• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
نرخ دلار مهم نیست کاش روابط با جامعه جهانی بهتر شه . بقیه چیزا خودش خوب میشه

sajjad2002

Registered User
لایک‌ها
35
متاسفانه غربی ها خیلی تمایل به همکاری ندارن مخصوصا با فشارهای شدید امریکا

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
بله کلا ترجیح میدن با این **** همکاری نکنن .
حالا نمیدونم از موقع شاه کینه به دل گرفتن یا کلا این نوع **** رو نمیپسندن .

Lucky Luke PT

Registered User
لایک‌ها
9
"عراقچی: اولین قسمت دارایی‌هایی مسدودشده ایران (۵۵۰ میلیون $) به حسابی در سوییس واریز شده است و در روز دوشنبه به ایران برگردانده خواهد شد." (از طریق تویتر برادرزاده اقای عراقچی)

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
نرخ دلار مهم نیست کاش روابط با جامعه جهانی بهتر شه . بقیه چیزا خودش خوب میشه
گ
افغانستان با جامعه جهاتی رابطه خوبی داره و ارزش پولش در مقابل دلار خوبه.
زیمبابوه و خودمون که رابطه نداریم ارزش پولمون خودتون ببینید.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
فردا روز سرنوشته.
به نظر ن کاهش 100 تومن در قیمت دلار رو شاهد خواهیم بود ولی قیمت بعد از یک روز 40 تا 50 تومن میاد بالا.
باید ببینیم بانک مرکزی فردا چطور بازار رو مدیریت می کنه آیا نظر داره که قیمت رو بکشنه رو 2800 یا نه.

من فردا یک حواله بزرگ خواهیم زد.

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
قبلا شنیده بودم دولت روزی 100 میلیون دلار تو بازار تزریق میکنه، درسته؟ اگه درسته که 500 میلیون و اینها دردی دوا نمیکنه؟

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
امروز بعد از مدتها بازار حتی تغییر جزئی هم نداشت........فکر کنم فردا با امدن خبر واریز پول به صورت روانی مقداری قیمت دلار پایین خواهد اومد

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
از امازون و ایبیای میشه خرید کرد؟مستقیم بفرسته تهران
ایشالا اینطور باشه ولی فکر نکنم! چون شرکت مذبور احتمالاً با 1001 شرط این مجوز رو گرفته اگر این خبر شایعه نباشه!
فعلاً مجوز حمل به ایران گرفته اما ذکر نشده دقیقاً چه نوع کالاهایی اگر مثل قبل دارو .... باشه که هیچی شاید هم تجهیزات پزشکی ... هم بشه کلاً خبر ها توی ایران اول زمزمش میاد و خیلیا قبل از زمزمه شصتشون خبر دار شده و وارداتشم انجالم دادن = رانت! کسی چمیدونه شاید همین الان کلی دستگاه های پیشرفته پزشکی آورده باشن یا در حال shipping باشه که روح منو شما هم خبردار نشده باشه!! البته هر چیزی توی ایران مافیای مخصوص خودشو داره!:D به هر حال چیزی که مطمئن هستم اینه به حال منو شما هیچ فرقی نمیکنه در کل و حالا حالاها باید آویزون کشورهای دیگه باشیم برای واردات یعنی usa=country of origin و country of beneficiary = کشورهای ثالث... 35 ساله اینطوریه
خوب ایبی بعدش میگه شما چطوری با پیپال پرداخت کردی ؟ و اینطور پیپالتم بلاک میشه
چه ربطی داره شما فکر میکنی آمازون فقط پیپال قبول میکنه؟! ویزا دبیت کارت! مجازیشم که توی اینترنت ریخته!

در ضمن امروزم ظریف دیدار کرده با کری نتیجه:
«جان کری بر اهمیت مذاکره دو طرف بر اساس حسن نیت و نیز رعایت اصول برنامه اقدام مشترک از سوی ایران تأکید کرده است. وی همچنین تصریح نموده که ایالات متحده به اعمال تحریم‌های موجود ادامه خواهد داد».

