• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
قيمت آخري كه بنده دارم 3600 ت هست :angrybirds10:
راستش رو بخواين براي من زيادم بد نيست افزايش پيدا كنه
اخرین قیمت رو از کجا گرفتین :D
دست ما رو هم بگیر - داری چیکار میکنی که افزایش دلار برای شما بد نیست !!!

---------------------------------------
البته تا وقتی که دلار به اندازه تورم افزایش پیدا کند نمیتونیم بگیم قیمت افزایش پیدا کرده:general602:

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام
لطفا برای من هم ارسال کنید.
با تشکر

اخرین قیمت رو از کجا گرفتین :D
دست ما رو هم بگیر - داری چیکار میکنی که افزایش دلار برای شما بد نیست !!!

---------------------------------------
البته تا وقتی که دلار به اندازه تورم افزایش پیدا کند نمیتونیم بگیم قیمت افزایش پیدا کرده:general602:

قيمت امروز 3500 ت هست ؟! آخه ديشب قيمت گرفتم 3600 بود !
سايت دارم داداشم اگه خواستي پخ بزن

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دلایل مختلفی برای افزایش ارز نقل میشه!
1- کاهش قیمت نفت ، که همین چند روز پیش خبری رو خوندم که سالانه 35 میلیارد دلار صادرات غیر نفتی داره ایران و نیاز مبرمی به پول صادرات نفت نداره.
2- تمدید مذاکرات ، بنظر شخصی من این نمیتونه تا این حد تاثیر بذاره. تمدید مذاکرات کاملا محتمل بود ضمن اینکه قبلا هم زیاد مذاکره داشتیم که نتیجه نداشته اما این اتفاقات هم نیوفتاده.
3- دلار 2850 بودجه 94 ، نظری در این مورد ندارم.

دو حالت داره یا اینکه میخان قیمت بره بالا که در این حالت همین حدذود 3500 قیمت رو احتمالا نگه میدارن وبعد ثابت میشه!

یا اینکه بدلایلی میخان موقتا قیمت بالا باشه و با مداخله بانک مرکزی قیمت دوباره میاد پایین

اما معلوم نیست قصدشون چیه

دوباره بازار داره شرایط رو واسه جمشید ها جذاب میکنه. امیدوارم دوباره شاهد اون روزها نباشیم.

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
قيمت امروز 3500 ت هست ؟! آخه ديشب قيمت گرفتم 3600 بود !
سايت دارم داداشم اگه خواستي پخ بزن
من فکر کردم داری شوخی میکنی :general410:
از کجا قیمت گرفتی!!!
من 3550 هم شده بهش میفروشم نقدی تحویل میدم هرکجای کشور باشه
اگر دوس داشتی همینجا سایتت رو بزار همه استفاده کنن
-------
3490

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
این افزایش دیگه زیادی از حد حالت هیجانی به خودش گرفته و احتمالا پایین میاد ولی متاسفانه دیگه به 3200 تومان بر نمیگرده هر کی تو اوج بفروشه به نظرم برده

babak2009

Registered User
لایک‌ها
301
1- کاهش قیمت نفت ، که همین چند روز پیش خبری رو خوندم که سالانه 35 میلیارد دلار صادرات غیر نفتی داره ایران و نیاز مبرمی به پول صادرات نفت نداره.
2- تمدید مذاکرات ، بنظر شخصی من این نمیتونه تا این حد تاثیر بذاره. تمدید مذاکرات کاملا محتمل بود ضمن اینکه قبلا هم زیاد مذاکره داشتیم که نتیجه نداشته اما این اتفاقات هم نیوفتاده.
3- دلار 3850 بودجه 94 ، نظری در این مورد ندارم.

دو حالت داره یا اینکه میخان قیمت بره بالا که در این حالت همین حدذود 3500 قیمت رو احتمالا نگه میدارن وبعد ثابت میشه!

