چی مثلا؟ من پس انداز دارم نمی خوام خرجش کنم تو بانک هست نمیدونم چیکار کنم و به هیج وجه هم نمی خوام ریسک کنم ولی ارزش پولم پایین میاد !
بزرگ مایی داداش مرسی.
یاد حرف یکی از دوستان افتادم که می گفت مثل برگ نباش که هرجا باد رفت تو هم باهاش بری.
ولی از خیلی وقت پیش ها قصد ورود به این بازار رو داشتم حتی از اون زمانی که دلار هنوز به 2000 تومن نرسیده بود اما همیشه ترسیدم. الان هم که دوباره پول اومده دستم بازهم سرگردونم.
سلام
ابتدا اینکه من نمیتونم بگم شما فلان کار رو انجام بده یا پولت رو در بانک قرار بده یا . . .
مثل اینکه شما وقتی میری دکتر بگی نسخه بیمار قبلی رو برای من بنویس اشکال نداره من با همون نسخه خوب میشم
هر شخصی با توجه به توانایی ها و علم و تجربه و سرمایه ای که داره میتواند به دنبال کاری برود
اما سوال اصلی اینجاست
روی چه چیزی سرمایه گذاری کنیم ؟
من همه مثل بقیه افراد جواب قطعی برای این سوال ندارم اما با توجه به تجربه خودم مطالبی رو مینویسم اما قطعیتی وجود نداره که برای افراد دیگه جوابگو باشه
من همیشه مولتی بازار رو میپسندیدم مولتی بازار به این معنی که ما به صورت همزمان در بازارهای مختلف شروع به فعالیت و سرمایه گذاری کنیم
فرضا اقا رضا 1000 تومان پول و حسابدار بانک است
اقا رضا به این شکل سرمایه گذاری میکنه
نیم از پول رو در قسمتی سرمایه گذاری میکند که نیاز به حضور فیزیکی برای انجام کار وجود ندارد و نیمه دوم را وارد کاری میکند که نیاز به حضور فیزیکی است
برای هر دو مثال میزنم
از 500 تومان کار اول 250 تومان در بانک 150 تومان طلا و بقیه دلار تهیه میشود یا مقداری از پول رو زمین یا مسکن تهیه میکند یا مقدار سهام در بورس تهیه میکند
اما نیمه دوم که نیاز به حضور فیزیکی دارد را در بخشی که تجربه کافی داره سرمایه گذاری میکند
مثلا یک شرکت کوچک حسابداری باز میکنه و کارهای پیمانکاری قبول میکنه
اینها همه مثال بود حال این شما هستید که باید برای اینده و سرمایه خود برنامه ریزی کنید
از محاسن روشی که خدمتتون عرض کردم اینکه شما میانگین سود بازار رو بدست خواهید اورد هیچگاه راه یکساله رو یک شبه طی نخواهید کرد
و میانگین ضرر بازار شامل سرمایه گذاری شما خواهد شد هیچ وقت ورشکسته کامل نخواهید شد
اگر سرمایه خودتون رو به صورت کامل در بانک قرار دهید نتیجه کار ضرر خواهد بود
در مورد بازار دلار و ارز خدمت شما عرض کنم که بازاری با نوسانات نامعلوم همراه با استرس شدید
افرادی که تجربه کافی رو ندارند به دلیل استرس از هیجانات و نوسانات ناشی از این بازار تصمیمات عجولانه میگیرند و باعث ضرر خود میشوند
در مورد هرکدام از قسمت ها میتوانیم با هم بحث و تبادل نظر کنیم من تعصب خاصی به نوشته هایم ندارم