دیروز پریروزم آمریکا به تمام شرکت هایی که تمایل به سرمایه گذاری در ایران دارند مخصوصاً شرکت های نفتی شل ... هشدار داده هر قراردادی باید با تعیین زمانبندی 6 ماهه باشه و لاغیر!!
خیلی جالبه همه چیز همچنان توی توهمه ریسمان سیاست ایران در دنیا سیاست مبهمه کسی نمیدونه فردا چه خبره! امروز میگن عجب توافقی بعد هفته ها مشخص میشه توافق ژنو اصلاً امضا نشده بعد عراقچی میگه این چیز مهمی نیست توافقات خیلی مهم امضا میشن این امضا نشدن دلیل بر بی ارزش بودن نیست... :D
هر چقدر در دیپلماسی پیشرفت کنیم بعدز اوباما به زودی جان مک کین سیاستمدار جنگ طلب بیاد راس کار هر چی بافتیم...

Last edited:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
چه ربطی داره شما فکر میکنی آمازون فقط پیپال قبول میکنه؟! ویزا دبیت کارت! مجازیشم که توی اینترنت ریخته!

در ضمن امروزم ظریف دیدار کرده با کری نتیجه:
«جان کری بر اهمیت مذاکره دو طرف بر اساس حسن نیت و نیز رعایت اصول برنامه اقدام مشترک از سوی ایران تأکید کرده است. وی همچنین تصریح نموده که ایالات متحده به اعمال تحریم‌های موجود ادامه خواهد داد».

ویزا هم تحریمه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تمامی کالاهای ما بدون واسطه و توسط dhl به طور مستقیم میاد ایران.
یعنی بارگیری از امریکا و تحویل سه روز بعد در گمرک امامه.
شرکتهایی که افک دارند می تونند توسط dhl کالاهاشون رو بفرستن ایران.
این خبر خوبه ولی نگفته افک برای چا کالاهایی گرفته شده.
در ضمن اینکه حواله مول همیشه مشکل اساسیه.
امیدوارم علی شیپینگ و امازون باز بشن که بتونیم کالاهای الکترونیکی رو هم مستقیما ایران تحویل بگیریم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Lucky Luke PT

Registered User
لایک‌ها
9
تمامی کالاهای ما بدون واسطه و توسط dhl به طور مستقیم میاد ایران.
یعنی بارگیری از امریکا و تحویل سه روز بعد در گمرک امامه.
شرکتهایی که افک دارند می تونند توسط dhl کالاهاشون رو بفرستن ایران.
این خبر خوبه ولی نگفته افک برای چا کالاهایی گرفته شده.
در ضمن اینکه حواله مول همیشه مشکل اساسیه.
امیدوارم علی شیپینگ و امازون باز بشن که بتونیم کالاهای الکترونیکی رو هم مستقیما ایران تحویل بگیریم.

من از خود آمریکا وقتی سعی میکنم از dhl استفاده کنم برای فرستادن چیزمیز به ایران میگه باید اکانت شرکتی داشته باشم و مجوز مخصوص احتیاج داره به خاطر تحریمها...

فایل های ضمیمه

• 2014-02-02 19.13.32.png
    2014-02-02 19.13.32.png
    54.2 KB · نمایش ها: 27

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من از خود آمریکا وقتی سعی میکنم از dhl استفاده کنم برای فرستادن چیزمیز به ایران میگه باید اکانت شرکتی داشته باشم و مجوز مخصوص احتیاج داره به خاطر تحریمها...

اون مجوز اسمش افک ه. Ofac لایسنس دولت امریکا برای صادرات مستقیم به کشورهای تحت تحریم.ما وقتی کالا از امریکا دریافت میکنیم باید هر سری لایسنس رو ارایه کنیم

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
عجیبه قیمت ارز امروز کمی بالاتر رفت در حالی که تحلیل ها نشون میداد باید پایین بیاد به خاطر جو روانی............به قول یکی از دوستان همین سایت تو ایران هر چی که فکر میکنی منطقی تر برعکسش اتفاق میافته:D

• Like
Reactions: poq

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
"عراقچی: اولین قسمت دارایی‌هایی مسدودشده ایران (۵۵۰ میلیون $) به حسابی در سوییس واریز شده است و در روز دوشنبه به ایران برگردانده خواهد شد." (از طریق تویتر برادرزاده اقای عراقچی)

حق الزحمه برادر زاده عزیز فراموش نشود که پاک دلخور میشم

بالا