• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
دوستان ایا تحریم حساب های انلاین مثل paypal هم جزو توافق بوده و برداشته خواهد شد؟

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
فردای روز توافق این رفتار طبیعی هست؟واقعا خیلی جالب دلیل جور میکنیم،اونم از نوع بورسپرس و....باز به دلایل منطقی تر شما،یکعده بی منطق فقط میخان بگن کار دشمنه و توهم توطئه دلواپسان!!!
یعنی هرچی خرید اعتباری بوده گذاشتند روز آخر نقد میکنند و قبل توافق نقد نکرده؟
یا چرا سهمهایی که مجمع داشتند همه 5-% نبود؟؟؟مثل ذوب؟
برای من باورش سخته و مطمئنم با برنامه ریزی و کار دولت هست
یا بنظرتون با خبر افزایش قیمت سیمان از هفته دیگه،بازم سیمانی ها +میشن؟
پس منتطر 5%+وبصادر دوشنبه!!!!چون باید قبول کنیم لیدر بازار هست
کی گفته وبصادر لیدره ؟ این دو سال اخیر این سهم هیچ وقت روند قابل پیشبینی نداشته { تکنیکالی } . من سه تا سهم دارم یکیش که واسه مجمع بستست . بمپنا و مبین میمونه که مطمئن هستم دوشنبه مثبت معامله میشند . حقوقی های این دوسهم امروز هرچی حقیقی عرضه کرد رو هوا زدند . پست میمونه تا دوشنبه دوباره بیارمش بالا .
در ضمن شما در بورس روند کلی رو باید نگاه کنی و بلند مدت سرمایه گذاری کنی . مطمئنا سهمایی مثل پتروشیمی ها کم کم تعدیل های مثبتشون می یاد و سودی که می دن خیلی بشتر از ماهی 2 درصد بانک است .
بورس محل انتقال پول از افراد عجول { دید سرمایه گذاری کوتاه مدت } به افراد صبور { دید سرمایه گذاری بلند مدت } است .

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
دوستان ایا تحریم حساب های انلاین مثل paypal هم جزو توافق بوده و برداشته خواهد شد؟
این تحریما مربوط به برنامه هسته ای نیست
و از قبل بوده ولی شاید مثل تحریم هواپیما
برداشته شد

دوستانی که متن کامل توافق رو خوندن نظرشون چیه؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
به گفتن نیاز نیست واضحه
همین وبصادر هم روی5%- حسابی توسط حقوقی جمع شد ولی این اسمش حمایت نیست...این چند وقت من هرچی کوتاه مدت عوض کردم بیشتر رو سود بودم تا بلند مدت!!!سیدکو داشتم رفته زیر قیمت عرضه اولیه!!!فایرا630 خریدم شد 660 دادم رفت،حالا580!!!p/Eزیر 4!!!!یا مداران و خشرق و...که نوسان گرفتم و منتظرم بیاد پایینتر سوار بشم...حتما سر جریان قطعنامه و مجلس و کنگره هم دوباره افت قیمت داریم!!!
بیانات گهر بار وزیر مسکن را که دیگه امروز به گوشتون خورده
سهمهایی که خریدین بغیر از جم،پتروشیمی محسوب نمیشن..مبین یوتیلیتی هست و اصلا نباید پتروشیمی حسابش کرد،سهم خوبیه ولی ولی فارس خیلی سرش بازی درمیاره!!!اوایل از 350 آوردش 305...ولی سود را واقعا سریع داد من خودم داشتم 10-15 روزه سود نقدی داد!!!

