drdexter
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 4,171
- لایکها
- 3,550
مذاکرات هستهای ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی امروز دوشنبه، ۲۵ اردیبهشت در وین برگزار میشود.
دکتر میتونه این دلیلش باشه؟
دکتر با این قیمت دلار سکه امامی رو الان چند میخرن؟؟؟؟اصلا یادم نبود![]()
نتیجش مثبت اعلام بشه دیگه می ترکونه!مذاکرات ایران و آژانس امروز در وین آغاز میشود
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۴۶
ایران و آژانس بینالمللی انژری اتمی امروز با هدف آمادگی پیش از برگزاری نشست بغداد، در وین مذاکراتی را آغاز می کنند.
به گزارش فرانسه، مذاکرات میان آژانس بین المللی انرژی اتمی و ایران به امید حصول پیشرفت پیش از نشست اصلی در بغداد، امروز در وین از سر گرفته میشود.
به عقیده دیپلماتهای غربی و کارشناسان، نشست دو روزه وین آزمونی برای درک نیات ایران در موضوع هستهای محسوب میشود.
نشست بغداد ۲۳ ماه مه جاری (۳ خرداد) برگزار میشود.
گروه ۱+۵ در صدد است در نشست بغداد از ایران بخواهد تا غنیسازی اورانیوم تا غنای ۲۰ درصد را متوقف کند.
بر اساس این گزارش، هدف ایران در مذاکرات بغداد این است که جامعه بینالملل حقوق فعالیتهای هستهای این کشور را بپذیرد و تحریم ها لغو شود و تهدیدات **** صهیونیستی به اقدام نظامی علیه ایران، متوقف شود و ایران همچنین میخواهد تضمین حاصل کند که غرب به دنبال تغییر **** در ایران نیست.
شنیدم طرف به اینکه قیمت دلار اومده بوده پایین اعتراض کرده. گفته من می خوام دور دوم هدفمندی بارانه رو اجرا کنم قیمت دلار نمی ذاره. گفتند چه جوره گفته ما روی قیمت دلار بالا حساب کرده بودیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا مگه ما مردم این مملکت نیستیم. دارین از ما می کننین !!!!!!!!
سلام
دوستانی که صرافی دارند یا تجربه کافی در این زمینه دارن لطفا راهنمایی کنید
که هنگام خرید ارز از صرافی به چه نکاتی باید توجه کنیم
ایا تاریخ ارز ها مهمه ؟
و خیلی نکات دیگه که خودتون می دونید برای خرید ارز لازمه
لطفا راهنمایی بفرمایید
اگه مذاکرات مثبت بوده پس افزایش امروز نتیجه چی هست ؟
ینی شما میگی این 590 کف قیمت هست؟دلار 1643
متاسفان طبق اخبار دال بر پایان یافتن دور اول واگذاری سکه ها تا اول خرداد
دلار دوباره بالا می بره ؛ چون عملا داره تزریق دلار به بازار کم می شه و احتمالا از یک
خرداد کلا قطع می شه ؛
همین کار باعث شد( تزریق دلار ) سکه تا 590 افت کنه ؛ تا مردمی که سکه پیش خرید کرده بودن متضرر شده و از تحویل سکه منصرف شده و به جاش اوراق قرضه بگیرند .
عجب ....
و همچنین بعد از 3 خرداد چون همه 2 باره هجوم میبرن برای خریداحتمالا تا سه خرداد قیمت ها صعودی خواهد بود :hmm:
و همچنین بعد از 3 خرداد چون همه 2 باره هجوم میبرن برای خرید![]()
دکتر با این قیمت دلار سکه امامی رو الان چند میخرن؟؟؟؟
اقای drdexter ، سلام
فکر کنم شما در این زمینه اطلاعات کامل داشته باشید
میشه لطفاراهنمایی کنید
این پست قبلیم بود
ینی شما میگی این 590 کف قیمت هست؟
قیمت خرید فعلا پرت هست فعلا سمت فروش نریددر ضمن خیلی ها هم میگن که خرید نداریم![]()
شرمنده اصلا حواسم نبود ببخشید![]()
در مورد خرید ارز از صرافی موقعی که اسکناس میگیرد فرقی نداره چه 100 دلاری و چه پائینتر دقت کنید اسکناس اگر وسط تا خوردگی هم داشته باشه ایراد نداره ولی طوری نباشه که به پرتره وسط آسیب زده باشه . در ضمن اسکناس زیر 2006 به هیچ عنوان قبول نکنید . اگر صرافی هم گفت ایراد نداره خودم قبول میکنم باز هم زیر بار نرید چون عملا گفته شون کشک هست. مورد آخر اگر اسکناس 2004 دادن به شما در خارج از ایران هم به زور برای شما اکسچنج میکنن .![]()
ساعت خرید بهترین ساعت 12 الی 2 هست بعد از اون تنها در یک شرایط در صورتی که بازار روند نزولی داشته باشه فقط تا ساعت 4 یا 4:30 چون به بعدش قیمتها پرت میشهحتما از صرافی بخواهید به شما فاکتور بده و شماره سریال های اسکناس ها رو ذکر کنه توش یا اگر به شما شماره سریال ها رو با دستگاه به شما میدن حتما مهرش کنه
. از دلال ها هم به هیچ عنوان خرید نکنید دلیل : یادتون هست که گفتم حتما شماره سریال ها ذکر شه دیگه
به خاطر این هست جوری اسکناس تقلبی در دلار علی الخصوص هست که صراف های قدیمی هم نمی تونن تشخصی بدن و فقط دستگاه میتونه![]()