• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
این توصیه رو از برادر کوچکت همیشه داشته باش
تو بازاری که اطلاعات دقیقی نداری سرمایه گذاری نکن
دلار و کلا ارز بازار ریسک پذیری هستند برای سرمایه گذاری گزینه های بهتری هم وجود دارند
اما اگر میخواهید وارد شوید الان زمان مناسبی نیست هیجان بازار بالاست و امکان ضرر بیشتر وجود دارد
چی مثلا؟ من پس انداز دارم نمی خوام خرجش کنم تو بانک هست نمیدونم چیکار کنم و به هیج وجه هم نمی خوام ریسک کنم ولی ارزش پولم پایین میاد !

jetpack

Registered User
لایک‌ها
340
این توصیه رو از برادر کوچکت همیشه داشته باش
تو بازاری که اطلاعات دقیقی نداری سرمایه گذاری نکن
دلار و کلا ارز بازار ریسک پذیری هستند برای سرمایه گذاری گزینه های بهتری هم وجود دارند
اما اگر میخواهید وارد شوید الان زمان مناسبی نیست هیجان بازار بالاست و امکان ضرر بیشتر وجود دارد
بزرگ مایی داداش مرسی.
یاد حرف یکی از دوستان افتادم که می گفت مثل برگ نباش که هرجا باد رفت تو هم باهاش بری.
ولی از خیلی وقت پیش ها قصد ورود به این بازار رو داشتم حتی از اون زمانی که دلار هنوز به 2000 تومن نرسیده بود اما همیشه ترسیدم. الان هم که دوباره پول اومده دستم بازهم سرگردونم.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
بزرگ مایی داداش مرسی.
یاد حرف یکی از دوستان افتادم که می گفت مثل برگ نباش که هرجا باد رفت تو هم باهاش بری.
ولی از خیلی وقت پیش ها قصد ورود به این بازار رو داشتم حتی از اون زمانی که دلار هنوز به 2000 تومن نرسیده بود اما همیشه ترسیدم. الان هم که دوباره پول اومده دستم بازهم سرگردونم.
چی مثلا؟ من پس انداز دارم نمی خوام خرجش کنم تو بانک هست نمیدونم چیکار کنم و به هیج وجه هم نمی خوام ریسک کنم ولی ارزش پولم پایین میاد !
ببخشید واقعا امشب خسته هستم سعی میکنم روزهای بعد یه توضیح کوچک بدهم شاید برای کسی مفید باشه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
بزرگ مایی داداش مرسی.
سلام
ابتدا اینکه من نمیتونم بگم شما فلان کار رو انجام بده یا پولت رو در بانک قرار بده یا . . .
مثل اینکه شما وقتی میری دکتر بگی نسخه بیمار قبلی رو برای من بنویس اشکال نداره من با همون نسخه خوب میشم
هر شخصی با توجه به توانایی ها و علم و تجربه و سرمایه ای که داره میتواند به دنبال کاری برود
اما سوال اصلی اینجاست روی چه چیزی سرمایه گذاری کنیم ؟
من همه مثل بقیه افراد جواب قطعی برای این سوال ندارم اما با توجه به تجربه خودم مطالبی رو مینویسم اما قطعیتی وجود نداره که برای افراد دیگه جوابگو باشه
من همیشه مولتی بازار رو میپسندیدم مولتی بازار به این معنی که ما به صورت همزمان در بازارهای مختلف شروع به فعالیت و سرمایه گذاری کنیم
فرضا اقا رضا 1000 تومان پول و حسابدار بانک است
اقا رضا به این شکل سرمایه گذاری میکنه
نیم از پول رو در قسمتی سرمایه گذاری میکند که نیاز به حضور فیزیکی برای انجام کار وجود ندارد و نیمه دوم را وارد کاری میکند که نیاز به حضور فیزیکی است
برای هر دو مثال میزنم
از 500 تومان کار اول 250 تومان در بانک 150 تومان طلا و بقیه دلار تهیه میشود یا مقداری از پول رو زمین یا مسکن تهیه میکند یا مقدار سهام در بورس تهیه میکند
اما نیمه دوم که نیاز به حضور فیزیکی دارد را در بخشی که تجربه کافی داره سرمایه گذاری میکند
مثلا یک شرکت کوچک حسابداری باز میکنه و کارهای پیمانکاری قبول میکنه

