• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
البته من کارشناس نیستم ولی به نظر من اگه توافق بشه مرحله اول حدود 200 تومان و در صورت توافق نهایی 200 تا 300 تومان دیگه میاد پایین یعنی نهایت 3000 تا 3100 البته شاید من دارم یکم خوشبینانه میگم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
عزیز من نوشتم فرضی.الان که وجود داره،ما هم میخوایم الان حساب باز کنیم نه ۳۰سال پیش[emoji1]
کسی سال ۵۷ دلار ۷ تومنی خریده باشه و سالی ۸٪سود گرفته باشه هر ماه پولش ۱/۰۰۶۶۶ برابر شده.اگه این عدد رو به توان ۴۳۲ برسونی(۳۶سال معادل ۴۳۲ ماه) به عدد ۱۷/۶میرس.یعنی ۱دلار سال ۵۷ الان ۱۷/۶ برابر شده(با سود سالی ۸٪)
حالا ۱۷/۶ رو در ۵۰۰ ضرب کن(۷تومن ۵۷ شده ۳۵۰۰ الان)
نتیجه میشه ۸۸۰۰
یعنی کسی سال ۵۷ با ۱میلیون تومن سرمایه گذاری کرده باشه الان ۸/۸میلیارد تومن پول داره
به نظرم در بازه ۳۰ سال آینده هم این نسبت برقراره.
بابابزرگم همون موقع در منطقه گیشا تهران حدود ۱میلیون داد و ۳۰۰متر زمین+۲طبقه بنا خرید.قیمتش بیش از ۳۵۰۰برابر نشده
با اینکه جمعیت ۲/۵برابر شده و زمینی که اون موقع شهریت چندانی نداشته الان شده جای نسبتا خوب پایتخت و این ۲تا پارامتر در ۳۰سال آینده دیگه تکرار نمیشن

زمین الان گیشا متری چنده ؟ زمین منظورم هست نه آپارتمان . تراکمی هم که میدن حساب کن

1 میلیون تومن از قرار دلاری 7 تومن میشه : 142,857 دلار . به نرخ خرید صراف همین امروز که 3450 هست میشه : 492,856,650 تومن . 300 متر آپارتما نوساز با همین پول میتونی توی گیشا بخری ؟ زمین جای خودش

شما وقتی دلار میخری و نگه میداری هیچ سودی نمیکنه بلکه پولت همون مقدار ارزشی که داشت رو داره و تنها مزیتش این هست که روی تورم و سایر مسائل ضرر نمیدید ولی همین نگه داری ارز قدرت خرید شما رو در ملک از بین میبره . سود گرفتن روی ارز کار 99% مردم نیست چون مردم عادی همیشه در سقف قیمت وارد و کف قیمت خارج میشن که اکثرا در این بازار متضرر میشن . سود گرفتن از بازار ارز به قول شما اون هم ماهیانه 8% برای گرگ جماعت این بازار و صراف ها با حداقل 10 سال سابقه هست . کسی که ارز رو بخره و همین جوری نگه داره اون رقم که شما نوشتی ماهیانه یا سالینه رو اصلا سود نمیکنه در واقع هیچ سودی نمیکنه و فقط ارزش پولی خودش رو ثابت نگه میداره . ولی رشد ملک به فاکتور هایی مثل جمعیت ، محدود بودن مقدار زمین و تراکم اون محله ، شهر ، موقعیت اون شهر بستگی داره تکرار نشدنی هستند .

قیمت زمین خیلی بالاتر از این ارقام هست . معادله شما از بیخ و بن اشتباه و غلط هست . اثباتش رو هم چند خط بالاتر نوشتم . پدر بزرگ شما درست ترین کار زندیگشون کردن و این ملک رو خریدن و آینده خودشون و کل بچه هاشون رو تضمین کردن :) .

