• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

montaqed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اره اعتماد کردم ؟:) دوشواریش چیه؟
من چند سالی هست کارم انتقادی هست عزیز دل . روزی که برگ رو انداختم به نام ایشون نمی خواستم امثال جلیلی و قالی باف بیان چون می شناختمشون .
الان هم که ایشون هست رهاش نمی کنم تا یکی بشه مثل قبلی ها .

قبلا هم گفتم حالا امروز می گن فلان وزیر Fb هست یه روز به جایی می رسند می گن رسمی نیست و تکذیب می شه .
روی دیدگاه ام هم می ایستم . پرابلم؟:)

جلوی جمله اعتماد کردم ی نوشتی علامت سوال گذاشتی!!!!!!!!!!!!

کار ضمیر ناخوداگاهت ه!!!!!!

اعتماد کردن معنیش اینه ک دلار رو میریختی تو بازار نه ک انبار کنی و بیای اینجا جو بدی

دو تا پست بالاتر اظهار پشیمونی کردی لان تا اخرین قطره خونت پاش وایمیستی!!!!!!!!!!

شما پایداریت رو حفات خیللی سفته و سخته نمیشه حریفت شذ خخخخخخخخخخخخخخ

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
در کل فردا رو سعودی پیش بینی می کنم . به نظرم فردا 3000 رو میزنه و البته سقف فردا رو 3050 میبینم. جو روانی بیش از این مقدار مثبت بود و حالا قاعدتا باید بازگشت داشته باشیم مگر اینکه مثلا در روزهای آتی اتفاق خارق العاده ای بیفته.

البته فکر کنم "صعودی" باشه :D

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
چند روز پیش همینجا توی یک یادداشت که پاک شد نوشتم انگلیس، فرانسه و امریکا امتیاز خودشون رو میخوان.
صحبت با امریکا که از طریق واسطه (پادشان عمان) قبلاً انجام شده بود. این چند روز هم وزیر خارجه ایران با انگلیس دیدار کرد، روحانی هم به عنوان رئیس جمهور ایران با رئیس جمهور فرانسه.

امریکا سیگنال مثبت عملی رو با آزاد کردن چند تا زندانی سیاسی از ایران گرفته، توی صحبت های انجام شده با فرانسه و انگلیس هم بعدها معلوم میشه چه قولهایی داده شده.

صحبت های امشب روحانی هر چند شبیه احمدی نژاد بود و اون سیگنال کاهشی که میخواستم رو نمیداد ولی دقیق تر که نگاه کردم دیدم چون فقط نخست وزیر اسرائیل جلسه رو ترک کرد شاید منظور روحانی از جنگ افروزان و خشونت طلبان و اینها، حزب جمهوری خواه و اون جرج بوش بی مغز بوده.

به نظرم میخواست به امریکا بگه ببین درسته که الان تو اوبامایی و دموکراتی، ما امتیاز میدیدم ولی نشه دوره بعد یه جهوری خواه بیاد و هر امتیازی دادیم بر باد بره. کلاً از نظر قیمت دلار بخواهیم نگاه کنیم با این صحبت ها دیگه فکر نمی کنم از این پایین تر بیاد چون تاثیر روانی که روی اکثریت جامعه میذاره منفی هست ولی از نظر سیاسی به نظرم فعلاً شرایط خنثی هست و باید ببینیم روزهای آینده چه اتفاقی میفته.

امروز یورونیوز یه مصاحبه با یکی از فعالان سیاسی ایران که سمت دولتی نداره انجام داد که توش میگفت ما آماده مذاکره هستیم ولی غرب هم نباید بیش از حد زیاده خواه باشه. یعنی امتیازا رو میدیم ولی جوری بازی نمی کنیم که از همین اول بازنده باشیم.

فردا میشه با خیال نسبتاً راحت به قصد نوسان گیری کوتاه مدت یک مقدار خرید، صرافی های شهرستان بعضی جاها 10 صبح باز می کنن و قبل از اینکه قیمت دربیاد خرید و فروش هم انجام میدن. ولی خودم تو همچین شرایطی که هر لحظه ممکنه یه خبر غیر منتظره بیاد وارد نمیشم.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
تا تحلیل نشریات صبح امریکا بیرون نیاد فکر نمیکنم تغییری در وضعیت دلار ایجاد بشه با این حرفایی که زده. فکر کنم فردا خیلی نرخ تغییری نکنه ولی ممکنه اواخر ساعت بازار (حدود 4 بعد از ظهر) یه 50-60 تومنی بره بالا البته بعیده که وارد کانال بالای 3000 تومن بشه. البته این نظر منه. خیلی بستگی به واکنش واشنگتن داره و برداشت اونا از صحبت های روحانی.

