• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
زیاد نگران نباشید. عاغا که میخواست بصورت مستقیم جام رو سر نکشه اومد گفت نرم قهرمانانه که در واقع مصداق همون ضرب المثل انگلیسی هست که میگه "اگه دارن بهت تجاوز میکنن و زورت نمیرسه، شل کن حالشو ببر" و اینجوری خواست ریش و قیچی رو بده دست حسن که بگه من کاره ای نبودم شما اختیار تام داری برو هر کاری میخوای بکن. سیاست کثیف تر از اون چیزیه که به نظر میرسه، الانم ایران و امریکا پشت پرده دارن روی سقط جنین پرونده هسته ای ایران کار میکنن، منتها بصورت بالماسکه ای و تزئینی همچنان یه سری حرفای حسن شبیه محمود بود برای اینکه اینا خیلی قد هستن نخواستن از اول به غلط کردن بیافتن. من فکر میکنم این دفعه اینا کوتاه میان امریکا بلند میکنه! :D

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
ایران پیشنهاد دیدار اوباما با حسن روحانی در سازمان ملل را رد کرده است.

خوب پس اوباما در اصل بهانرو از ایران گرفت درخواست رسمی دادن و روحانی درخواست رسمی آمریکا برای مذاکره رو رد کرد واقعاً ..

نسخه چاپي

http://www.farsnews.com/printable.php?nn=13920703000837

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
الان نباید خرید کرد، باید بازار راکد بشه. همین و بس.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
افزایش قیمت ارز ( به نظر من ) بیشتر به خاطر سخنان گوهر بار رئیس بانک مرکزی بود تا سخنرانی پرزیدنت ...

من بعد از سخنان گهربار اولی فردوسی بودم ، قیمت 20 تومن رفت بالا دوباره امد پایین.پرزیدنت بدجوری خرابکاری کرد

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776

خوب پس اوباما در اصل بهانرو از ایران گرفت درخواست رسمی دادن و روحانی درخواست رسمی آمریکا برای مذاکره رو رد کرد واقعاً ..

نسخه چاپي

Fars News Agency : دلار ۳۱۵۰، سکه یک میلیون تومان/ کسی فروشنده نیست

سی و چند ساله رابطه که نبود هیچ، خصومت و رفتارهای مغرضانه (گروگانگیری سفارت امریکا و ...) هم بوده، یک شبه نمیشه روابط رو به سطح روسای جمهور رسوند. فعلا در نماینده و بعد معاون وزیر و ...

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
سی و چند ساله رابطه که نبود هیچ، خصومت و رفتارهای مغرضانه (گروگانگیری سفارت امریکا و ...) هم بوده، یک شبه نمیشه روابط رو به سطح روسای جمهور رسوند. فعلا در نماینده و بعد معاون وزیر و ...

مثل بچه ای که میترسه با مدیر مدرسه صحبت کنه اولیاشو میفرسته؟
این حرفا چیه عرضه و جرات و شهامته که نداریم ولی آمریکایی ها دارن!
فیگارو گفته بود: شاید روحانی "گورباچف" باشد! دیدم که نیست
تموم شد و رفت!

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425

نسخه چاپي

http://www.farsnews.com/printable.php?nn=13920703000837

ايران بايد براي چي قبول كنه كه سر هيچي بشينه سر يك ميز با امريكا ؟!!!

خيلي هم عالي كار كردن كه رد كردن !!!

اگه امريكا چيزي داره اول بياد تو جلساتي مثل ٥+١ و يا با واسطه هاش رو كنه بعد حرف از ملاقات دو كشور بزنه

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ايران بايد براي چي قبول كنه كه سر هيچي بشينه سر يك ميز با امريكا ؟!!!

خيلي هم عالي كار كردن كه رد كردن !!!