یا اینکه بدلایلی میخان موقتا قیمت بالا باشه و با مداخله بانک مرکزی قیمت دوباره میاد پایین

دوباره بازار داره شرایط رو واسه جمشید ها جذاب میکنه. امیدوارم دوباره شاهد اون روزها نباشیم.
دوست عزیز حدود 70درصد بودجه کشور بانفت مرتبطه بعد احتیاجی به صادرات نفت نداره عربستان داره حال می کنه روسیه وایران رو داره حسابی درتنگنا قرار می ده بازروسیه وضعش خوبه ذخیره ارزی وطلای خوبی داره اما ایران چی فقط 100میلیارد دلارارزفروش های قبلی بلوکه شده صادرات نفت هم هنوزبخشیش تحریمه ازاین ورقیمت نفت داره سقوط می کنه بعد این ورنشستن شعارمی دن ازبه نتیجه نرسیده مذاکرات امریکا ضرر می کنه خخخخخخ
البته کلا جدا ازهمه این حرفا خلایق رو هرچی لایق

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
3- دلار 3850 بودجه 94 ، نظری در این مورد ندارم.

دلار بودجه 94 3850 ؟!!!!

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
خیلی وقت بود این تاپیک آنقدر پست نخورده بود:general707:

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
بعید به نظر میاد که مشکلی در مسئله ی ارز وجود داشته باشه،

ورود گردن کلفت ها به این بازار یا جنگ نهادهای قدرت با دولت و خارج کردن دلار از بازار ! ( بنده از ابتدا میدونستم بالاخره یک سری از نهادهای قدرت با این دولت به مشکل میخورن و در صدد مشکل افرینی خواهند بود ) البته شاید هم در این وضعیت عوامل قدرت های اقتصادی بزرگ مثل عربستان و امارات و آمریکا ( اگر هدف از کاهش قیمت نفت ایران و روسیه باشه واقعا نه نفت آمریکا ) پشت بندش باید بازار ایران رو هدف بگیرن و دلار از این بازار خارج کنند . که با تمهیدات و پیش بینی دولت احتمالا جلوگیری بشه

به هر حال، ورود برای عام و حتی سرمایه گذاران به روز، اصلا توجیه نداره چرا که سود چند برابری رو برندهای زیادی دارن میدهند از جمله تبرک و پدیده و ریسکش هم کمتره .

شخصا به این بازار ورود نخواهم کرد .

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
3535
فکر کنم عصری برسه 3600
در این صورت تفاوت ارز دولتی و آزاد به 1000 تومن میرسه و رانت ها شروع میشه اگر دولت نتونه کنترل کنه زحمات 1 سال و اندی به باد میره و این قضیه دیگه کنترل شدنی نخواهد بود

babak2009

Registered User
لایک‌ها
301
بعید به نظر میاد که مشکلی در مسئله ی ارز وجود داشته باشه،

ورود گردن کلفت ها به این بازار یا جنگ نهادهای قدرت با دولت و خارج کردن دلار از بازار ! ( بنده از ابتدا میدونستم بالاخره یک سری از نهادهای قدرت با این دولت به مشکل میخورن و در صدد مشکل افرینی خواهند بود ) البته شاید هم در این وضعیت عوامل قدرت های اقتصادی بزرگ مثل عربستان و امارات و آمریکا ( اگر هدف از کاهش قیمت نفت ایران و روسیه باشه واقعا نه نفت آمریکا ) پشت بندش باید بازار ایران رو هدف بگیرن و دلار از این بازار خارج کنند . که با تمهیدات و پیش بینی دولت احتمالا جلوگیری بشه

به هر حال، ورود برای عام و حتی سرمایه گذاران به روز، اصلا توجیه نداره چرا که سود چند برابری رو برندهای زیادی دارن میدهند از جمله تبرک و پدیده و ریسکش هم کمتره .

