• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
چنده قیمت الان؟

1616 حراجی دلال ها پاساژ افشار
i298960_ddd.gif

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دلار تا ظهر حدود ١٥٩٠ بود الان رسيد به ١٦٢٠ !!!!!!مگه حرفي اتفاقي چيزي افتاده؟؟تازه داشت پايين ميومد

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
الف - مذاکرات ایران و آژانس امروز در وین آغاز می‌شود
مذاکرات ایران و آژانس امروز در وین آغاز می‌شود
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۴۶
ایران و آژانس بین‌المللی انژری اتمی امروز با هدف آمادگی پیش از برگزاری نشست بغداد، در وین مذاکراتی را آغاز می کنند.

به گزارش فرانسه، مذاکرات میان آژانس بین المللی انرژی اتمی و ایران به امید حصول پیشرفت پیش از نشست اصلی در بغداد، امروز در وین از سر گرفته می‌شود.

به عقیده دیپلمات‌های غربی و کارشناسان، نشست دو روزه‌ وین آزمونی برای درک نیات ایران در موضوع هسته‌ای محسوب می‌شود.

نشست بغداد ۲۳ ماه مه جاری (۳ خرداد) برگزار می‌شود.

گروه ۱+۵ در صدد است در نشست بغداد از ایران بخواهد تا غنی‌سازی اورانیوم تا غنای ۲۰ درصد را متوقف کند.

بر اساس این گزارش، هدف ایران در مذاکرات بغداد این است که جامعه بین‌الملل حقوق فعالیت‌های هسته‌ای این کشور را بپذیرد و تحریم ها لغو شود و تهدیدات **** صهیونیستی به اقدام نظامی علیه ایران، متوقف شود و ایران همچنین می‌خواهد تضمین حاصل کند که غرب به دنبال تغییر **** در ایران نیست.
نتیجش مثبت اعلام بشه دیگه می ترکونه!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شنیدم طرف به اینکه قیمت دلار اومده بوده پایین اعتراض کرده. گفته من می خوام دور دوم هدفمندی بارانه رو اجرا کنم قیمت دلار نمی ذاره. گفتند چه جوره گفته ما روی قیمت دلار بالا حساب کرده بودیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بابا مگه ما مردم این مملکت نیستیم. دارین از ما می کننین !!!!!!!!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
شنیدم طرف به اینکه قیمت دلار اومده بوده پایین اعتراض کرده. گفته من می خوام دور دوم هدفمندی بارانه رو اجرا کنم قیمت دلار نمی ذاره. گفتند چه جوره گفته ما روی قیمت دلار بالا حساب کرده بودیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بابا مگه ما مردم این مملکت نیستیم. دارین از ما می کننین !!!!!!!!

نه داداشی رک و راست نیستیم از کی تا حالا مردم و علی الخصوص جون ها این مملکت توی این مملکت آدم حساب شدن که دفه دوم باشه :( یه دفعش رو محص اطلاع من بگو بتونم یه جای دلم بزارم خوش باشم
i320033_asan-ye-vazi.gif

ایشالا که بشه
i298960_ddd.gif
والا به شخصه من از خدامه . اینا دیگه به کلمه ایران باید رحم کنن
i298960_ddd.gif
جون هاش و ایرانی ها رو که رسما شستن گذاشتن کنار . اگر 2 زار ملیت براشون مهم باشه دیگه باید فقط به اسم ایران رحم کنن و مثه آدم بشینن مذاکره کنن . البته من شک دارم در ملیت اینا که ایرانی باشن
i320710_kharab.gif

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اقای drdexter ، سلام

فکر کنم شما در این زمینه اطلاعات کامل داشته باشید
میشه لطفاراهنمایی کنید

این پست قبلیم بود
سلام
دوستانی که صرافی دارند یا تجربه کافی در این زمینه دارن لطفا راهنمایی کنید

که هنگام خرید ارز از صرافی به چه نکاتی باید توجه کنیم

ایا تاریخ ارز ها مهمه ؟
و خیلی نکات دیگه که خودتون می دونید برای خرید ارز لازمه

لطفا راهنمایی بفرمایید

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اگه مذاکرات مثبت بوده پس افزایش امروز نتیجه چی هست ؟

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
دلار 1643

متاسفان طبق اخبار دال بر پایان یافتن دور اول واگذاری سکه ها تا اول خرداد
دلار دوباره بالا می بره ؛ چون عملا داره تزریق دلار به بازار کم می شه و احتمالا از یک
خرداد کلا قطع می شه ؛

همین کار باعث شد( تزریق دلار ) سکه تا 590 افت کنه ؛ تا مردمی که سکه پیش خرید کرده بودن متضرر شده و از تحویل سکه منصرف شده و به جاش اوراق قرضه بگیرند .

عجب ....

