به نظر من که عصر تا 1700 میتونه پایین بیاد ! این بالابردن مصنوعی قیمت هم کار خود صراف هاست که دولت هم داره پشتیبانیشون میکنه ! روند کلی همچنان نزولی خواهد بود !
خیلی جالبه
پشت سر هم قیمت رفت بالا رسید به 1810 بعد تقریبا یکساعت رو 1800 موند الآن شروع شده به کاهش و شده 1790
خداوکیلی فقط دارن با روان مردم بازی میکنند چون الآن فقط بحثها شده قیمت ارز و سکه و ...
تو بازار هم سعی میکنن ملت نخرن و مغازه دارها هم نفروشن ببینن تهش چی میشه
این سایت mazanex به نظرتون دولتی نیست ؟!!
دکتر جون چرا باز حباب اومد توی بازار؟از سر صبح تا حالا فقط من نظاره گر بودم . قبلا هم گفتم اگر واکنش بازار به این نشست ایران با 1+5 زیاده و امروز نتیجه رو دیدیم هم سکه و هم ارز . البته من فک نمیکردم زیر 1800 بیاد ولی یکی از دوستانمون خیعلی حرف قشنگی زد گفت اینجا ایران هست و هر غیر ممکنی ممکن هست :دی امروز با اینکه حتی آسمون تهران هم تعجب کرده بود :lol: بارون و تگرگ و .... میومد . بازار قل قله ای بود :دی . همه فروشنده شده بودن چه سکه و چه ارز . بازم میاد پائین . تا موقعی که قیمت ها تثبیت نشده وارد بازار نشید . احتمال ضرر هست . توی بازار اصلی ارز تهران صراف هایی که کلا کارشون حواله هست دیگه انجام نمیدن حداقل تا 1 هفته . اینو مد نظر بگیرید حواله مهمتر از اسکناس هست . برای تجار اسکناس معنی نداره کارشون رو فقط با حواله انجام میدن . حالا فردا هم بازار دیدنی هست :دی . هجوم برای فروش از امروز هم بیشتر هست . یه فاکتور می مونه که خیلی مهمه اینه که صرافی ها به احتمال زیاد دیگه خریدار نیستن نرخ میزنن ولی میگن خرید نداریم . که بعد همین فروشنده ها مجبورن به دلال ها بفروشن که صد البته خیلی پائین تر . بازار 2 جیب داره 1 سود 2 ضرر . مردم امکان وجود اومدن این قضیه رو صفر میدونستن . خودتون هم دید بارها توی همین فروم به من میگفتن تو که از این حرفا میزنی چماقدار حکومتی هستی :blink: