• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
کسی تحلیل تکنیکان از یورو داره؟ چند روزیه علاقه نشون میده موندن روی 4800 الانم 4800 هست
اول سال 4 تومن بود فکر میکنم البته یورو تقویتم شده... ولی خوب بازار ایران و چه به این حرف ها

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
برای سپرده های ارزی در بانک فرمی می دن امضا کنید که توش نوشته ممکنه معادل ریالی بازپرداخت بشه. زمان احمدی نژاد هم مثل این که این کار انجام شده، البته مسئولی که توی بانک بود کاملا تکذیب می کرد و می گفت این مساله فقط برای کسانی هست که پول براشون از خارج واریز شده باشه و کسی که دلار تحویل داده دلار پس می گیره. به هر حال با وجود امضایی که می گیرند، اگر مثلا جنگ بشه و دلار کمیاب و تفاوت نرخ آزاد و دولتی زیاد بشه و شما هم همون‌وقت بخواید پول رو بگیرید، این احتمال زیاد هست که ریال پس بدن. در عین حال نگهداری دلار در منزل هم خطرات خودش رو داره و سودی هم بهش تعلق نمی گیره. دیگه شما باید خودتون شرایط و ریسک هر کار رو بسنجید. در ضمن برای مبالغ زیر 5000 دلار لازم نیست از صرافی فاکتور فروش بگیرید. لیست شماره ی سریال حتی برای بالای 5000 دلار هم ندیدم لازم باشه. اون فاکتور برای مبالغ بالای 5000 دلار رو بانک برای مبارزه با پولشویی از شما می خواد و یه فرم هم در این مورد باید پر کنید.
صندوق امانات بانک رو برای همین ساختن
امن تر از بالش و حساب بانکی هست!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
صندوق امانات بانک رو برای همین ساختن
امن تر از بالش و حساب بانکی هست!
سود بهش تعلق نمی گیره، یه پولی هم باید بدیم. دیگه حساب به این ناامنی هم نیست.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
بله اما تضمینیم نیست بعدا بجاش ریال ندن :D اونم به نرخ ارز مرجع
همونطور میدونید ارز مسافرتیم قطع شد و بخشنامش ابلاغ شده.... این نشون میده؟...

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
امروز خانم «نیکی هیلی»، نماینده آمریکا در سازمان متحد رسماً آب پاکی را روی برجام ریختند :
با توجه به این تحولات سیاسی و قطع ارز مسافرتی سیصد دلاری:eek: مشخص است که روزهای سختی برای ارز در ایران در پیش رو است.

بله اما تضمینیم نیست بعدا بجاش ریال ندن :D اونم به نرخ ارز مرجع

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
امیدواریم دولت دوباره بتونه دلالان ارز رو منکوب کنه!!! همیشه اینو گفتم بازم میگم, هیچ خیانتی به ایران بالاتر از خرید دلار بی جهت برای احتکار نیست!!! ممکن است عده ای بگویند خواص با رانت و همین کارها ثروتمند شدند,دلار دولتی گرفتند به بهانه تولید کار و در بازار آزاد فروخته و از این قبیل!! آیا چون یک سری وطن فروش خاین داریم,ما هم باید خیانت کنیم!!! خرید و فروش هیچ چیز صدمه ای که دلارمیزنرو به استقلال کشور نداره!!!! به هر دلیلی الان متاسفانه اقتصاد واستقلال ما به دلار گره خرده!! اما وظیفه مردم چیست؟؟؟؟ لااقل این است که خود ریشه خود را نزنند!!! البته چند باری دلار بالا رفت تا حدود ۴۰۰۰ و بازگشت,امید داریم بالا نره و ارزش پولمون کمتر نشه,ایران سرافراز,ایرانی سربلند.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