Last edited:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
زمین الان گیشا متری چنده ؟ زمن منظورم هست نه آپارتمان . تراکمی هم که میدن حساب کن

1 میلیون تومن از قرار دلاری 7 تومن میشه : 142,857 دلار . به نرخ خرید صراف همین امروز که 3450 هست میشه : 492,856,650 تومن . 300 متر آپارتما نوساز با همین پول میتونی توی گیشا بخری ؟ زمین جای خودش

منظورش ضریبی هست که رشد کرده

البته باید مقطعی بررسی کرد به نظرم . مثلا تو 8 سال خاتمی و 5-6 ساله مموت ارز خیلی تغییر نکرد و ثابت بود ولی عوضش ملک و زمین یا چیزای دیگه ترکیدن

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
زمین الان گیشا متری چنده ؟ زمین منظورم هست نه آپارتمان . تراکمی هم که میدن حساب کن

شما وقتی دلار میخری و نگه میداری هیچ سودی نمیکنه بلکه پولت همون مقدار ارزشی که داشت رو داره و تنها مزیتش این هست که روی تورم و سایر مسائل ضرر نمیدید ولی همین نگه داری ارز قدرت خرید شما رو در ملک از بین میبره . سود گرفتن روی ارز کار 99% مردم نیست چون مردم عادی همیشه در سقف قیمت وارد و کف قیمت خارج میشن که اکثرا در این بازار متضرر میشن . سود گرفتن از بازار ارز به قول شما اون هم ماهیانه 8% برای گرگ جماعت این بازار و صراف ها با حداقل 10 سال سابقه هست . کسی که ارز رو بخره و همین جوری نگه داره اون رقم که شما نوشتی ماهیانه یا سالینه رو اصلا سود نمیکنه در واقع هیچ سودی نمیکنه و فقط ارزش پولی خودش رو ثابت نگه میداره . ولی رشد ملک به فاکتور هایی مثل جمعیت ، محدود بودن مقدار زمین و تراکم اون محله ، شهر ، موقعیت اون شهر بستگی داره تکرار نشدنی هستند .

قیمت زمین خیلی بالاتر از این ارقام هست . معادله شما از بیخ و بن اشتباه و غلط هست . اثباتش رو هم چند خط بالاتر نوشتم . پدر بزرگ شما درست ترین کار زندیگشون کردن و این ملک رو خریدن و آینده خودشون و کل بچه هاشون رو تضمین کردن :) .

عزیز بنده نگفتم ماهی 8% بلکه گفتم سالی 8% که الان به سپرده های ارزی داره میده(درهم-بانک ملت)که میشه سود ماهانه 0/667% یعنی پول شما هر ماه 1.00667 برابر میشه.این عدد رو به توان 432(36 سال معادل 432 ماه) میشه 17.65 برابر.یعنی 1دلار سال 57 میشه 17.65 دلار الان
دلار هم که 493 برابر شده
493 ضرب در 17.6 میشه 8674 برابر.یعنی1میلیون میشه 8.67 میلیارد
به بانک های ایرانی از نظر سپرده ارزی اطمینان نداری میتونید سهام شرکت های خارجی مثل سامسونگ رو بخرید
مثلا الان سامسونگ p/e=7.9 داره یعنی به ازای هر 7.9 پولی که الان بزاری 1تومن سود میسازه(سود سالی 12/6% که خیلی بیشتر از 8% بانک های خودمونه)
http://www.marketwatch.com/investing/stock/ssnlf
البته همه سود رو نقدی نمیده و بخش عمدش در توسعه شرکت سرمایه گذاری میشه و روند سود سازی سالیان آینده رو صعودی میکنه.
بنده نگفتم ملک خریدن اون موقع اشتباه بوده بلکه گفتم با وجود 2.5 برابر شدن جمعیت ایران از اون موقع قیمت ملک بیش حدود 4000 برابر نشده نسبت به اون موقع
و در 30 سال آینده اگر کاهش جمعیت نداشته باشیم افزایش هم نداریم و اون تاثیر افزایش شدید تقاضا وجود نخواهد داشت
http://alef.ir/vdcefe8wfjh8nwi.b9bj.html?254277

