبینی کرده بودم توی پستهای قبلی م هست.
اما متاسفانه کاهش قیمتها رو توی اقلام مصرفی جامعه نه گالاکسی اس 3 - 4 !‌ة>ؤِ‌>دیدیم و به این زودیا هم نمی بینیم ...
هر وقت شیر و ماست و پنیر و تخم مرغ و ماشین و گوشت و روغن و برنج ارزون شد یعنی این کاهش قیمت ارز واقعی است و تاثیر مثبتی روی زندگی عامه مردم داره.

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
گلکسی اس 2 گارانتی همراه سرویس 2 میلیون. نصبت به هفته قبل 400 تومن کم شد.
الان سوال کردم.!!!

اینم کاهش قیمتها.

با اینکه حرف من به تاپیک ربطی نداره ولی عزیزم این قیمتی که دارید خیلی گرون فروشه من اس ۴ قیمت دارم ۲ میلیون. اونوقت اس ۲ هم ۲ میلیون. ۲ نسل قبله ها

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با اینکه حرف من به تاپیک ربطی نداره ولی عزیزم این قیمتی که دارید خیلی گرون فروشه من اس ۴ قیمت دارم ۲ میلیون. اونوقت اس ۲ هم ۲ میلیون. ۲ نسل قبله ها

شرمنده خوبه اعلام کردید درستش کردم.

حواله شد 3160. آقا ریخته پایین.
بگیریدش در نره!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بله من هم کف قیمت رو 3150 پیشبینی کرده بودم توی پستهای قبلی م هست.
اما متاسفانه کاهش قیمتها رو توی اقلام مصرفی جامعه نه گالاکسی اس 3 - 4 !‌ة>ؤِ‌>دیدیم و به این زودیا هم نمی بینیم ...
هر وقت شیر و ماست و پنیر و تخم مرغ و ماشین و گوشت و روغن و برنج ارزون شد یعنی این کاهش قیمت ارز واقعی است و تاثیر مثبتی روی زندگی عامه مردم داره.
شرمنده اینو میگم ولی وضع مملکت درصدیش از سیاست های اقتصادی درصد نسبتا زیادیش از خود مردمه
رفتم مغازه از الان داره ذهن مردم رو آماده می کنه که قیمتاشو ببره بالا در صورتیکه دلایلش دروغه محضه و فکر کرده با فرد عادی طرفه که از هیچی خبر نداره.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دلار پایین میاد چیزایی که زودتر ارزون میشن کالاهای دیجیتالیه، مثل تبلت، موبایل و ...

بقیه چیزا گرونتر میشن :دی

aqaye_khas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
گلکسی اس 4 گارانتی همراه سرویس 2 میلیون. نصبت به هفته قبل 400 تومن کم شد.
الان سوال کردم.!!!

اینم کاهش قیمتها.
دقیقا همون طور ک قبلا هم گفتم بازار موبایل و لپ تاپ از جمله بازارهایی هستن ک بسیار سریع ب کاهش دلار واکنش میدن!

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
دقیقا همون طور ک قبلا هم گفتم بازار موبایل و لپ تاپ از جمله بازارهایی هستن ک بسیار سریع ب کاهش دلار واکنش میدن!

آقای خاص من و همه دوستان از اینکه نزولی بشه خوشحالیم ولی این بازار فکر نمیکنم دوام داشته باشه همین که دلار خانگی تمام شد دلار بازار گران! و دوباره هجوم برای خرید و افزایش چندبرابری!! این مث دو طرف یه لاستیکه که هی میچرخه و یه بار طرف پشت لاستیک زمین میخوره یه بار روی لاستیک! مردمم همینطورن یه بار بازار غلبه میکنه یه بار مردم هر بارم یه طرف زمین میخوره با این تفاوت که بازاری چیزیش نمیشه بلند میشه دستشو میزنه به هم و دوباره ادامه میده! این تحلیل شما هم گرچه کار بسیار مفیدی در کاهش ارز هست ولی به نظرم کاملا مغرضانه است البته ببخشیدا! الاعمال بالنیات

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اگر هم بره بالا باکی نیست. وقتی بازار داره بسته میشه همیشه قیمت کمی می ره بالا.
جالبه من بک همکار دارم همینجا تو شرکت که از پایین اومدن دلار شاکیه.
طرف 100 دلار خریده!!!!!! نگرانه سرمایش از بین بره.
شده سوهان روح هی میگه دلار داره میره بالا!!!.