و البته ممکنه هم نشون بده که قراره تک نرخی بشه که در اون صورت شما تشریف می برید صرافی به همون نرخ بانک می خرید. این طور که اندک اندک داره بالا می ره، احتمالا کمی بالاتر از 4000 تومن تک نرخی بشه.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
امیدواریم دولت دوباره بتونه دلالان ارز رو منکوب کنه!!! همیشه اینو گفتم بازم میگم, هیچ خیانتی به ایران بالاتر از خرید دلار بی جهت برای احتکار نیست!!! ممکن است عده ای بگویند خواص با رانت و همین کارها ثروتمند شدند,دلار دولتی گرفتند به بهانه تولید کار و در بازار آزاد فروخته و از این قبیل!! آیا چون یک سری وطن فروش خاین داریم,ما هم باید خیانت کنیم!!! خرید و فروش هیچ چیز صدمه ای که دلارمیزنرو به استقلال کشور نداره!!!! به هر دلیلی الان متاسفانه اقتصاد واستقلال ما به دلار گره خرده!! اما وظیفه مردم چیست؟؟؟؟ لااقل این است که خود ریشه خود را نزنند!!! البته چند باری دلار بالا رفت تا حدود ۴۰۰۰ و بازگشت,امید داریم بالا نره و ارزش پولمون کمتر نشه,ایران سرافراز,ایرانی سربلند.

به نظرم شما هم این قدر حرص الکی نخورید. بخواد بالا بره، کسی نمی آد پست شما رو بخونه و بهش عمل کنه. به نظرم بهتره بالا بره و تک نرخی بشه تا این که بیان از جیب من و شما به کسانی که وارد کننده هستند یا می خوان مسافرت برن یارانه بدن! در هر حال اگر مملکت دست باند احمدی نژاد بود به چیزی نمی شد اطمینان کنی، اما الان توی این گیر و دار به نظرم یک مقدار جزئی عقلانیت در سیستم هست که بشه بهش اطمینان کرد.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
به همین خیالات باش!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
ارز زمانی میتونه تک نرخی بشه که دولت بدون محدودیت به منابع ارزی دسترسی داشته باشه و بتونه عرضه و تقاضا رو به طور واقعی بالانس کنه. در شرایط فعلی که اینگونه نیست و دولت خودش هم با محدودیت روبروست ، چطور میشه ارز رو تک نرخی کرد؟! با شرایط فعلی چطور میشه قیمت بازار آزاد رو با قیمت ارز مرجع دولتی یکی کرد؟!
شاید در مقطع کوتاهی این اتفاق رخ بده اما خیلی خیلی بعید میدونم که زیاد دوام پیدا کنه.

ارز مسافرتی هم هرچند که برای هر مسافر مبلغ قابل توجهی نبود اما اینکه قرار هست جمع بشه خیلی خوبه. چه معنی میده کسی که میخواد بره مسافرت و گردش دولت بهش سوبسید بده و کلی هزینه هم به سیستم بانکی تحمیل کنه؟!

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
مردم دقیقاً هیچ وظیفه ای ندارند. در یک کشور بی قانون،مردم فقط موظف هستند به هر نحوی که میتوانند سرمایه زندگی خودشان را نجات بدهند. هیچ نیازی هم به توضیح یا توجیه نیست.

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
این یک نظر شخصی و اظهار امیدواری بود,چنانکه ۵ ساله دلالی دلار از رونق افتاده و شغل عجیب دلالی دلار به صورت همگانی برچیده شده,نمونه این حرکت رو شخصی که ۴۰ سال پیش در مجارستان کمونیست سفر کرده بود دیده بود!!! و این باعث شرمساری ایران و ایرانی هست!! در کشورهای خاورمیانه و جهان سوم,نسبت دولت و ملت کمرنگ هست و مفهومی به نام ملیت و وطندوستی بیشتر شعار و به همین نسبت این کشورها در جنگ و فلاکت میسوزند!!! چون اعتقادی به کشور و ملیت خود ندارند و مسبب مشکلات را دولتهای داخلی یا خارجی میدانند!!!! اینکه من دلار میخرم برای حفظ سرمایه خود از همین نگرش سرچشمه میگیرد!!! کسی نگفت کالای دیگری دلالی نشود!!! گفتیم فقط دلار برای مستحکم شدن مملکت در برابر اجانب خرید نشود!!! مسلمافردی که این حس را ندارد یا نمیخواند این مطالب را یا اگر بخواند میخندد!!! اما مهم اینه گفته شه ,هنوزم وطن دوستها هستند!!! حس ملی باید باشه تا نتیجه بده.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
شخصی که حس ملی و وطن دوستی داشته باشه اولین کارش مبارزه مسالمت آمیز با ... هست وگرنه خرید یا نخریدن دلار کوچکترین تأثیری در آینده مملکت و مردم نداره.

