یورو 4508
دلار 3283 و به زودی 3300 ،این افزایش به نظر نمیاد مقطعی باشه و همونطور که دکتر! روحانی فرمود یـــــــــــــــــــواش یـــــــــــــــــــــواش دارند با یه شیــــــــــــب خیـــــــــــلی ملایم افزایش پیدا میکنه (یواش یواش آهسته آهسته... طوری که کسی دردش نگیره)
به نظر من دو دلیل داره
عدم بازدهی بازار های دیگه مثل بانک (با کاهش سود به زودی) + بورس قلابی (ورشکستگی اخیر) + بازار راکد مسکن
در حقیقت هیچ بازار مطمئنی دیگه به جز سکه و ارز و واردات که هر دو مخرب وضعیت ارز هستند تا آخر سال باقی نخواهد موند.
سکه هم داره وارد کانال 1 میلیون میشه به سلامتی سکه 1 میلیونی و دلار 4 تومنی صلوات :angrybirds12:
پیش بینی من از تورم حداقل 40-50 درصدی خواهد بود ولی به هر صورت باز هم معتقد هستم به سپرده بانکی تا وقتی کمش کنند...
هنوز برای تصمیم گیری کمی زوده.
به نظر من بین افزایش نرخ بنزین و افزایش قیمت دلار یک رابطه ای وجود داره.
جه دلیلی داره که قیمت بنزین از اول اردیبهشت طبق گفته دولت زیاد نشد.؟؟؟
هیچ دلیلی هم براش نیاوردن.
اینها که از اسفند چایگاهها رو برای افزایش قیمت بنزین آماده کرده بودن.
به نظر من قیمت دلار به دلیل کنترل بازار کالا که تحت تاثیر افزایش قیمت بنزین قرار خواهد گرفت ، زیاد شده است.
اگر دقت کنید از اسفند آرام آرام قیمت دلار رفت بالا.
ولی توی هفته قبل تا حالا یک دفعه قیمت رفته بالا.
این می تونه (بازهم می گم میتونه یعنی شاید!!!) فقط به این دلیل باشه که متفکران اقتصادی دولت (اگر چیزی به این نام وجود داشته باشه) قیمت دلار رو برای کاهش قیمت کالاها در مقابل افزایش قیمت بنزین کافی ندونستن.
به نظر من دولت دوباره وقت گرفته برای اینکه بتونه توی دو سه روز آینده قیمت دلار رو بازهم بالا ببره تا بعد از فاز دوم هدفمندی با کاهش قیمت دلار موج گرونی رو کنترل کنه.
اینها همش فکر و خیاله شاید اصلا اینطوری نباشه و خیلی راحت عمو روحانی دیده که احمدی نژاد چقدر راحت با یک دلالی ساده 1800 ملیلیارد ناقابل در طول فقط شش ماه از احتلاف فروش دلار به جیب زده و باخودش گفته من چی کم دارم.
اگر اینطور باشه دیگه هیچی فقط باید ایشون رو
صدا کنید روحانی نژآد
باید تا بعد از اچرای فاز دوم تو چند روز آینده صبر کرد. اینطوری معلوم میشه که قیمت نهایی چیه. آیا صعودیه به سمت 4000 تومن یا نزولیه به سمت 3000.
همچنان فکر می کم که قیمت دلار در تابستان به صورت تک نرخی زیر 3000 تومن خواهد بود (اگر توافق جامعی در کار باشه)