• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
به نظر من نميشه گفت در اینده چند میشه چون به خیلی چیزها و تصمیمات بستگی داره اینقدر جو درست نکنین چون همه چیز مبهمه و هرکی یه چیز میگه و باید ببینیم چی میشه
دوست عزیز amirphp شما هم از اواتارت معلومه خیلی دلار دوست دارین و میخواید بالا بره. مطمئن باش با بالا رفتن دلار همه ضرر میکنن حتى شما دوست عزیز
سلام
من خودم کارم مستقیما با دلار هست و مجبورم خریدار دلار باشم
برای من که ماده اولیم رو باید دلار بدم بخرم از خدامه که ارزون بشه ولی نمیشه خلاف جهت آب شنا کرد وگرنه نابود میشی
واقعیت اقتصاد جامعه رو باید پذیرفت
صبرم زیاده
دلار میره بالا
توافق تو اجرا بعد از یکسال بهم میخوره
فعلا همین 2 تا مد نظرم هست

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
دلار بالا خواهد رفت و دولت نمیخواد و تمیتونه کاری کنه
حجم نقدینگی کشور تقریبا ماهی ۲٪ میره بالا یعنی کل ریال داره زیاد میشه ولی درآمد ارزی تغییری نمیکنه
حساب ۲*۲=۴ تاست
نسبتشون به ضرر ریال عوض میشه
نظر من اینه که در سال ۹۵(احتمالا نیمه دوم)به راحتی ۴۰۰۰ رو میزنه
البته چون تحریم برداشته میشه با شیب ملایم صعود میکنه و طوری نیست که ارزش سرمایه گذاری داشته باشه
سلام دوست عزیز
اکثر نظارت سایر دوستان رو خوندم و با شما به شدت موافقم ولی فکر نمیکنم سال 95 به کانال 4000 تومن وارد بشه

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
سلام خدمت اساتید
مدتی هست که قیمت دلار مرز 33400 رو رد میکنه و دوباره بعد ازچند روز به زیر 3400 بر میگرده و به نظر میاد که بالا و پایین رفتن ها مصنوعیه
به نظرتون علتش چیه؟ ایا ارتباطی با موضوع خودرو داره؟

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
کلاهبرداری 18میلیارد تومانی در بازار ارز
اقتصاد > اقتصاد کلان - ایرنا نوشت: رئیس هیات مدیره انجمن کارفرمایی سکه و صرافان استان تهران از کلاهبرداری 18میلیارد تومانی در بازار ارز خبر داد و گفت: از آنجا که زوایای این کلاهبرداری در حال رصد است این امکان وجود دارد که رقم آن تغییر کند.

عباس مسعودی با بیان اینکه این کلاهبرداری در راستای انجام معاملات کاغذی که در هفته های اخیر در بازار شایع شده انجام شده است، افزود: هرچند افراد دخیل در این کلاهبرداری تاکنون دستگیر شده اند اما فرد اصلی تحت پیگرد قانونی است.

وی با اشاره به توزیع نابسامان ارز در بازار، اظهار داشت: تغییرات 100 تومانی نرخ دلار سبب شده تا برخی از فعالان اقتصادی متضرر شوند زیرا گاهی دلاری که با نرخ 3500 تومان خریداری شده به یکباره به 3450 تومان کاهش می یابد و در نتیجه فعالان متضرر می شوند.
رئیس هیات مدیره انجمن کارفرمایی سکه و صرافان استان تهران، تصریح کرد: همین امر سبب شد تا معاملات کاغذی در پاساژ افشار راه اندازی شود و حجم بسیار زیادی از معاملات تنها بر روی کاغذ انجام می شد و از آنجا که این معاملات همانند بورس جایگاه قانونی نداشت این مشکلات ایجاد شد.
مسعودی در توضیح معاملات کاغذی گفت: این معاملات بر روی کاغذ انجام می شد و برهمین اساس اجازه داده نمی شد که نوسانات متوجه فعال اقتصادی شود اما در نهایت این امر به این کلاه اون کلاه تبدیل شد و در نتیجه این وضعیت به حدی رسید که دیگر فرد توان ادامه آن را نداشت و در نتیجه کلاهبرداری اتفاق افتاد.
وی در پایان افزود: مالباختگان برای پیگیری امور به انجمن کارفرمایی سکه و صرافان استان تهران (اکصا) مراجعه کنند.

sina021

Registered User
لایک‌ها
8
سلام . بنده میخوام از ارز به عنوان یه پس انداز استفاده کنم . ( ماهی حدود 100 دلار یا یورو ) اما واقعا نمیدونم دلار بهتره برای این کار یا یورو . یه سری تحقیق کردم میگن یه یورو به دلیل نوساناتی که داره میتونه سود آور باشه .

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سلام . بنده میخوام از ارز به عنوان یه پس انداز استفاده کنم . ( ماهی حدود 100 دلار یا یورو ) اما واقعا نمیدونم دلار بهتره برای این کار یا یورو . یه سری تحقیق کردم میگن یه یورو به دلیل نوساناتی که داره میتونه سود آور باشه .
دلار بهتره.میتونی تو بانک ملت سپرده یکساله با نرخ ۶٪ برای دلار باز کنی
به درهم ۸٪ سود برای یکساله میدن
نسبت درهم به دلار ۳۰ ساله ۳/۶۷ مونده!
با توجه به رفع تحریم ها سپرده ارزی ریسک بامبول درآوردن بانک رو نداره و بهتر از نگهداشتن ارز در منزل است
حداقل پول برای سپرده هم ۱۰۰۰ یورو یا معادلش به ارزهای دیگر است

