Nathan Mckane
Registered User
- نوشتهها
- 834
- لایکها
- 69
دوستان ایا تحریم حساب های انلاین مثل paypal هم جزو توافق بوده و برداشته خواهد شد؟
کی گفته وبصادر لیدره ؟ این دو سال اخیر این سهم هیچ وقت روند قابل پیشبینی نداشته { تکنیکالی } . من سه تا سهم دارم یکیش که واسه مجمع بستست . بمپنا و مبین میمونه که مطمئن هستم دوشنبه مثبت معامله میشند . حقوقی های این دوسهم امروز هرچی حقیقی عرضه کرد رو هوا زدند . پست میمونه تا دوشنبه دوباره بیارمش بالا .فردای روز توافق این رفتار طبیعی هست؟واقعا خیلی جالب دلیل جور میکنیم،اونم از نوع بورسپرس و....باز به دلایل منطقی تر شما،یکعده بی منطق فقط میخان بگن کار دشمنه و توهم توطئه دلواپسان!!!
یعنی هرچی خرید اعتباری بوده گذاشتند روز آخر نقد میکنند و قبل توافق نقد نکرده؟
یا چرا سهمهایی که مجمع داشتند همه 5-% نبود؟؟؟مثل ذوب؟
برای من باورش سخته و مطمئنم با برنامه ریزی و کار دولت هست
یا بنظرتون با خبر افزایش قیمت سیمان از هفته دیگه،بازم سیمانی ها +میشن؟
پس منتطر 5%+وبصادر دوشنبه!!!!چون باید قبول کنیم لیدر بازار هست
این تحریما مربوط به برنامه هسته ای نیستدوستان ایا تحریم حساب های انلاین مثل paypal هم جزو توافق بوده و برداشته خواهد شد؟
حرف کلی من اینه که الان بر خلاف یکسال و نیم گذشته که اکثرا با نوسانگیری سود می کردند { من خودم رو پترول ، مارون و جم سود خوبی کردم . ولی بعد از مدتی دیگه سهما کف مشخصی نداشتند و واسه مدتی سرمایم رو اوردم بیرون و کم کم رفتم سمت اتی سکه } نباید زیاد رو نوسانگیری حساب کرد چون اولا مشخصا روند کلی شاخص تا یک مدت صعودیه و در ضمن ممکنه سهمی که شما بفروشیند دیگه پایین نیاد و نشه دوباره تو قیمت مناسب خرید .به گفتن نیاز نیست واضحه
همین وبصادر هم روی5%- حسابی توسط حقوقی جمع شد ولی این اسمش حمایت نیست...این چند وقت من هرچی کوتاه مدت عوض کردم بیشتر رو سود بودم تا بلند مدت!!!سیدکو داشتم رفته زیر قیمت عرضه اولیه!!!فایرا630 خریدم شد 660 دادم رفت،حالا580!!!p/Eزیر 4!!!!یا مداران و خشرق و...که نوسان گرفتم و منتظرم بیاد پایینتر سوار بشم...حتما سر جریان قطعنامه و مجلس و کنگره هم دوباره افت قیمت داریم!!!
بیانات گهر بار وزیر مسکن را که دیگه امروز به گوشتون خورده
سهمهایی که خریدین بغیر از جم،پتروشیمی محسوب نمیشن..مبین یوتیلیتی هست و اصلا نباید پتروشیمی حسابش کرد،سهم خوبیه ولی ولی فارس خیلی سرش بازی درمیاره!!!اوایل از 350 آوردش 305...ولی سود را واقعا سریع داد من خودم داشتم 10-15 روزه سود نقدی داد!!!
29تاش قابله وصوله.بدرپاش امروز گفته چرا استاندار تهران قبلا گفته 180 میلیارد بلوکه بوده ولی حالا 151 ازش کم شده و به 29 تا کاهش پیدا کرده!!!یک کنش هم حالا اینجا داریم
29تاش قابله وصوله.
طیب نیا امروز گفتهپس بقیه اش؟
بدون شرح در گذر زمان !
![]()
سلامیورو
38,250
دلار
33,620