boro_baba1
Registered User
- نوشتهها
- 727
- لایکها
- 72
این حرفا فقط به درد غیسبوک میخوره... حرفای ایشون هم هین واقعیته...
فکر کردی جدی بود؟
این حرفا فقط به درد غیسبوک میخوره... حرفای ایشون هم هین واقعیته...
من موندم امسال برای رمضون فکر مرغ ملت رو کردن یا باز هم میخوان مرغ وارد کنن !
اگه قرار به واردات باشه که تا حدی خوب دلار رو ارزون از چنگ مردم عادی درآوردن تا براشون بصرفه بدنش به خارجیا برای واردات مرغ :lol:
از 7 - 8 ماه قبل تا الان من همیشه گفتم دولت فعلی همیشه بعد از پرداخت یارانه ماهیانه نرخ دلار رو با روشهای خاص خودش اندکی میکشه پایین
تا باز کف بازار رو جمع کنه و مجدد 10 - 15 روز مانده ه پرداخت یارانه ها باز هر ماه روند افزایشی ادامه پیدا میکنه.
{يادمون باشه که فعلا دولت دست م.ا و تا روز آخرش این روند رو برای پرداخت بخشی از یارانه ها دنبال کرده و میکنه
مردم ما باهوش ترين و زرنگترين مردمان دنيا هستن توهين نکن آقا به نژاد پاک آريايی
مرغ مردم؟
مگه رمضون چه خبر میشه؟
مرغ مردم؟
مگه رمضون چه خبر میشه؟
تایید میشه
ولی
مردم موزامبیک هوش و آگاهیشون بیشتر از مردم ایرانه
100000000 % حرف شما درسته.مردمه ما خیلی باهوش و زرنگ هستن
مردم ما باهوش ترين و زرنگترين مردمان دنيا هستن توهين نکن آقا به نژاد پاک آريايی
من نوکر ایران و آریایی و کورش و داریوش و همه هم هستم ولی قبول کنید اینقدرا هم زرنگ و باهوش و آس دنیا نیستیم وقتی یکی از بزرگترین افتخارات قالیباف تو مناظرات تلوزیونی اینه که من تونستم تو مخ ایرانیها فرو کنم که کمربند ببندن (چیزی که همیشه توی همه دنیا کودک که از صندلی بچه میاد بیرون و میفهمه ماشین یعنی چی رعایت میکنه)
البته این حرف شما کاملا هم درست نیست. 150 سال برو عقب (150 سالی که ما از دنیا عقب افتادیم) ببین اروپا مهد تمدن بوده یا. اگر اینطوری درکش کمی صحته شما رو رجوع میدم به کتاب اولیور تویست که ببینید همون کمربند اگر اون زمان در اروپا بود باید با زور چماق به مردم فرهنگشو یاد می دادی.
اینکه خودمون رو باور کنیم و مشکلات خودمون رو درک کنیم با اینکه خودمون با پایین در نظر بگیریم فرق داره.
متاسفانه این بازار افتضاح ارزی دستاورد فرهنگ بسیار پایین گروهی از مردمه که دارن ایران رو ویران می کنن.
مردمی که به راحتی توسط دولت ، دلالان ، حارجی ها و ... کنترل میشن.
الان در بازار جهانی طلا به شدت سقوط کرده در بازار ایران با استفاده از فرهنگ پایین مردم در خرید ارز به راجتی با افزایش قیمت دلار بازار طلا رو کنترل کردن. مردم هم دارن خرید می کنن.
دوستان حالا که بحث فشار روی مردم ایران شد....شما الان میدونید چرا اروپا مثل بز داره ویزا میده؟ چرا قبلا سخت ویزا میداد ولی الان ؟ چون بدجور دنبال پولن...می خوان ملت برن دلاراشونو خرج کنن...خیلی وضعیت اروپا خراب شده...اینو از یه نفر که کل اروپا رو گشته شنیدم...
میگه وضع اروپا خیلی خراب شده...میگفت قبلا ویزا می خواستیم بگیریم پدر آدم رو د رمیاوردن ولی الان راحت ویزا میدن که بریم دلارارو خرج کنیم...
من نوکر ایران و آریایی و کورش و داریوش و همه هم هستم ولی قبول کنید اینقدرا هم زرنگ و باهوش و آس دنیا نیستیم وقتی یکی از بزرگترین افتخارات قالیباف تو مناظرات تلوزیونی اینه که من تونستم تو مخ ایرانیها فرو کنم که کمربند ببندن (چیزی که همیشه توی همه دنیا کودک که از صندلی بچه میاد بیرون و میفهمه ماشین یعنی چی رعایت میکنه)
وضعیت نصف اروپا افتضاحه در حد میدون شوش خودمون .در حدی که اگر اینجوری پیش بره باید منتظر کارگر و مهاجر اروپایی باشیم.
علاوه بر ویزا ،شرایط گرفتن اقامت دائم بدون جواز کار هم ساده تر شده از قبل
وضعیت نصف اروپا افتضاحه در حد میدون شوش خودمون .در حدی که اگر اینجوری پیش بره باید منتظر کارگر و مهاجر اروپایی باشیم.
علاوه بر ویزا ،شرایط گرفتن اقامت دائم بدون جواز کار هم ساده تر شده از قبل
نه واقعا اینجوریه
:blink:جوک میگید؟ یا واقعا
اینجوریه من برم اروپا -
والا با اون حمایتی که دولت های اروپایی از مردم و کارآفرینانشون میکنن ......100% ملتشون مشکل دارن
وگرنه تو ایرانن با این همه چوب لای چرخی که میزارن جلو راه کارآفرین باز یه عده از خاکستر طلا میسازن که مایه حیرت من به شخصص