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
iمشاهده پیوست 875753

دو روزه دلار بالای ۳۵۰۰ مونده
تثبیت بالای این عدد میتونه نشانه رشد تا حدود ۳۸۰۰ تا شب عید باشه
آرش از بازار تهران:general601::)
مرد مومن آخه تکنیکال برای دلار جواب میده؟؟؟حتما میخای ریز موج و a ,b ,.. هم روش نشون بدهی،وقتی یکی یک سخنرانی میکنه با کله میره بالا،یکی شیرفلکه را میبنده،رانت و فساد هم که اصلا نداریم:general406:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
فکر میکنم با کم شدن درامد نفتی دولت داره دلار رو گرون میفروشه که هزینه هاش رو تامین کنه
با این حساب بعید می دونم دلار زیر 3350 بیاد

ugi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با توجه به رفع تحریم ها سپرده ارزی ریسک بامبول درآوردن بانک رو نداره و بهتر از نگهداشتن ارز در منزل است
یکساله است سپرده ارزی بانک ملت. پس هر مبلغی اضافه بشه باید حساب جدید باز بشه.

Sent from my C6602 using Tapatalk

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
داداش سر پس دادنش بامبول در نمیارن ؟ دلار میگیرن دلار پس میدن ؟
شنیده بودم با نرخ دولتی ریال پس میدن!!!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
داداش سر پس دادنش بامبول در نمیارن ؟ دلار میگیرن دلار پس میدن ؟
شنیده بودم با نرخ دولتی ریال پس میدن!!!
نه دلار پس میدن
بعضی بانک ها هستن که میتونینذانتخاب کنین ریال یا ارز دیگه بگیرین

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان من تا 3 ماه آینده به حدود 5000 دلار نیاز دارم.
به نظرتون خورد خورد خرید کنم یا صبر کنم بعد از اول دی که ممکنه بعضی تحریم ها برداشته بشه خرید کنم؟

ممنون

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
به نظرتون خورد خورد خرید کنم یا صبر کنم بعد از اول دی که ممکنه بعضی تحریم ها برداشته بشه خرید کنم؟

ممنون

دوست عزیز کارشناس اقتصادی و ... نیستم ولی بایید میدونم قیمت ارز کاهش پیدا کنه

Fthree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
504
نه دلار پس میدن
بعضی بانک ها هستن که میتونینذانتخاب کنین ریال یا ارز دیگه بگیرین

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
همه بانک ها موقع افتتاح حساب همین رو میگن، اما بعدش دبه میکنن:D. من 15 ساله که توی 3 تا بانک حساب ارزی دارم. همیشه هم موقع نوسانات ارز، سر پس دادن پول با منی که مشتری قدیمی و خوبشون بودم، بازی در آوردن. در مورد سود سپرده هم سود قراردادی 3.5 و 5 درصدی یکساله رو همزمان با کاهش نرخ لایبور، بدون اطلاع قبلی و احترام به مشتری به کمتر از 1 درصد کاهش دادن.... اکیدا بهتون وصیت میکنم:p که گذاشتن دلار و یوروی پس اندازتون توی بانک ایرانی ، ممکنه بزرگترین اشتباه عمرتون باشه
پ.ن: خود همین سودی که میدن جای سوال داره. الان نرخ بهره بین المللی دلار و یورو زیر 1 درصده. بانک های ایرانی تا 5-6 سال قبل، سودی که میدادن مطابق با نرخ لایبور + 0.5 درصد بود(در واقع معادل سودی که به سپرده های دولت ایران در بانک های خارجی تعلق می گرفت) ... الان چطور می تونن +6 درصد سود بدن ؟ اینا در حقیقت سپرده شما رو ریالی کوتاه مدت حساب کردن با این پیشفرض که دلار در کوتاه مدت گرون نمیشه. اگر یهو ! یچیزی بشه، اینا محاله بتونن این ضرر رو پوشش بدن... شما برای چی دلار می خرید؟ برای روز مبادا :D که دلار به شدت گرون میشه... اگر قرار باشه که دلار گرون نشه که خب میذارید توی حساب ریالی سود 20 درصدی میگیرید! پس وقتی دلار خریدید، یعنی پیشبینی شما، گرون شدن دلار به میزان بیش از سود سپرده ریالی بوده:p حالا به نظر شما بانک برای چنین حالتی برنامه ریزی نکرده ؟ میشه ؟ همچین بانکی داریم مردم ؟:p

ممنون
به نظر من تا اسفند و انتخابات، جهش ناگهانی در قیمت دلار اتفاق نمیفته. شما 3 ماه پولت رو ریالی میذاری توی بانک و حدود 5 درصد سود میکنی. دلار هم بعیده بیشتر از 5 درصد گرون بشه ... مگر اینکه شانس شما انقدر بد باشه که توی همین 3 ماه جنگ بشه:D

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
موقع نوسانات و کمبود ارز بازی درمیارن
ولی در حالت عادی میدن.با توجه به اینکه توافق شده احتمال تکرار داستان سال ۹۰-۹۱ ضعیفه
امروز دلار ۳۵۲۸ معامله شده
ظرف ۴ ماه آینده که کریسمس و نوروز هم در پیشه احتمالا سقف های جدیدی میزنه
کل درآمد نفتی کشور ۲۵ میلیارد دلار شده(سال ۹۰ حدود ۱۲۵میلیارد دلار بود)
و حجم نقدینگی کل کشور احتمالا ۹۵۰ هزار میلیارد تومن رو رد کرده(روحانی اومد ۵۵۰ بود)مثل بنز پول چاپ کردن
که با دلار ۳۵۰۰ جور در نمیاد

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
تحريم بانكي حالا حالاها برداشته نخواهد شد ! اين تحريم هم باز نشه عملا بقيه چيزها كشك است !
دولت جديد بد ريده ...

بالا