اگه امريكا چيزي داره اول بياد تو جلساتي مثل ٥+١ و يا با واسطه هاش رو كنه بعد حرف از ملاقات دو كشور بزنه

قرار نبوده سر میزی نشسته بشه و مذاکره ای صورت بگیره!
فقط درخواست یک ملاقات ساده بوده که رد شده
این جو روانی ای که ایجاد شده بود که ایران و آمریکا رابطشون بهبود پیدا میکنه رو کاملا محو کرد ... (یکی از دلایل کاهش افت دلار تو روزهای اخیر احتمال همین ملاقات بود)

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
ولی الله سیف؛ دلار ارزانتر نمی شود:
در حالیکه احتمال مذاکرات ایران و آمریکا در حاشیه نشست اجلاس سازمان ملل، موجب کاهش بهای دلار تا سطح ۲۸۵۰ تومان شده بود، روز گذشته ولی الله سیف، رئیس کل بانک مرکزی در سخنانی از کاهش بیش از این حد قیمت ارز ابراز نارضایتی کرد؛سخنانی که واکنش سریع بازار را در پی داشت و نرخ ارز را مجددا به بالای ۲۹۳۰ تومان رساند. ولی الله سیف دیروز در حاشیه صبحانه کاری اتاق بازرگانی که به مجمع صادرکنندگان شهرت دارد، گفت: "کاهش نرخ ارز دلیل خاصی ندارد و خوشبینی افراد باعث کاهش نرخ شده؛ نرخ ارز منطق خاص خود را دارد و کاهش بیشتر آن از سوی دیگر تاثیرات منفی در بر دارد؛ بنابراین دلیلی برای کاهش بیشتر نرخ ارز در بازار وجود ندارد". سیف با بیان اینکه نرخ ارز در بازار منطقی است، افزود: "شرایط اقتصادی کشور دامنه ای برای تغییر نرخ مجاز را می تواند تعیین کند و نرخ ارز در بازار در حال حاضر نرخ کف است و بعید است بیش از این پایین بیاید". بلافاصله پس از این سخنان، بازار نسبت به آن واکنش داد و قیمت انواع ارز در بازار روند صعودی به خود گرفت. خبرگزاری ایسنا از واکنش بازار به اظهارات سیف چنین گزارش داده است: "بعد از اینکه خبر واکنش ارزی سیف به نوسانات دلار به گوش بازاری‌ها رسید قیمت‌ها با تغییراتی نسبت به پایان معاملات روز گذشته دلار و سکه همراه شد؛ برهمین اساس نرخ ارز و سکه به نسبت به روز قبل با افزایش جزئی همراه شده است.صراف‌های خیابان فردوسی هم اکنون دلار را با قیمت ۲۹۳۰ تومان، یورو را با قیمت ۳۹۶۰ تومان، پوند انگلیس را با قیمت ۴۷۴۰ تومان و درهم امارات متحده عربی را با قیمت ۸۰۵ تومان به متقاضیان می فروشند.سکه فروشان هم البته سکه تمام بهار آزادی طرح جدید را ۹۲۵ هزار تومان، سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم را با قیمت ۹۲۴ هزار تومان، نیم سکه بهار آزادی را با قیمت ۴۸۵ هزار تومان، ربع سکه را با قیمت ۲۹۵ هزار تومان و سکه یک گرمی را با قیمت ۱۹۶ هزار تومان نرخ گذاری کرده و به فروش می رسانند.همچنین هر اونس طلا در بازارهای جهانی هم اکنون با ارزش ۱۳۱۷ دلار و هر گرم طلای ۱۸ عیار در بازار داخلی با ارزش ۹۴ هزار و ۶۰۰ تومان قیمت گذاری شده است". سخنان وی همچنین با واکنش بعضا تند شهروندان در سایت های خبری مواجه شده است و بسیاری از شهروندان او را نماینده صادرکنندگان و سرمایه داران معرفی کرده اند. در بین انتقادات، بیش از همه ماجرای ارزش پول ملی که حسن روحانی بر آن تاکید داشت مورد توجه مردم قرار گرفته واز وی سئوال کرده اند که چرا در مخالفت با افزایش ارزش ریال سخن گفته است. در همین باره، سایت فرارو، درگفت و گو با محمد خوش چهره، اقتصاد دان، علت اظهارات سیف را جویا شده و وی نیز درباره نقش محمد نهاوندیان، رئیس اتاق بازرگانی که نماینده صادرکنندگان محسوب می شود سخن گفته است.
بله دیگه خودشونم ضرر میکنند سر واردات قاچاق و سود هنگفت..