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
به گفتن نیاز نیست واضحه
همین وبصادر هم روی5%- حسابی توسط حقوقی جمع شد ولی این اسمش حمایت نیست...این چند وقت من هرچی کوتاه مدت عوض کردم بیشتر رو سود بودم تا بلند مدت!!!سیدکو داشتم رفته زیر قیمت عرضه اولیه!!!فایرا630 خریدم شد 660 دادم رفت،حالا580!!!p/Eزیر 4!!!!یا مداران و خشرق و...که نوسان گرفتم و منتظرم بیاد پایینتر سوار بشم...حتما سر جریان قطعنامه و مجلس و کنگره هم دوباره افت قیمت داریم!!!
بیانات گهر بار وزیر مسکن را که دیگه امروز به گوشتون خورده
سهمهایی که خریدین بغیر از جم،پتروشیمی محسوب نمیشن..مبین یوتیلیتی هست و اصلا نباید پتروشیمی حسابش کرد،سهم خوبیه ولی ولی فارس خیلی سرش بازی درمیاره!!!اوایل از 350 آوردش 305...ولی سود را واقعا سریع داد من خودم داشتم 10-15 روزه سود نقدی داد!!!
حرف کلی من اینه که الان بر خلاف یکسال و نیم گذشته که اکثرا با نوسانگیری سود می کردند { من خودم رو پترول ، مارون و جم سود خوبی کردم . ولی بعد از مدتی دیگه سهما کف مشخصی نداشتند و واسه مدتی سرمایم رو اوردم بیرون و کم کم رفتم سمت اتی سکه } نباید زیاد رو نوسانگیری حساب کرد چون اولا مشخصا روند کلی شاخص تا یک مدت صعودیه و در ضمن ممکنه سهمی که شما بفروشیند دیگه پایین نیاد و نشه دوباره تو قیمت مناسب خرید .
مبین درسته که یوتیلیتی و تولید برقه ، ولی به پتروشیمی های زیادی سرویس می ده و با هر افزایش ظرفیت تولیدی که اونا به خاطر رفع شدن تحریمها بدن ، مبین هم تعدیل سود داره . فعلا داره با 60 درصد ظرفیتش کار می کنه . منم داشتم و زود هم سود مجمع داد ولی از همه بهتر مارون بود فکر کنم کمتر از یک هفته بعد مجمع سودو گرفتم .

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
خیلی مسخرس تقریبا من امید بر تغییر نمیبینم متن انگلیسی خیلی ابهامات زیادی دارد در اینکه دوباره تحریم ها برگشت بخوره
مثلا در برداشتن تحریم باید آژانس هسته ای دستور بر لغو اون بده !؟ که منظور مشخص نیست
پول بولکه شده که فقط 29 میلیارد بوده ؟! واقعا برای یک مملکت این رقم رقمی نیست :general208:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بدرپاش امروز گفته چرا استاندار تهران قبلا گفته 180 میلیارد بلوکه بوده ولی حالا 151 ازش کم شده و به 29 تا کاهش پیدا کرده!!!یک کنش هم حالا اینجا داریم

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
بدرپاش امروز گفته چرا استاندار تهران قبلا گفته 180 میلیارد بلوکه بوده ولی حالا 151 ازش کم شده و به 29 تا کاهش پیدا کرده!!!یک کنش هم حالا اینجا داریم
29تاش قابله وصوله.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
طیب نیا امروز گفته
حدود 35 میلیارد دلار از این دارایی ها در شرکت نیکو سرمایه گذاری شده است که مربوط به طرح های شرکت نفت است و حدود 22 میلیارد دلار در چین به عنوان وثیقه های فاینانس موجود است که اگر تمامی این مبالغ را ارزیابی کنید به آن عددی خواهید رسید که رئیس کل بانک مرکزی بیان کرده است.

اما من و شما که میدونیم واقعیت رو!:D

بذرپاش: به نظر شما طی یک ماه ۱۵۱ میلیارد دلار کجا رفت؟

Last edited:

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
به نظر میرسه بهترین زمان برای تک نرخی کردن قیمت دلار است و فکر کنم قیمت مورد نظر دولت 3100 تومان باشه

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
دلار کفشه تا 5-6 ماه دیگه اگر تحریم ها کامل برداشته بشه اون ارزی که آزاد میشه کفاف نمیده و همین الانم اینقدر standby وارد کننده ها نشستند منتظرند از کشورهای اروپایی و ژاپن جنس بیارند و تقاضا به شدت بالا خواهد رفت.
مگر اینکه کلی قلم کالایی رو ممنوع کنند وارداتشو که بعیده
البته این فقط تقاضای ارز اشخاصه بگذریم از شرکت های بزرگ مثلاً مثل خودرو سازی....

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
بدون شرح در گذر زمان !
1141712_221.jpg

بالا