اینها همه مثال بود حال این شما هستید که باید برای اینده و سرمایه خود برنامه ریزی کنید
از محاسن روشی که خدمتتون عرض کردم اینکه شما میانگین سود بازار رو بدست خواهید اورد هیچگاه راه یکساله رو یک شبه طی نخواهید کرد
و میانگین ضرر بازار شامل سرمایه گذاری شما خواهد شد هیچ وقت ورشکسته کامل نخواهید شد
اگر سرمایه خودتون رو به صورت کامل در بانک قرار دهید نتیجه کار ضرر خواهد بود

در مورد بازار دلار و ارز خدمت شما عرض کنم که بازاری با نوسانات نامعلوم همراه با استرس شدید
افرادی که تجربه کافی رو ندارند به دلیل استرس از هیجانات و نوسانات ناشی از این بازار تصمیمات عجولانه میگیرند و باعث ضرر خود میشوند

در مورد هرکدام از قسمت ها میتوانیم با هم بحث و تبادل نظر کنیم من تعصب خاصی به نوشته هایم ندارم

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
روسیه برای حفظ ارزش پول کشورش نرخ بهره خودش رو 67 درصد افزایش داد و از 10.5 به 17 درصد رسوند بعد رئیس بانک مرکزی دقیقا فردای روزی که در هنگام شب نرخ ارز 100 تومان کاهش پیدا کرد خبر از کاهش نرخ بهره بانک ها داد ............نمیدونم ایشون خودشون این اشتباهات را تکرار میکنند یا به صورت دستوری مجبور به کاهش ارزش پول ملی و افزایش نرخ ارز میشند .........در حالیکه همونطور که بانک مرکزی روسیه نشون داد مهمترین وظیفه بانک مرکزی حفظ ارزش پول ملیه که نزدیک به 10 سال بانک مرکزی ما معکوس عمل میکنه و این وضعیت بد اقتصادی حاصل این اشتباهات و تصمیم های اشتباه بانک مرکزی هستش. به نظر دولت با وجود کاهش قیمت نفت به شدت مانع کاهش قیمت دلار بشه

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
به نظر میاد دیگه فاتحه ارز خوندست و کاملاً مشخصه غیر قابل کنترل توسط دولت شده
دلار 3515 یورو 4400

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دلار 3515 یورو 4400
اوباما زود اومد برای مذاکره که بنام خودش تموم کنه و گند زد به زجری که ملت برای تحریم چند سال کشیدن اوباما رو گذاشتن کنار و دارن از راه دیگه ای فشار میارن و تا به زانو درآوردن پیش میرن. متاسفانه زوری واسه کنترل ندارن جز حرفهای محمودی و بلدم بلدم
ایران در حال عرضه نفت خام خود به مشتریان آسیایی با بیشترین تخفیف طی 14 سال گذشته است.

rjhmk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
روسیه برای حفظ ارزش پول کشورش نرخ بهره خودش رو 67 درصد افزایش داد و از 10.5 به 17 درصد رسوند بعد رئیس بانک مرکزی دقیقا فردای روزی که در هنگام شب نرخ ارز 100 تومان کاهش پیدا کرد خبر از کاهش نرخ بهره بانک ها داد ............نمیدونم ایشون خودشون این اشتباهات را تکرار میکنند یا به صورت دستوری مجبور به کاهش ارزش پول ملی و افزایش نرخ ارز میشند .........در حالیکه همونطور که بانک مرکزی روسیه نشون داد مهمترین وظیفه بانک مرکزی حفظ ارزش پول ملیه که نزدیک به 10 سال بانک مرکزی ما معکوس عمل میکنه و این وضعیت بد اقتصادی حاصل این اشتباهات و تصمیم های اشتباه بانک مرکزی هستش. به نظر دولت با وجود کاهش قیمت نفت به شدت مانع کاهش قیمت دلار بشه
عمدا این کارا رو میکنند که دلار بالابره،دقیقا از رو قصد این حرفها رو میزنند مگه بفکر مردم هستند که دلشون بسوزه

