• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستان سکه چرا به نسبت دلار بالا نمیره دیگه؟
چون اون وقتی که دلار 3500 3600 بود سکه حدود 1400 بود...اما الان دلار 3200 هست اما سکه 980...
یعنی اون موقع قیمت سکه حباب داشته؟

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
این که گفتم بازار دیگه اجازه حباب رو خیلی کم میده اینجوری هست
الان سکع امامی 989 معامله میشه
در صورتی که با قیمت دلار 3266 و اونس 1291 قیمت 992 طلا داره
حالا نگاه میکنیم که چطور بازار این چند هزار تومان رو پر میکنه

Arash-7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
من که نه کارشناسم نه هیچی ولی وقتی جو این تایپیکو ( برامده از جو جامعه ) موقع افزایش قیمت دلار می بینم که سرشار از شور و نشاط و انرژی میشه و خیلیا منتظر صعود سریع دلار به 4000 و 5000 و بالاتر و غیره هستن و بی تابی می کنن چرا باید دیگه تعجب کرد ؟؟ البته میدونم زمینه اش هست ولی خیلی از خودمونم داریم استقبال می کنیم و جایی که لازم باشه حتما هلش هم میدیم تا راه بیفته و این قشنگ معلومه ..

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دوستان تحلیلتون چیه ؟ برای تابستون ؟ دباره قیمت روی همون 2950 تا 3000 فیکس میشه ؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یورو 4508
دلار 3283 و به زودی 3300 ،این افزایش به نظر نمیاد مقطعی باشه و همونطور که دکتر! روحانی فرمود یـــــــــــــــــــواش یـــــــــــــــــــــواش دارند با یه شیــــــــــــب خیـــــــــــلی ملایم افزایش پیدا میکنه (یواش یواش آهسته آهسته... طوری که کسی دردش نگیره)
به نظر من دو دلیل داره
عدم بازدهی بازار های دیگه مثل بانک (با کاهش سود به زودی) + بورس قلابی (ورشکستگی اخیر) + بازار راکد مسکن
در حقیقت هیچ بازار مطمئنی دیگه به جز سکه و ارز و واردات که هر دو مخرب وضعیت ارز هستند تا آخر سال باقی نخواهد موند.
سکه هم داره وارد کانال 1 میلیون میشه به سلامتی سکه 1 میلیونی و دلار 4 تومنی صلوات :angrybirds12:
پیش بینی من از تورم حداقل 40-50 درصدی خواهد بود ولی به هر صورت باز هم معتقد هستم به سپرده بانکی تا وقتی کمش کنند...

هنوز برای تصمیم گیری کمی زوده.
به نظر من بین افزایش نرخ بنزین و افزایش قیمت دلار یک رابطه ای وجود داره.
جه دلیلی داره که قیمت بنزین از اول اردیبهشت طبق گفته دولت زیاد نشد.؟؟؟
هیچ دلیلی هم براش نیاوردن.
اینها که از اسفند چایگاهها رو برای افزایش قیمت بنزین آماده کرده بودن.

به نظر من قیمت دلار به دلیل کنترل بازار کالا که تحت تاثیر افزایش قیمت بنزین قرار خواهد گرفت ، زیاد شده است.
اگر دقت کنید از اسفند آرام آرام قیمت دلار رفت بالا.
ولی توی هفته قبل تا حالا یک دفعه قیمت رفته بالا.
این می تونه (بازهم می گم میتونه یعنی شاید!!!) فقط به این دلیل باشه که متفکران اقتصادی دولت (اگر چیزی به این نام وجود داشته باشه) قیمت دلار رو برای کاهش قیمت کالاها در مقابل افزایش قیمت بنزین کافی ندونستن.
به نظر من دولت دوباره وقت گرفته برای اینکه بتونه توی دو سه روز آینده قیمت دلار رو بازهم بالا ببره تا بعد از فاز دوم هدفمندی با کاهش قیمت دلار موج گرونی رو کنترل کنه.

اینها همش فکر و خیاله شاید اصلا اینطوری نباشه و خیلی راحت عمو روحانی دیده که احمدی نژاد چقدر راحت با یک دلالی ساده 1800 ملیلیارد ناقابل در طول فقط شش ماه از احتلاف فروش دلار به جیب زده و باخودش گفته من چی کم دارم.
اگر اینطور باشه دیگه هیچی فقط باید ایشون رو صدا کنید روحانی نژآد

باید تا بعد از اچرای فاز دوم تو چند روز آینده صبر کرد. اینطوری معلوم میشه که قیمت نهایی چیه. آیا صعودیه به سمت 4000 تومن یا نزولیه به سمت 3000.

