• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
دکتر چرا دیگه نظر نمیدی
bkljkbzja60iyecwxdvb.jpeg

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
من موندم امسال برای رمضون فکر مرغ ملت رو کردن یا باز هم میخوان مرغ وارد کنن !
اگه قرار به واردات باشه که تا حدی خوب دلار رو ارزون از چنگ مردم عادی درآوردن تا براشون بصرفه بدنش به خارجیا برای واردات مرغ :lol:
از 7 - 8 ماه قبل تا الان من همیشه گفتم دولت فعلی همیشه بعد از پرداخت یارانه ماهیانه نرخ دلار رو با روشهای خاص خودش اندکی میکشه پایین
تا باز کف بازار رو جمع کنه و مجدد 10 - 15 روز مانده ه پرداخت یارانه ها باز هر ماه روند افزایشی ادامه پیدا میکنه.

{‌يادمون باشه که فعلا دولت دست م.ا و تا روز آخرش این روند رو برای پرداخت بخشی از یارانه ها دنبال کرده و میکنه

مرغ مردم؟
مگه رمضون چه خبر میشه؟

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
افت 500 تومنی روزهای قبل باعث شد یک انتظار شدیدی در بین مردم پیش بیاد که دلار باید ارزون بشه. خوشبختانه ملت فعلا برای خرید وسائل و دستگاههای وارداتی دست نگه داشتن
اگر این انتظار کاهش همچنان باقی بمونه، احتمال افت دلار به زیر 3000 وجود داره

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
دوستان دلار روی چند بسته شد؟

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
مرغ مردم؟
مگه رمضون چه خبر میشه؟

به دليل بريز و بپاش ها و سفره های رنگين افطاری که پهن ميشه مصرف تمام اقلام اصلی خوراکی در ماه رمضان بيشتر ميشه
اين ارزونی رو اون موقع بيشتر احساس ميکنيم اصلاً با تمام سلول هات احساس ميکنی که دلار ارزون شده

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
با نزدیک شدن به ماه رمضان
جذابیت بازار سکه و طلا برای سرمایه گذاران عادی ( مردم عامه ) کم میشه چون در این ماه مراسم عروسی و مهمونی هایی که در اون سکه و طلا کادو داده میشه
کم میشه و به صفر میرسه و بنابر دلایل دیگه ای شاهد کاهش قیمت طلا در جامعه خواهیم بود، پس باز سرمایه های آزاد سمت بازارهای هدف دیگه سوق پیدا میکنه.
خوب چند بازار موازی و هدف داریم:
مسکن
سفته بازی
خودرو
ارز
و از بین همه این موارد کدوم یکی با کمترین سرمایه میشه توش مشارکت کرد؟
معلومه ارز.
پس به نظر من باز هم شاهد رشد قیمت دلار هرچند ناچیز در زمان نزدیکی به رمضان خواهیم بود و با وجود افزایش قیمت اقلام خوراکی و کمبود مرغ و گوشت و نیاز مجدد به واردات
فکر نمی کنم قیمت ارز تو بازار آزاد در آينده کاهش آنچنانی داشته باشه.

sarve-azad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تایید میشه
ولی

مردم موزامبیک هوش و آگاهیشون بیشتر از مردم ایرانه
:D

100000000 % حرف شما درسته.مردمه ما خیلی باهوش و زرنگ هستن
laughingsmiley.gif

مردم ما باهوش ترين و زرنگترين مردمان دنيا هستن توهين نکن آقا به نژاد پاک آريايی

من نوکر ایران و آریایی و کورش و داریوش و همه هم هستم ولی قبول کنید اینقدرا هم زرنگ و باهوش و آس دنیا نیستیم وقتی یکی از بزرگترین افتخارات قالیباف تو مناظرات تلوزیونی اینه که من تونستم تو مخ ایرانیها فرو کنم که کمربند ببندن (چیزی که همیشه توی همه دنیا کودک که از صندلی بچه میاد بیرون و میفهمه ماشین یعنی چی رعایت میکنه)