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
عزیز بنده نگفتم ماهی 8% بلکه گفتم سالی 8% که الان به سپرده های ارزی داره میده(درهم-بانک ملت)که میشه سود ماهانه 0/667% یعنی پول شما هر ماه 1.00667 برابر میشه.این عدد رو به توان 432(36 سال معادل 432 ماه) میشه 17.65 برابر.یعنی 1دلار سال 57 میشه 17.65 دلار الان
دلار هم که 493 برابر شده
به بانک های ایرانی از نظر سپرده ارزی اطمینان نداری میتونید سهام شرکت های خارجی مثل سامسونگ رو بخرید
مثلا الان سامسونگ p/e=7.9 داره یعنی به ازای هر 7.9 پولی که الان بزاری 1تومن سود میسازه(سود سالی 12/6% که خیلی بیشتر از 8% بانک های خودمونه)
البته همه سود رو نقدی نمیده و بخش عمدش در توسعه شرکت سرمایه گذاری میشه و روند سود سازی سالیان آینده رو صعودی میکنه.
بنده نگفتم ملک خریدن اون موقع اشتباه بوده بلکه گفتم با وجود 2.5 برابر شدن جمعیت ایران از اون موقع قیمت ملک بیش حدود 4000 برابر نشده نسبت به اون موقع
و در 30 سال آینده اگر کاهش جمعیت نداشته باشیم افزایش هم نداریم و اون تاثیر افزایش شدید تقاضا وجود نخواهد داشت
از ایران چه طوری میشه سهام خارجی خرید؟؟؟؟دردسر زیاد داره؟؟؟؟؟؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
معادله شما از بیخ و بن اشتباه و غلط هست .
کلاً این محاسبات و تئوری ها جز یه مشت فرمول و ضرب و تقسیم و تقویت ریاضی هیچ ارزش واقعی نداره آدم بیاد وقت و ذهنشو روی این چیزا بذاره که چی؟!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دلار هم که 493 برابر شده

لطفا سهام رو وارد معامله نکنید . بحث سهام کلا با ملک و حتی دلار فرق داره . گوگل هم یه زمان هر سهمش 10$ دلار بود الان چنده ؟ نیازی نیست حساب کنیم همه میدونن

36 سال از 57 میگذره و طبق حرف شما سالیانه 8% سود یعنی ظرف 36 سال سرمایه شما میشه هر 12 سال و نیم پول شما بهش 142,857 دلار اضافه میشه . معامله رو میزاریم اصلا الان نمیه دوم سال 94 هست و دقیقا 571,428 دلار دارید . به نرخ خرید همین امروز دوست عزیز 2,022,855,120 میلیارد تومن باز نمیشه 8.8 میلیارد تومن حساب 2 ضرب در 2 هست . من محسابات کاملا عامه فهم عرض کردم

با 2,022,855,120 تومن میتونید 300 متر زمین در گیشا بگیرید ؟ بستگی به محلی که قرار داره ملک و ارزندگی باز هم ملک جلوتر هست .

من هیچ موقع نمیگم ملک خوبه ، ارز بده ، خیر اصلا به این صورت نیست. صحبت من این هست که سرمایه گذار هیچ موقع به هیچ بازاری نباید وفادار باشه . پول مثل آب هست شما جلوی اون ببندی میگنده حتی پول گذاشتن در بانک کار اشتباهی هست چون دقیقا بحث همون بلوک شدن داره و نباید در یک جا فقط روش زوم کرد . حواس سرمایه گذار باید جمع باشه هر بازاری بازدهی بالاتر داشت باید سریعا سوئیچ کنه و زودتر از همه ورود و زودتر از همه خروج کنه . برای پایتخت شما همیشه افزایش تقاضا رو مد نظر داشته باشید . با یه کاربر به خاطر یه سری از حرفهای تندش به یوزر نیم : افتک حساسیت دارم ولی باهاش در یک مورد موافقم ، تمامی امکانات ایران کلا در تهران جمع شده و هیچ شهر دیگه ای امکانات تهران رو نداره هیچ شهری عملا دوست عزیز . امکانات منظورم : امکانات پزشکی ، رفاهی ، بزرگراهی ، حمل و نقل ، فرودگاهی چه داخلی و چه بین المللی ، قضائی ، وزارت خانه ها ، ادارات و .............