شخصا به این بازار ورود نخواهم کرد .
سهام اینام حبابی بیش نیست اما چه کنیم با این ملت ساده
کشوری که بورسش یعنی قلب اقتصادش درعرض یک هفته تازه فقط با خبر تمدید مذاکرات داره پودرمی شه دیگه پدیده و تبرک چه دردی ازش دوا می کنه تازه بازخوبه خبر شکست مذاکرات نبود واگرنه فکرکنم دیگه کلا مملکت رو هوا رفته بود

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوست عزیز حدود 70درصد بودجه کشور بانفت مرتبطه بعد احتیاجی به صادرات نفت نداره عربستان داره حال می کنه روسیه وایران رو داره حسابی درتنگنا قرار می ده بازروسیه وضعش خوبه ذخیره ارزی وطلای خوبی داره اما ایران چی فقط 100میلیارد دلارارزفروش های قبلی بلوکه شده صادرات نفت هم هنوزبخشیش تحریمه ازاین ورقیمت نفت داره سقوط می کنه بعد این ورنشستن شعارمی دن ازبه نتیجه نرسیده مذاکرات امریکا ضرر می کنه خخخخخخ
البته کلا جدا ازهمه این حرفا خلایق رو هرچی لایق
البته همونطور که گفتم مطلبی بود که در این مورد خونده بودم .

http://vista.ir/news/18540662/چرا-دلار-گران-شد؟

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
این دولت روز اول با وعده حل مشکل هسته ای و چرخیدن چرخ اقتصادی زندگی مردم بر سر کار اومد ولی متاسفانه داره شکست میخوره چون نتونست انطور که باید از اهداف خودش دفاع کنه .........نهادهای شبه دولتی بسیار قدرتمند که اکثرا مخالف این دولت هستند با نزدیک شدن به انتخابات مجلس ضربه زدن به دولت رو بیشتر از قبل میکنند که این کار مانع از پیروزی دولت و حامیانش در مجلس بعدی خواهد شد ..........تنها راه دولت رسیدن به توافق هسته ای و تحقق وعده ارز تک نرخیه در غیر این صورت دولت باید منتظر شکست در انتخابات مجلس باشه (البته این مشکل به دلیل حافظه تاریخی مردم کشورمون هم هست ) که هر 4 سال فراموش میکنند دوران قبلیشون رو متاسفانه

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
بودجه نفت روی 100 دلار بسته شده بود ولی الان که شده 70 دلار یعنی دولت باید از جیب مردم با افزایش 30 درصدی نرخ ارز کسریش رو جبران کنه بنابراین اگر شرایط اینطور بمونه قاعدتاً باید ارز از 3250 به 3250+975 برسه یعنی 4225 چون مالیات ارزش افزوده هم گفته زیاد نمیشه سال جدید که به نظر من 100% دروغه
و اگر درآمدهای دیگه ای هم دولت داشته باشه و نصف این مقدارم بخواد از ارز بهره برداری کنه بازم دلار باید بشه حدود 3700 ....
اما اینکه چرا به این زودی داره با این رشد صعود میکنه خدا میدونه!
دلار 3560!!!!!!!!

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
سهام اینام حبابی بیش نیست اما چه کنیم با این ملت ساده
کشوری که بورسش یعنی قلب اقتصادش درعرض یک هفته تازه فقط با خبر تمدید مذاکرات داره پودرمی شه دیگه پدیده و تبرک چه دردی ازش دوا می کنه تازه بازخوبه خبر شکست مذاکرات نبود واگرنه فکرکنم دیگه کلا مملکت رو هوا رفته بود
بله درست میفرمائید بخشی حباب است . اما اینجا ایران هست دوست عزیز، فکر می کنید قیمت دلار بشه 4800 حباب نیست ؟ ! خوب هست ! اما چه حبابی؟ حبابی که در زندگی روزمره تک تک ما تاثیر خواهد گذاشت . به هر حال نمیشه منکر این بود که عده ی زیادی از مردم ما از لحاظ مالی به جایی رسیدن که ریال زیادی دارند و مشتاقند برای سرمایه گذاری ، سام شرکت هایی مثل پدیده و تبرک هر چند هم که حباب باشه .. اما باعث جذب و ساخت و ساز میشه و نقدینگی رو کنترل میکنه ! والا اگر این میزان نقدینگی در یک بازار دیگه بود ! باور کنید الان مهندسین و دانشگاهی ها سهام طرحاشون رو به مردم عادی میفروختن و برند معتبر و جهانی رونمایی میشد! که در صنعت و تکنولوژی با سرمایه ای مردمی ، جایی باز کنه ! .
اما متاسفانه این وضعمون هست، به هر حال اون حباب ریسکش از این حباب دلار کمتر هست و سود دهیش هم بالاتر .