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
قرار نبوده سر میزی نشسته بشه و مذاکره ای صورت بگیره!
فقط درخواست یک ملاقات ساده بوده که رد شده
که این روانی ای ایجاد شده بود که ایران و آمریکا رابطشون بهبود پیدا میکنه رو کاملا زیر سئوال برد ... (یکی از دلایل کاهش افت دلار تو روزهای اخیر احتمال همین ملاقات بود)

چرا شما فقط در اين جلسه طرف مثبت و يك طرفه قضيه رو ميبينيد ! اگر اين جلسه به نتيجه نرسه به مراتب براي ايران بدت از ايني كه درخواست رو رد كرد خواهد شد ...

پله پله ادم بايد بره جلو اول بيان پايين دستيا و از طريق واسطه ها صحبت كنند و در عمل چيزي رو هر دو نشون بدن بعد بيان سر يك ميز بشينند

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
من بعد از سخنان گهربار اولی فردوسی بودم ، قیمت 20 تومن رفت بالا دوباره امد پایین.پرزیدنت بدجوری خرابکاری کرد

واللا هیچ جوره با عقل جور در نمیاد :دی ، تمام بازاری ها ، چه خریدار و چه فروشنده انتظاری غیر از این صحبت ها رو داشتند ؟؟ که حالا بخواهد به صورت منظقی ارز افزایش پیدا کند؟؟ من طرفدار کسی نیستم :دی اما واقعا به عنوان یک پرزیدنت جمهوری اسلامی حرفای بدی نزد ، فقط یکم صحبت های اولیش بالای دیپلم بود که اکثریت متوحه نشدند :دی

آیا اکثریت مردم انتظار داشتند که رئیس جمهور بیاد بگه من حرفای حاج باراک رو گوش کردم بسیار خوب بود ، همه مشکلات حل شد و ما هم مخلص همگی هستیم ، لطفا اگر کشوری با ما مشکل دارد یک Miss بیندازد ( خب نمیشه که اینجوری بلادل من ) به قول علی دایی ...

فردا وزیر امور خارجه ایران با آمریکا دیدار داره ، صحبت هایی که تو جلسه مطرح میشه و خروجی هایی که ازش بیرون میاد میتونه تاثیر - و یا + روی قیمت ها باز بذاره..

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
اوباما به حسن, حسن بیا مثل مـــــــرد باهم صحبت کنیم, حسن ای بابا مرد دیدی بکش روت :D

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
چرا شما فقط در اين جلسه طرف مثبت و يك طرفه قضيه رو ميبينيد ! اگر اين جلسه به نتيجه نرسه به مراتب براي ايران بدت از ايني كه درخواست رو رد كرد خواهد شد ...

پله پله ادم بايد بره جلو اول بيان پايين دستيا و از طريق واسطه ها صحبت كنند و در عمل چيزي رو هر دو نشون بدن بعد بيان سر يك ميز بشينند

دوست عزیز پله کدومه؟ باید با کله میپرید بقل اوباما شما همچین میگی انگار منزل حسن و باراک پلاک 12 و 13 یه کوچست
داداش من بعد 34 سال این فرصت پیش اومد و به همین راحتی هم از بین رفت کو دیگه وزیر و کار دار و... همین که روحانی پاشو بذاره ایران از n طرف بهش حمله میکنن که چرا هولوکاست رو فلان گفتی چرا با دشمن از صلح حرف زدی...
پله چیه که پله پله چی باشه! فرصت سوخت

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
دوست عزیز پله کدومه؟ باید با کله میپرید بقل اوباما شما همچین میگی انگار منزل حسن و باراک پلاک 12 و 13 یه کوچست
داداش من بعد 34 سال این فرصت پیش اومد و به همین راحتی هم از بین رفت کو دیگه وزیر و کار دار و... همین که روحانی پاشو بذاره ایران از n طرف بهش حمله میکنن که چرا هولوکاست رو فلان گفتی چرا با دشمن از صلح حرف زدی...
پله چیه که پله پله چی باشه! فرصت سوخت

نظر من اين هست كه يكي روسيه يكي هم اسراي ل هيچ وقت حاظر نميشن كه بزارند رابطه بين ايران و امريكا اوكي بشه ...