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
دوستان نظرتون در مورد این نظریه چیه؟! منو به فکر فرو برد!

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
اوضاع زیادی بی ریخته واسه صرافا و دلالا فکر کنم.
همیشه اخر ساعت یکم بالا میرفت و ثابت میشد الان باز داره کم میشه

فروش ۳۱۸۵ قیمتیه که الان سایتها زدن. خود بازار رو نمیدونم

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
اقا شرمنده با اینکه خودمم میگفتم دلار میاد پایین ولی حرفات خیلی خنده داره.
من کل فک و فامیلمون تو آموزش پرورش ان. آخه چه ربطی داره؟؟؟ آموزش پرورشیا اخه چی میدونن از اقتصاد و سیاست. این فامیل شما احتمالا پیش گو هست حالا یه پستی ام تو آموزش پرورش داره.
دیگه حجاب اختیاری آخره جکه. نگید این حرفارو

عزیز ما تو دبیرستان یه درس اقتصادم میخوندیم یه زمانی! همچین بنده خداها بی اطلاع هم نیستن من و شما زیر دست اونا بزرگ شدیم و اگه دقت کنی میبینی بیشترین تاثیر رو از معلما و دبیراتون گرفتی داداش ولی از این حرفا گذشته یه دبیر اقتصاد داشتیم اونم خوره بورس بود دمش گرم خیلی به ما حال داد همیشه تحلیل هاش درست بود!
حجاب اختیاری = دولت بختیاری!
رییس جمبول شده شاه که نشده!

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
ببخشید خود نظریه رو یادم رفت بنویسم! منظورم این پست کاربر عزیز solaria بودش: کاهش قیمت دلار یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه. معمولا افزایش قیمت دلار رو در هر ریاست جمهوری از ابتدا تا انتهای دوره میسنجن مثلا دوره ۴ ساله خاتمی یا ۸ سالش. همینطور هاشمی. و بعدها در موقع انتخابات های بعدی از رقم ابتدا و انتها یاد میکنن. من فکر میکنم دولت احمدی نژاد تو این چند وقت سود خودش رو از افزایش نرخ دلار برده. و برای اینکه الان میبینه در جامعه طرد شده و طرفداری نداره داره اقدام میکنه به کاهش قیمت دلار تا توی دوره های بعد ریاست جمهوری بتونه روی اون مانور بده یا حداقل نقطه ضعف دولتش نباشه. همونطور که میدونید احمدی نژاد و اطرافیانش به شدت تشنه ی قدرت سیاسی هستن و حتی این دوره هم دست به هر کاری برای کاندید کردن مشایی زدن.
من فکر میکنم این قضیه هم میتونه دخیل باشه. البته در مورد این موضوع آینده و گذشت زمان همه چیز رو مشخص میکنه./// یعنی میتونه اینم باشه؟!

داداش من مدافع این دولت هایی که گفتید نیستم ولی دولت آقای هاشمی هم که الان ملت براش اینطور ولوله راه انداختن سال 76 فروردین دلار 300 بود خرداد700 تحویل داد! بازم ملت دوسش دارن!!
آقا من دیگه بحث 30یاc نمیکنم.موفق باشید

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
اميدواريم به زير 2500 خيليا ضرر ميکنن دلال های انگل صفت مادر به خطا اميدوارم کابينه که معرفی ميشه
يه شک ريزشی داشته باشيم اميدوارم چنتا اقتصاد دان خبره تو مشاورا و وزرا باشن
ميگم يه مقدار زياد يخ ببريم تو بازار صلواتی بريزيم زمين
ولی همچنان مشکوکم

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
این جدول خیلی کمک میکنه تا دوستان بفهمن اوضاعمون در اواخر دوران خاتمی چقدر خوب شده بود. چون نرخ دلار آزاد و دولتی هم قیمت هم شده بود و فقط سالی ۳۰ تا ۳۵ تومن افزایش قیمت داشتیم تو دلار. با اینکه اون زمان قیمت هر بشکه نفت از یک دهم الان هم کمتر بود

n00184014-r-b-000.jpg

hes_luckey

Registered User
لایک‌ها
27
بچه ها من که زیاد سر در نمیارم ولی به نظرتون وقت خرید نیست ?

آخه اتفاقی نیفتاده که بخواد اینقدر ارزون بشه!

توضیحی داره این ارزون شدن دلار

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
دلار۳۱,۷۰۰
ico_d.png
یورو۴۱,۲۰۰
ico_d.png
پوند۰
ico_d.png