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من نوکر ایران و آریایی و کورش و داریوش و همه هم هستم ولی قبول کنید اینقدرا هم زرنگ و باهوش و آس دنیا نیستیم وقتی یکی از بزرگترین افتخارات قالیباف تو مناظرات تلوزیونی اینه که من تونستم تو مخ ایرانیها فرو کنم که کمربند ببندن (چیزی که همیشه توی همه دنیا کودک که از صندلی بچه میاد بیرون و میفهمه ماشین یعنی چی رعایت میکنه)

البته این حرف شما کاملا هم درست نیست. 150 سال برو عقب (150 سالی که ما از دنیا عقب افتادیم) ببین اروپا مهد تمدن بوده یا. اگر اینطوری درکش کمی صحته شما رو رجوع میدم به کتاب اولیور تویست که ببینید همون کمربند اگر اون زمان در اروپا بود باید با زور چماق به مردم فرهنگشو یاد می دادی.
اینکه خودمون رو باور کنیم و مشکلات خودمون رو درک کنیم با اینکه خودمون با پایین در نظر بگیریم فرق داره.

متاسفانه این بازار افتضاح ارزی دستاورد فرهنگ بسیار پایین گروهی از مردمه که دارن ایران رو ویران می کنن.
مردمی که به راحتی توسط دولت ، دلالان ، حارجی ها و ... کنترل میشن.

الان در بازار جهانی طلا به شدت سقوط کرده در بازار ایران با استفاده از فرهنگ پایین مردم در خرید ارز به راجتی با افزایش قیمت دلار بازار طلا رو کنترل کردن. مردم هم دارن خرید می کنن.

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
البته این حرف شما کاملا هم درست نیست. 150 سال برو عقب (150 سالی که ما از دنیا عقب افتادیم) ببین اروپا مهد تمدن بوده یا. اگر اینطوری درکش کمی صحته شما رو رجوع میدم به کتاب اولیور تویست که ببینید همون کمربند اگر اون زمان در اروپا بود باید با زور چماق به مردم فرهنگشو یاد می دادی.
اینکه خودمون رو باور کنیم و مشکلات خودمون رو درک کنیم با اینکه خودمون با پایین در نظر بگیریم فرق داره.

متاسفانه این بازار افتضاح ارزی دستاورد فرهنگ بسیار پایین گروهی از مردمه که دارن ایران رو ویران می کنن.
مردمی که به راحتی توسط دولت ، دلالان ، حارجی ها و ... کنترل میشن.

الان در بازار جهانی طلا به شدت سقوط کرده در بازار ایران با استفاده از فرهنگ پایین مردم در خرید ارز به راجتی با افزایش قیمت دلار بازار طلا رو کنترل کردن. مردم هم دارن خرید می کنن.

دوست عزیز مهم این هست که در این دوران معاصر چه کاره‌ایم، نه اینکه همش به گذشته مباهات کنیم در حالی که سالهاست از فرهنگ گذشته خودمون دور افتادیم
به قول شما اگر اروپاییها از بی فرهنگی به فرهنگ رسیدن متاسفانه باید گفت که ما بدتریم زیرا ما از اوج فرهنگ به این بی فرهنگی رسیدیم.
این هم اگر میفرمایید عده کمی از مردم ما چنین هستند باید گفت اتفاقا اکثرا چنین هستند دلیلش هم هر چه که باشد توی همین بازار؛ یا توی صفها داریم می بینیم.
من نمیدونم چرا چوب بی فرهنگی خودمون رو همش به خارجیها نسبت می‌دهیم، اگر خود اعتراف میکنین که تقصیر دولت هست به قول حضرت علی (ع): الناس علی دین ملوکهم - مردم بر دین و روش حاکمانشان هستند.
و این دولت و دلالان مگه از مریخ اومدن داداش، اینها پرورده همین جامعه و همین سیستم اجتماعی است.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
تجربه نشون داده که معمولا کسانی که دیگران رو به بی فرهنگی متهم میکنند ، خودشون از همه بی فرهنگ ترند :p. تجربه نشون داده که کسانی که خودشون رو دلسوز ملت نشون میدن ، کمتر از بقیه دلشون بحال ملت میسوزه. تجربه نشون داده که معمولا دزد ها بلندتر از همه فریاد میزنند که " آی دزد رو بگیرید". ای بسوزه پدر تجربه :D