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
دلار 1643

متاسفان طبق اخبار دال بر پایان یافتن دور اول واگذاری سکه ها تا اول خرداد
دلار دوباره بالا می بره ؛ چون عملا داره تزریق دلار به بازار کم می شه و احتمالا از یک
خرداد کلا قطع می شه ؛

همین کار باعث شد( تزریق دلار ) سکه تا 590 افت کنه ؛ تا مردمی که سکه پیش خرید کرده بودن متضرر شده و از تحویل سکه منصرف شده و به جاش اوراق قرضه بگیرند .

عجب ....
ینی شما میگی این 590 کف قیمت هست؟

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
احتمالا تا سه خرداد قیمت ها صعودی خواهد بود :hmm:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر با این قیمت دلار سکه امامی رو الان چند میخرن؟؟؟؟

قیمت خرید فعلا پرت هست فعلا سمت فروش نرید
i298960_ddd.gif
در ضمن خیلی ها هم میگن که خرید نداریم

اقای drdexter ، سلام

فکر کنم شما در این زمینه اطلاعات کامل داشته باشید
میشه لطفاراهنمایی کنید

این پست قبلیم بود

شرمنده اصلا حواسم نبود ببخشید
i320021_papiyon.png

در مورد خرید ارز از صرافی موقعی که اسکناس میگیرد فرقی نداره چه 100 دلاری و چه پائینتر دقت کنید اسکناس اگر وسط تا خوردگی هم داشته باشه ایراد نداره ولی طوری نباشه که به پرتره وسط آسیب زده باشه . در ضمن اسکناس زیر 2006 به هیچ عنوان قبول نکنید . اگر صرافی هم گفت ایراد نداره خودم قبول میکنم باز هم زیر بار نرید چون عملا گفته شون کشک هست
i298960_ddd.gif
. مورد آخر اگر اسکناس 2004 دادن به شما در خارج از ایران هم به زور برای شما اکسچنج میکنن .

ساعت خرید بهترین ساعت 12 الی 2 هست بعد از اون تنها در یک شرایط در صورتی که بازار روند نزولی داشته باشه فقط تا ساعت 4 یا 4:30 چون به بعدش قیمتها پرت میشه
i298960_ddd.gif
حتما از صرافی بخواهید به شما فاکتور بده و شماره سریال های اسکناس ها رو ذکر کنه توش یا اگر به شما شماره سریال ها رو با دستگاه به شما میدن حتما مهرش کنه
i298960_ddd.gif
. از دلال ها هم به هیچ عنوان خرید نکنید دلیل : یادتون هست که گفتم حتما شماره سریال ها ذکر شه دیگه
i320021_papiyon.png
به خاطر این هست جوری اسکناس تقلبی در دلار علی الخصوص هست که صراف های قدیمی هم نمی تونن تشخصی بدن و فقط دستگاه میتونه

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
ینی شما میگی این 590 کف قیمت هست؟

عزیز کف بود که دوباره بالا رفت ؛
البته هیچی معلوم نیست ؛ اما روند افزایش قیمت دلار و از اون طرف کاهش نرخ جهانی طلا و رو به اتمام شدن تحویل پیش فروش سری اول ؛ نشان از افزایش سکه دوباره داره

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
قیمت خرید فعلا پرت هست فعلا سمت فروش نرید
i298960_ddd.gif
در ضمن خیلی ها هم میگن که خرید نداریم

شرمنده اصلا حواسم نبود ببخشید
i320021_papiyon.png

در مورد خرید ارز از صرافی موقعی که اسکناس میگیرد فرقی نداره چه 100 دلاری و چه پائینتر دقت کنید اسکناس اگر وسط تا خوردگی هم داشته باشه ایراد نداره ولی طوری نباشه که به پرتره وسط آسیب زده باشه . در ضمن اسکناس زیر 2006 به هیچ عنوان قبول نکنید . اگر صرافی هم گفت ایراد نداره خودم قبول میکنم باز هم زیر بار نرید چون عملا گفته شون کشک هست
i298960_ddd.gif
. مورد آخر اگر اسکناس 2004 دادن به شما در خارج از ایران هم به زور برای شما اکسچنج میکنن .

ساعت خرید بهترین ساعت 12 الی 2 هست بعد از اون تنها در یک شرایط در صورتی که بازار روند نزولی داشته باشه فقط تا ساعت 4 یا 4:30 چون به بعدش قیمتها پرت میشه
i298960_ddd.gif
حتما از صرافی بخواهید به شما فاکتور بده و شماره سریال های اسکناس ها رو ذکر کنه توش یا اگر به شما شماره سریال ها رو با دستگاه به شما میدن حتما مهرش کنه
i298960_ddd.gif
. از دلال ها هم به هیچ عنوان خرید نکنید دلیل : یادتون هست که گفتم حتما شماره سریال ها ذکر شه دیگه
i320021_papiyon.png
به خاطر این هست جوری اسکناس تقلبی در دلار علی الخصوص هست که صراف های قدیمی هم نمی تونن تشخصی بدن و فقط دستگاه میتونه

یورو هم شامل این قانون زیر 2006 هم می شود یا خیر؟

بالا