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
لطفا سهام رو وارد معامله نکنید . بحث سهام کلا با ملک و حتی دلار فرق داره . گوگل هم یه زمان هر سهمش 10$ دلار بود الان چنده ؟ نیازی نیست حساب کنیم همه میدونن

36 سال از 57 میگذره و طبق حرف شما سالیانه 8% سود یعنی ظرف 36 سال سرمایه شما میشه هر 12 سال و نیم پول شما بهش 142,857 دلار اضافه میشه . معامله رو میزاریم اصلا الان نمیه دوم سال 94 هست و دقیقا 571,428 دلار دارید . به نرخ خرید همین امروز دوست عزیز 2,022,855,120 میلیارد تومن باز نمیشه 8.8 میلیارد تومن حساب 2 ضرب در 2 هست . من محسابات کاملا عامه فهم عرض کردم

با 2,022,855,120 تومن میتونید 300 متر زمین در گیشا بگیرید ؟ بستگی به محلی که قرار داره ملک و ارزندگی باز هم ملک جلوتر هست .

من هیچ موقع نمیگم ملک خوبه ، ارز بده ، خیر اصلا به این صورت نیست. صحبت من این هست که سرمایه گذار هیچ موقع به هیچ بازاری نباید وفادار باشه . پول مثل آب هست شما جلوی اون ببندی میگنده حتی پول گذاشتن در بانک کار اشتباهی هست چون دقیقا بحث همون بلوک شدن داره و نباید در یک جا فقط روش زوم کرد . حواس سرمایه گذار باید جمع باشه هر بازاری بازدهی بالاتر داشت باید سریعا سوئیچ کنه و زودتر از همه ورود و زودتر از همه خروج کنه . برای پایتخت شما همیشه افزایش تقاضا رو مد نظر داشته باشید . با یه کاربر به خاطر یه سری از حرفهای تندش به یوزر نیم : افتک حساسیت دارم ولی باهاش در یک مورد موافقم ، تمامی امکانات ایران کلا در تهران جمع شده و هیچ شهر دیگه ای امکانات تهران رو نداره هیچ شهری عملا دوست عزیز . امکانات منظورم : امکانات پزشکی ، رفاهی ، بزرگراهی ، حمل و نقل ، فرودگاهی چه داخلی و چه بین المللی ، قضائی ، وزارت خانه ها ، ادارات و .............
من سیستم سود مرکب حساب کردم،یعنی سودی که هر ماه میگیری رو دوباره سپرده کنی.شما اگه سالی ۱سپرده هم باز کنی(با سودی که در طول سال میگیری)باید ۱/۰۸ رو به توان ۳۶ برسونی که میشه ۱۶ حالا این عدد رو در ۴۹۴ ضرب کن میشه ۸۰۰۰ برابر
با ۴میلیارد هم الان میشه کلنگی تو گیشا گرفت
این که بین بازارها باید حرکت کرد رو قبول دارم.اگه یادتون باشه سال ۹۰هم چند هزار تایی سکه خریدم و عکسشو گذاشتم تو تاپیک طلا.بالای ۱۲۰۰ هم شروع به فروش کردم و آخریاشو رو ۱۴۰۰فروختم.پول رو بخش عمدش رو سپرده ۲۷تا ۳۰ درصدی باز کردم ولی به نظرم اواخر سال دیگه دوباره موقع خروج پول از بانکه و سرمایه گذاری در مسکن یا ارز هست
۶۸-۷۴-۸۰-۸۶-۹۱
اینها سالهای افزایش نرخ مسکن هستن که تو این سالها قیمت حداقل ۲برابر شد
احتمالا جهش بعدی اواخر ۹۵ یا اوایل ۹۶هست
باید هوشیار بود و از همه بازارهای بانک-ارز-مسکن-بورس نهایت استفاده رو برد