با قسمت بلد شده موافقم :دی

من فردا این پست رو نقل قول میکنم
پیشبینی میکنم فردا دلار بالای 3250 هست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

به قول عادل فردوسی پور " بذارید من جلوی مردم، سرم رو بکوبم به میز " راحت بشم :(

تحلیل شبکه های خارجی کاملا متفاوت ه با شما هم بی بی سی و هم رسانه های امریکایی سخنرانی رو مثبت دونستن.

متاسفانه توقعات بالا رفته بود و همه انتظار داشتن ک روحانی بره اونجا و عجز و لابه کنه یا بپره دست اوباما رو بگیره ولی ایشون با سیاست کار رو برد جلو نه خیلی ضعیف ظاهر شد نه خیلی محکم حرف زد.

اتفاقا ب نظر من زیادی رو تحریما مانور داد نباید در این حد دربارشون صحبت میکرد تا نشون بوده ک موضع ضعف داریم!!!!!!! این مورد رو هم باید مدیریت میکرد

به اسپمر ها نمیخوری ، چون یه چیزایی بلدی :دی اما ای کاش با چندین یوزر نمیومدی :( البته اوایل بنفش بازی ها یه چند روزی اومدی ، تعداد پست هاتم داشت زیاد میشد که یه دفعه ترکمون کردی :(

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
بکوشید و نیکی به جا اورید چو دیدید سرما، بهار اورید

بگیرید بخوابید از فردا صبح استانبول بکوشید دلار به جا اورید :D:p

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
تحلیل شبکه های خارجی کاملا متفاوت ه با شما هم بی بی سی و هم رسانه های امریکایی سخنرانی رو مثبت دونستن.

متاسفانه توقعات بالا رفته بود و همه انتظار داشتن ک روحانی بره اونجا و عجز و لابه کنه یا بپره دست اوباما رو بگیره ولی ایشون با سیاست کار رو برد جلو نه خیلی ضعیف ظاهر شد نه خیلی محکم حرف زد.

اتفاقا ب نظر من زیادی رو تحریما مانور داد نباید در این حد دربارشون صحبت میکرد تا نشون بوده ک موضع ضعف داریم!!!!!!! این مورد رو هم باید مدیریت میکرد
اولش فکر کردم که خوب حرف نزده ولی بعدش فهمیدم که نه این یکی کارش بدک نیست
مشخص بود که روی متن سخنرانی خیلی کار کردن حتی تا همون لحظه های آخر
استفاده از مفاهیم مبهم و دوپهلو هم که جز جدایی ناپذیر سخنرانی هاست به جا بود یعنی نه کم نه زیاد.

sent from my iphone using tapatalk

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
جلوی جمله اعتماد کردم ی نوشتی علامت سوال گذاشتی!!!!!!!!!!!!

کار ضمیر ناخوداگاهت ه!!!!!!

اعتماد کردن معنیش اینه ک دلار رو میریختی تو بازار نه ک انبار کنی و بیای اینجا جو بدی

دو تا پست بالاتر اظهار پشیمونی کردی لان تا اخرین قطره خونت پاش وایمیستی!!!!!!!!!!

شما پایداریت رو حفات خیللی سفته و سخته نمیشه حریفت شذ خخخخخخخخخخخخخخ
حالت خوبه ؟ چیزی مصرف می کنی ؟ هنوز مفهوم علامت :| رو نمی دونی و می گی علامت سوال!!!

پای این می ایستم که به زودی صفحه ظریف رو تکذیب می کنند .