عامه مردم ایران هیچ فرقی با عموم سایر ملل ندارن. هر ملت دیگری هم تو این شرایط قرار میگرفت ، همین کارها رو میکرد. فقط ایرانیا کمی حول تر هستن. اونم علت داره. بیش از هزار ساله که نه از زمین روی خوش دیدن نه از زمان ، نه حتی از آسمان :D.عبادتش رو اینا میکنن ، بارونش روی زمین امریکا و اروپا میاد:p. میدونید ضرب المثل "سیلی نقد به از حلوای نسیه" چقدر قدمت داره ؟ الان این دولت جدید برای مردم حکم همون حلوای نسیه رو داره

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
دوستان حالا که بحث فشار روی مردم ایران شد....شما الان میدونید چرا اروپا مثل بز داره ویزا میده؟ چرا قبلا سخت ویزا میداد ولی الان ؟ چون بدجور دنبال پولن...می خوان ملت برن دلاراشونو خرج کنن...خیلی وضعیت اروپا خراب شده...اینو از یه نفر که کل اروپا رو گشته شنیدم...

میگه وضع اروپا خیلی خراب شده...میگفت قبلا ویزا می خواستیم بگیریم پدر آدم رو د رمیاوردن ولی الان راحت ویزا میدن که بریم دلارارو خرج کنیم...

وضعیت نصف اروپا افتضاحه در حد میدون شوش خودمون :(.در حدی که اگر اینجوری پیش بره باید منتظر کارگر و مهاجر اروپایی باشیم.

علاوه بر ویزا ،شرایط گرفتن اقامت دائم بدون جواز کار هم ساده تر شده از قبل

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19

حرف من کنایه بود.شما مثبت برداشت کردید :lol: آره مردم ما برای دزدی کلاه گذاشتن سر هم و هرکار منفی زرنگ و باهوش هستن بیشتر از همه مردم دنیا.اما اونقدر ساده و خرافی هستند که حد نداره از خونواده خودم هم شروع میکنم.خوب که من اینجوری نشدم(خرافی و بقیه موارد که نمیشه اینجا گفت)

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
وضعیت نصف اروپا افتضاحه در حد میدون شوش خودمون :(.در حدی که اگر اینجوری پیش بره باید منتظر کارگر و مهاجر اروپایی باشیم.

:blink:جوک میگید؟ یا واقعا
اینجوریه من برم اروپا -
والا با اون حمایتی که دولت های اروپایی از مردم و کارآفرینانشون میکنن ......100% ملتشون مشکل دارن
وگرنه تو ایرانن با این همه چوب لای چرخی که میزارن جلو راه کارآفرین باز یه عده از خاکستر طلا میسازن که مایه حیرت من به شخصص

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

در تایید حرف های شما اتفاقاً دیروز میخوندم یه اداره مهاجرت برای ویزا اقامت دائمی آلمان تاسیس شرکت و تراکنش مالی 250 هزار یورو در 3 سال رو فقط میخواست که میگفت تا حالا کم سابقه بوده!
البته برای اقمت موقت شرایط ساده تری داشت منظور اینکه بی دلیل شرایط رو آسون نکردند!

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147

:blink:جوک میگید؟ یا واقعا
اینجوریه من برم اروپا -
والا با اون حمایتی که دولت های اروپایی از مردم و کارآفرینانشون میکنن ......100% ملتشون مشکل دارن
وگرنه تو ایرانن با این همه چوب لای چرخی که میزارن جلو راه کارآفرین باز یه عده از خاکستر طلا میسازن که مایه حیرت من به شخصص
نه واقعا اینجوریه
شما اگر بخوای بری اروپا زندگی کنی میتونی با یه سرمایه گذاری مختصر اقامت دائم بگیری. اما بدون اجازه کار . الان چینیها دارن کم کم کل اروپا رو میخرن همینجوری

بالا