• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
دوستان راهنمایی میخواستم
در هنگام خرید دلار چه چیزی اهمیت داره تا حالا نخریدم بر ای یکی از اقوام که خارج هستن میخوام تهیه کنم
چون یکجا نوشته بود مهر صرافی روش بخوره برای تضمین اصالت !!! یکجا نوشته بود روش چیزی نخوره چون تو کشورهای خارج مشکل ایجاد میکنه
الان در صورت خرید از صرافی اسکناس نو تا نخورده میدن و چه سری میدن

و اینکه یکی از دوستان سری 1996 دلار داره در معاملات داخل کشور چطوره چون مثل اینکه بانک ها قبول نمیکنن . تو صرافی چطوره با سری جدید فرق داره
و در آخر اینکه بردن و خرج کردن در کشور آمریکا همین سری 1996 مشکلی نداره که
سلام
اگر تجربه نداری و برای خارج از کشور میخواهی برو صرافی مجاز بگو برا فلان کشور این مقدار پول احتیاج دارم ریال بزن حساب تو کشور مقصد دلار تحویل بگیر نگران هیچ چیز هم نباش
هیچ کجا مهر و . . . نمیزنن روی دلار
اگر از صرافی معتبر و مجاز خریداری جای هیچ نگرانی نداره

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
سلام
اگر تجربه نداری و برای خارج از کشور میخواهی برو صرافی مجاز بگو برا فلان کشور این مقدار پول احتیاج دارم ریال بزن حساب تو کشور مقصد دلار تحویل بگیر نگران هیچ چیز هم نباش
هیچ کجا مهر و . . . نمیزنن روی دلار
اگر از صرافی معتبر و مجاز خریداری جای هیچ نگرانی نداره
اگر برای سرمایه گذاری بخواهیم و تجربه نداشته باشیم باید چیکار کرد؟خرید دلار چه سال؟چه رنگی؟مهر بخوره؟از کجا بفهمیم اصل یا تقلبیه؟

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
مهر زدن پشت دلار از صراف های ابله دوبی شروع شد:D اینا اونقدر بی مغز بودن که فکر میکردن مهرشون غیر قابل جعله و اگر پشت یه اسکناس مهر بزنن، اون اسکناس دیگه تضمین شده است:D. تازه با هم رقابت هم داشتن و بعضی وقتا پشت یه اسکناس 5 تا مهر میخورد. خوشبختانه الان خیلی وقته که این حرکت نابخردانه، ترک شده و تشخیص اصالت اسکناس با دستگاه انجام میشه. صرافی های بزرگ تهران هم همشون دستگاه دارن. اسکناس رو میذارن توی دستگاه، هم میشماره و هم اصالتش رو تایید میکنه و هم شماره سریالش رو پرینت میگیره که روی فاکتور به مشتری تحویل میدن.... شما اگر به صرافی های بانک ها مراجعه کنید، همه اینها رو داره

در مورد تاریخ .... در خود امریکا اسکناس از اعتبار نمی افته. اسکناس زمان قرن 19 هم به اندازه مبلغ اسمیش در همه بانک های امریکا اعتبار داره.... خارج از امریکا، اسکناس های 100 دلاری سری قبل از 1996 رو به سختی قبول میکنند، چون طراحیش با جدیدها فرق داره. اما 1996 به بعد هیچ مشکلی نداره

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
مهر زدن پشت دلار از صراف های ابله دوبی شروع شد:D اینا اونقدر بی مغز بودن که فکر میکردن مهرشون غیر قابل جعله و اگر پشت یه اسکناس مهر بزنن، اون اسکناس دیگه تضمین شده است:D. تازه با هم رقابت هم داشتن و بعضی وقتا پشت یه اسکناس 5 تا مهر میخورد. خوشبختانه الان خیلی وقته که این حرکت نابخردانه، ترک شده و تشخیص اصالت اسکناس با دستگاه انجام میشه. صرافی های بزرگ تهران هم همشون دستگاه دارن. اسکناس رو میذارن توی دستگاه، هم میشماره و هم اصالتش رو تایید میکنه و هم شماره سریالش رو پرینت میگیره که روی فاکتور به مشتری تحویل میدن.... شما اگر به صرافی های بانک ها مراجعه کنید، همه اینها رو داره