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بودجه نفت روی 100 دلار بسته شده بود ولی الان که شده 70 دلار یعنی دولت باید از جیب مردم با افزایش 30 درصدی نرخ ارز کسریش رو جبران کنه بنابراین اگر شرایط اینطور بمونه قاعدتاً باید ارز از 3250 به 3250+975 برسه یعنی 4225 چون مالیات ارزش افزوده هم گفته زیاد نمیشه سال جدید که به نظر من 100% دروغه
و اگر درآمدهای دیگه ای هم دولت داشته باشه و نصف این مقدارم بخواد از ارز بهره برداری کنه بازم دلار باید بشه حدود 3700 ....
اما اینکه چرا به این زودی داره با این رشد صعود میکنه خدا میدونه!
دلار 3560!!!!!!!!
دیگه همینش مونده بود که تقاص کاهش قیمت نفت رو هم ما بدیم تو هر مشکلی اول و آخرش مردم تو سری خور هستن
فریدون خاوند در مورد اینکه چرا عربستان تولید نفتش رو کاهش نداده یه تحلیلی کرده که 3 هدف عمده ش اینا هستن
یک) استفاده از وضعیت کنونی برای ضربه زدن به تولید نفت «غیر متعارف» یا «شیل» در آمریکا. توضیح این که هزینه تولید یک بشکه نفت در عربستان سعودی تنها پنج دلار است، حال آنکه برای تولید یک بشکه نفت «غیر متعارف» در آمریکا باید حدود شصت تا هفتاد دلار هزینه کرد. در این صورت، بر پایه محاسبات ریاض، آمریکا بیش از همه از سقوط بهای نفت زیان می‌بیند و مجبور خواهد شد بخش مهمی از تولید «غیر متعارف» خود را متوقف کند.

با تحقق یافتن این سناریو و کاهش تولید آمریکا، نفت اضافی موجود در بازار از میان خواهد رفت و مسیر قیمت «طلای سیاه» بار دیگر در سر بالایی قرار خواهد گرفت.

دو) در انتظار تحقق این سناریو، ریاض خواهد توانست از راه ارزان‌فروشی، بازار صادراتی خود را به زیان دیگر کشورهای نفتخیز گسترش دهد و، در انتظار بالا رفتن دوباره قیمت نفت، مدتی کم و بیش طولانی صبر کند، به ویژه از آنرو که صندوقی انباشته از دلارهای نفتی دارد که دامنه مانور آنرا به مقدار قابل ملاحظه‌ای بالا می‌برد.

سه) در این میان هدف سومی نیز، که جنبه سیاسی و استراتژیک دارد، از دیدگاه رهبران عربستان سعودی می‌تواند تامین بشود. ریاض بر این باور است که با سقوط قیمت نفت، روسیه و ایران نیز ضربه می‌خورند. بدین سان روسیه به دلیل پشتیبانی از **** بشار اسد تنبیه می‌شود و جمهوری اسلامی ایران نیز، به عنوان مهم‌ترین رقیب منطقه‌ای عربستان، به دلیل سقوط دریافتی‌های ارزی‌اش از محل صادرات نفت، در تنگنای بیشتری قرار می‌گیرد.
امیدوارم مورد اول درست باشه و قیمت نفت به حالت قبلش برگرده اگه درآمدهای نفتی دولت افزایش پیدا کنه احتمال پایین اومدن قیمت دلار هم بیشتر میشه

بالا