• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
به نظر توافق هسته ای شکل گرفته حتی اسرائیل هم داره یه جورایی پالس میفرسته که قبولش داره باید منتظر شوک منفی به بازار ارز باشیم

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
به نظر توافق هسته ای شکل گرفته حتی اسرائیل هم داره یه جورایی پالس میفرسته که قبولش داره باید منتظر شوک منفی به بازار ارز باشیم

دوست عزيز خدا از دهنت بشنوه :general406: ولي اگه صورت نگيره به نظرتون $ ميرسه به 4 ت ؟!
من در آمدم به $ هست ولي اين چند وقت همش دارم اخبار رو ميخونم به اميد اينكه نرخ بياد پايين بشه يكم نفس بكشيم :general505:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
دوستان کسی از روبل روسیه هم خبر داره؟
چند وقته همینطور داره میاد پایین
باز پایینتر هم میاد یا ممکنه بره بالا؟

تحریم های غرب موجب کاهش ارزش روبل روسیه شده و کاهش قیمت جهانی نفت نیز تاثیر زیادی بر افت درآمدهای ارزی مسکو داشته است.
k472bt5uf8hhgzoyvocw.jpg

به نقل از نشریه تلگراف، روسیه در شرایط کنونی از کاهش قیمت جهانی طلا بهره برده و میزان ذخایر طلای خود را به طور چشمگیری افزایش داده است.
بر اساس این گزارش تشدید تحریم های اقتصادی و تجاری غرب علیه روسیه موجب شده تا پوتین برای جنگ اقتصادی با آمریکا و اروپا خود را آماده کرده و اقدام به افزایش ذخایر طلای خود نماید.
تازه ترین گزارش شورای جهانی طلا نشان می دهد که روسیه در سه ماه منتهی به سپتامبر 2014 میلادی میزان ذخایر طلای خود را 55 تن افزایش داده که این رقم بالاترین رکورد در بین بانک های مرکزی جهان به شمار می رود.
دولت روسیه میزان ذخایر طلای خود را در یک دهه گذشته با سه برابر افزایش به بیش از 1150 تن رسانده است. این میزان ذخایر طلا روسیه را در برابر آمریکا و اروپا به یک ابرقدرت اقتصادی تبدیل خواهد کرد.

mehrdad2090

Registered User
لایک‌ها
222

parsa3060

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
57
بچه ها من اگر بخواهم دلار بخرم دلار کاغذی کسی بهم می فروشد یعنی باید کجا بروم برای خرید

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

Jimm

Registered User
لایک‌ها
197
سلام

آقا یکی از آشنایان ما اون ور آب داره کار میکنه ! میخواستم ببینم چطوری میتونه پولی رو که در میاره و دلار هم هست رو واسه من بفرسته تو ایران تا اینجا من به ریال تبدیل کنم و بزارم تو حسابش ؟

مرســــــــــــــــــــی

Lucky Luke PT

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

آقا یکی از آشنایان ما اون ور آب داره کار میکنه ! میخواستم ببینم چطوری میتونه پولی رو که در میاره و دلار هم هست رو واسه من بفرسته تو ایران تا اینجا من به ریال تبدیل کنم و بزارم تو حسابش ؟

مرســــــــــــــــــــی

بستگی داره کدوم ور آب! تو بعضی از کشور ها میتونید صرافی های ایرانی پیدا کنید که میتونند این کار رو براتون بکنند. تو کشور هایی مثل امریکا که نمیتونن رسما صرافی داشته باشند، باید از طریق افراد شخصی این کار رو انجام بدید. اگر امریکا هستند، پ.خ. بدید لطفآ.

hogershop

Registered User
لایک‌ها
131
اصلا روی توافق حساب باز نکنید.چون هیچ وقت کشورهای ابر لیبرال / ایران هسته ای رو نمیپذیرن.چون از اساس به مدیریت ایران اعتماد و اطمینان ندارند برای همین ریسک نمیکنن که کاملا موافق باشن چون اونا تفکرشون بر اینه ایران اگه قدرت هسته ایی داشته باشه در کنار استفاده صنعتی و اقتصادی و.... بطور زیر زمینی امکان استفاده در موضوع نظامی رو داره و "به خاطر همین یک گزینه "که ایران دانش هسته ایی رو توی قدرت نظامیش بکار نگیره و تبدیل به کره شمالی نشه( یعنی مهار نشدنی بخاطر پشتوانه ی هسته ایی) به همین دلیل امکان موافقت کامل اصلا وجود نداره.اونا بارها تکرار کردن ما درصورتی با موضوع هسته ایی ایران موافقیم که مواضع سیاسی حکومت ایران ضد غرب نباشه تازمانی که فیگور ضدغربی داشته باشه و تحرکات مبارزاتی داشته باشه برای ما ریسک محسوب میشه.اگر هم توی روند مذاکرات چیزی میشنوید مبنی بر توافق.توافق کلی نیست و معمولا سازش های کوتاه مدت و موردیه ! در یکی دو مورد با شرط و شروط برای مدتی باهم سازش میکنند ولی اساس هنوز پاک نشده و توافق جامع نشده چون اساسا سیاست تو کشور ایران و آمریکا توی مسائل منطقه 180 درجه بلعکسه همه و تصور توافق نهایی و همه جانبه فقط تخیله.
روی سازش های کوتاه مدت هم نمیشه حساب کرد چون یکجور مهلت خریدن برای 2 طرفه ! بنابراین در مسئله اقتصادی شما فقط میتونید از فرصت های پیش اومده و کوتاه مدت استفاده بکنید

