ehsan_iace
Registered User
- نوشتهها
- 1,413
- لایکها
- 763
پیشبینی من این هست که فردا و پس فردا نزولیه!
پیشبینی من این هست که فردا و پس فردا نزولیه!
متاسفانه خبرهای خوبی به گوش نمیرسه از هفته آینده
اعمال تحریم زودهنگام علیه بندر شهید رجایی
حالا این خبر رو خوندین یه خبر کاملاً متناقض:
قیمت لوازم خانگی از مهرماه کاهش مییابد
آخه از فردا دیگه کانتینر برنج و نون خشکم نمیتونید از هند وارد کنید از طریق دریا میخواهید لوازم خونگی رو ارزون کنید؟؟؟
بازم میگم نگه داشتن همین تورم 30-40 درصدی فقط با یک معجزه امکان پذیره و بس! انتظار هیچ ارزونی نداشته باشید(بانک مرکزی هم دیگه نرخ تورم رو اعلام نمیکنه شاید 0 شده خبر نداریم؟!).
و اما در مورد ارز:
طبق روال هفته قبل پیش بریم بعید نیست همچین فردا به 3500 نزدیک بشیم!
البته تمامی موارد فوق با رجعت ا ن حل میشه
تمامی خطوط کشتی رانی چین ایران رو فعلا تحریم کردن این نشون میده اونها به خاطر ایران حاظر نیستن بازار های اروپا و امریکا رو از دست بدن و این یعنی افزایش قیمت یک کانتینر 20 فوت از تقریبا 900 دلار به 2200 تا 3000 دلار هست و فقط یک شرکت ایرانی HDS فعلا فعالیت داره .
منتظر خبر های بدتر باشید این هم از چین
اینم رو بخونید، یه چیزایی دستتون خواهد اومد:
دلار ارزان، تله ی احمدی نژاد برای روحانی است؟
منظور ایشون فکر کنم HDSL باشه یا HAFIZE DARYA SHIPPING LINES یا حفیظ دریا یا همون کشتیرانی ایران که 300 بار اسمشو بخاطر تحریم عوض کرده قبلاً (IRISL بود)
خوب البته همیشه تحریم برای کسایی مثل این خط که تحریم هارو دور میزنند پول ساز هست اما اگر از چین هم اجازه بارگیری ندن دیگه به کشتی های ایرانی اونوقت قیافشون دیدنی خواهد بود:thumbsup:
البته باز هم بحث رجعت جداست
پ ن: ضمناً 900 دلار مرد همین الانش شما زنگ بزنید کشتیرانی حفیظ دریا بگین از هند میخواهید 10 تا کانتینر بیارین پول رو به یورو و حداقل 1500 یورو به نرخ آزاد روز ازتون میگیرن!
اونس دوباره صعودی شده
یعنی کثیف ترین دولت تاریخ ایرانه این دولت حال حاضر
دلار تا 2940 که پایین اومده الان توی نوسان شدیده... 3030 تا 3130
اینم رو بخونید، یه چیزایی دستتون خواهد اومد:
دلار ارزان، تله ی احمدی نژاد برای روحانی است؟