Last edited:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
ظاهراً با حذف معاملات آتی یا فردایی بازار ارز کاملاً آرام گرفته! عجیبه که شصتشون بعدز 6 سال خبردار شده دلیل نوسانات ارز چی بوده!
البته این مورد هم بعدز اجرایی کردن ثبت خرید و فروش ارز صرافی ها صورت گرفته! (سامانه سنا) یا ثبت کلیه مبادلات به صورت روزانه - تا جایی که میگن شده روزی تا 200 میلیون دلار ارز توسط شرکت های ثبت شده در دبی خریداری شده و همین باعث نوسان ارز در روز بعد میشده و الان فهمیدند ضررش از سودش بیشتره و جلوشو گرفتند! اما بعدز n سال! شاید اگر از اول این سیستم اجرایی شده بود دلار هرگز به بالاتر از 2500 تومن نمیرسید.
خودتون شاهدین این چند روز چقدر نواسانات کم شده.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ظاهراً با حذف معاملات آتی یا فردایی بازار ارز کاملاً آرام گرفته! عجیبه که شصتشون بعدز 6 سال خبردار شده دلیل نوسانات ارز چی بوده!
البته این مورد هم بعدز اجرایی کردن ثبت خرید و فروش ارز صرافی ها صورت گرفته! (سامانه سنا) یا ثبت کلیه مبادلات به صورت روزانه - تا جایی که میگن شده روزی تا 200 میلیون دلار ارز توسط شرکت های ثبت شده در دبی خریداری شده و همین باعث نوسان ارز در روز بعد میشده و الان فهمیدند ضررش از سودش بیشتره و جلوشو گرفتند! اما بعدز n سال! شاید اگر از اول این سیستم اجرایی شده بود دلار هرگز به بالاتر از 2500 تومن نمیرسید.
خودتون شاهدین این چند روز چقدر نواسانات کم شده.
این حقه ها دیگه قدیمی شده ما جلوش رو گرفتیم گشتیم و زدیم و . . .
تا چند روز دیگه به دلیل ( مضحک ) مسافرت های نوروزی و تقاضای دلار میبینیم چه بلایی سر بازار میاد . ببینیم برای اون موقع چه دلیلی میارن :general208:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
قيمت فروش ارز صرافي بانكها را از كجا ميشه گرفت؟چقدر با بازار تفاوت داره؟

كسي تجربه خريد از صرافي بانكها داشته؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
قيمت فروش ارز صرافي بانكها را از كجا ميشه گرفت؟چقدر با بازار تفاوت داره؟

كسي تجربه خريد از صرافي بانكها داشته؟
صرافی بانک ها برای فروش ازاد تفاوت قیمتی با بقیه صرافی ها ندارند
صرافی و شعبه های هر استان رو میتوانید از سایت خود بانک پیدا کنید

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
:general208:
دلار 3399
یورو 3910
درهم 936
بورس قرمز ، دلار قرمز - پیدا کن پرطغال فروش رو !!!! :general208:
فقط تو ایران با نفت 120 دلاری قیمت دلار 4 برابر میشه اما با نفت بشکه 20 دلاری قیمت دلار کم تر میشه :general208:

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
دلار 3390 صرافی سپهری
یورو 3885 صرافی رویال
درهم 935 صرافی سپهری

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
دوستان کارشناس به نظر شما با به قدرت رسیدن جمهوری خواهان(هیلاری جون):p در سال 2016 قیمت دلار 10 تومنو رد میکنه یا ثبات فعلی پایداره؟
اولا هیلاری جون دموکراته نه جمهوری خواه . دوما مقداری خندیدی با این شوخی شما واقعا هه هه هه هه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دلار 3399
یورو 3910
درهم 936
بورس قرمز ، دلار قرمز - پیدا کن پرطغال فروش رو !!!! :general208:
دلار 3420 -5
یورو 3915 +5
درهم 935 +5

پرطغال فروش پیدا شد بورس قرمز ، دلار سبز !!

بالا