همچنان فکر می کم که قیمت دلار در تابستان به صورت تک نرخی زیر 3000 تومن خواهد بود (اگر توافق جامعی در کار باشه)

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
روحانی موچکریم.........دیگه خیلی غیر منطقی داره بالا میره.......این دولت بزرگترین اشتباهش در اجرا عجولانه تمام طرح ها باهم بود هم حذف یارانه ها و اجرای فاز دوم بود ادم فکر میکنه سال اقتصاد مقاومتی رمز حمله به اقتصاد بود که اعلام شد

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چقدر شیب ملایمی 350 تومن افزایش تو 2 ماه!
بدون عکس العمل هیچ مقام دولتی!

یادم میاد تو شعار های تبلیغاتی خیلی این آقای روحانی مانور میداد روی افزایش قیمت دوران تو دوران اون آقا!

میگفت مردم دیگه شما رو نمیخان و ملت داد و هورا میکشیدن!

حالا ...

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
چقدر شیب ملایمی 350 تومن افزایش تو 2 ماه!
بدون عکس العمل هیچ مقام دولتی!

یادم میاد تو شعار های تبلیغاتی خیلی این آقای روحانی مانور میداد روی افزایش قیمت دوران تو دوران اون آقا!

میگفت مردم دیگه شما رو نمیخان و ملت داد و هورا میکشیدن!

حالا ...
حالا ؟
پارسال گفتم یه روزی میرسه چراغ دستتون میگیرین میگین محمود بیا! الان همون حالاست!

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
توی 8 سال محمود دولت از تمام تصمیم ها کنار گذاشته شد الان دولت از فروش نفت چیزی عایدش نمیشه فروش دست چند تا نهاد برای همین دولت الان شده گدای سر چهارراه مجبوره دست کنه تو جیب مردم چه با حذف یارانه چه با بالا بردن دلار و .... وقتی پول نفتی در کار نباشه همین میشه الان انتخاب بهترین رئیس جمهور دنیا هم تغییری در شرایط اقتصادی ایران نداره یک عروسک با رای های خار و خاشاک میاد سرکار چند سال تو کاخ میشینه تا عروسک بعدی بیاد. تو صورت وزیر اقتصاد نگاه کن غم و بدبختی زار میزنه نمیدونست اینقدر اوضاع خرابه. خودمون زدیم به خواب اختاپوس چنبره زده رو صندوق گنج مام نشستیم دعا میکنیم کی عزرائیل وقت کنه یکسرم بره اون بالا

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
هنوز برای تصمیم گیری کمی زوده.
به نظر من بین افزایش نرخ بنزین و افزایش قیمت دلار یک رابطه ای وجود داره.
جه دلیلی داره که قیمت بنزین از اول اردیبهشت طبق گفته دولت زیاد نشد.؟؟؟
هیچ دلیلی هم براش نیاوردن.
همچنان فکر می کم که قیمت دلار در تابستان به صورت تک نرخی زیر 3000 تومن خواهد بود (اگر توافق جامعی در کار باشه)

چرا آوردند!!!!!!! دلیلشم اینه نشونگرهای دیجیتال پمپ ها 3 رقمی هست و تا رقم 999 نشون میده
چون اون 10 ريال اجحاف به حق دولته باید صبر کنیم درستش کنند
راستش زمانی که این پمپ ها اومد کسی فکر نمیکرد بنزید 20-40 تومنی بشه 1000 تومن!:D
البته اون برای دلار ساخته شده تا 999 دلار رو نشون میده ما چون ارزش پول ملیمون خیـــــــــــلی بالاست باید 3296700 پیش بینی کنیم و تا 7 رقم رو حساب کنیم چون 4 رقم هم مهمون 1-2 ساله!