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دلار 3515 یورو 4400
البته احتمال رکب هم هست قیمت که رفت بالا دولت دلار بفروشه بعد تزریق کنه قیمت بیاد رو 3300

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
البته احتمال رکب هم هست قیمت که رفت بالا دولت دلار بفروشه بعد تزریق کنه قیمت بیاد رو 3300
اینم بعید نیست. وقتی نقدینگی زیاد می شه، یکی از شگردهاشون برای کم کردنش همینه که هی قیمت رو بالا ببرن، یه عده هجوم ببرن بخرن و بعد قیمتش رو زمین بزنن. این کار در زمان خاتمی هم چند بار شد تا نقدینگی کنترل بشه.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دقيقن اگه دقت كنيد يه سري كاراوحرف ها شده مثل زمان بهمني.!
اوضاع درست بشونيس ماكه كلن ازاين وضعيت خسته شديم بخدا

Sent from my iPhone using Tapatalk

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
براردان بسیجی روسیه لطف کردند امروز هم یک روبل دیگه قیمت بلیط اتوبوسو بردن بالا . در ضمن روسیه به کشورهای اس ان گ هر سال چند میلیارد دلار کمک مالی میکرد امسال گفته کم تر کمک میشه به این کشورا . حالا بلاروسم از ترس داره میلرزه چون نصف بودجه 11 میلیارد دلاری بلاروس رو روسیه تامین میکنه ، تورم بلاروس از 30 رفته رو 70 طبق اخبار خودشون . اشوب نشه بین روسا صلوات!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
براردان بسیجی روسیه لطف کردند امروز هم یک روبل دیگه قیمت بلیط اتوبوسو بردن بالا . در ضمن روسیه به کشورهای اس ان گ هر سال چند میلیارد دلار کمک مالی میکرد امسال گفته کم تر کمک میشه به این کشورا . حالا بلاروسم از ترس داره میلرزه چون نصف بودجه 11 میلیارد دلاری بلاروس رو روسیه تامین میکنه ، تورم بلاروس از 30 رفته رو 70 طبق اخبار خودشون . اشوب نشه بین روسا صلوات!
بابا کشور دیگه نبود بری صاف رفتی روسیه!!!!!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
الان امریکا بودیم اونجا ریخته بود تو هم :general602: .چیز شانسیم
اتفاقا آشنا آمریکا دارم میگند اونجا هم کشور خوبی برای زندگی نیست .اروپا و استرالیا بهتره مثلا هلند ،سوئیس ،دانمارک و........

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
این اوباما ترسو نبود الان این وضعیت نداشتیم .اینا میخوان روسیه رو بزنن زمین (راستای امریکا) اما این اوباما هی شل میکنه ول میکنه همش .اقا این بازیا چیه نفتو میخواین بیارین رو بشکه ای 20دلار همین الان بیارین ورشکست کنین روسیه رو مردم میریزن بیرون حکومت میفته دست طرفدرای غربی تمام میشه داستان .

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
اتفاقا آشنا آمریکا دارم میگند اونجا هم کشور خوبی برای زندگی نیست .اروپا و استرالیا بهتره مثلا هلند ،سوئیس ،دانمارک و........
الان هیج جا خوب نیست همه جا مشکل ریخته دنیا وضعش خرابه . یه ویدیو دیدم بی بی سی انگلیس فقط یک میلیون ادم داره که غذا واسه خوردن ندارن ،فقرا بماند . .. . .

jetpack

Registered User
لایک‌ها
340
حالا اروپا که مشکلی نداره ولی استرالیا یکی از مضخرف ترین کشورها واسه مهاجرته البته برای ما ایرانی ها که همجای دنیا خوبه ولی بصورت کلی میگم.

بالا