از توابع و دوستان آرش نیستی؟
بهت نمیاد سر بی خوابی و کنجکاوی بیای شعار بدی دلار رو کجا بریزیم:D

دقیق بخوان عزیز دل برادر

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
پیش بینی قریب الوقوعی هست .
به بدی احمدی صحبت نکرد اما بد بود .
کلا اشتباه کردیم به شعار سوخته تدبیر و امید اعتماد کردیم:|

حرف رئیس بانک مرکزی منو به شک انداخت، وگرنه امروز خریده بودم:( . کلیدساز هم کلیدسازهای قدیم.این زد کلید رو تو قفل شکست:p

montaqed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
حالت خوبه ؟ چیزی مصرف می کنی ؟ هنوز مفهوم علامت :| رو نمی دونی و می گی علامت سوال!!!

پای این می ایستم که به زودی صفحه ظریف رو تکذیب می کنند .

از توابع و دوستان آرش نیستی؟
بهت نمیاد سر بی خوابی و کنجکاوی بیای شعار بدی دلار رو کجا بریزیم:D

دقیق بخوان عزیز دل برادر
این پستت مگ نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اره اعتماد کردم ؟
smilingsmiley.gif
دوشواریش چیه؟
من چند سالی هست کارم انتقادی هست عزیز دل . روزی که برگ رو انداختم به نام ایشون نمی خواستم امثال جلیلی و قالی باف بیان چون می شناختمشون .
الان هم که ایشون هست رهاش نمی کنم تا یکی بشه مثل قبلی ها .

قبلا هم گفتم حالا امروز می گن فلان وزیر Fb هست یه روز به جایی می رسند می گن رسمی نیست و تکذیب می شه .
روی دیدگاه ام هم می ایستم . پرابلم؟
smilingsmiley.gif

montaqed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به اسپمر ها نمیخوری ، چون یه چیزایی بلدی :دی اما ای کاش با چندین یوزر نمیومدی :( البته اوایل بنفش بازی ها یه چند روزی اومدی ، تعداد پست هاتم داشت زیاد میشد که یه دفعه ترکمون کردی :(

رفیق ما دنبال یوزر با سابقه و این حرف نیستیم

اینجا هم اگر نیای بیای بگی اقا فردا بدبخت میشیم فردا دلار دوبلس پراید هشتاد تومنی هم ک دگ شاهکارش بود ک شنیدیم و از این حرفا نزنی بهانه برای بن کردنت زیاد دارن من فقط دلم میسوزه واسه چارتا ادم ساده ک میان اینجا و تصمیم گیری میکنن!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
این پستت مگ نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا خودشی شکی هم ندارم:) .
فقط اون دستش قفل می کنه و کوت می کنه از آخر هم محو می شه .
پسر خوب دقیق بخوان!

اعتماد کردم بار دیگه هم باشه مجبورم انتخاب ش کنم ، مجبور بودم بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنم .

خط آخر که نوشته شده روی دیدگاه می ایستم مربوط به صفحه ظریف هست .

البته می دونم پست بعدی میای تمام پست ها رو کوت می زنی باز دستت روی یه چیز دیگه قفل می کنه:D

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ول کن بابا پندار ... ساعت 2 صبح حال داریا ... :D
افتک دقت کردی مثل قارچ زیاد می شن؟:lol:تمومی ندارن.
حرف رئیس بانک مرکزی منو به شک انداخت، وگرنه امروز خریده بودم:( . کلیدساز هم کلیدسازهای قدیم.این زد کلید رو تو قفل شکست:p
کلید چی هست بابا این مشکلات شاه کلید می خواد که نایاب هست .
تو بگه دزد هم دزد های قدیم با یه سنجاق قفل باز می کردن اینقدر هم پز کلید نمی دادن:D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
افتک دقت کردی مثل قارچ زیاد می شن؟:lol:تمومی ندارن.

کلید چی هست بابا این مشکلات شاه کلید می خواد که نایاب هست .
تو بگه دزد هم دزد های قدیم با یه سنجاق قفل باز می کردن اینقدر هم پز کلید نمی دادن:D

مولتی یوزرها ارزش دعوا کردن ندارن ، آدمی که برای حرفش کمتر از یک آیدی قدیمی ارزش قائل باشه ، نباید وقتت رو براش تلف کنی. این سیناترا رو ببین. با آیدیهای 2003 و 2004 ش دعوا میکنه مثل مرد !:cool:

با اجازه.شب بخیر

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
مولتی یوزرها ارزش دعوا کردن ندارن ، آدمی که برای حرفش کمتر از یک آیدی قدیمی ارزش قائل باشه ، نباید وقتت رو براش تلف کنی. این سیناترا رو ببین. با آیدیهای 2003 و 2004 ش دعوا میکنه مثل مرد !:cool:
باید لابی کنیم گفتگوی آزاد رو باز کنیم بریم اونجا دعوا . جای دیگه ریسک ش بالاست:)
یه برنامه ای بریز آواتار قبلیه رو برگردون خیلی بهتر بود . تو خاطر قربانیان با اون تصویر نقش بسته بودی:cool:

من هم بروم که صبح سری به صرافی بزنم .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
رفیق ما دنبال یوزر با سابقه و این حرف نیستیم

اینجا هم اگر نیای بیای بگی اقا فردا بدبخت میشیم فردا دلار دوبلس پراید هشتاد تومنی هم ک دگ شاهکارش بود ک شنیدیم و از این حرفا نزنی بهانه برای بن کردنت زیاد دارن من فقط دلم میسوزه واسه چارتا ادم ساده ک میان اینجا و تصمیم گیری میکنن!

پس اون یوزر هم شما بودی ؟:)

نه پست های شما خوبه که همیشه میگفتید همه چی خوبه و فضا اجتماعیه و دلار به زودی 1226 میشود ، نه پست های 2 دوست قدیمی که این روزا کمتر میان، که فقط بلد بودن بگن وااای که بدبخت شدیم وااای که دلار شد 5ت !! الانم که با یک سخنرانی دوستان میگویند فردا دلار 350ت افزایشی خواهد بود :) ...

تحلیل و نظریه ها و حتی پیش بینی ها باید بر اصل عقلانیت و تفکر باشه !! نه برای خنده و مزاح !! ما باید ببینیم آقا چرا دلار 3200 ی چند روزه شد 2900ت ، بعد بریم دنبال اینکه چه موارد و مباحثی میتواند قیمت ارز را صعودی کند ! من دوستانی را در همین تاپیک میشناسم که درامدشون دلاری هست و کلا با دلار سر و کار دارند ، اما همیشه خواستند و دعا کردند که قیمت ها نزولی باشد !! اگر هم خبری بدی به گوش رسید ، عاقلانه و متفکرانه بهش نگاه میکنند ، نه اینکه بیان اینجا پست بزنن که واااااااااای دختر عمه ی من تو سازمان و آب و فاضلاب هست بهم گفته دلار میره روی 5ت !!

نکته ی مهم هم اینکه --> این رو دوستان در نظر داشته باشند که ما اینجا هر تحلیل و پیش بینی و ... انجام دهیم هیچگونه تاثیری بر روی قیمت ارز نخواهد داشت ، من چند ماه پیش یه یکی از دوستان که خودش هم سوال کرده بود گفتم دلار نخر !! آقا 100ت رفت رو دلار کلی ما رو بست به رگبار و مسلسل :دی ، به دوستان عزیز دیگر هم پیشنهاد میکنم در ضورتی که حتی 100% هم مطمئن بودید دلار افزایشی هست خواهشا فقط نظر خودتون را بیان کنید ، و به هیچکس پیشنهاد نکنید که آقا هر چی داری بفروش که فردا بدبخت نشی !! صحبت های من خیلی واضح است ! من نوعی اگر میدونم دلار 2900 امروز قرار پس فردا بشه 3100 ، آقا میرم 50 میل دلار میخرم ، کاری به کسیم ندارم ... حالش رو میبرم ، چه لزومی داره که بیام اینجا داد و فریاد راه بندازم؟؟؟

در پایان ، صحبت های من به دوستان عزیز بر نخوره .. بنده نه از پایین آمدن دلار ضرری خواهم کرد و نه از بالا رفتن دلار سودی !

موفق باشید

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
آخر نتيجه به كجا رسيد ؟!
ميشه اميدوار بود يا نه !!

Sent from my 

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
اوباما خیلی بهتر از روحانی حرف زد. فکر کنم دلار تو آمریکا بیشتر ارزون شه تا ایران .

پـ نـ پـ! روحانی بهتر حرف زد!

با اجازه.شب بخیر

63izs7n.gif
عمامی

آخر نتيجه به كجا رسيد ؟!
ميشه اميدوار بود يا نه !!

Sent from my 

بله امیدوارم باشید. بزودی عمریکای جنایتکار نابود میشه و دووولار میشه 8 ریال

بالا