alirahimi13

Registered User
لایک‌ها
264
به نظرم شما هم این قدر حرص الکی نخورید. بخواد بالا بره، کسی نمی آد پست شما رو بخونه و بهش عمل کنه. به نظرم بهتره بالا بره و تک نرخی بشه تا این که بیان از جیب من و شما به کسانی که وارد کننده هستند یا می خوان مسافرت برن یارانه بدن! در هر حال اگر مملکت دست باند احمدی نژاد بود به چیزی نمی شد اطمینان کنی، اما الان توی این گیر و دار به نظرم یک مقدار جزئی عقلانیت در سیستم هست که بشه بهش اطمینان کرد.

فرقی بین مکتب اقتصادی احمدی نژاد و روحانی نیست و هر دو از یه مکتب (میشیگان) استفاده میکنن که امتحانپس داده و بارها شکست خورده تحولات قیمت دلار در دوره اول احمدی نژاد هم به همین منوال بود

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوستان من ۲۰ تومن دارم.....با توجه به کاهش نرخ سود بانکی// به نظرتون عقلانی هست که برم دلار بخرم؟؟ ممکنه دلار پایین بیاد و ضرر کنم؟
با یه حساب سر انگشتی..اگه دلار ۲۰۰ تومن بکشه بالا تقریبا یه تومن سود میکنم.
ولی به شرط اینکه بره ۲۰۰ تومن بالا!

h_jal

Registered User
لایک‌ها
69
ایران دوست؟ :general304: ما که دلار دوستیم!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوستان من ۲۰ تومن دارم.....با توجه به کاهش نرخ سود بانکی// به نظرتون عقلانی هست که برم دلار بخرم؟؟ ممکنه دلار پایین بیاد و ضرر کنم؟
با یه حساب سر انگشتی..اگه دلار ۲۰۰ تومن بکشه بالا تقریبا یه تومن سود میکنم.
ولی به شرط اینکه بره ۲۰۰ تومن بالا!
هر چند که هیچ چیز تو این اوضاع قابل پیش بینی نیست ، اما به نظر من الان وقت مناسبی برای خرید دلار نیست. بعید میدونم دلار پایین بیاد ، ولی شاید تا چند ماه آینده به بیشتر از 4000 تومن نرسه.

سرمایه گذاری در بازار ارز و سکه یک نگاه بلند مدت و صبر و حوصله میخواد. اکثر افراد وقتی که چند ماه بگذره و روزی 10 دفعه قیمت ها رو چک کنن و ببینن که قیمت بالا نرفته ، پیش خودشون میگن اگه تو بانک گذاشته بودم فلان قدر سود کرده بودم. پس حوصله شون سر میره و پشیمون میشن و میرن میفروشن. در صورتیکه اگه صبر داشته باشن ، بالاخره رشد قیمت به حدی میرسه که از سود بانکی بیشتر میشه.

به طور مثال با همین 20 میلیون تومن شما ، 4 ماه پیش میشد 4760 یورو خرید ، ولی امروز 4166 یورو بیشتر نمیشه خرید. اگه شما 4 ماه پیش یورو خریده بودی با توجه به افزایش 600 تومنی نرخ یورو طی این مدت ارزش پولت به اندازه 2 میلیون و 850 هزار تومن حفظ شده بود. در صورتیکه سود بانکی 20 میلیون تومن طی این مدت بیشتر از یک میلیون و 200 هزار تومن نمیشد.

وقتی قیمت ثابت هست کسی به فکر خرید نیست. همین که میره بالا همه فکر خرید میافتن که این اشتباهه. در زمان صعود قیمت ها خرید کار درستی نیست. همونطور که اشاره کردم اکثر مردم دچار اشتباه خرید در سقف و فروش در کف میشن و همین اشتباهات باعث شده که خیلی ها تصور کنند که سرمایه گذاری روی ارز فقط ضرره. اگه به موقع خرید کنید و به موقع بفروشید و صبر و حوصله هم داشته باشید ضرری در کار نیست.