در مورد تاریخ .... در خود امریکا اسکناس از اعتبار نمی افته. اسکناس زمان قرن 19 هم به اندازه مبلغ اسمیش در همه بانک های امریکا اعتبار داره.... خارج از امریکا، اسکناس های 100 دلاری سری قبل از 1996 رو به سختی قبول میکنند، چون طراحیش با جدیدها فرق داره. اما 1996 به بعد هیچ مشکلی نداره
:D:D:D
یه مدت تو بازار اسکناس هایی که مهر داشت رو قبول نمیکردن تا اینکه کلا منسوخ شد
اگر برای سرمایه گذاری بخواهیم و تجربه نداشته باشیم باید چیکار کرد؟خرید دلار چه سال؟چه رنگی؟مهر بخوره؟از کجا بفهمیم اصل یا تقلبیه؟
توضیحات دوستمون که اسمش خیلی سخته درسته بعلاوه اینکه در خود امریکا معمولا اسکناس های قبل 1996 رو جمع اوری میکنند و اسکناس جدید وارد بازار میشه
کلا وقتی از بانک و صرافی دلار تهیه کنید نگران تقلبی بودنش نباشید
صرافی های مجاز تعهد های سنگینی به بانک مرکزی دادن برا ده بیست هزار دلار خودشون رو بی اعتبار نمیکنن

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
نظرتون در مورد این خبر چیه ؟
http://www.irna.ir/fa/News/82488522/
میخوان بساط دلالی ارزی توسط سبزه میدونیا و خارج چارچوب صرافی رو جمع کنند اما این کار نشدنیه
مثل اینکه بخوان قوانین و **** بانکی آلمان رو توی گواتمالا اجرا کنند! چی با دستور توی این دوره حل شده در ایران که این بشه

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
میخوان بساط دلالی ارزی توسط سبزه میدونیا و خارج چارچوب صرافی رو جمع کنند اما این کار نشدنیه
من نفهمیدم دقیقا منظورشون چیه. 6 ماه اعتبار که گفته یعنی چی ؟ من الان از صرافی 10 هزار یورو بخرم و فاکتور رسمی بگیرم، فاکتورش فقط تا 6 ماه اعتبار داره ؟ بعدش باید با پول ها چیکار کنم ؟:D

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
کسی اظهار نامه ارزی داخل فرودگاه پرکرده؟ چه مدارکی برای ارز وارد شده میخوان؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
من نفهمیدم دقیقا منظورشون چیه. 6 ماه اعتبار که گفته یعنی چی ؟ من الان از صرافی 10 هزار یورو بخرم و فاکتور رسمی بگیرم، فاکتورش فقط تا 6 ماه اعتبار داره ؟ بعدش باید با پول ها چیکار کنم ؟:D
می خوان کسی پولش رو به شکل ارز نگه نداره
بعد از 6 ماه باید پولها را گذاشت داخل یک حساب ارزی :confused:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
این چیز جدیدی نیست. در تاریخ جمهوری اسلامی تا به حال این دستورالعمل و دستوالعمل های مشابه اون چندین بار اعلام شده ولی هیچ وقت اجرا نشده. زمان ا.ن. هم همچین چیزی گفتن ولی انجام نشد.

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
کسی اظهار نامه ارزی داخل فرودگاه پرکرده؟ چه مدارکی برای ارز وارد شده میخوان؟
مدرک خاصی نمیخواد. فقط اینکه من اینقدر ارز همراهمه و دارم وارد کشور میکنم و امضا ... قبلا استفاده اش فقط این بود که اگر خواستی موقع برگشت، همون ارز رو خارج کنی مشکلی نداشته باشی
می خوان کسی پولش رو به شکل ارز نگه نداره
بعد از 6 ماه باید پولها را گذاشت داخل یک حساب ارزی :confused:
میشه هر 6 ماه یبار فروخت و دوباره با فاکتور جدید خرید:D. خرجش 1 درصد در ساله ( 2 تا 15 یا 20 تومن روی دلار):p ... برای ارز ورودی همراه مسافر هم میتونی همین کار رو بکنی. زیر 10 هزار تا که هیچ مدرکی نمیخواد. شما مثلا 8 هزار تا، 8 هزار تا بفروش و مجددا ارز با فاکتور از صرافی بخر... بهتر از اظهار موقع وروده

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
میشه هر 6 ماه یبار فروخت و دوباره با فاکتور جدید خرید:D. خرجش 1 درصد در ساله ( 2 تا 15 یا 20 تومن روی دلار):p ... برای ارز ورودی همراه مسافر هم میتونی همین کار رو بکنی. زیر 10 هزار تا که هیچ مدرکی نمیخواد. شما مثلا 8 هزار تا، 8 هزار تا بفروش و مجددا ارز با فاکتور از صرافی بخر... بهتر از اظهار موقع وروده