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
اصلا روی توافق حساب باز نکنید.چون هیچ وقت کشورهای ابر لیبرال / ایران هسته ای رو نمیپذیرن.چون از اساس به مدیریت ایران اعتماد و اطمینان ندارند برای همین ریسک نمیکنن که کاملا موافق باشن چون اونا تفکرشون بر اینه ایران اگه قدرت هسته ایی داشته باشه در کنار استفاده صنعتی و اقتصادی و.... بطور زیر زمینی امکان استفاده در موضوع نظامی رو داره و "به خاطر همین یک گزینه "که ایران دانش هسته ایی رو توی قدرت نظامیش بکار نگیره و تبدیل به کره شمالی نشه( یعنی مهار نشدنی بخاطر پشتوانه ی هسته ایی) به همین دلیل امکان موافقت کامل اصلا وجود نداره.اونا بارها تکرار کردن ما درصورتی با موضوع هسته ایی ایران موافقیم که مواضع سیاسی حکومت ایران ضد غرب نباشه تازمانی که فیگور ضدغربی داشته باشه و تحرکات مبارزاتی داشته باشه برای ما ریسک محسوب میشه.اگر هم توی روند مذاکرات چیزی میشنوید مبنی بر توافق.توافق کلی نیست و معمولا سازش های کوتاه مدت و موردیه ! در یکی دو مورد با شرط و شروط برای مدتی باهم سازش میکنند ولی اساس هنوز پاک نشده و توافق جامع نشده چون اساسا سیاست تو کشور ایران و آمریکا توی مسائل منطقه 180 درجه بلعکسه همه و تصور توافق نهایی و همه جانبه فقط تخیله.
روی سازش های کوتاه مدت هم نمیشه حساب کرد چون یکجور مهلت خریدن برای 2 طرفه ! بنابراین در مسئله اقتصادی شما فقط میتونید از فرصت های پیش اومده و کوتاه مدت استفاده بکنید
حرف شما کاملا درسته ولی به نظر من بیشتر از طرف های غربی ایران مجبوره که به توافق برسه و زیاد به این ژست هایی که مقامات داخلی میگیرند توجه نکنید احتمالا با یک حیات نباتی و اکسیده کردن کل اورانیوم غنی شده ایران میشه با ایران به توافق رسید و گرنه غرب و ایران در یک بن بست سیاسی قرار میگیرند و این اتفاق خواه ناخواه ایران رو به سمت کره شمالی با سرعت بیشتر سوق میده پس دو طرف مایل و مجبور به توافق هستند......البته اگه بر اساس نظر تندروهای دو طرف باشه عزیزان داخل نشین چون خودشون و خانوادشون هیچ مشکل اقتصادی رو تحمل نمیکنند بلکه حتی سود سرشار مالی هم میبرند مخالف توافق هستند و همینطور تندروهای غربی هم بیشتر مایل به ایجاد بحران و حتی حمله نظامی برای فروش بیشتر اسلحه هاشون به کشورهای همسایه ایران هستند که امیدوارم نظر تندروها بر نظر میانه روها غلبه نکنه.

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
دوستانی که از گرونی ناگهانی دلار چند سال پیش خبر دارن
بعد رسیدن قیمت دلار به اوجش میشد راحت مثلا 2000 دلار رو تمن کرد؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دلار رو خیلی راحت میتونید به تومن تبدیل کنید .....مگه اینکه تو نوسان شدید بعضی از صرافی ها اذیت میکنند ولی صرافی های پیدا میشه که تو هر شرایطی چنج کنند

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
نظرسنجی از میان 60 فعال اقتصادی در مورد قیمت دلار پس از توافق
86981649884936028714.png
اين ٦٠ نفر اگه فعال بودن كه ميدونستن توافقي حاصل نخواهد شد كه بيان تو اين نظرسنجي شركت كنند!!!
الان ( براي اينكه گندش در نياد ) ميان ميگن سر موضوعات كلي توافق شد موضوعات جزيي هم قرار شد تا اسفند مثلا كارشناسي بشه ... موضوعات كلي چيه همين كه بشينند سر يه ميز حرف بزنند و اين نشست ها كنسل نشه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اين ٦٠ نفر اگه فعال بودن كه ميدونستن توافقي حاصل نخواهد شد كه بيان تو اين نظرسنجي شركت كنند!!!
الان ( براي اينكه گندش در نياد ) ميان ميگن سر موضوعات كلي توافق شد موضوعات جزيي هم قرار شد تا اسفند مثلا كارشناسي بشه ... موضوعات كلي چيه همين كه بشينند سر يه ميز حرف بزنند و اين نشست ها كنسل نشه
ابتدا اینکه اینجا ایران هست و هر چیزی ممکن خواهد بود مثل سال قبل که تا اخرین لحظات رادیو بی بی سکینه و خبرگزاری های دیگه میگفتن توافقی وجود نداره

دوما من کاری به فعال بودن یا نبودن اون 60 نفر ندارم اما این میتونه دید افراد مختلف بازار به قیمت دلار رو نشون بده شاید شما نگاهی سطحی به این نمودار بیندازید اما همین نمودار ساده حرف هایی برای گفتن داره

بالا