Last edited:

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
حالا ؟
پارسال گفتم یه روزی میرسه چراغ دستتون میگیرین میگین محمود بیا! الان همون حالاست!
من نمیدونم چرا این طوری فکر میکنیم تا یکی بدتر میاد همیشه به فکر بد قبلی میافتیم اینا همشون سروته یه کرباسن دوست عزیز

Hiranex

Registered User
لایک‌ها
14
(رئیس کل بانک مرکزی اظهار داشت: بانک های پرداخت کننده نرخ سود بالا، با ملاحظه روند کاهش تورم و تضعیف انتظارات تورمی و تقویت ثبات در اقتصاد کلان و بازارهای مالی، بتدریج به این نتیجه خواهند رسید که رویکرد انتخاب شده، به صرفه و مصلحت اقتصادی آنها نخواهد بود.وی اضافه کرد: این بانک ها راهی جز تعدیل و منطقی نمودن رفتار خود در پرداخت سود سپرده ها متناسب با کاهش نرخ تورم و تحولات مثبت در اقتصاد کلان کشور ندارند و روند تحولات اقتصادی ترتیبات جدیدی را در بازار پول رقم خواهد زد.)

نسبت به کاهش تورم!!!!!!!!باید پرسید چی ارزون شده؟

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
بانک ها پولشون میدادن دلار میخریدن الان 30% تو 10 روز سود کرده بودند

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
توی 8 سال محمود دولت از تمام تصمیم ها کنار گذاشته شد الان دولت از فروش نفت چیزی عایدش نمیشه فروش دست چند تا نهاد برای همین دولت الان شده گدای سر چهارراه مجبوره دست کنه تو جیب مردم چه با حذف یارانه چه با بالا بردن دلار و .... وقتی پول نفتی در کار نباشه همین میشه الان انتخاب بهترین رئیس جمهور دنیا هم تغییری در شرایط اقتصادی ایران نداره یک عروسک با رای های خار و خاشاک میاد سرکار چند سال تو کاخ میشینه تا عروسک بعدی بیاد. تو صورت وزیر اقتصاد نگاه کن غم و بدبختی زار میزنه نمیدونست اینقدر اوضاع خرابه. خودمون زدیم به خواب اختاپوس چنبره زده رو صندوق گنج مام نشستیم دعا میکنیم کی عزرائیل وقت کنه یکسرم بره اون بالا
دقیقا حرفتون منطقی هست
از یه طرف کلی هزینه سربار رو مملکت هست ( مهمترینش جنگ سوریه که شاید ماهانه بالای چند میلیارد دلار خرجش می شه ، بماند خرج های اضافی دیگه مثل ... )
از طرفی دیگه هم پولی وارد مملکت نمی شه
اینا فکر می کردن با حذف 20 درصد می تونند نفت رو آزاد بفروشند که دیدن اروپا و آمریکا دیگه اینقدر احمق نیستند .
خوب نه دلاری هست ، خرج ها هم که اضافه شده نسبت به دوران محمود !
تمام گاو های شیر ده هم تو دولت قبلی تاراج رفته ( مثل مخابرات و پتروشیمی ها ) و کلی گاو مریض مونده که خرج دارند فقط .
از اون طرف هم باج دهی های سیاسی و اقتصادی پدر دولت رو در اورده ! کلا خر تو خری به تمام معناست
دولت مثل خر تر گل گیر کرده ، من تقصیری متوجه دولت نمی بینم چون بیشتر از این زور ندارند ، ولی روحانی و باندش از خارج نیومدن که ! وقتی اوضاع سیاسی و اقتصادی رو می دونستند غلط کردن این همه شعار قشنگ دادن.
کلا تا تغییر سیاسی بزرگی تو این مملکت رخ نده ، هیچ تغییری تو اقتصاد رخ نمی ده .

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
ملایم است و ملایم خواهد ماند با تشکر

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
ولی روحانی و باندش از خارج نیومدن که ! وقتی اوضاع سیاسی و اقتصادی رو می دونستند غلط کردن این همه شعار قشنگ دادن.

این وقتی درسته که مردم چیزی حساب بشن :general502: اکبر داش بدجور وا میداد احتیاج به نفس گیری داشت تا نمیره, الانم در حال مصرف قرصهای تقویتی و درست کردن خاکریز تا حریف مقابل خاک کنه این جنگ در بالا رخ میده و آوار میشه سر مردمی که این زیر مثل کرم تو هم میلولن :general503:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
بازار خیلی خرکی شده همینطوری بره تا آخر هفته 3500 رو زده

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
3310......دولت کرکره هاش رو بکشه پایین بره دنبال کارش به نظر میاد 1 دلار هم برای کنترل بازار ندارند که به بازار تزریق کنند

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی جالبه به طور کلی خفه شدن.
کسی صداش در نمیاد.

بهمنی هر از گاهی یک حرفی می زد. سیف کلا ساکت شده.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
فعلا بازار با قیمت 3310 موافق نیست

بالا