طبق این مقاله زیر 10 هزار دلار نیازی به ارایه مدرکی به صرافی نیست, میشه در چند نوبت زیر 10 هزار دلار به صراف ها فروخت یعنی مثلا کسی 100 هزار دلار هم داشته باشه می تواند در 10 مرحله این مبلغ را بفروشد
من بعید میدونم این قانون اصلا اجرایی بشه.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
طبق این مقاله زیر 10 هزار دلار نیازی به ارایه مدرکی به صرافی نیست, میشه در چند نوبت زیر 10 هزار دلار به صراف ها فروخت
من بعید میدونم این قانون اصلا اجرایی بشه.
درسته. اما چون کد ملی شما در هر خرید و فروش توی سنا ثبت میشه، اگر تعداد این "زیر 10 هزار تا" ها زیاد بشه و اینا بخوان سختگیری کنن، میان سراغت.... اما این رو هم به راحتی میشه دور زد. چیزی که توی این مملکت زیاده، آدمه :D میتونی هر دفعه یکی رو پیدا کنی 50 تومن بهش بدی، 10 هزار یورو با کارت ملیش بفروشی. چکش رو هم خودت از صرافی بگیری

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
احتمالا قراره دلار گرون بشه میخوان ارز رو از دست مردم بکشن بیرون مردم مجبور شن بزارن تو بانک

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
برای سکه زمان خریدن ده تومن کم میکنن برای دلار هم کم میکنن یا دقیق به نرخ روز میخرن؟!

بین قیمت خرید و فروش 20 تا 40 تومن اختلاف وجود داره. مثلا 3750 میخرن و 3770 می فروشن.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
به نظرتون اگه روحانی رای نیاره وضع دلار چی میشه؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
به نظرتون اگه روحانی رای نیاره وضع دلار چی میشه؟
اگر رای نیاره تا پایان آخرین روزهای ریاست جمهوریش سعی میکنه دلار را پایین نگه داره و بعد تحویل دولت بعدی بده. اینجوری در کارنامش کمترین نرخ رشد دلار ثبت میشه، البته برای دولت بعدی کار سخت میشه

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان به نظر من دو سه تا مساله هستن که حتی از الان دارن رو قیمت دلار تاثیر می ذارن.
۱. رئیس جمهور شدن ترامپ: شما اگر چند تا کتاب از ایشون خونده باشید متوجه می شید که چرا این دوره به ریاست جمهوری کشوری مثل آمریکا رسید. یکی از بزرگترین اقتصاددانهای دنیا که میدونه چه کارهایی بکنه و علاوه بر این که می دونه، جراتش رو هم داره. بنابراین مطمئن باشید وضعیت کسب و کار تو امریکا خیلی خیلی بهتر خواهد شد و به تبع اون، وضعیت اقتصادی آمریکا هم بهتر میشه و در نتیجه این کار، تاثیر مستقیم و مثبتی رو ارزش دلار خواهیم دید.
۲. پایین اومدن قیمت طلا هم یکی از آثاریه که داریم می بینیم و این خودش هم به بالارفتن قیمت دلار تو مملکت ما کمک می کنه.
۳. عوض شدن دوره ریاست جمهوری ایران. دوستمون تو پست قبلی خیلی خوب گفتن که روحانی سعی خواهد کرد تا قیمت ارز رو در کمترین مقدار خودش نگه داره بعد از اون نگرداشتن قیمت دلار به صورت ثابت سخت خواهد بود و امکان بالارفتن قیمت دلار باز هم خواهد بود.
۴. این روزا تو اخبار می شنویم که مردم هجوم بردن و طلاهای موجود در بازار رو دارن می خرن. این امر باعث خواهد شد حجم طلای موجود در جامعه کمتر بشه و قیمت دلار بالاتر بره. (می دونیم که طلا پشتوانه ای برای دلار آمریکا هست و درسته که کم شدن طلای ایران شاید در ظاهر ربطی به بالارفتن قیمت دلار نداشته باشه اما باید توجه کنیم که داریم در مورد قیمت دلار در داخل کشور ایران صحبت می کنیم و تاثیر صددرصدی این مورد رو هم خواهیم دید).

بالا