• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
پیش‌بینی من این هست که فردا و پس فردا نزولیه!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
پیش‌بینی من این هست که فردا و پس فردا نزولیه!

خیلی امیدوار نیستم. صبح یک خبر دیدم تو روزنامه که طلا پایین کشید. گفتم حتما دلار امروز 200 تومن گرون میشه
اومدم شرکت دیدم نه طلا خیلی پایین نیومده.
اگر بیاد پایین برای کنترل قیمت سکه دلار رو می برن بالا

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
متاسفانه خبرهای خوبی به گوش نمیرسه از هفته آینده

اعمال تحریم زودهنگام علیه بندر شهید رجایی

حالا این خبر رو خوندین یه خبر کاملاً متناقض:
قیمت لوازم خانگی از مهرماه کاهش می‌یابد

آخه از فردا دیگه کانتینر برنج و نون خشکم نمیتونید از هند وارد کنید از طریق دریا میخواهید لوازم خونگی رو ارزون کنید؟؟؟

بازم میگم نگه داشتن همین تورم 30-40 درصدی فقط با یک معجزه امکان پذیره و بس! انتظار هیچ ارزونی نداشته باشید(بانک مرکزی هم دیگه نرخ تورم رو اعلام نمیکنه شاید 0 شده خبر نداریم؟!).

و اما در مورد ارز:
طبق روال هفته قبل پیش بریم بعید نیست همچین فردا به 3500 نزدیک بشیم!

البته تمامی موارد فوق با رجعت ا ن حل میشه :D

تمامی خطوط کشتی رانی چین ایران رو فعلا تحریم کردن این نشون میده اونها به خاطر ایران حاظر نیستن بازار های اروپا و امریکا رو از دست بدن و این یعنی افزایش قیمت یک کانتینر 20 فوت از تقریبا 900 دلار به 2200 تا 3000 دلار هست و فقط یک شرکت ایرانی HDS فعلا فعالیت داره .

منتظر خبر های بدتر باشید این هم از چین

POTK

Registered User
لایک‌ها
19
[h=2]نرخ ارز بازار آزاد (ریال)[/h] شنبه 8 تير 92، 09:00
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_c.png
دلار۳۳,۷۰۰ ۳۳,۷۰۰
ico_c.png
یورو۴۴,۲۰۰ ۴۴,۲۰۰

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
تمامی خطوط کشتی رانی چین ایران رو فعلا تحریم کردن این نشون میده اونها به خاطر ایران حاظر نیستن بازار های اروپا و امریکا رو از دست بدن و این یعنی افزایش قیمت یک کانتینر 20 فوت از تقریبا 900 دلار به 2200 تا 3000 دلار هست و فقط یک شرکت ایرانی HDS فعلا فعالیت داره .

منتظر خبر های بدتر باشید این هم از چین

منظور ایشون فکر کنم HDSL باشه یا HAFIZE DARYA SHIPPING LINES یا حفیظ دریا یا همون کشتیرانی ایران که 300 بار اسمشو بخاطر تحریم عوض کرده :D قبلاً (IRISL بود)
خوب البته همیشه تحریم برای کسایی مثل این خط که تحریم هارو دور میزنند پول ساز هست اما اگر از چین هم اجازه بارگیری ندن دیگه به کشتی های ایرانی اونوقت قیافشون دیدنی خواهد بود:thumbsup:
البته باز هم بحث رجعت جداست

پ ن: ضمناً 900 دلار مرد همین الانش شما زنگ بزنید کشتیرانی حفیظ دریا بگین از هند میخواهید 10 تا کانتینر بیارین پول رو به یورو و حداقل 1500 یورو به نرخ آزاد روز ازتون میگیرن!

Last edited:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
اینم رو بخونید، یه چیزایی دستتون خواهد اومد:
دلار ارزان، تله ی احمدی نژاد برای روحانی است؟

جالب بود مخصوصاً این دو قسمت:

بانک مرکزی احتمالا تزریق دلار به بازار آزاد را پس از پیروزی روحانی افزایش داده تا نشان دهد که کاهش 40 درصدی ارزش ریال به خاطر سوءمدیریت نبوده بلکه ناشی از مسائل سیاسی بوده است. ( یادتون باشه بهمنی هم بعدز کاهش و افزایش قیمت دلار دقیقاً همین جملرو گفت)
زمانی که روحانی رسما ردای ریاست جمهوری بر تن کند، قادر به حفظ تزریق دلار به بازار آزاد، آن هم به آن مقدار زیاد نخواهد بود. بنابراین پس از دو ماه قیمت دلار مجددا افزایش پیدا می کند.