و اينكه طي يك جلسه ما فكر كنيم همه چيز حل ميشد بعد از اين همه سال چيزي غير عقلي هست اين ديدار تنها يك ديدار نبود جهت رفع اختلافات بين دو كشور و فرداش امريكا بياد همه تحريما رو برداره يقين بدونيد اونا هم انقدر گاو نيستن و در پي اين جلسه دنبال چيزي بودن ...

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
میخوای از برج ایفل پله پله بری بالا هر موقع رسیدی خبرم کن :D مردم برای اجاره خونه سگ دو میزنن باید منتظر پله آغایون باشن تف به روحت پوتین میرزا کوچیک خان کجایی

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
میخوای از برج ایفل پله پله بری بالا هر موقع رسیدی خبرم کن :D مردم برای اجاره خونه سگ دو میزنن باید منتظر پله آغایون باشن تف به روحت پوتین میرزا کوچیک خان کجایی

دادش نگفتم بيان از رفتگراي دو كشور شروع كنند و برسن به ريس جمهور كه پله ها ايفيل رو مثال زدي

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
يكي حرفهاي رييس بانك مركزي رو برا من ترجمه كنه ميخوام بدونم چرا ديروز از خودش اين جملات رو بيرون داد !! ايا ميترسيد خودش ضرر كنه يا فك و فاميل اخه رو چه حسابي اين حرف رو زد ؟

واقعا از كجا تور ميندازن اين ادما رو ميارن سر كار هر كس مياد يك سري كدن هم حتما بايد با خودش بياره

افت شدید قیمت، خیلی خطرناک هست!
اگه شدید افت کنه، هم تولید کننده، هم صادر کننده، و هم وارد کننده نابود میشن!

باید قیمت بیاد پایین ولی با آرامش...

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
واللا هیچ جوره با عقل جور در نمیاد :دی ، تمام بازاری ها ، چه خریدار و چه فروشنده انتظاری غیر از این صحبت ها رو داشتند ؟؟ که حالا بخواهد به صورت منظقی ارز افزایش پیدا کند؟؟ من طرفدار کسی نیستم :دی اما واقعا به عنوان یک پرزیدنت جمهوری اسلامی حرفای بدی نزد ، فقط یکم صحبت های اولیش بالای دیپلم بود که اکثریت متوحه نشدند :دی

آیا اکثریت مردم انتظار داشتند که رئیس جمهور بیاد بگه من حرفای حاج باراک رو گوش کردم بسیار خوب بود ، همه مشکلات حل شد و ما هم مخلص همگی هستیم ، لطفا اگر کشوری با ما مشکل دارد یک Miss بیندازد ( خب نمیشه که اینجوری بلادل من ) به قول علی دایی ...

فردا وزیر امور خارجه ایران با آمریکا دیدار داره ، صحبت هایی که تو جلسه مطرح میشه و خروجی هایی که ازش بیرون میاد میتونه تاثیر - و یا + روی قیمت ها باز بذاره..

من انتظار داشتم همون حرفهایی که در ایران میزد اونجا هم بگه. به امریکا و اسرائیل هم مستقیم اشاره نکنه... حالا ببینیم فردا چی میشه. من 20 درصد خریدم رو امروز انجام میدم

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

برعکس این قضیه که اینا رد کردن ایران رو تو موضع ضعف میبره

روحانی گفته بود من با اختیار تام میام اما وقتی این پیشنهاد رو رد کرده جامعه جهانی کاملا در مورد این قضیه و خوشبینی که هست با دیده تردید نگاه میکنه
خوشبینی ها ه ظریف و شکننده هستن ...
در یک ملاقات کنار میز ناهار قطعا اتفاقی نمیوفته که ایران توش ضرر کنه ...

بالا