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
شخصی که حس ملی و وطن دوستی داشته باشه اولین کارش مبارزه مسالمت آمیز با ... هست وگرنه خرید یا نخریدن دلار کوچکترین تأثیری در آینده مملکت و مردم نداره.
از اولین کار حرف زدید,اولین کار شخص اینه بتونه از منافع کوتاه مدت و آنی هرچند به ضررش باشه و دیگران از اون بهره مند شوند به نفع کشورش بگزره!!! یه چیزایی به حکومت ربط نداره,مثل حس ملی,یا داریش یا نداری!!! مثل اوایل جنگ,همه اونایی که برا وطن جنگیدن موافق حکومت بودن؟؟؟ یا عده ای نمیدونستند در حالی که دارن جانفشانی میکنند,یک عده با رانت دلار ۷ تومن میخرن و تو بازار آزاد چند برابر نقد میکنند و بعد از اروپا سر درمیارن!!!!همه چی حکومت نیست و نباید به بهانه حکومت اعمال خودمون رو توجیه کنیم!!! من نگفتم کسی دلار نخره!!! مثل اینکه اشتباه شده!!! گفتم دلار خریدن غیر نیاز, خیانت به وطن هست به دلیل شرایط خاص ایران!! یه عده هم میتونند بگن عین خدمت هست!! این فقط یه نظر شخصیست

mortezasajjadi

Registered User
لایک‌ها
42
دوست گرامی هر حکومتی وظیفه داره از مال و جان مردمش محافظت کنه و زمانی که با بی تدبیری و اتخاذ تصامیم دیوانه وار عملا ارزش مال و سرمایه مردم رو تضعیع میکنه خب مردم هم میبایست تا اونجایی که میتونن ارزش سرمایشون رو حفظ کنن...این غریزه بشره و اتفاقا خیلی هم خوبه چون باعث رشد و پیشرفت میشه وگرنه اگه مردم دست روی دست بزارن اقتصاد با فقط یک تصمیم اشتباه ممکنه فلج بشه همونطور که در سالهای ۸۹ تا ۹۳ شاهد بودیم که چه تورم سرسام آوری حاکم شد و سرمایه های مردم بشدت ارزششو از دست داد و چه خانواده هایی که حاصل یک عمر زحمتشونو از دست دادند و به زیر خط فقر سقوط کردند...مبحث اقتصاد اصلا با غرور ملی و ... قابل جمع نیست... البته حمایت از تولید داخلی و استفاده از کالای داخلی رو میشه درنظر گرفت بشرط اینکه کیفیت قابل قبولی داشته باشن...وقتیکه پراید عملا بیش از ۱۵ سال هیچ بهبود کیفی قابل توجهی پیدا نمیکنه و فقط قیمتش بالا میره واقعا از مردم چه انتظاری دارین? اقتصاد دولتی ریشه اصلی مشکلات اقتصاد خرد و کلان هست...
از اولین کار حرف زدید,اولین کار شخص اینه بتونه از منافع کوتاه مدت و آنی هرچند به ضررش باشه و دیگران از اون بهره مند شوند به نفع کشورش بگزره!!! یه چیزایی به حکومت ربط نداره,مثل حس ملی,یا داریش یا نداری!!! مثل اوایل جنگ,همه اونایی که برا وطن جنگیدن موافق حکومت بودن؟؟؟ یا عده ای نمیدونستند در حالی که دارن جانفشانی میکنند,یک عده با رانت دلار ۷ تومن میخرن و تو بازار آزاد چند برابر نقد میکنند و بعد از اروپا سر درمیارن!!!!همه چی حکومت نیست و نباید به بهانه حکومت اعمال خودمون رو توجیه کنیم!!! من نگفتم کسی دلار نخره!!! مثل اینکه اشتباه شده!!! گفتم دلار خریدن غیر نیاز, خیانت به وطن هست به دلیل شرایط خاص ایران!! یه عده هم میتونند بگن عین خدمت هست!! این فقط یه نظر شخصیست

بالا