راستی بقیه دوستان کجان؟

ah_ahm_ah

Registered User
لایک‌ها
2
من بیشتر نگران اون کسایی هستم که وعده دلار 2500 رو میدادن.
شما خبری ازشون ندارید؟

دوستاان کسی میتونه به زبون ساده که ما بفهمیم بگه چرا انس یه مدت نزولیه؟ آیا داره روال عادیش روطی میکنه؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
احمد توکلی، نماینده ناظر مجلس در شورای پول و اعتبار، در نامه‌ای به علی لاریجانی، رئیس مجلس هشدار داده است که مجمع عمومی بانک مرکزی با دستکاری نرخ ارز دولتی ۷۴ هزار میلیارد تومان از بدهی دولت ایران را تسویه کرده است.
او تصمیم اخیر مجمع عمومی بانک مرکزی را "غیرقانونی" خوانده و از علی لاریجانی خواسته "به هر طریق ممکن" جلوی اجرای آن را بگیرد. رئیس‌جمهور و چهار وزیر از جمله اعضای مجمع عمومی بانک مرکزی هستند.
آقای توکلی در نامه خود می‌گوید: "نرخ دلار را ۲۵۰۰ تومان تعیین کردند و مابه التفاوت آن را نسبت به ارز ۱۲۲۶ تومانی، یعنی مبلغ ۱۲۷۴ تومان در هر دلار را در ۵۸ میلیارد دلار ارزی که دولت به بانک مرکزی فروخته­ بود، ضرب کردند و به عدد سود فرضی ۷۴ هزار میلیارد تومان رسیدند."

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
اونس دوباره صعودی شده
یعنی کثیف ترین دولت تاریخ ایرانه این دولت حال حاضر

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
منظور ایشون فکر کنم HDSL باشه یا HAFIZE DARYA SHIPPING LINES یا حفیظ دریا یا همون کشتیرانی ایران که 300 بار اسمشو بخاطر تحریم عوض کرده :D قبلاً (IRISL بود)
خوب البته همیشه تحریم برای کسایی مثل این خط که تحریم هارو دور میزنند پول ساز هست اما اگر از چین هم اجازه بارگیری ندن دیگه به کشتی های ایرانی اونوقت قیافشون دیدنی خواهد بود:thumbsup:
البته باز هم بحث رجعت جداست

پ ن: ضمناً 900 دلار مرد همین الانش شما زنگ بزنید کشتیرانی حفیظ دریا بگین از هند میخواهید 10 تا کانتینر بیارین پول رو به یورو و حداقل 1500 یورو به نرخ آزاد روز ازتون میگیرن!

دقیقا چون ما قبلا با چند تا کشتیرانی دیگه کار میکردیم همیشه رنج قیمت روی 900 تا 100 دلار بود ولی الان فقط این کشتیرانی فعالیت میکنه که قیمت هاش خیلی بالا هست کمترین قیمتی که تونستیم بگیریم روی 2000 دلار بوده . این مسله نشون میده که تحریم ها به چین هم رسیده و واقعا داره خیلی جدی میشه اگر اقدام جدی صورت نگیره مطمعنا خیلی اوضاع وخیم تر میشه . قیمت دلار هم کاملا مشخصه هیچ موقع روی 2500 نمیاد چون اصلا امکان این مسله وجود نداره تحریم ها هم 1 روزه برداشته نمیشه . تازه بر فرض که دلار 1200 هم بشه تازه برگشتیم به دو سال قبل و هیچ تغییری نخواهیم داشت . مگه اون موقع ایران بهشت بود و ارزونی بود که الان شده 3500 تومان باید ارزوی اون موقع رو داشته باشیم

اینکه ایجا افرادی از روی احساسات نظراتشون رو مینویسن واقعا تاسف داره چون اولا هیچ دلیل و منطقی برای حرف هاشون ندارن دوما شاید ......

واقعیت دلار = مقاوت 100 درصد روی 3300 تومان و حداکثر 3800 تومان هست در غیر اینصورت منافع بسیاری در خطر میفته از جمله صندوق های سرمایه گذاری - صندوق های قرض الحسنه - بانک های خصوصی و دولتی و ...........هیچ کسی از اومدن پایین قیمت دلار نفع نمیبره بلکه این نوسان قیمت هست که همیشه منافع خوبی برای یک عده داره که با ایجاد جو روانی قیمت ها رو پایین میارن و مردم عام از ترس نزول قیمت دلار هاشون رو میفروشن و همین ها دلار ها رو از مردم میخرن و دو روز بعد به قیمت بالاتر دوباره به مردم میفروشن و این یعنی رانت و دلالی به جای تولید و سرمایه گذاری در تولید و اشتغال :)

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من اعتقاد دارم دلار در آینده دوباره نزولی میشه

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
آقا این پیک موتوری صرافی جلالی قضیش چیه برای خرید هم پیک میفرسته یا فقط برای فروشه؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
به نظر میاد بازار کمی آروم شده.
قیمت تقریبا رو 3300 فیکس شده.

فروشنده ها راضی.
خریدارها راضی

خاک تو سر منه ناراضی!

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
فقط دلال ها وصراف ها ازكم شدن قيمت وثابت شدنش ناراضين وگرنه درس نگاه كني ميبيني كه قدرت خريد مردم از نصف هم كمتر شده

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
اینم رو بخونید، یه چیزایی دستتون خواهد اومد:
دلار ارزان، تله ی احمدی نژاد برای روحانی است؟

به نظر من تله است
احمدی نژاد میخواد توی این 1 ماه آخر هر طور شده قیمت دلار رو نزدیک کنه به ارز مبادله ای و دولت رو تحویل بده که بعدا باز دلار کشید بالا خودش رو توجیه کنه که بی کفایتی و این همه کمبود ارز و 100 تا دلیل دیگه تقصیر دولت بی کفایت اون نبوده

بالا